Hej fina ni!

Jag har kommit in i rutiner efter helgens bravader. Brännbollsyran är verkligen en fantastisk festival. Stämningen där är oslagbar. Jag har verkligen varit glad och mått oförskämt bra. Njutit av varenda sekund där borta (även tiden man låg avslumrad i sängen). Kapten Röd, Oliver Heldens, Showtek, Zara Larsson och Kygo. Mer än så hann jag inte se, men det räckte och blev över.

Det bästa med helgen var trots allt mitt enastående sällskap! Att stå med dessa längst fram på Kygo, sjunga med till Kapten Röd och dansa till Showtek, ja alltså det var helt klart ovärderligt. Därav inga bra bilder, de bästa stunderna hinner man oftast inte fotografera.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej! Hemma efter en fantastisk helg i Umeå på Brännbollsyran. Återkommer med en resumé av årets festival när jag återhämtat mig.

Sjukt att bland alla dessa så stod jag allra längst fram. Stämningen var otrolig.

Likes

Comments

Hej!

Hoppas ni haft en fin dag. Idag var jag ledig. Därför har jag tillbringat min tid till att städa, ta ut gammalt löshår och senare kom min fantastiska vän och fixade in nytt. Det har tagit i princip hela dagen.

Denna gång körde jag på 10cm längre. Det på grund av att jag ska ha lite att klippa bort när topparna blir slitna. P 24/60, 60cm från Rapunzel om någon undrar över det.

En klapp på axeln för att jag inte färgat eller tonat håret på ett år nu. Där har ni förklaringen till det mörka i hårbotten.

Nu är det bara en färgbomb som fattas för att få en lite jämnare färg.

Ha det bra ❤

Likes

Comments

God morgon!

Idag har jag sovit så otroligt många timmar. Ibland slår det fel och man blir istället jättetrött, men idag känner jag mig riktigt utvilad. Det känns bra! På dagens agenda står träning och mest troligt en dejt med en saknad vän. Kategorin av "saknade vänner" är för tillfället väldigt bred eftersom jag sällan rör mig långt ifrån Luleås gränser numera. Det kommer.

Än så länge består sommarens planer av Brännbollsyran (såklart!), bästis student, Kiruna Festivalen eller Stockholm, Pajala Marknad, kanske Tornedalscupen och så fyller jag ju 20 där i slutet av juli. Passar mitt schema in avslutas sommaren på Tärendöholmen.

Brännbollsyran, studenten och Pajala Marknad är det enda som är skrivet i sten. Sen fyller jag ju 20 oavsett om jag vill det eller inte. Så det är väl också rätt bestämt.

Nu har jag ätit god frukost. Därför ska jag snart promenera iväg till gymmet. Ingen stress idag. Himla skönt!

Likes

Comments

God morgon!

Hur är det med er? Här är det toppen! Jag vaknade tidigt, trots denna lediga dag. Det är standard, vakna innan alarmet ringer. Åtminstone när jag inte jobbar, då är det däremot olidligt påfrestande. Trots att jag normalt somnar 22-23 på kvällarna. Orsaken till att jag somnar tidigt beror på att jag hittat en fantastisk lösning för att framkalla trötthet: Lägg bort telefonen och läs en bok. Det är inget skämt. Jag lovar att du kommer bli så pass uttråkad att du somnar efter fyra sidor. Om du är som mig, d.v.s. Med andra ord har jag inte hunnit läsa så många böcker än. Det går sakta, men säkert.

Måste sluta spåra iväg på annat, alltså...

Jag steg upp 09:10 efter att ha ställt mig i kö på lite lägenheter. Fick första plats direkt. Då var det dock ingen annan som hunnit ställa sig än (lägenheterna släpptes 09:00 och jag var inne 09:01 ganska precis).... Men en första plats är alltid en första.

Gjorde en ordentlig frukost bestående av naturell yoghurt, glutenfri granola, vindruvor, torkade tranbär och toppade med honung. Dröm alltså! Drack sex koppar kaffe på det. Lite mer än vanligt, men då försöker jag samtidigt att inte dricka alltför mycket under dagen. Hålla nere koffeinnivåerna. Däremot är kaffe hiskeligt gott, speciellt när det kommer från min Moccamaster. Helt klart mitt bästa inköp någonsin.

Nog om sömn, frukost och kaffe. Dagens projekt är att ta mig ut i det halvtaskiga vädret. Traska iväg till gymmet. Springa ett par kilometer på löpbandet. Ska dessutom hinna storstäda. De senaste dagarna har jag bara sprungit ut och in, från jobb till jobb och slängt ihop någon lättlagad mat. Lämnat hela lägenheten i kaos mellan klädbytena och matlagningen. Måste städa innan syster kommer. Hon ska sova hos mig. Det blir gos!

Ha en fin dag! ❤

Likes

Comments

Hej kompisar! Hur är läget? Hoppas det är bra och att alla har en fantastisk Valborgshelg, eller vad det nu kallas. Jag jobbar och därför blir det en väldigt lugn helg. Går av mitt pass imorgon bitti och börjar igen tidigt på måndag morgon.

Imorgon är det löpning som gäller! Ska bli skönt att träna efter en dags vila. Komma med ny energi och bara springa på liksom. Det är livet. Endorfiner.

Trivs bra på Fitness 24/7 i fall någon skulle undra det. Har kvar mitt kort på Gymmet, men funderar på att säga upp det. 24/7 fungerar, det är mer centralt och billigare. De har dessutom fått in (inte bara en, utan...) två (!!) trappmaskiner. Dröm.

Kram på er ❤

Likes

Comments

Hej kompisar!

Allt bra med er? Jag är aningen trött efter att ha jobbat natten mot idag. Trots det krigade jag mig till gymmet för att avverka lite löpning innan jag promenerade hem och tog en stödvila på tre timmar. Jag kände att det behövdes eftersom jag under eftermiddagen bokat in mig på ett gruppträningspass. Sh'Bam som Fitness 24/7 ordnar.

Det är en blandning av olika dansstilar (ja, ni förstod det rätt jag var på dans). Kan börja med att berätta att det var jobbigt och att pulsen gick upp ordentligt. Med andra ord: ett bra konditionspass helt enkelt.

För er som känner mig vet att jag bara dansar om jag fått i mig tillräckligt med alkohol. Då spelar det ingen större roll att du stel och saknar taktkänsla, eftersom många antingen är för onyktra för att märka det eller minst lika risiga de med.

Idag fick jag däremot prova på något helt annat än vad man är van vid från krogen.

Förstår ni hur hemskt det är att stå med ett gäng nyktra personer, vara stel, sakna taktkänsla och inte hänga med för fem öre medan instruktören är Shakira herself? Snacka om att jag tog ett kliv utanför min "comfort zone".

Jag gick in med inställningen "Okej, jag fixar det. Det spelar ingen roll om jag är sämst." Det var lättare sagt än gjort att leva upp till det. Helt ärligt man hoppas ju på att det ska vara lika lätt som det ser ut på film. Det blev istället alldeles för många moment att hålla koll på. Hur instruktören gör, vilken takt, när man ska göra vad och som pricken över i:et ska man även hålla koll på sina egna ben (och egentligen armar, men det var överkurs för mig så jag skippade det).

En del av mig säger aldrig mer, medan en väldigt mycket mindre del tänker: "Det kan inte bli sämre och du måste träna på något för att bli bra på det." Det sistnämnda är som sagt i minoritet. Just nu känner jag inte för att återuppleva denna traumatiska händelsen.

Det positiva var som sagt konditionsträningen, men även att prova något nytt och något som är utanför min "comfort zone". Jag tror det är nyttigt att ställa sig inför utmaningar ibland, så man får mer lärdomar. Annars har jag lätt för att springa runt i mitt hamsterhjul. Därför försöker jag att prova på nya saker så ofta jag bara kan.

Zenlektion för att jag provat på dans, men jag hoppas poängen gick fram. Ur mitt perspektiv hade jag egentligen inte kunnat komma på en dummare idé med tanke på mina förutsättningar, medan det för någon annan inte är en speciellt stor grej.

Ja, jag gör ofta små vardagliga saker till stora genom en detaljerad beskrivning av händelsen. That's me.

Kram på er!

Likes

Comments

Hej kompisar!

Det har hunnit hända en del sedan sist. I helg hade jag bland annat syster på besök. Trots det hann jag slänga in tre träningspass. Är ni sugna på att höra upplägget jag har haft och fortfarande har?

Jag tror faktiskt inte jag kört mer styrketräning än ett enstaka benpass här och där under denna månad. Däremot har jag på 23 dagar (för att vara exakt) kört hela 15 träningspass bestående av löpning. Vilket är väldigt mycket för att vara mig.

Dessutom kör jag numera en del gruppträningspass. Fitness 24/7 här i Luleå har några riktigt bra sådana. Det blir för det mesta Body Balance men även något spinningpass här och där. Inte alltför vanligt, men det händer. Jag kör 1-3 gruppass i veckan utöver löpningen.

Bland det bästa jag gjort är att jag börjat med just gruppträningen. När jag väl bokat in mig är det svårt att ställa in (på grund av varningar bland annat). Det är även väldigt roligt.

Igår var jag på gymmet och sprang medan jag kollade på när Brynäs vann mot HV71 i SM-finalen. 3-2 till Brynäs är det väl nu, om jag inte minns fel?

Ha det bra!

Likes

Comments