Godmorgon på er! Allt bra? Med mig är toppen. När jag kom hem från jobbet och lade mig 04 igår (idag)  ställde jag klockan på 12:00 för att få mina 8 timmars sömn. Vilket jag fick då jag vaknade två minuter innan signalen började.

På dagens agenda står det bland annat träning. Överlever jag 10km lätt löpning har jag avklarat 3 av 8 veckor på löpschemat för att klara milen under timmen. Vissa dagar är det brutalt tungt, men jag känner resultat på flåset och uthålligheten redan nu. Jag kommer sakta men säkert tillbaka.

Löpschemat har jag bara tagit ifrån någon träningshemsida. Det innehåller 3-4 pass i veckan. En ganska lagom mängd för mig just nu. Hinner jag så tränar jag mer, men det är inte alltför ofta. Jag har åtminstone mycket mer motivation för tillfället, vilket känns bra! Skulle det vara så att jag av någon anledning inte klarar något pass, så kör jag bara om den veckan igen.

Nu ska jag ta tag i dagen, tog 40 minuter att skriva detta. Kram på er! ❤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag blev jag 20 år. På en söndag. Men jag klagar inte eftersom jag fått fira med nära och kära. Underbart. Slutade med att jag åkte till Skellefteå med syskonen och avslutade kvällen med bubbel på en altan.

Likes

Comments

Hejsan!

Vädret idag är bättre än tidigare under veckan. Lite mer sol och lite mer blått. Varmt är det också. Visste inte det när jag drog på mig dubbla tröjor inför min promenad till Fitness 24/7... Jag var svettig redan innan träningspasset.

Det var minst sagt skönt att träna tidigt på morgonen ändå. Får energi som räcker resten av dagen. Inte helt fel. 20 minuter löpning och ett par intervaller innan jag slog mig ner på mattan och körde rörlighet en stund.

Dubbla pass blev det även igår, morgonträning och därefter Bodybalance på kvällen. Sover gott efteråt kan jag säga.

Senare ikväll ska jag iväg till jobbet. Inte mer än så.

Kram på er 💗

Likes

Comments

Hej!

Pajala Marknad är över för i år. När jag ser tillbaka på resultatet så är det väldigt positivt. Jag har haft roligt, umgåtts med fantastiska människor, träffat familj, släkt och dansat på kvällarna.

Det är en bra summering känner jag.

Kram på er 💗

Likes

Comments

En löptur över Vasikkavuoma med syster var verkligen terapi för själen. Fullkomligt underbart.

Såklart inte en dans på rosor att ta sig igenom sju kilometer, men det behöver väl egentligen inte nämnas?

Likes

Comments

Hej kära vänner!

Sommaren har äntligen börjat visa sig, tänkte jag och sedan dess har det bara regnat. Flera dagar i rad. Trots det har jag ändå hunnit vara produktiv. Städat, handlat, jobbat, tränat och dessutom varit på Body Balance för första gången på många veckor. Gillar det träningspasset (vilket jag säkert nämnt tidigare, men det tåls att nämnas igen). Styrka och rörlighet.

Sprang 20 minuter i fredags(!!), även det första gången på flera veckor (pga fest och allergi), vilket i alla fall knäckte mig helt. Så nu kör jag trappa och crosstrainer tills benen säger annat.

Min träning (för er som fortfarande intresseras av den) just nu består i princip enbart av kondition, mycket rörlighet och styrka med egen kroppsvikt. Kanske låter "fjuttigt", men är väldigt tung just nu. Hela 69kg, så tro mig,  kroppsviktsövningarna är minst sagt hemska. Var nere på 68kg ett tag, men efter fester, fika och noll träning var det 69 igen. Vi kan säga att det är vätska, eller något.

Försöker även dra ner på socker, koffein och nikotin. Träna kontinuerligt, röra på mig mycket och äta grönsaker. Resultat: Sover otroligt mycket bättre, mår bättre både psykiskt och fysiskt och jag är dessutom piggare i allmänhet. Små saker som gör mycket för kroppen.

Koffeinet var hemskt att sluta med (dricker ändå kaffe när någon bjuder någon enstaka gång, men inte 15 koppar om dagen). Ni ska veta huvudvärken de tre första dagarna. Där går du runt och tror att det ska bli bättre för varje dag, men det blir bara värre och värre. Tredje dagen var jag helt nedbruten inifrån. Fjärde dagen släppte det och jag kände hur ljusare tider närmade sig. Nu idag känner jag inte samma behov, trots att suget finns där eftersom det är fantastiskt gott.

Idag har det gått ganska precis en månad och överlag så får jag inte i mig varken koffein eller nikotin. Inte till vardags i alla fall. Känns underbart.

I helgen laddar jag upp inför Pajala Marknad och min sista lediga helg på fem veckor.

Puss och kram på er!Likes

Comments

Hej fina ni!

Jag har kommit in i rutiner efter helgens bravader. Brännbollsyran är verkligen en fantastisk festival. Stämningen där är oslagbar. Jag har verkligen varit glad och mått oförskämt bra. Njutit av varenda sekund där borta (även tiden man låg avslumrad i sängen). Kapten Röd, Oliver Heldens, Showtek, Zara Larsson och Kygo. Mer än så hann jag inte se, men det räckte och blev över.

Det bästa med helgen var trots allt mitt enastående sällskap! Att stå med dessa längst fram på Kygo, sjunga med till Kapten Röd och dansa till Showtek, ja alltså det var helt klart ovärderligt. Därav inga bra bilder, de bästa stunderna hinner man oftast inte fotografera.

Likes

Comments

Hej! Hemma efter en fantastisk helg i Umeå på Brännbollsyran. Återkommer med en resumé av årets festival när jag återhämtat mig.

Sjukt att bland alla dessa så stod jag allra längst fram. Stämningen var otrolig.

Likes

Comments