Bästa mellanmålet efter kvällsträningar - äggröra, avokado och massa citronkrydda på!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

En bild från en härlig morgonpromenad imorse!

Idag är det en lång skoldag med en föreläsning, ett seminarium och en massa PM-skrivande före, efter och däremellan.

❤️

Likes

Comments

I torsdag firade vi Addes födelsedag. Först åt vi fyra middag på Marie Laveau, som var riktigt gott. Därefter kom ett gäng med folk och slöt upp. Bra kväll, dock var jag lite seg pga att jag hade sovit dåligt.

Igår, på långfredagen, hade jag och Erik bjudit in hans familj för påskfika vid 15.00. Vi åt en massa och körde påskäggsjakt för barnen - en riktig myseftermiddag.

Likes

Comments

Lite bilder från lördag-söndag när vi var i Linköping och Norrköping. Hade verkligen en kanonhelg med massa god mat, bra människor och fotboll!

Likes

Comments

Igår hade jag en riktigt bra kväll! Den började med ett glas mousserande hemma med Erik. Vid 18-tiden åkte vi till Djurgården för att äta på Villa Godthem, som var supermysigt.

Vid 21 drog jag till Josse för att fira hennes födelsedag med ett gäng. Körde lite lekar och åt tårta. Vid ett gick vi till Kasai och stannade tills dem stängde. Därefter drog jag hem.

Nu är jag och Erik påväg till Linköping för att hänga med Johanna och Arvid denna helgen.

Likes

Comments

Min fredag började med skola mellan 8-15. Runt 16 mötte jag upp Jennifer vid slussen. Vi gick ner längst Götgatan och kollade i butiker. Därefter satte vi oss på medis och delade en flaska rosé, riktigt härligt med uteserveringar igen! Runt 21 köpte jag med mig thaimat och åkte hem till Erik för att se på fotboll.

Lördagsmorgonen startade jag och Erik med en riktigt stor frukost. Dock missade vi att det var våffeldagen och åt pannkakor istället, men gott var det i alla fall!


Resterande av lördagen + hela söndagen jobbade jag i bingohallen.

Den här veckan har jag inte gjort så mycket annat än varit i skolan varje dag, äntligen kunnat träna igen efter dunderförkylningen förra veckan och myst med Erik på kvällarna.

Likes

Comments

Igår, onsdag, startade vi en ny kurs - straffrätt. Kommer nog bli väldigt intressant. Jag hade en föreläsningen mellan 9-12 och därefter åkte jag med ett gäng till Pom & Flora och åt lunch och satt och pratade i flera timmar. Skönt i början av en kurs när man kan ta det lite lugnare. Jag åt en banana split-skål och en avokadosmörgås, så gott.

Likes

Comments

Då var tentan i skatterätt gjord, satt mellan 14-19 vilket är en riktigt dålig tid om man egentligen presterar bäst på förmiddagen som jag gör. Men det fungerade helt okej ändå, får se vad resultatet säger om 3 veckor.

När jag kom hem hade Erik fixat hamburgare och köpt mousserande, bäst post-tenta-mys!

Likes

Comments

Kokosmjölkgröt med honungs- och kanelstekta bananskivor och en avokadosmörgås. En perfekt innan-tenta-frukost!

Likes

Comments

Ett gäng olika bilder från olika tillfällen förra veckan. Dock bestod den mest av sitta i biblioteket och plugga inför tentan som är imorgon i skatterätt. I går körde jag en halvdag i biblioteket och mötte sedan upp Erik vid Medis för en fika i det helt underbara vädret, så skönt att våren är på ingång. Fick även ett paket med nya träningskläder från Bringsportwear som jag verkligen älskar.


Nu blir det sushi till kvällsmat!

Likes

Comments