Vinter 2016//2017

Äntligen är det min favorit dag igen, SÖNDAG!
Jag hade en jätte mysig kväll igår så idag är jag lite extra glad. Kollade på den nya Disney filmen MOANA, det var super bra.

Idag är det söndag och då betyder det städdag, jag behöver bara samla lite krafter sen så ska jag sätta igång. Börjar 5 imorgon bitti så ikväll blir det att sova tidigt.

Likes

Comments

Vinter 2016//2017

Haft en såååå mysig kväll med tjejerna. Det behövdes nå otroligt. Michaelas föräldrar var bortresta så vi bestämde att vi skulle åka dit och bada i deras jacuzzi. Det var så mysigt när det var kallt ute och sitta där i den varma jacuzzi och äta lite jordgubbar. Jag har världens bästa vänner.

Likes

Comments

Vinter 2016//2017

Det är sådan tur att det är fredag imorgon. Jag behöver helg. Jag är så trött och stressad, eller ja det är vi många på jobbet just nu och det känns. Vi alla är lite små sura. Vi behöver ledighet helt enkelt. Trots att det hat vart fint väder hela veckan så känns det ändå som om att det har vart den sämsta och mörkaste veckan på länge..

Som tur är så är det ju som sagt fredag imorgon och jag ska få en mysig helg. Imorgon så ska jag ut och gå med Linas lilla vovve efter jobbet och vara lite med honom. Sen så ska vi hem till Michaela lite senare på kvällen och bada i hennes jacuzzi. Jag har redan packat badkläderna hihi! På lördag så ska jag och Lina förhoppningsvis starta ett roligt projekt som ni kommer få ta del av. Can't wait! Men men.. Nu är jag så trött så jag nästan somnar sittandes, snark. Puss och GODNATT mina pärlor!

Likes

Comments

Vinter 2016//2017

Så idag är det den 14 februari, Vi alla vet vad det innebär. Alla hjärtans dag.

Det här har alltid vart den viktigaste dagen på året för mig, jag har alltid firat alla hjärtans dag stort. Som tex förra året var jag och mitt ex i Paris på en weekend, året innan överraskade han mig med en resa till Stockholm, Ja ni fattar. Alltid firat det. I år är jag singel för första gången på flera år, har blivit bjuden på dejt men jag vet inte vad jag vill göra. Eftersom den här dagen alltid vart så viktig för mig så vill jag inte spendera den med någon som kanske inte betyder lika mycket som självaste dagen gör.

Vad gör ni andra singlar på alla hjärtans dag? Ni får följa min på min snapchat, när jag väl bestämt vad jag ska göra. SPANCHAT: emmysofie

Jag vill så gärna bli uppskattad av någon som jag älskar. Snacka om depp haha.


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Psykisk ohläsa, Vinter 2016//2017

Idag har jag verkligen fått vårkänslor för första gången iår. Idag blev jag hemma från jobbet. Jag har inte sovit någonting inatt pga ångest, natten var hemsk. Så just därför gick jag på promenad imorse för att rensa tankarna lite och det var jätte skönt. Imorgon är planen att va tillbaka på jobb. Behöver mina rutiner.

Rutiner är A&O för mig, utan rutiner så fallerar hela min dag.


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Psykisk ohläsa

Idag är jag så jävla stolt över mig själv. Jag var så nära på att ge upp, bryta ihop, grina och åka hem från jobbet. MEN jag har underbara kollegor som hjälper mig genom dagen.

Jag satt och tänkte på ursäkter som kunde göra så jag kunde åka hem, illamående? Magont? Huvudvärk? Vad skulle jag säga? Tillslut sa jag till en av mina kollegor att jag fan mådde skit, att jag bara ville gråta. Jag sa sanningen och jag kunde inte gjort något annat. Dom måste ju faktiskt veta när det inte är bra. Det har vart så bra rätt länge nu så jag har börjat skämmas igen för min psykiska ohälsa, vilket man absolut inte ska göra, jag vet. Jag saknar min psykoterapeut, jag behöver någon som henne i mitt liv. ( Hon slutade på vårdcentralen där jag gick). Men men, jag klarade av hela den här dagen, med hjälp av mina kollegor såklart. Ibland vet jag inte vad som händer i min hjärna.


#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Instagram@emmysofie