Header

Hej
Jag har inte uppdaterat här på flera veckor, jag ska lägga ner denna s.k "bloggkarriär", åtminstone en stund.
Förstår inte alla kändisbloggare som uppdaterar flera gånger samma dag och håller på i flera år, varifrån kommer all inspiration?!
Detta inlägg skulle kanske ha kommit en aning tidigare, men nu har jag iallafall skrivit att det inte är nån mening att gå in här på ett tag, men jag tar ändå inte bort den, dels för att det känns kul att kunna titta tillbaka på grejer man gjort, och för att jag nog kommer börja blogga igen sen, kan bli om en vecka till eller om flera månader, vet man aldrig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsÖnskelistan! Dessa skulle inte vara fel att få  👆😄
IPhone hörlurar i silver 
Kuddar 
Yankee Candle (vanilla cupcake) 
Essie nagellack 
Armband i silver 
Locktång babyliss i curl

Likes

Comments

Igårkväll hade tjejerna i min klass lilla julafton, det är lite utav en tradition varje år innan jullovet. För mig var det andra året.
Alla köper en julklapp för typ 150 kr, vem som får vad sker genom en liten lek, någon ställer klocka på mobilen och sen sitter man i en ring på golvet med två tärningar, om man slår en etta eller sexa får man byta present med vem man vill och när tiden är slut får man öppna paketet man har.
Jag fick det Millan hade köpt, vilket var presentkort på bikbok plus två duschkrämer som hon köpt i Kroatien när hon var där, märke faktiskt för några dagar sen att min duschkräm från bodyshop nästan är slut så det var toppen att jag fick två nya! 😄
Själv köpte jag godis, 2st nagellack, pärlor till caviar nails och små diamanter man kan sätta på naglarna.
Det är jättesvårt att veta vad man ska köpa i present när man inte vet vem som kommer få det, men samtidigt ganska roligt.
Alla köpte något som har med skönhet att göra, smink, hudkrämer, nagellack, ansiktsmasker osv, så vi sa att nästa år ska vi ha ett annat tema 😉
Förutom julklapar blev det film, massa godis och en hel del tjejsnack.
Likes

Comments

Jag älskar vintern egentligen, men i år har jag glömt lite att längta efter den.
Nu kör vi på sista veckorna och sedan ett långt jullov, peppning 😊Likes

Comments

Dag 8 - den bästa boken jag läst

tråkig punkt egentligen, ångrar lite att jag tog med den, hoppas ni läser hela inlägget i alla fall.
Jag är inte någon bokmänniska, har ofta svårt att komma in i böckerna osv, men varje sommar satsar jag på minst en bok alla fall.
Favoriterna är böckerna om twilight, så bra, kan inte beskrivas. Även fast sista filmen kom ifjol är böckerna läsvärda.
Det är en serie med 4 rätt så tjocka böcker + en mycket kortare bok, Bree tanners andra liv heter den mindre som är som en uppföljare till trean.Likes

Comments

Igår var Tisdag, lugn dag i skolan som vanligt med endast 4 lektioner varav en var luciaträning, så Tisdag är en lugn och bra dag.
Började med att äta gröt faktiskt, jättejättelängesen jag åt, fick tips av en kompis att man kan göra i micron på bara 2 minuter, hade inte tänkt på det innan. Toppade den med socker, kanel och clamentiner.
På hkk gjorde vi lasange, jag och jansson levererade som vanligt 👌

Idag, Onsdag, en lång och seg sådan, hade no, idrott, tyska, matte och svenska.
Nu ska jag sätta igång att skriva två olika läxor, wish me luck 😊
Likes

Comments

Hej, idag är Söndag och första advent, äntligen börjar jag känna lite julstämining, det har snöat, har druckit julmust, ätit skumtomtar och sett på julkalendern 😄
På em åkte vi en snabbis till min moster och såg på film på deras nya tv, den är typ 52 tum och man kan se typ allt i 3D, vore inte heelt fel att ha en sådan hemma.
Sen har jag gjort läxa, skrivit en uppsats till so'n och lite annat. Nu ska jag duscha och sen äta nybakta lussebullar, hörs 😊


Likes

Comments

Sitter och pluggar matte till ett test imorgon, tur att det är sista för den här veckan och tur att våran fredag på skolan är den slappaste dagen.

Vill ha helg och en bra sådan.


Likes

Comments

Eftersom jag går 9an och höstterminen snart är slut betyder det att vi måste välja gymnasie snart..
Jag har en sån beslutsångest över iprincip allt, vilket inte gör saken något bättre.
Har varit på två olika skolor och kollat på 4 olika program, två mot yrke och två högskoleförberedande, och haft samtal med studievägledaren.
Det lutar liitee åt samhäll men känns ändå som man kommer bli ganska less efter ett tag.. inte den blekaste vad jag vill bli i framtiden heller..😣Likes

Comments

Jag har köpt en klocka som ska sitta ovanför skrivbordet, creative wall clock heter den och är köpt på ur & penn.
Den är gjord så att man sätter ut en bild för varje siffra, så alltså behövs 12 st.
Jag vet bara inte vad jag ska ha inuti dem!
Någon som har förslag..? 😁

Likes

Comments