Header

Hejhej!
Just nu kollar jag på the vampire diaries! Jag är bara på 4:e avsnittet men det är ändå så himla bra! Jag älskar det!
Vi slutade tidigt idag för att det var pedagogisk eftermiddag och alla på högstadiet fick sluta innan lunch! Alltså 11:30, så sköönt!
Uppdaterar mer senare! Kram Emmy! <>

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heej!
Idag vaknade jag klockan 9, för att min lillasyster kom in och väckte mig! Jag skulle vilja ha sovit längre eftersom jag kom hem halv 5 i natt! Men jag sov också lite på bussen, så det var tur! Annars skulle jag ha varit helt död idag! Men i alla fall, just nu kollar jag på PLL! Det är så himla bra! Jag slutade kolla ett tag men nu har jag börjat igen! Jag ska inte göra så mycket idag förutom att träna klockan 7-8 med gruppen!

Uppdaterar senare, kram! <>
- E

Likes

Comments

Hej!
Jag gick upp 06:30 idag, jag brukar inte gå upp så tidigt men det var för att jag var tvungen att packa klart till tävlingen!
Sen fixade jag mig, åt frukost och nu sitter jag & kollar på tv! Jag ska snart gå till skolan, vi börjar 08:10 idag! Jag kommer gå tidigare från skolan, egentligen slutar vi klockan 14:30 men jag måste sluta 12:00! Eftersom bussen går 13:00! Ska bli jätte skönt!
Uppdaterar senare, kram Emmy!

Likes

Comments

 Idag klockan 06:50 gick jag upp, sen fixade jag mig, åt frukost och gick till skolan! Vi hade inte roliga lektioner idag!
Efter skolan följde Isabella med mig hem! Vi åt mellis, kollade på andra avenyn och spelade kort! Det var jätte kul! Hon åkte hem ungefär klockan 8 och då började jag packa till tävlingen! Är super taggad tills på lördag!
Men i alla fall nu ska jag snart sova!
Hoppas att ni har haft en bra dag!
- Emmy

Likes

Comments

Hej!
Just nu kollar jag på andra avenyn med Isabella! Hon följde med mig hem efter skolan! Vi hade bara tråkiga lektioner idag! Vi började 08:10 och slutade 14:40!
Snart ska jag packa till tävlingen för att imorgon ska vi åka! Ska bli jätte kul!
Ha en bra kväll, kram Emmy! <3

Likes

CommentsLikes

Comments

Tipsar om min mascara, false lash telescopic, l'oreál paris!

Den ger jätte bra volym, den separerar ögonfransarna och borsten är väldigt tunn så det går lätt att ta på underfransarna!

Den kostar 169 kr på H&M!

- Emmy

Likes

Comments

Godmorgon!
Nyss vaknade jag och ska snart gå upp & fixa mig till skolan!
15:10 slutar vi och då ska jag hem & göra lite läxor! Vi skulle ha haft träning idag men det blev inte så! För att det var många som var sjuka eller hade en förkylning och då bestämde vi att vi skulle skippa träningen och vila till tävlingen i helgen istället! Så att man inte blir sjuk till den! Tävlingen ska vara i Helsingborg, vi ska åka buss dit med danskolan och sen ska vi sova på hotell fredag till lördag! Det ska bli jätte kul!

Hoppas att ni får en bra dag, kram Emmy! <>

Likes

Comments

Hejhej!
För ett tag sen kom jag hem från gymmet! Jag och Ebba var där och sprang 3,5 km på springband! Det är ganska kul tycker jag! Jag ska börja att springa på springband nu istället för att springa ute! För att det är jätte kallt och det blir jätte fort mörkt!

Jag kom hem ungefär 19:00! Då duschade jag, gjorde lite läxor och snart ska jag äta & kolla på tv!

Hoppas att ni har haft en bra dag!
- E

Likes

Comments