View tracker

Vinter 2016//2017

Igår vart det drink kväll med Michaela. Vi blandade olika drinkar och satt och snackade skit bara. Vi gick ner mot stan och Harrys och dansade. Det var knappt nå folk ute men vi hade kul ändå👌🏼
Idag ligger både jag och Michaela på soffan under varsitt täcke och halvsover.

Likes

Comments

Vinter 2016//2017

Nu har jag tagit mig ett långt och varmt bad efter denna dag. Stressade upp mig idag väldigt mycket på jobbet så till slut la jag mig på en madrass och sa till barnen "Nej nu är jag sjuk" sen låg jag där så fick dom leka doktor haha.

Efter jobbet åkte jag hem till Lina en stund, var längesen vi träffades känns det som. Skönt att få prata av sig lite efter den dagen jag haft. Jag hoppas på en fortsatt lugnt kväll.
P.s fick hem massa paket idag med inredning. Hihi!

Likes

Comments

Vinter 2016//2017

Åh världens tröttaste morgon. Det är kaos på jobbet, var på föreläsning till 20 igår och kom hem sent. Blev att gå hem till en vän och kolla film och sen sova. Idag började jag vid 7 och det gjorde ont att öppna ögonen haha.. Slutar vid 15.30 som tur är så kan vila en stund efter jobbet innan det blir träning.

Det är full rulle i mitt liv just nu, hit och dit, upp och ner.

Likes

Comments

Vinter 2016//2017

Såådär då var det måndag. Jag har haft en jätte bra men lång måndag, började tidigt imorse, satt på möte hela eftermiddagen och sen jobbade jag över lite. Tänkte att jag bara skulle hem och ta det lugnt men kom på att jag måste städa ut alla vinterkräksjuka bakterier.. BLÄ. Har städat en del och nu ligger jag på golvet med dammsugaren som kudde haha..

Ska ta och städa färdigt sen ta ett långt bad med tända ljus och ett pod-avsnitt i högtalarna, tror jag tycker om den här veckan.

Likes

Comments

View tracker

Det var en gång börjas det, men får alla sina lyckliga slut? Eller är det bara en illusion, en föreställning vi spelar upp för oss själva? Så att vi kan klara dagen.

Är kärleken själv en illusion? Ligger kärleken i våra instinkter eller är det något människan har kommit på under evolutionens gång? Vad är det som bestämmer vem vi blir kära i, vem vi förälskar oss i och vem vi älskar för all framtid? Ligger det i våra gener eller är det var och en av oss som bestämmer själv? Om kärleken är en illusion, en känsla man själv bygger upp då kan den väl lika lätt täras ner. Som en pyramid byggt av kort. Kan vi själva sluta älska nån för att det är det bästa för oss? Kan vi tvinga oss att glömma och leva vidare? Glömma hennes leende, hans ögon, deras skratt, våra upplevelser. Försöka kan man, men se hur långt det tar dig.

Visst kan man böja sig, falla ner på knä och börja bygga ihop pusslet som heter ditt hjärta, men för varje gång den krossas tappar man bort en pusselbit, en bit av sig själv.


Likes

Comments

Psykisk ohläsa

Idag mår jag inte nå bra. Och det har inte med att jag har vart magsjuk att göra. Jag mår inge bra psykiskt idag.
Känner mig helt tom, tung och stum. Jag har haft så många bra dagar på rad nu så hoppades att det skulle hålla i sig. Men självklart måste man få ha dåliga dagar också, alla är vi människor, allt kan inte vara frid och fröjd hela jävla tiden, eller hur?

Jag hoppas att det bara är tillfälligt. Jag hatar psykisk ohälsa och vill verkligen lära mig att leva med det, eller arbeta bort om det går? Om någon som läser detta har några bra tips så dela gärna med er. Ibland vet jag inte vad jag ska göra.

Likes

Comments

Vinter 2016//2017

Godmorgon!
Idag mår jag mycket bättre men är fortfarande seg och trött. Aptit som en fågelunge. Men igår så hände något roligt iaf, en ganska nybliven vän till mig lämnade blåbärssoppa, glass och jordgubbar utanför min dörr för han visste att jag var magsjuk, hur söt?! Jag vart jätte glad!

Skulle egentligen åkt på tjejkväll hos Ellie igår men fick se den via tjejernas mystory istället ☹️ Hoppas dom hade en mysig kväll. Lite avundsjuk var jag såklart haha..

Jag ska fortsätta vila nu så jag blir frisk fort, puss.

Likes

Comments

Vinter 2016//2017

Inatt kom vinterkräksjukan och hälsade på hos mig och många andra. På mitt jobb var det över 20 barn sjuka med kräk och 5 personal. Michaela var här och jag färgade hennes hår igår kväll och så kände jag hur jag började må konstigt. Runt ungefär halv 1 mitt i sista färgningen så behöver jag kräkas. Från och med då så kräktes jag 2-3 ggr i timmen hela natten. FYFAN säger jag bara. Jag har vart kräkfri sen imorse men trots det så har jag legat med över 39 i feber nästan hela dagen. Nu tänker jag ta en Ipren och kanske orka måla lite i Mindfulness böckerna. (Eller sova).

Likes

Comments

Instagram@emmysofie