Packning, inköp, plugg och träning måste göras innan jag bär mig av till Budapest. Hoppas ni får en grym vecka!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tjenare vänner!! Igår var det ju lördag och en middag med mina finaste vänner stod på schemat. Vi var och åt på Taverna Averna, gööööör gott och hur mysigt som helst. Delade en fantastiskt god pizza och drack vin & drinkar. Senare träffade vi våra grymma killkompisar och gick till 8ight. Hade en så bra kväll som slutade på park (haha://)

Idag är jag riktigt bio sugen. Eftersom skräckfilmer är det bästa jag vet så blir det förmodligen den nya filmen IT. Ska bara försöka få med mig någon som vill och vågar, haha. Ser förövrigt fram emot den kommande veckan då jag faktiskt ska till Budapest på onsdag, hur trevligt? Känns skönt att komma ifrån Göteborg lite, hoppas på lite sol i Ungern då detta vädret är super tråkigt. Hoppas ni får en mysig söndag finisar.

Likes

Comments

outfit

Älskar verkligen alla sorters blazers i alla sorters färger och mönster. Har ett par nu hängandes i garderoben i starka fina färger. Alltid kul med en färgklick!!

Blazer: Zara / T-shirt: Theclassyissue / Byxor: Mango / Sneakers: Eytys

Likes

Comments

Något jag verkligen kommer sakna i år är konståkningen. Har åkt i sammanlagt 13 år och tävlat i 8 år. De sista åren har det vart på elit nivå i juniorklassen. Hade jätte gärna velat fortsätta med denna grymma sport tills jag blev riktigt gammal men ibland så måste man ta de riktigt kassa besluten att avsluta någonstans. I år kom mitt beslut att faktiskt sluta med konståkningen pågrund av min hälsa och skolgång. Studenten väntar ju i år och jag kan inte tänka mig något bättre än att gå ut ur skolan, äntligen!! Så min prioritering måste ligga på skolan för att jag ska klara av ett år utan att bli så sjuk som jag blivit innan när jag fokuserat på både konståkningen och skolan. Min prioritering har alltid vart konståkningen och jag vet själv att jag hade prioriterat det istället för skolan om jag skulle fortsatt i år. I våras så började jag ju faktiskt i ett senior lag för att jag ville utvecklas och kanske uppleva hemma VM i Stockholm men jag blev tvungen att hoppa av i slutet av sommarn då verkligheten kom ikapp. Det kanske är möjligt att jag börjar efter studenten, vem vet.. 

Är så himla glad över att jag växt upp med konståkningen och alla dessa underbara lagkompisar man haft genom åren. Alla resor och internationella tävlingar man vart på, har fått uppleva så mycket. Bakom allt ligger så mycket slit och press men allt är ju alltid så värt i slutändan. Speciellt de två sista åren när vi lyckades uppnå våra mål vi suttit upp, att kvala in som SWEDEN 1 till VM två år i rad, vunnit sm och liknande. Men i år kommer jag självklart inte släppa det helt. Ska försöka att träna själv på isen så ofta som möjligt och försöka kolla & heja på mina grymma vänner som ska tävla denna kommande säsong. 

Jag och Anna när vi tagit hem ett guld på hemmaplan på andra kvalet + jag och Ellen i Kanada på VM

Säsong 15/16, när vi tog hem SM guld :))

Likes

Comments

Då hoppade till och med jag på blogg-tåget! Har funderat i några månader och äntligen bestämt mig för att börja blogga här på Nouw. Vill kunna dela med mig av sådant som inspirerar mig och känner att detta är rätt plattform för det. Hope u like it

Likes

Comments

Instagram@emmywennersten