Haaaaj
oj de var länge sen jag skrev här asså men så blir de ibland.
På fredag är de skolavslutning alltså den 16juni.
Det ska bli så skönt med lov.
Idag hade jag min sista dag på praktiken vilket var lite synd, men ändå positivt för då bevisar de ba att de inte är så långt kvar till lov.
I sommar har jag inget speciellt planerat mer än att jag ska till berlin o de ska bli så kul.
sen kommer jag nog vara mycket med kompisar o bara chilla.
Mina betyg vill jag inte riktigt se jumed jag vet att dom inte kommer vara bra alls pga att jag missat så mycket, men men jag tar igen det i 9an.
De vara bara ett kort inlägg idag puss haj

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heeeej

Det var nån vecka sen jag skrev men jag har bara inte haft lust. Men nu fick jag bara liksom o då gör jag det.

Idag är en sån dag då jag tänker väldigt mycket men samtidigt mår helt ok. För liksom att tänka såhär mycket som jag gör börjar ju bli min vardag så jag börjar bli van.

Jag har precis haft påsklov så nu är skolan igång igen inte jätte kul men det funkar liksom. På påsklovet har jag typ träffat kompis varje dag. Och i lördags så började jag bli sjuk och på söndagen vaknade jag upp med feber jag mådde så pass dåligt så vi var tvugna att åka till vårdcentralen när vi satt där o vänta så blev jag mycket sämre jag började få grova kramper och det brände i hela ansiktet men sen när vi väl fick träffa läkaren så fick jag ta två stick i fingret det ena för halsfluss men det hade jag inte o sen ett för körtelfeber men det hade jag heller inte jag hade någon konstig bakterie som är likadan som halsfluss tror jag så jag fick pencilin. Och nu mår jag bättre.

Det är Tisdag kväll o jag har så tråkigt asså. Men jag sitter här på mitt rum och bara lyssnar på musik och tänker. Har så tråkigt asså.

Men idag har mina föräldrar haft möte med skolan om hur vi ska göra osv. Måndagar har jag prao, Tisdagar skola, Onsdagar skola, Torsdagar skola, Fredagar prao. Det känns helt okej.

Asså jag fattar inte det är liksom April men ändå så snöar det asså nej snälla sommaren komhit nuuuu.

Jag funderar på om jag ska börja lägga upp bilder och så men asså jag är så lat så jag orkar liksom inte föra över bilder från luren till datan haha.

Nej men hoppas ni får en bra kväll PUUUUSSS O HAAAAJ<3333

Likes

Comments

Heeeej

Nu är det äntligen Fredag.

Jag minns när jag gick i skolan som vanligt då älskade jag Fredagar asså man kände sig stolt över att man klarat en vecka och att det nu är helg. Men medans nu när jag inte är i skolan så ofta så är jag stolt om jag bara kommit dit en timme.

Många kan tycka att det är fusk för att jag "slipper" skolan men då säger jag att jag slipper inte skolan för det jag missar nu kommer jag behöva ta igen sen när jag är "frisk" igen. Jag kommer nog antagligen behöva gå om 9an eller asså ingen har sagt det men det känns bara så. Men dom har lovat att jag iallafall slipper gå om 8an o det är skönt.

Men så vad gör jag på dagarna då jag inte är i skolan?

Jag brukar sova ganska länge för att ha så lite som möjligt kvar av dagen men försöker nu börja gå upp tidigare. Det med praktiken som jag nämnde igår är nu bestämt att jag ska ha praktik men inte vilka tider och så men det kommer. Det känns riktigt bra att jag ska få ha praktik för asså då gör jag något på dom dagarna då jag inte är i skolan så jag inte bara sitter hemma och ugglar. Jag ska praktisera på en salong asså inom naglar o så.

Det känns som om denna Fredag kommer bli ganska seg för ingen kunde ses så det blir bara att sitta hemma o glo film o käka godis. Funderar på att gå ut en runda men jag vet inte riktigt haha.

Under dagen idag har det inte hänt mycket mer än att vi har varit och fikat o sen handlat en ny highliter (stav) o sen lite mat o så.

Aja nu ska jag fortsätta och tråka vidare PUSS O HAJ<333


Likes

Comments

Heeej

Emma från Skåne här är född 02.

Jag har tänkt ett tag på att börja blogga o idag så kände jag bara att det var dags o börja men allt är väldigt nytt för mig o vet inte hur någonting funkar så det får ta sin tid.

Jag bor o Malmö och Staffanstorp så har alltså skilda föräldrar men jag går i skolan i Malmö.

Innan gick jag i skolan i Staffanstorp men jag trivdes inte alls för var mobbad sen årk1-6 så jag bytade till Malmö i andra terminen i sexan o det var det bästa valet jag gjort.

Men nånstans runt 7an så började jag må dåligt men jag kämpade på ändå. Men i somras kom droppen så jag gick hos BUP en gång i veckan det hjälpte väl lite och jag började må lite bättre. Första terminen i 8an gick väl helt okej. Men nu i andra terminen så bara stupa allt o jag hamnade på botten så jag har varit borta väldigt mycket från skolan pga att jag inte klarar av att vara i skolan. Så jag fick börja gå hos läkare och sånt för att försöka fixa så att jag kunde komma till skolan vi började med ca 2timmar om dagen det funka första veckan sen gick det inte mer. Men efter en lång tid så har jag nu fått ett eget schema o då går jag tisdag och torsdagar mellan 10-12. Och efterhand så ökar man då ut det här så det blir fler dagar och längre. Och dom dagarna jag inte är i skolan så kommer jag antagligen ha praktik men det är inte helt bestämt än.

Men det är ju såklart inte bara skolan som gör att jag mår dåligt men asså problemet är de att jag inte vet varför jag mår dåligt men jag önskar verkligen att jag visste för det är väldigt jobbigt att inte veta varför jag mår som jag gör.

Men aa detta var mitt första inlägg tak för mig, PUSS O HAJ


Likes

Comments