Godmorgon!

Här är vi uppe med tuppen, blev nämligen bokad för jobb idag och jobbar 20 minuter från Växjö så börjar man vid 7 är det tidiga morgnar som gäller! Jag är i vanliga fall ingen morgonmänniska. Eller, jag gillar att ligga i sängen läänge, men kommer man väl upp är det ganska skönt att vara vaken vid den här tiden också.

Igår blev det ju ingen uppdatering (om någon märkte), det blev helt enkelt inte av. Får ta och skriva ett inlägg senare.

Här har vi min vy just nu. Väntar på att bussen ska komma. Det är rätt så mysigt ändå, med mörkret, ljuset och få människor som i princip är vakna av samma anledning.


Trevlig fredag på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 23 Readers

Likes

Comments

Nyansen Bahama mama från Essie har varit en stark favorit på naglarna i höst. Älskar den vinrödlila färgen och att den är så lättapplicerat!

  • 24 Readers

Likes

Comments

Allmänt, Livet som student

Jag tittade precis på klockan och insåg att det börjar närma sig sen eftermiddag. Det mest produktiva jag har gjort idag är halvläst några sidor av en akademisk artikel och druckit tre koppar kaffe.. Stabilt. Känner hur paniken smyger sig på när jag inser att jag har seminarie imorgon eftermiddag och dessutom ska jobba på fredag och söndag. Hur ska jag hinna med saker och ting? Den här stressen gör mig dessutom lite konfunderad över vad jag ska börja med och vad jag ska göra egentligen. Har en miniuppsats jag vill vara klar med 1/12, men som jag ens inte påbörjat för jag har ingen inspiration till den. Tar och fokuserar på litteraturkursen istället, gosar upp mig i soffan och börjar läsa nästa veckas bok. Då får jag något gjort i alla fall, det är väl det som är det viktiga när motivationen är som bortblåst. Så det här blir hur jag spenderar resten av eftermiddagen! 

Likes

Comments

Allmänt

Det är en oerhört bra fråga egentligen, vem är jag? Hur vet man vem man är och vad är det som gör jag till jag? Djupa frågor som kanske inte alltid är lätta att svara på, men det är värt ett försök.

Emmy heter jag, 23 år och bor sedan cirka fyra år tillbaka i Växjö. Uppväxt på landet utanför Nässjö och är därmed smålänning i grund och botten. Jag pluggar just nu mitt fjärde år på lärarutbildningen, vilket innebär att det bara är ett och ett halvt år kvar tills jag är färdigutbildad gymnasielärare i historia och engelska. Sjukt! Vad gör man sen när studierna är över? Är det då man skaffar sig ett liv?

Om ungefär en månad kommer jag att flytta från min lilla studentlägenhet till en större lägenhet som jag kommer dela med kärleken, mannen i mitt liv. Jag ser så mycket fram emot att slippa flytta massa saker fram och tillbaka mellan våra lägenheter!

En klassisk selfie, dock en ovanlig med glasögonen på.

Vad kommer bloggen att handla om? Det märker vi, men det kommer troligtvis bli någon slags "livsstilblogg", med fokus på det som intresserar mig, typ mat, inredning, plugget får väl lite uppmärksamhet och annat som kan tänkas vara en del av min vardag.

Bilden nedan är just en sådan där fin pluggbild. Tagen tidigare i höstas när jag hade VFU (verksamhetsförlagd utbildning) och satt och lektionsplanerade för fullt.

Det finns massvis av bloggar, men det här kommer vara just mitt hörn av världen.

Puss & kram

Emmy

Likes

Comments