View tracker

Hej på er! Nattjobb idag och slutade innan åtta i morse. Åt frukost och tog därefter bussen till gymmet. Det blev 30min cardio och därefter axlar och mage. Grym kontakt genom hela passet.

Nu äter jag lite lunch. Enbart protein och fett. Sparar kolhydraterna till hockeyträningen i eftermiddag. Finns även en plan att fixa klart lite julklappar innan dess, men det kan bli tight då jag hade behövt någon timmes sömn.

(Skulle kommit upp i morse)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Godmorgon! Var uppe 10 idag istället för 11, så jag gör sakta men säkert framsteg. Äter frukost och dricker både Nocco och kaffe. Viktigt med koffein.

Ska snart iväg till gymmet också. Köra lite cardio iaf. Återstår att se sen. Därefter blir det kvälls- och nattjobb.

Likes

Comments

Hej på er! Jag försöker dag på dag, gång på gång att ta tag i den här bloggen. Men jag hinner inte. Har knappt bilder att lägga upp.

I helgen var jag på 50års-fest. Riktigt trevligt och roligt! Söndagen jobbade jag och igår körde jag cardio på gymmet innan ett par timmar jobb.

Idag var tanken att stiga upp 09:00. Klockan 11 låg jag fortfarande i sängen. Nu när det är himla mörkt ute blir jag så trött. Hade kunnat sova 24h om dygnet känns det som. Blir aldrig pigg.

Lite trist, men får försöka ändra på det.

Har mycket att göra idag och lär inte hinna hälften innan dagen är slut. Får göra mitt bästa. Ha det bra!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har det bra.

Jag tänkte passa på att slänga in ett julklappstips med såhär 18 dagar kvar till julafton. Om du har svårt att komma på något att köpa.

En damklocka ifrån Deewatch är faktiskt ett väldigt bra julklappstips! Du kan ge den exempelvis till en nära vän, din mamma eller liknande. Du kommer kanske ihåg inlägget jag skrev tidigare om min egen damklocka? Den jag själv har är min personliga favorit.

Har du inte redan fixat juklapparna, kan du gå in på länken här: Deewatch och göra bort det direkt! Med koden Emmyu15 får du 15% rabatt och koden gäller ända fram till 24 december.

I samarbete med Deewatch.

Likes

Comments

Hej! Nattjobbet slutade 07:45 idag. Promenerade hem i rask takt för att få morgoncardion gjord. Därefter blev det frukost och ett tappert försök till sömn. Åt matlåda 1, 2 och 3 innan jag bestämde mig för att göra något av dagen. Skulle träna hockey, men galet skämmigt att gå dit när jag är så trött.

Därför bestämde jag mig för att göra det jag är bäst på: Träna själv. Och tro det eller ej, men herregud vilket pass!

Idag körde jag ett riktigt rumppass á la Emmy. Vilket innebär att jag inte enbart kör 12-20 reps. Utan jag varierar och kör allt från 4 reps till 25 reps så tungt jag klarar av och försöker att alltid hitta kontakt. Dock tappat en del styrka efter alla högrepetitions-pass, mem det var kul ändå. Bara matade på tills rumpan inte klarade av mer.

10min cykling

10 set knäböj 20-80kg
5 set sumomark 20-60kg
7 set omvända hacksquats - superset - hipabduction i maskin
4 set hötlyft i smith
3 set cabelkickbacks

10min mage
20min på trappan i 90% av maxpuls

Sprang sedan till bussen.

Hela passet med enbart fokus rumpa. Behövde lite tyngre träning med färre repps, samt lite mindre struktur och bara köra det som känns roligast för stunden. För även fast jag vill bygga muskler, är det inte alltid den roligaste träningen att köra alla gånger. Ibland vill jag bara lägga på vikter och bara köra fyra repetitioner.

Nu har jag precis tryckt i mig matlåda 4, 5 och 6 eftersom jag suger på att planera. Då blir det tre måltider i ett. Men musklerna behöver det!

Imorgon kör jag 14h jobb innan jag tar helg. Godnatt!

Likes

Comments

Hej! Gårdagen: Morgoncardio = rask promenad hem ifrån jobbet. Därefter blev det matlagning och sedan gymmet. Ett benpass med noll energi. Gjorde mitt bästa ändå. Avslutade passet med 20min på trappan i vanlig ordning. Planen var att träna hockey efter det, men tog mig inte dit. Därför fick det bli tidig kväll istället. Väldigt behövligt. Sovit 11h.

Nu har jag kört morgoncardio och ätit frukost, samt förberett dagens matlådor. Ska snart iväg till gymmet också. Därefter blir det nattjobb igen.

Likes

Comments

Hej! Haft en helt fantastisk långhelg med en favorit som åkte hem idag. Var riktigt trist... Har kollat innebandy, shoppat lite, ätit, hängt med goa människor och så har jag även jobbat.

Nu är jag också på jobbet. Jobbar natt. Så nu ska jag sova. Natti!

Likes

Comments