Igår var det midsommar och vi var inbjudna till en midsommarbrunch av två mycket härliga och goa tjejer från vår förra klass. Känns så konstigt att inte längre tillhöra en klass??

I alla fall var det hur gott som helst och vi hade det riktigt mysigt! Men som vi skrev i tidigare inlägget kommer vår sommar att bestå av jobbjobbjobb så vi båda var tvungna att lämna kalaset för att sätta på oss våra arbetskläder och kämpa en kväll som denna.

Det blev alltså inte mycket till Midsommar men vad vore en midsommar utan sina närmaste och vi fick ju träffa varandra <3

Puss och kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

För exakt en vecka sedan tog vi stegen ut i livet tillsammans, det var en obeskrivlig känsla!

Att vi tillsammans har klarat av 3 kämpiga år gör oss otroligt stolta och lyckliga! Vi är så starka tillsammans!

Nu väntar en sommar fylld med jobb, jobb och lite mer jobb. Men med ett mål i sikte går det ganska bra

Kram

Likes

Comments

Som sagt, balen var något utöver det vanliga. En dag/kväll vi aldrig kommer glömma! Minnen som för alltid kommer finnas där. Vi har nog aldrig varit så lyckliga som vi var i fredags. Allt var perfekt!

Här kommer ytterligare några bilder som sammanfattar dagen

Nu ser vi fram mot torsdag då den stora dagen är kommen ( studenten)

Likes

Comments

Den absolut roligaste och underbaraste kvällen är nu över. Det är sorgligt att tänka att vi aldrig kommer uppleva kvällen igen. Fantastiska kavaljerer och fantastisk stämning gjorde balen magisk och vi båda är överens om att det inte kunde varit mycket bättre! Det kommer nog mer bilder men här har ni några fina så länge.

You're pretty much my most favorite of all time in the history ever.

Likes

Comments

Idag är dagen här!
Idag ska vi gå på bal!!! Och det ser faktiskt ut som om vädret kommer hålla sig uppe! Dagen kommer såklart bestå av massa förberedelser med hår och smink. Ska bli så mysigt!! Var beredd på massa bilder imorgon!

Ha det bäst!

Likes

Comments

Heeej!

Som ni ser i rubriken heter jag Emmy. Jag är en energiglad tjej på 19år som alltid har några nya planer på gång. Ett stort intresse jag har är träning. Men lägger också en stor tid på mode. Det kan handla om allt från kläder,möbler, hus och mat. Går jag förbi ett hus kan jag inte sluta kolla in i fönstret för att se hur allt är designat. Jag vet låter creepy men det är sån jag är (nyfiken). Så ser ni en tjej gå och kolla in i ert hus kan det vara jag.


Saker jag älskar

Inredning

Träna

Mat

Skidsemester

Fest

Familj/vänner

Barn

Svårflörtade killar

ÄventyrHa det bäst så ses vi i nästa inlägg
Likes

Comments

Tjena Tjena!

Tänkte att det var dags att presentera oss lite närmare och vi börjar med mig :)

Mitt namn är Vendela Hammarbäck, fyller 19 i sommar och bor i den relativt stora staden Växjö. Fotboll är någonting jag sysslat med i större delen av mitt liv och gör fortfarande, katter ligger mig varmt om hjärtat (ser jag en på gatan kan jag inte bara gå förbi). Manuel Neuer & Fredrik Eklund är två av mina förebilder och om jag måste välja en plats att bo på i resten av mitt liv skulle jag valt Oslo.

Saker jag älskar:
Mat
Resa
Åka skidor
Julen
Upplevelser
Vänner & Familj
Upptäcka nya platser

Hade gott, taco hej!


Likes

Comments

Igår drog vi till min sommarstuga i Mörbylånga, vi kände att vi behövde komma bort från Växjö och få planera alla festligheter själva vid solnedgången. ( så mysigt)
Då vi älskar mat blev det såklart en hel del av det med.

Att det endast är 5 dagar kvar till balen och 11 dagar kvar tills vi får ta på oss våra studentmössor och springa ut genom skolan är ofattbart! Som vi har längtat och framförallt kämpat! Det kommer bli fett!

Likes

Comments