Stressig dag. Hängt på låset 10:00 på Gymgrossisten här i Luleå. Köpte lite grejer jag behöver inför kommande planer. Därefter var jag förbi på Acctive och inhandlade mig äntligen en pulsklocka.

Tog bussen till gymmet och körde ett sinnessjukt benpass. Ni fattar inte ens. Och när passet var klart körde jag även lite mage och avslutade med 20 jävla minuter cardio på 85-90% av maxpulsen. Alltså ni förstår inte hur jobbigt det var. Gränsfall för att jag skulle lägga mig ner på marken och bryta ihop. Ja, så var det faktiskt. Jag kan inte minnas senaste gången jag pressade mig till den gränsen. Go känsla nu efteråt dock.

Nu ska jag iväg till jobbet. Kvälls- och nattjobb är det som väntar mig. Laddat upp med massor av matlådor att ta med och samt tryckt i mig fyra portioner mat redan nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon! 05:55 ringde alarmet i morse och 06:00 var jag uppe ur sängen.  06:15 satt jag i bilen påväg till gymmet. Morgoncardio stod på schemat. 30min på trappan.

Jag. Dog.

Go känsla. Nu gör jag matlådor inför ett par dagar framåt. Fullt upp idag, så återkommer senare.

Likes

Comments

Hej! Effektiv dag idag. Tvättat tre timmar, promenerat närmare 60 minuter, gjort lunch och därefter åkt till gymmet. Körde 10 minuter på trappan och därefter 15 minuter psyk-snabb gång i lutning. Fortsatte med bänkpress, liggande benlyft, plankan, tricepspress med rep, axelrodd med rep, hängande benlyft, cabelrobb, hantelcurls och bänkdips.

Åkte vidare hem och gjorde i ordning middag. Halv sex åkte jag till Avan för att lira lite innebandy. Hur kul som helst och bra flås.

Ska försöka sova tidigt ikväll. Imorgon står träning på schemat samt kvälls- och nattjobb. Fredag morgon tar jag ledigt fram till tisdag. Har högskoleprov på lördag men har börjat backa. Har sådan otrolig hemlängtan för tillfället. Gymmet, lillasyster och givetvis alla mina gosar där. Känner mig mest stressad här i Luleå och hade behövt slappna av ordentligt.

Likes

Comments

Godmorgon! Halv tio ringde alarmet idag. Steg upp och gick till tvättstugan. Hade en del tvätt efter resan, men snart är allt rent och fräscht! Förutom jag d¨å. Mitt hår är inte duschat sedan i lördags. Tur att torrschampoo finns.

När tvätten är avklarad ska jag ta mig ut på en promenad. Ska även klämma in ett gympass och kanske lite innebandy också. Ska se vad jag har att göra här hemma först.

Likes

Comments

Jag och klockor alltså! Detta är min tredje klocka på rätt kort tid nu. Har sedan tidigare en ifrån Daniel Wellington och Marc Jacobs. Denna gången kommer klockan ifrån Deewatch. Fått hem den för ganska länge sedan, men inte fått tummen ur för att visa den. 

Min klocka är en Pure White Double Loop i rose. Lätt att justera och storleken S/M var perfekt för mig. Riktigt nöjd! Klickar ni på någon av bilderna så kommer ni till klockan.

Fick hem klockan ifrån Deewatch.

Likes

Comments

Hej på er! Har anlänt ifrån Gran Canaria igår och idag landade jag i Luleå. Haft en fantastisk resa. But back to rutiner nu igen.

Bra mat och tung träning. Gillar liksom dessa extra kilona mer och mer. Känner mig riktigt stark på gymmet, trots en veckas uppehåll med enbart två lättare benpass. Okej, jag var inte i min bästa form gällande böjen, men rätt ok ändå. 

Idag slängde jag på sju stycken 25-kilos plattor på benpressen och körde ett par reps. Fyra för att vara exakt. Två gånger dessutom. Vet inte vad pressen väger tom. Det är liggande benpress i alla fall. Började passet med 10 min cykling tills mjölksyran var för mycket för att stå i. Knäböjen som blev första övningen kändes därför segt. Körde ändå en tia på 70kg och en femma på 80kg. Satsade lite på sumomarklyften istället. Två åttor på 70kg, en femma på 90kg och avslutade med 16 repetitioner på 70kg. Var för enkelt.

Fortsatte med benpressen ni redan hört om och jag avslutade hela passet med ett par kontaktövningar för rumpan. Det har börjat bli standard numera. Körde utsida lår i maskin. Tre droppset som gjorde rumpan lagom mosig. Fortsatte med enbenspress i chin-assisten och slutligen några cabelkickbacks.

Nej. Passet var inte klart där. Konditionen måste bättras på. 10 minuter på trappan med flås utav bara helvete varenda jävla minut. 15 minuter på löpbandet bestående av psuk-gång. Ni vet, man går så fort att benen knappt hänger med och benhinnorna svider av smärta. Lägg på några steg lutning på det och du kör slut på dig av att enbart promenera. Tåls att räkna med att jag inte har något höjdar-flås heller.

Likes

Comments

Tröjan jag köpte innan resan. Enkel. Skön. Osv.

Likes

Comments

Tja! Brände mig något jävulskt idag. Var för kaxig. Blev röd. Ni vet hur det funkar? Sista hela dagen på Gran Canaria gjord då och imorgon börjar vi resan hem igen. En natt i Stockholm bara.

Natti!

Likes

Comments

Alltså åh... Sitter och kollar på bilder ifrån sommaren. Min sommar var verkligen helt perfekt.

Kickstartade den på brännbollsyran med ett fantastiskt gäng av de allra skönaste människorna. Får jag göra om en sådan helg som bara är hälften så kul, skulle jag vara otroligt tacksam.

Onsdagen efter yran blev det avfärd mot Kiruna för Hannas bal. Även den dagen var himla bra. Skrattat som aldrig förr.

Badat i alldeles för kallt vatten utan en enda chans till sol en dag. Samt varit till Lautakoski för att träffa systerdotter, syster och Adam.

Studenten. Behöver jag ens säga mer? Endorfinerna efter den veckan. Jösses!

Ätit och druckit gott med kompisar.

Kirunafestivalen.

Pajala Marknad.

Othilia ❤

Övertorneå Marknad.

Arbetsintervju i Luleå.

Pajala League och Tornedalscupen med Huuki.

Drog med bilen i en kraftledningsstolpe.

Bilbingo med två underbara.

Semester i Kågemarken och Linköping fick avsluta sommaren innan jag började på ny kula i Luleå.

Likes

Comments