Hej på er!

Livet rullar på i vanlig ordning. Jobbet tar mycket tid, men om sju dagar är jag ledig i 15 dagar. Minst sagt välbehövligt!

Träningen går bra och jag gör något PB varje vecka. Väntar på att det ska ta stopp, men det känns fortfarande bra!

Såhär såg det ut under förra vecka på min promenad. Idag är det vitt på marken. Kontraster.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag blev jag 20 år. På en söndag. Men jag klagar inte eftersom jag fått fira med nära och kära. Underbart. Slutade med att jag åkte till Skellefteå med syskonen och avslutade kvällen med bubbel på en altan.

Likes

Comments

Hej!

Pajala Marknad är över för i år. När jag ser tillbaka på resultatet så är det väldigt positivt. Jag har haft roligt, umgåtts med fantastiska människor, träffat familj, släkt och dansat på kvällarna.

Det är en bra summering känner jag.

Kram på er 💗

Likes

Comments

En löptur över Vasikkavuoma med syster var verkligen terapi för själen. Fullkomligt underbart.

Såklart inte en dans på rosor att ta sig igenom sju kilometer, men det behöver väl egentligen inte nämnas?

Likes

Comments

Hej fina ni!

Jag har kommit in i rutiner efter helgens bravader. Brännbollsyran är verkligen en fantastisk festival. Stämningen där är oslagbar. Jag har verkligen varit glad och mått oförskämt bra. Njutit av varenda sekund där borta (även tiden man låg avslumrad i sängen). Kapten Röd, Oliver Heldens, Showtek, Zara Larsson och Kygo. Mer än så hann jag inte se, men det räckte och blev över.

Det bästa med helgen var trots allt mitt enastående sällskap! Att stå med dessa längst fram på Kygo, sjunga med till Kapten Röd och dansa till Showtek, ja alltså det var helt klart ovärderligt. Därav inga bra bilder, de bästa stunderna hinner man oftast inte fotografera.

Likes

Comments

Hej! Hemma efter en fantastisk helg i Umeå på Brännbollsyran. Återkommer med en resumé av årets festival när jag återhämtat mig.

Sjukt att bland alla dessa så stod jag allra längst fram. Stämningen var otrolig.

Likes

Comments

Hej!

Hoppas ni haft en fin dag. Idag var jag ledig. Därför har jag tillbringat min tid till att städa, ta ut gammalt löshår och senare kom min fantastiska vän och fixade in nytt. Det har tagit i princip hela dagen.

Denna gång körde jag på 10cm längre. Det på grund av att jag ska ha lite att klippa bort när topparna blir slitna. P 24/60, 60cm från Rapunzel om någon undrar över det.

En klapp på axeln för att jag inte färgat eller tonat håret på ett år nu. Där har ni förklaringen till det mörka i hårbotten.

Nu är det bara en färgbomb som fattas för att få en lite jämnare färg.

Ha det bra ❤

Likes

Comments

God morgon!

Idag har jag sovit så otroligt många timmar. Ibland slår det fel och man blir istället jättetrött, men idag känner jag mig riktigt utvilad. Det känns bra! På dagens agenda står träning och mest troligt en dejt med en saknad vän. Kategorin av "saknade vänner" är för tillfället väldigt bred eftersom jag sällan rör mig långt ifrån Luleås gränser numera. Det kommer.

Än så länge består sommarens planer av Brännbollsyran (såklart!), bästis student, Kiruna Festivalen eller Stockholm, Pajala Marknad, kanske Tornedalscupen och så fyller jag ju 20 där i slutet av juli. Passar mitt schema in avslutas sommaren på Tärendöholmen.

Brännbollsyran, studenten och Pajala Marknad är det enda som är skrivet i sten. Sen fyller jag ju 20 oavsett om jag vill det eller inte. Så det är väl också rätt bestämt.

Nu har jag ätit god frukost. Därför ska jag snart promenera iväg till gymmet. Ingen stress idag. Himla skönt!

Likes

Comments