Jag har nu fått hem min första glossybox och kan inte vänta med att få prova produkterna. Boxen var såå fin och kommer att sparas. Detta gjorde min tisdag lite bättre, hur var din?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Höst 2016

Ja.. ni ser ju vad det är för dag idag på bilden. Jag blev hemma från jobbet idag för min förkylning vägrar ge sig så det har varit soff/säng häng hela dagen. Var iväg en sväng till affären för att köpa frukt och lite mat men vart helt slut utav det. Nu tänker jag fortsätta min kväll i min OnePiece, en stooor kopp thé och en bra film. Puss!

Likes

Comments

Smink//Skönhet

Okej!! Det här är den bästa BUS-produkten jag provat, jag är så himla nöjd! Det är en mousse och hur enkel som helst att applicera tillsammans med handsken som man också kan köpa till, den luktar inte heller som vanliga BUS-produkter luktar, den här luktar gott som gör att man känner sig fräsch efter man applicerat den. Man låter den verka 1-3 timmar, beroende på hur mörk man vill bli och sedan sköljer man av sig. Den ger verkligen inte den här gula/orangea färgen som man kan få, det ser helt enkelt ut som en fräsch bränna bara!

Ville bara dela med mig lite om ett bra tips nu när det börjar bli höst och kallt.

Likes

Comments

Smink//Skönhet, Höst 2016

Har spenderat hela min eftermiddag på olika affärer trots min förkylning. Jag och Lina bestämde oss för att åka till Eskilstuna för lite shopping, vad vi ångrade oss, vi gick runt där och hittade absolut ingenting. Jag passade på att köpa nytt smink och en väska men vi var så besvikna så vi tillslut bestämde oss för att åka tillbaka till Västerås och älskade Erikslund haha.. När vi väl kom dit så stängde det nästan men vi hann få i oss lite mat iallafall. Är magen glad, är jag glad!

Likes

Comments

Höst 2016

Idag är det torsdag och jag gör mitt första inlägg *exalterad*. Funderat ett bra tag på om jag ska starta upp en blogg igen eller inte, men jag tog beslutet och valde att det skulle bli en blogg som bara handlar om att jag vill skriva av mig om min vardag, mina tankar och allt där emellan. Kan bli spännande!

Idag var det en sån där dag då jag kände att jag behövde ta hand om mig själv så jag tog mig tiden till att åka och fixa mina naglar för en gångs skull. Jag vart super nöjd självklart och sedan åkte jag och mötte upp Lina för att åka och kolla på hennes nya lägenhet! Det kommer bli super bra när hon väl flyttar in.

(Bild på naglarna som vart tagen i farten, hehe..)

Likes

Comments

Instagram @emmysofie