Hej alla trogna bloggläsare. Jag ber hemskt mycket om ursäkt för vårt usla bloggande under de senaste månaderna - men tro mig, det finns anledningar.

Jag tänkte berätta om en sak jag märkte för ungefär två dagar sedan då mitt avskyvärda ansikte möttes av en spegel - bilens backspegel. Jag såg då att något mycket speciellt med mig hade hänt, en förändring hade skett i mitt ansikte - och faktiskt fått det att se lite inspirerande ut. Det var en stor blodfläck i mitt högra öga, samt ett lila märke vid hakan. Jag har aldrig någonsin känt mig så fin som när jag såg mig själv den gången i söndags, men jag undrar ju så klart varifrån dessa inspirationskällor kommer ifrån. Jag började spåna på vad jag sysslat med under helgen som kan ha fått detta att starta, och kom då på att jag i lördags kraftigt spydde av olika anledningar. Jag kommer ihåg att jag satt hela lördagen på knä, lutandes mot toaletten. En anledning till att jag spydde var för att jag hade sett för många vidriga människor på samma dag - och det kan oftast leda till sådant för mig.

Tillbaka till ämnet. Jag spydde, och jag tog i med hela min kropp och själ för att få ut varenda liten del av inre mig. Det var som att jag skulle spy ut alla mina inälvor och min fagra själ. Det kändes som att hela jag skulle vrängas. Vad jag tror hände med dessa inre blödningar jag fått, är att när jag kämpade så hårt för att spy upp min magsäck, så brast blodkärlen inom mig. Det var som att mina ögon skulle trilla ut. Kärlen brast. Det bildades fina och inspirerande blödningar som man lätt kan använda som inspiration och dekoration nu inför våren. 

Detta är en metod jag givetvis kommer använda mig mer av, till exempel när jag ska gå på festliga tillställningar och vill känna mig extra fin. Hett tips till er läsare!
Vill ni ha instruktioner på hur hårt man ska ta i när man spyr så är det bara att kommentera nedan så svarar jag.

Alma - Barnet som hittade sitt sätt att sminka sig på naturlig väg


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

NO måste vara ett av mina favoritämnen i skolan, då man får tillgång till starka medel att hälla i sina ögon. T-sprit ger effektiva effekter; ögonen blir flytande och rinner ner för kinderna. Där ögonen skall sitta återstår två hål, och om man tittar genom dem kan man få en bra inblick i mörkret som härjar i mitt huvud.

OSCAR - BARNET SOM SMÖG RUNT I T-SPRITFÖRRÅDET ISTÄLLET FÖR KAKFÖRRÅDETLikes

Comments

New in!

En pocket pussy från Nordkorea, gjord för en mer njutningsbar smärta.

OSCAR - BARNET SOM TILLFREDSTÄLLDE SIG SJÄLV MED VASST MATERIAL

Likes

Comments

Tack, fader, för att du finns och gör jorden till en bättre plats. Tack, för att du gör livet miserabelt för idioterna som förtjänar det. Tack, för att du förstår mig och hjälper mig när jag har det som svårast.

OSCAR - SATANS YNGEL


Likes

Comments

Mitt hat mot sol och värme är obeskrivlig, men jag kan ändå inte undgå från att sakna sommaren 2013. På denna bilden (14/7-13) försöker jag begå självmord genom att falla framför en spårvagn; men mitt självmordsförsök kunde inte lyckas då spårvagnens hastighet inte var tillräcklig. 
     Det slutade med att min kropp fick en lätt stöt av spårvagnen, och sedan hamnade under den, vilket ledde till att mina organ sakta krossades. Blodet samt tarmarna forsade, och mitt skrik skulle kunna få öron att blöda, men trots detta körde spårvagnen vidare. Skönt att mitt pinsamma självmordsförsök inte uppmärksammades och att alla låtsades som att ingenting hade hänt.

OSCAR - 2013'S SOMMARPLÅGA

Likes

Comments

Hej, detta inlägget skulle egentligen ha publicerats i måndags, men Simone hann ta min mobil innan detta kunde ske.

Det är snart midnatt, och jag ligger i fosterställning mitt i Slottsskogen, i sällskap av Simone som välter stora ekar och granar över min motbjudande kropp. Jag vet att många fruktar Simone, men de borde istället samla mod att bemöta henne, då det är satans vilja. Han skapade Simone av ett syfte - att utplåna städer och förinta oskyldiga människors kroppar. Med tanke på att många fega själar har valt att hålla sig inomhus idag, gjorde jag beslutet att ensam bemöta Simone. Smärtan - som egentligen var menad att fördelas mellan alla Göteborgs invånare - koncentrerades alltså i mig.

Hittills har jag endast blivit utsatt för två tornados, som har kastat mig in i hårda stenväggar, samt tre träd, som har vält över min kropp och brutit alla mina ben. Men natten är ung, och Simone viskar i mitt öra att helvetet inte ens har börjat och att värre saker väntar.

OSCAR - SIMONES LEKSAK

Likes

Comments

Hej bloggen. Jag ber om ursäkt för mitt dåliga bloggande, men jag har likaså som Oscar, också legat i koma. När jag för ungefär 1,5 vecka sen skulle ut i gryningen och lägga mig utan kläder på den oerhört kalla asfalten med förhoppningar på att förfrysa, kom en lastbil över mig. Dess tyngdkraft landade på mina sköra ben i kroppen, och 50% av dem bröts. Det förvånar mig att jag inte avled, och jag är oerhört besviken.
Jag fick färdas till sjukhuset mot min vilja, och jag låg i koma i ca 8 dagar. Nu har jag äntligen kommit hem från den äckliga platsen, och hoppas på att snarast kunna röra mina armar, så jag så fort som möjligt kan komma igång med mitt självplågeri igen - utifrån den enorma smärtan av olyckan.

Från det ena till det andra. För ungefär en halvtimme sedan skickade jag iväg ett meddelande till Oscar och skrev följande: "Beskriv mig med ett dussin adjektiv".
Bara för att få bekräftelse om vilken hatad, och oönskad människa jag faktiskt är. Jag fick snabbt ett genomtänkt svar, och jag tycker att alla orden stämmer in otroligt bra på mig som individ.
Nedan får ni se svaren

ALMA - BARNET SOM ALDRIG FICK NOG AV HAT

Likes

Comments