Oj har glömt bloggen en hel vecka!! Veckorna består ju bara av skola, läxor och körkortsplugg. Helgen blev som min förra. Slapp, mys, mat och pojkvän!! min enda bild från helgen👆🏼

Idag har jag haft bild i tre timmar , slutade runt 1 och mötte massa folk för att sälja biljetter till Marité på fredag. Halv fyra var jag på plats för skolan igen för att göra ett prov jag missat, gick sådär. Har precis kommit hem och ska äta middag sen fortsätta med mitt pluggande :)))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag var det extra jobbigt att kliva upp, trots sovmorgon till 10 så är jag himla trött, är svart under ögonen<\3. Men måndagar är ändå bästa dagen för jag har precis slutat för dagen, ska äta lunch och försöka få något plugg gjort innan jag har körlektion 4!!

Likes

Comments

Dessa två fick jag med mig hem från Lush i Stockholm! Läppskrubben har jag köpt många gånger förut och den luktar och smakar(?) så himla gott. Ansiktsmasken har jag hört mycket om så den ska jag testa och se om den är så bra som alla säger xD

Likes

Comments

Hela helgen har spenderats med min kille, vilket har varit skönt. Har pluggat, ätit god mat och kollat massa film. Känner mig för en gångs skull utvilad efter helgen!! Jag blev precis hämtad från stan av min pappa och innan vi åkte hem blev det ett litet stopp på edenbos. Köpte godaste apelsinjuicen!! Nu ska jag försöka ta mig iväg att träna eftersom jag inte gjort det på senaste 4 månaderna :-)))

Likes

Comments

Saknar Stockholm<3

Jag har haft en relativt lugn måndag med en lektion på två timmar. Efter skolan gick jag och köpte frysmat till lunch haha, Findus lövbit är något jag kan rekommendera. Jag har även hunnit med en körlektion som gick oväntat bra. Åkte hem och firade min bror som fyller 21 idag, grattis till honom<3 så lite tårta och chokladbollar fick bli min middag. Kom nyss till Gustav, ska krypa ner i sängen snart för jag är väldigt trött, men först kvällsfika och PH!!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tåget hem till Gustav och vi är framme om en kvart. Vi ska hem till honom för att äta middag och sen tar vi tåget hem ikväll igen. Innan tåget hann vi med lite fika på espresso igen, för frappes därifrån är farligt gott haha. Idag använder jag mina nya uggs föressten, ser ju lite ut som tofflor tyvärr men tycker ändå dom är fina :))

Likes

Comments

Jag och Gustav stannade i stan och bestämde oss för att åka till han imorgon. Vi tog oss ner på stan runt ett i alla fall och gick och kikade på stan och mötte sen mina föräldrar för lite fika på espresso. Vi åt oxfilé och pommes till middag vilket var galet gott. Nu har vi dukat upp chips och dipp framför film, så mycket ätande idag blev det hahah. Men det är helg man får unna sig god mat då!!

Likes

Comments

Ett av mina köp i Stockholm var ett par nya låga uggs!! Har två par sen tidigare och jag tycker dom är sååå fina. Köpte dom inne på Mathilde och det var faktiskt 30% så dom kostade bara 1300 istället för 2000!! Älskar

Likes

Comments

Igår var den årliga föreningsfotbollen mellan Alces och bacchi så jag var där och kollade med tjejerna från optimal och sedan vankades det fest. Började kvällen hos Julia och runt 10 blev vi skjutsade till bring. Jag åkte hem relativt tidigt för jag mådde inte så bra så kändes inte så kul att vara kvar. Idag är planen att jag ska följa med Gustav hem till Fanbyn och mysa. Kram

Likes

Comments