Började dagen med att åka till Kalmar för en föreläsning om "att tänka vetenskapligt". Det var inte den roligaste föreläsningen som jag har varit med om efter det hade vi lite information av vår program ansvarige angående den muntliga tentan som är nästa vecka. Men fram till den har vi självstudier då man ska förbereda sig. Efter lunchen hade vi grupparbete. där en av mina gruppmedlemmar tog med fika, det är ju alltid uppskattat och bra. När jag kom hem kände jag mig inte så pigg. Därför tog jag det lugnt men även kom en släkting på en fika då han inte kunde komma på mitt kalas i lördags och han var ändå i Oskarshamn. Resten av kvällen låg jag bara i min säng och kollade på unga mammor och nu har jag kollat färdigt på tv så nu ska jag sova och hoppas jag blir bättre till i morgon.

Godnatt hoppas ni har haft en bra dag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag gjort min första tenta. Jag började vid åtta och var klar lite innan halv ett. Det kändes som att det gick bra och hoppas bara på min magkänsla. När jag var klar väntade jag på min samåknings partner en stund och då drog jag hem till Angelica då hon var färdig bara några minuter efter mig. När jag kom hem läste jag och kollade på det vi ska ha gjort till morgon dagens arbetsuppgift. Sedan tog jag det lugnt då jag var väldigt trött, gick upp tidigt idag då jag var i Kalmar vid halv åtta. Efter kvällsmaten kom Hanna hit då vi tog en promenad runt dalen. Skönt att bara prata av sig med henne och umgås med min piff. När jag kom hem städade jag mitt badrum och putsade mina speglar i mitt rum. Nödvändigt. Nu ska jag bara se färdig på serien innan jag ska sova och orka med morgon dagen.

Likes

Comments

I hela veckan har jag pluggat mesta dels. Till alla uppgifterna som var i veckan men även till tentan som är i morgon. Så jag hoppas nu att allt plugg i fredag, idag och alla dagar innan där kommer att vara tillräckligt. Jag är nervös då det är min första sals tenta och vet inte helt hur den är eller så men jag tror det kommer gå bra. Nervositeten har börjat krypa fram och sådant.

I Helgen har min pojkvän varit här. I fredags blev det mat, spelade spel hela familjen och fortsatte med att se en film, Home run. I lördags hade vi släkt kalas för mig. Så förmiddagen blev det av att fixa sig och fixa det sista i lokalen, mycket hade vi redan gjort på torsdagen. Men det var som att laga maten och sådant. Jag hade ett bra kalas och var väldigt glad att alla ville komma och gratta mig och sådant. Tack även mina föräldrar som hjälpte mig att fixa och hade detta kalaset. Idag har vi städat i lokalen och sedan har jag på eftermiddagen pluggat till tentan. Nu ska jag snart sova efter jag har sätt färdigt på Johan Falk. För i morgon blir det en tidig morgon. För tentan börjar 8:00 i Kalmar och vi ska vara lite innan och sådant. Så godnatt hoppas ni har haft en bra helg.

Likes

Comments

Idag när jag hade självstude så jobbade jag då dem behövde min hjälp så jag började dagen med att jobba ifrån 7:30-14:30. Där det var en bra dag på jobbat som jag oftast alltid har där på mitt jobb. När jag hade slutat så åkte jag förbi mormor för att hälsa på henne. Mormor blev så glad när jag kom förbi, vi började med att ta en fixa och prata om lite allt möjligt. Sedan städade jag även fågelns bur när jag ändå var där. När jag kom hem började jag ganska snabbt med att börja plugga. Sitta timmen pratade jag även med Angelica om allt möjligt men även arbetsuppgiften. Då vi båda hade fastnat på två olika saker. Nu ska jag se färdigt på ett avsnitt av en serie och sedan sova för i morgon blir det lång dag i Kalmar. Godnatt hoppas ni har haft en bra dag som jag.

Likes

Comments

Vid lunch åkte vi ner till Kalmar för en föreläsning. Det var en föreläsning som stod på schemat att den skulle hålla på i två timmar med reda efter en timme var hon färdig. Då var det bara att packa ihop och åka hem igen. Det är lite konstigt att bara åka till Kalmar för en eller två timmar när det tar en timme dit och sedan en timme hem. Det är skönast att vara där från morgon till eftermiddag och känna att man får göra massor av saker gjort men idag var inte en sådan dag. När jag kom hem tog jag det lugnt någon timme innan jag satte mig ner med studierna. Nu har jag kollat på ett avsnitt av en serie och ska sova för att orka med morgon dagen som kommer att bestå av jobb och ännu mer plugg.

Likes

Comments

Nu är det Måndag igen där jag har halva dagen självstudier och halva dagen i skolan. Började morgonen med att läsa uppgifterna inför veckans lektioner och se vad jag behöver göra för förberedelse inför dem och lägga upp mina studier. När jag var klar gick jag och fixade min frukost och åt frukost tillsammans med mamma. Det blev en stor kopp te och två avokado makor med tomat på. Så gott. När jag hade gjort mig i färdig satte jag mig ner och började plugga. Nu ska jag äta färdigt min mat och sedan ta och bege mig ner till Kalmar för dagens föreläsning, får se om den är intressant eller om det är en bra talare. Två av föreläsningarna vi har haft så här långt att varit väldigt bra talare och fått ämnet väldigt intressant, ännu mer än vad det redan är. Jag känner redan att jag har hittat rätt utbildning för mig.

Min fot är mycket bättre idag. För idag kan jag stödda mig på foten men det gör fortfarande ont.

Likes

Comments

I går förmiddag plockade vi i ordning på Öland med att plocka ner tältet (ett mindre då vi för några veckor sedan plockade ner det stora) och dem andra sakerna som var där. Efter lunch gick jag och gjorde mig i ordning för finsittningen som var det sista på nollningen. Vid 16 tiden hade vi förfest hos en av våra faddrar innan vi drog in till Krögers vid 17:30 tiden då sittningen började vid 18. Där det bestod av trerätters middag, massor av spex och ett antal diplom som skulle ges ut till årets nolla (tjej och kille), årets faddergrupp och flera priser. Min grupp fick inget pris förutom en kille i min grupp som blev årets nolla. Jag trodde redan efter första dagen att han skulle bli det. Jag hade en väldigt trevlig kväll med goa människor och gott sällskap. Så i går gick vi från nollor till ettor. Jag tackar Karolin som har fixat nollningen och den bra sittningen i gå.

I dag var man väldigt trött men vad gjorde det efter en lyckad kväll igår. Började med frukost sedan fixade vi med det sista innan det var dags för att ta med sig husvagnen hem ifrån Öland för i år. Tack Öland och Saxnäs för denna säsongen. När vi kom hem var det bara att ställa husvagnen, plocka ur bilen och byta kläder innan vi drog till Fårbo för lite födelsedags middag för min svägerska fyllde år i veckan som var. Där blev det god mat och fika men även lite katt mys med Nemo och Whiskey och hundarna. När vi kom hem några timmar senare fixade jag och vi med lite saker även planerade om lite inför lördagen. När klockan var runt nio tiden och jag tänkte lägga mig ner och kolla på Johan Falk så skulle jag bara fixa med några små detaljer i mitt rum. Då var olyckan framme och jag råkade stuka foten. Självklart ska jag föra det någon/ några gånger per år. Jag har haft kyla på och bandage för att minska svullnaden men ont gör det fortfarande. Men ska nu efter filmen sova och hoppas det blir bättre tills i morgon.

Godnatt hoppas ni har haft en bättre kväll en vad jag har haft.

Likes

Comments

Ni som känner mig väl vet att jag älskar Disney och en av alla dem filmerna är Bilar 1 en av mina favoriter. Jag kan väldigt många repliker i huvudet och kan se den väldigt många gånger om.

Det var typ ett år sedan jag såg att cars 3 skulle komma och i våras kom trailen till filmen. Men jag trodde den skulle komma i sommar men den 1 september hade den bio premiär. Jag har längtat efter den och i onsdags den (6/9) gick jag och mamma på bio och kollade på bilar 3. Den var lika bra som jag trodde, men fortfarande är ettan bäst men jag kommer nog se 3:an fler gånger. Den hade en bra sammanhållning till 1:a filmen.

Likes

Comments

Dem här låtarna spelas mycket i mina öron nu. Dem är bra det är låtar allt ifrån Justin Bieber till James Bay.

Likes

Comments

Idag hade jag självstudier ifrån skolan och dem behövde min hjälp på arken så jag jobbade idag på förmiddagen. När jag var klar åkte jag till stan för jag hade tid hos frisören. Där hon klippte mitt hår, klippte bort det slitna och fixade till det, för igår färgade jag även om mitt hår. Choklad brunt som jag brukar ha. När jag kom hem packade jag inför helgen då vi åkte senare till Öland. Men då jag ska på finsittning i morgon så behövde jag se till att jag fick med mig allt som klänning, skor och smycken. När vi kom till Öland fixade vi mat och sedan sitter vi nu och bara tar det lugnt framför tv.


Likes

Comments