I går kom jag hem ifrån vandringen som vi gjorde i skolan med alla 9:or. Vi tog en buss till bro och sedan fick vi gå en mil, jippi. Jag trodde det jobbiga skulle vara att gå men så var det nt. Det var sj campingen som var det jobbiga. Att sätta upp ett tält i en lergrop i ösregn och genomblöta gympaskor är inte speciellt härligt. Allting vart blött & det slutade nt regna förns fran emot kvällen. Kvällen var dock mysig & vi satt framför elden o pratade. Sedan på morgonen fick vi plocka ihop tälten i regn, såklart :-) Att gå hem var faktiskt mycket lättare än att gå dit eftersom att man nt hade all extra vikt av mat med sig, plus att man hade en aning om vägen. Här är lite bilder iaf ifrån den jobbiga, men roliga vandringen som jag aldrig kommer göra om igen :-P

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har uppdaterat jätte dåligt på senaste tiden men har nt haft så intressant liv haha. Men jag tänkte att jag kunde underhålla med lite bilder ifrån dagarna som gått :)

Likes

Comments

Likes

Comments

Tröjan: Gina Tricot 200kr
Jeansen: Dr Denim 400kr
Foundationen: Kicks 20% Rabatt 128kr
Svampen: HM 89kr

Likes

Comments

Jag lyckas alltid komma ihåg bloggen sent på kvällen, tror typ aldrig att jag har skrivit ett inlägg innan halv 11 haha.

Idag var jag i alla fall på gröna lund med 7 andra kompisar. Vi har tänkt åka dit flera gånger på sommarlovet men det blev aldrig så att alla var hemma samtidigt så det vart idag :-P Igår hade vi alla myskväll hemma hos Jossan & sen sov jag och några andra över där. Imorse åkte vi iväg tidigt så att vi kunde vara först till karusellerna. Köerna var inte så farliga men vid klockan 5 tröttnade jag & Jennifer så vi tog spårvagnen till Kungsträdgården & shoppade lite. Den här gången kmr det faktist ett inlägg på vad jag har köpt haha, det hade nog vart liite för många bilder om jag tog med de här.

Här är de flesta bilderna ifrån dagen:

Likes

Comments

Likes

Comments

Kul, nu har jag tappat rösten också. Kan knappt prata, får se hur det går i skolan imorrm haha. Jag skulle sjungit i yttergransgården idag men det var nog tur att jag inte sjöng, jag hade skrämt iväg alla haha. Jag tänkte i alla fall börja kolla på säsong 4 av American Horror Story och käka lite frukt, vi ses :-)

Likes

Comments

Ush, hatar verkligen att vara sjuk. Man tänker inte på hur lyckligt frisk man är förrän man har blivit sjuk. Idag har jag ätit över 4 glassar och halsen har inte blivit bättre. Nu ska jag ligga och tycka synd om mig själv ett tag till och prata med Hanna en stund till i telefon. Godnatt folket :-)

Likes

Comments

Dagen har varit händelserik haha. Först match emot ESK som vi äntligen vann med 5-1. Direkt efter den åkte vi till station & åkte in till Rix Fm festivalen. Aldrig vart där innan, första halvtimman rann svetten men annars var det kul haha. Jag köpte två saker men det kan jag visa i ett inlägg imorrn eller lite senare, 

xoxo.

Likes

Comments

Tjena, just nu ligger jag i sängen hos Josefine med Hanna & myser. Kvällen (och dagen haha) har vart rolig men man kan såklart inte avsluta på topp utan lite drama ska det allt bli. Vi taggar i alla fall inför match imorgon & för rix fm. Var beredda på många bilder haha, vi ses.

Likes

Comments