Hej älsklingar nu är jag tillbaka igen❤️ Det var ett bra tag sen nu asså men Why not haha😘 nu lovar jag att jag kommer ta bloggen 100% seriöst. Puss 💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heeej<333
Nu va det ett tag sen jag bloggade asså så känner verkligen att jag ska ta tag i detta igen.. Hsr gått i skolan några veckor och är otroligt skoltrött asså... Snart lov iallafall vilket är riktigt skönt😅

Puss, ly❤️

Likes

Comments

hej sötnosar.

Ja jag skulle ju blogga varje dag men ja de sket sig eftersom scandics internet inte pallade att ladda upp inläggen vilket sög..

jsg kunde kolla på film och youtube o allt sånt men såfort jag försökte ladda upp gick de inte... e inne på mammas internet nu precis innan vi ska lämna hotellet..

Dessa dagarna i stockholm har varit jättemysiga. dock har jag ju saknat Kajsa o Kevin ganska mycke..:(

nu ska vi gå från rummet så hörs senare/ en annan dag!


puss ly<3

Likes

Comments

3 inlägg på raken där jag bett om ursäkt för att jag inte bloggat. Men jag har verkligen ingen aning varför jag inte har bloggat utan jag har bara glömt bort det..

Imorgon sticker jag iallafall till Stockholm med mamma och Simon och stannar där tills torsdag. Så nu kommer det verkligen komma minst 1 inlägg per dag jag lovar.

puss ly♡

Likes

Comments

Heej!
Förlåt så jätte mycket för jag inte bloggar nånting sedan igår morse men mitt wifi pallade inte o ladda upp något trots att jag försökte... Men nu är jag iallafall hemma igen och då kommer det komma upp mycket mer. Hörs om några timmar sötnosar.
Puss ly!!❤️

Likes

Comments

Vaknade för bara en liten stund sen och de e sjukt varmt idag igen.. Det som e jobbigt är agg det inre är någon sol ute så man kan inte sitta ute o sola... Jaja jag ska gå upp nu iallafall o se om jag ska gå ner till sjön o bada hoppas på att solen kommer fram☀️ hörs om några timmar❤️
Puss ly<3

Likes

Comments

heej♡

förlåt för att jag inte har hunnit eller orkat blogga idag för de har varit så fruktansvärt varmt! nu på kvällen är det dock jätteskönt väder♡ hoppas verkligen inte att de är såhär varmt imorgon.. jaja vi hörs imorgon alllafall, glad midsommar på er iallafall!

puss ly♡

Likes

Comments