Hej jag ska skriva av mig lite vad som har hänt det senaste halvåret.

Jag har fått veta att jag har ADHD i slutet av november och har påbörjat medicin för ca en månad sen. Tyvärr ger det mig lite biverkningar så får se vilken medicin jag slutar på. Det var jävligt skönt och en lättnad att få veta sin diagnos men jag blev lite ledsen också.., då jag inte fått den hjälp jag behövt under mitt skoltid och sånt. Sen har jag ju språkstörning. Och det förklarar väldigt mycket varför jag har varit som jag har varit i alla år.


Förra året så åkte jag in till kvinnokliniken i kalmar och gjorde en gyn undersökningen då upptäckte min gyn att jag har en sjukdom (för att fastställa till 100% måste man göra ett titthålsoperation) men jag hade en väldigt duktig gynekolog som har varit det i 20 år. så hon kunde avgöra av det hon såg och jag berättade. att jag har Endometrios och det är en kronisk godartad östrogenberoende inflammatorisk sjukdom. om ni vill veta mer vad det är så får ni söka på att.
Men kan skriva att jag lider av smärta hela tiden och är trött hela tiden och massa mer. något jag måste leva med resten av livet. Jag började me p-piller (en om dagen) men fick fortfarande ont och massa saker. Sen var jag där för två veckor sen och då var det inte lika mycket kaos som det var för tre månader sen. Jag fick nya p-piller en som jag ska ta på en morgonen och en på kvällen så jag tar dubbelt upp för att få mer balans och slippa min mens helt. Jag fick också starkare värktabletter jag tar två stycken tre gånger dagligen (dom ligger på 665 mg i styrka styck)


Sen har jag alltid min jävla depression som jag lider av och gjort i flera år. Ibland är jag så orkeslös så jag inte orkar göra ett skit men tvingar mig själv ibland att ses med folk.. Jag har min ångest/panik också som jag aldrig vet när det kommer.. ibland känns det som att ingen förstår mig, varför jag inte pallar ses ibland.


Sen har jag mina jävla beroende jag har haft jag kämpar varje dag att inte falla tillbaka till. Jag kämpar varje dag att inte dricka alkohol.. jag har haft problem med alkoholen när jag var 17-18 år men sen har det blivit bättre men det kommer i vågor.. Men lärt mig att inte dricka när jag inte mår bra annars kan det sluta illa. men kämpar varje dag och det är en kamp i sig....
Sen kanske inte många vet har jag haft drog problem.. Jag använde droger var och varannan dag i ett halvår, allt mellan himmel och gjort.. nästan fått överdos två gånger var på gränsen, trodde fan jag skulle dö allså men hade tur i oturen varit snart drogfri i ett år.
Sen har jag mitt självskaddebetende som jag kämpar för att inte komma tillbaka till som jag gjort en antal gånger.


Sen har det varit väldigt mycket det senaste tiden.. så jag bröt ihop på julafton.. Just nu lever jag singel livet och lever varje dag som att det vore den näst sista.

Och nu till något positivt jag har skaffat egen lägenhet och bort här sen december. Jag jobbar i hemtjänsten i Påskallavik och fått en anställning till 31 augusti. Mitt jobb räddar mig mycket då jag kommer bort i tankarna.

sådär nu har jag skrivit av mig och uppdaterat er lite. puss och kram.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Ikväll blir det krogen, men först ska man för festa i Kalmar hos en kompis.
Än så länge idag har jag jobbat och fått massa grattis från personalen och några brukare (äldre människor som jag är och hjälper)
Min mormor och låsas morfar har redan varit här plus mi morbror och min låsas farmor.
Nu inväntar man brorsan sen så kör han mig in till Kalmar.
Hoppas det blir roligt i Kalmar sen! längtar som fan efter mina kompisar. Men mest av allt saknar jag min älskling.
Puss och hej så länge :* <3 

Likes

Comments

Känns inte som att det är min födelsedag idag.
Det kommer kännas ikväll.
Min dag är planerad, först så kommer jag jobba från 7 till 15:45, när jag kommer hem ska jag fixa mig lite, runt sex ikväll kommer lite släktingar och firar mig och min syster, sen kommer brorsan senare ikväll, där efter kör han mig in till Kalmar där jag kommer träffa lite kompisar och för festa. Efter det så gör vi ut på krogen och lever livet. Denna födelsedag ska bli bättre än den föra året. Då jag har fler folk som firar mig plus att jag har min finaste vid min sida.
Skriver mer ikväll eller imorgon.
Puss och kram så länge.


Likes

Comments

Så jävla skönt!
Nu är äntligen all drama typ slut.. Vist nu har jag lite ovänner men ää det löser sig alltid på något sätt!
Dom som känner mig borde veta vad som kan hända om man ljuger mig rakt upp i ansiktet.. Men tydligen inte, men nu vet dom till nästan 100% vad som händer. hoppas inte det händer igen!
Vist den draman som var igår hade jag egentligen inte med att göra, men att jag la mig i, var för att man ljög mig rakt upp i ansiktet och att det var personer som stod mig nära också.
Men är tyvärr ovänner med dom, en av dom bryr jag mig inte så jävla mycket om. "hen" kan jag klara mig utan. Men en annan "hen" kan jag inte klara mig utan. När det blir drama märker man också vilka som är ens äkta vänner och inte, vilka man kan lita på och allt

Om du som jag vill ha kvar läser min blogg, vill jag att du ska veta att jag är väldigt ledsen att jag la mig i.. Jag vill dig bara väl! Orkar inte bråka med dig, klarar inte av det. Du betyder mer än vad du vet för mig. Ville aldrig förstöra för dig, och det gjorde jag inte häller. Inte vad jag har hört nu efter.. Sanningen var väll inte så farlig? Förlåt för att jag var så dum, men du känner mig och du av någon både veta vad som kunde hända. Så snälla ljug inte för mig igen! Vill ha tillbaka dig. Jag vet att det jag gjorde var fel, men du ska veta det du gjorde mot mig var också lite fel. Vill börja om på nytt och då vill jag att du ska vara ärlig och säga som det är och inte ljuga. Sanningen kommer alltid fram för eller senare. Jag blir hellre sårad/arg av sanningen än att bli glad av en lögn. Du vet att jag älskar dig!

Det var nog allt från mig ikväll. Puss och godnatt på er!

Likes

Comments

Depp musik, glass, kaffe och cigg är mitt liv just nu..

allt är som det är just nu och kommer inte bli bättre på en bra stund..

Likes

Comments

​Det känns som att jag håller på att falla tillbaka.. All min sorg och smärta kommer på en gång.
Det har varit två underbar och för jävliga veckor!
Varit så himla lycklig i två veckor och så himla glad.. Men ibland går allt åt helvete!
Vill kunna prata med någon som förstår mig och kan hjälpa mig, ge lite tips. Kanske inte kommer följa tipsen, men kan testa dom, det är "lättare sagt än gjort".
Jag mår skit och det ända jag vill är att allt ska lösa sig och reda ut sig. Det får ju ta den tid det tar, men jag vill att allt ska bli som det var förut.. men allt kommer inte vara som förut.
Det ända jag kan ändra på är framtiden, men jag kan inte ändra det som är gjort. "gjort är gjort"​
"man kan inte få allt" man kan inte få allt man kämpar för.. Tyvärr är det så mycket svårare nu.. Orkar snart inte kämpa längre för att det leder ingen vart.
Jag skriver här på min blogg för att jag vill att folk runt om mig ska veta hur jag mår, om någon bryr sig så får dom höra av sig. Men som jag känner nu, är att inte många bryr sig längre..
Jag försöker att må bättre genom att prata med andra, då jag får lätta lite på axlarna och må bra för stunden.
Att ens liv kan förändras på två veckor.. känns som ett evighet.
Man vet aldrig när detta helvetet ska ta slut..
Mitt problem är kanske inte så svårt för andra men för mig är det de..
Men snart orkar jag int mer.. Jag pallar inte.

puss och hej så länge..

Likes

Comments

​Det finns några grejer ni inte vet om mig.. eller några vet.

Många vet nog att jag har varit i en depression för ca två år sen.. Följderna efter det är att jag har lätt att falla tillbaka. och varit väldigt osäker på mig själv, jag har fortfarande ätstörningar m.m... Nu för tiden äter jag tabletter för att må bättre, så typ så långt har det gått nu, jag klarar inte av något på enget hand.. Jag har varit skadefri i snart två år!

Nu har jag varit singel i ca tre och en halv månad, har upptäkt så sjukt mycket grejer med mig själv som jag inte visste förut.

Pallar inte hålla det inom mig längre!

Kom ut med det för ca två månader, till mina kompisar och min syrra. Min familj och släktingar vet inte om det än, och jag vågar inte berätta det... Men för eller senare måste jag typ. Vet inte vad dom kommer tycka, men kan våga ta chanser.. Det är ju inget ovanligt egentligen. Jag är inte den ända i släkten, jag är inte ensam! Om min släkt och familj vill veta får dom läsa det är, för att det är så svårt att säga det..

Jag är BISEXUELL

Upptäckte det för ca två månader sen då jag blev kär i en tjej för första gången, jag bara släppte ut allt!

För att då var det dags att verkligen vissa vem jag är! Den person jag vill vara och alltid velat vara. Jag har varit det rätt länge utan att veta om det själv, några folk i min omgivning har sagt flera gånger i flera år att jag är bisexuell, men jag har nekat det hela tiden. Jag har nekat till den jag verkligen är, höll allt inne.. Det var nog för att jag var rädd långt inombords.

Allt känns nu så jävla enkelt, mitt liv är enklare nu. Nu när jag våga stå för vem jag är! Allt blir så mycket lättare..

Puss och kram på er.Likes

Comments

Mm det blev ingen frågestund tyvärr.. Jag som tycker om att svara på frågor och bjuda lite på mig själv.

Likes

Comments

Ni vet nog vad jag menar med frågestund.
Om ni har några frågor till mig som ni vill ha besvarade om mig allså. Så kan ni kommentera här på min blogg anonym eller kommentera på Facebook, kvittar för mig. Så svarar jag på dom ca 17:00 imorgon.

Mm jag vet skrev godnatt förut, men kan inte somna.. Är nog för att jag sov lite förut.

Likes

Comments

Jaha det blev inget pluggande ikväll. Då jag somnade i tre timmar när jag kom hem.

Nu blir det att lägga sig. Ta min medicin och en värktablett. Har så jävla ont.

Just ni sitter jag i köket och gör mitt kvälls te. Snart blir det att gå till sängs och försöka sova.

Godnatt och puss på er så höres vi imorgon.(Gammal bild)

Likes

Comments