View tracker

Veckans Bästa:

Att shoppa både själv på köpcentrumet i fredags och med min värd mamma på art och craft butiken. Men skulle säga att au pair mötet var roligt då det var roligt att träffa nytt folk fast jag inte klickade med någon direkt.

Veckans Vämsta:

Att säga hejdå till den gamla au pairen och se barnen gråta och ha det beteendet då dem saknar henne. Men hoppas det blir bättre. Så är livet.

Veckans Köp:

Har köpt väldigr mycket denna veckan. Men det bästa är nog min olof pjamas som är väldigt varm och skön även tror jag det är min chokladkalender.

Veckans Godaste:

Det var i alla fall inte den amrikanska tårtan som jag åt i Tisdags. Jag skulle nog säga hallongottorna som jag gjorde idag.

Veckans Upplevelse:

Riktig amrikansk tårta som var botten sockerkaka och glassyren smakade typ bara socker. Så söt som den tårta var och den var inte den godaste jag har smakat häller.

Veckans Planer;

Jobba. Sedan har jag inget planerat förutm att gå till banken. Ska försöka att få in tid att åka till Ikea innan jul och få in så jag kan träffa någon annan au pair.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag har det varit söndag och jag har varit ledig. Började med att sova till halv nio ca, fixade med frukost och efter det pratade jag med mamma. De var på kalas hos mormor då hon fyllde år i fredags. Så det blev att jag pratade med mamma, mormor, min ena morbror, pappa, brorsan och svägerskan. Det var skönt att prata med dem när jag var ledig och hade tid. Även roligt då alla var samlade på samma ställe. När vi hade pratat klart fixade jag mig, hår och smink. När jag var färdig åkte jag till några affärer för att se om dem hade vaniljsås pulver då jag behövde det till en kaka jag skulle baka. Men nej ingen av de 4 mataffärerna jag åkte till hade det. Så när jag kom hem skippade jag den delen i receptet och tog lite vaniljextrakt istället. Hallongrottorna smakade likadant ändå. Min värd mamma sa nu ikväll när hon smakade dem att jag inte fick göra dem mer för att dem var för goda och lockande. Jag bakade dem i huvudsyte för att ha med mig till mitt första au pair trätt. Det var jul speciall så vi hade med oss paket och någon kaka/ snacks eller likannde som är i från sitt hemland. Träffen var hos vår LCC. Hon hade ett väldigt fint hus och jag hade det bra. Jag träffade massor av nya människor. Dem jag pratade mest med och fick mest kontakt med bor liksom 30-40 minuter ifrån mig. Men kom på nu att jag glömde få någon av deras nr. Så jag. Hoppas att jag hittar någon i närheten som jag klickar bra med. Jag har en ifrån Colobia men vi har kontakt men inte klickat så super mycket. Men hoppas det kan bli bättre.

Nu ska jag se klart på filmen jag kollar på och sedan dagens avsnitt ifrån julkalendern som är bra i år. Man kan inte missa julkalenden fast jag är här.

Likes

Comments

View tracker

Idag började jag med att jobba i fem timmar. Dem första två timmarna spenderade vi i sängen. Vi kollade på lejon kungen 2 innan vi gick ner till köket för att äta frukost där det blev ägg och pannkakor för barnen och jag åt havregryns gröt och ägg. Efter det fixade vi oss i ordning, men det tog tid då den ena inte lyssnade medan den andra gjorde det. Sedan hade jag jobbat klart och då fixade jag med lite innan jag drog upp till mitt rum där jag vaxade mina ben och tog en duschen. Det var väldigt skönt. Efter det drog jag ner för att äta lunch. Sedan fixade jag mitt hår och tog det lite lugnt. Efter sex tiden följde jag med min värd mamma till affären där den hade fullt med art och craft saker. Jag köpte med mig hem lite små saker. En sak är en choklad julkalender. Äntligen kan jag känna att det är jul. För jag har alltid en choklad kalender hemma nu har jag det här också. Ska nu sova, jobbar inte i morogn men har au pairen möte så ska träffa nya personer i morogn.

Likes

Comments

Idag har det varit en bra dag överlag. Började med att se till att A och An blev färdiga till skolan. Det gick väl så där då A ville göra lite allt annat istället för att göra det hon skulle göra. När dem hade åkt till skolan fixade jag frukost till C och R som idag blev mina pannkakor då dem frågade mig om de kunde få äta pannkakor. Efter det dekorerad vi julgranen i lekrummet med djur då R började. Men dem fick inte vara kvar länge innan de tog ner dem igen. 😂 Efter det byte vi om, borstade tänderna och jag fixade i deras rum. Sedan hade jag bestämt oss för att gå ut. Vi gick ut tillslut men det tog typ 1timme för att få med som R ut. Ute hade vi en väldigt rolig stund där vi spelade fotboll, lekte i klätterställningn och sådant. När vi kom in fixade vi lunch och tvätten.

Efter det kom min värd mamma hem och jag var ledig i två timmar. Dem spenderade jag mestadels på mitt rum då jag kollade dagens avsnitt av julkalendern och Youtube.

Sedan kom alla hem då dem hade hämtat hem A och An ifrån skolan. Då började dem leka med sina egna saker medan jag tog hand om tvätten, torkade ur / rensade ut kylskåpet och plockade ordning i lekrummet och köket. Sedan var det dags för att fixa kvällens mat som blev pizza för barnen.

När dem hade ätit upp och sådant åkte jag till köpcentrum då man värd pappa tog hand om barnen. När jag skulle få fick jag inte då barnen ville ge mer kramar. På köpcentrumet köpte jag lite olika saker i från olika butiker. När jag kom hem fixade mins värd föräldrar mat. Så nu har jag ätit och ska sova.  Jobbar i morgon också

Likes

Comments

Dagen har varit både upp och ner. Började som vanligt med att se till att A och An är redo för skolan. Men det var inte den lättaste morgonen då A skulle springa runt med C och R medan An var morgon trött och drog ut på tiden. Men dem var redo när klockan var halv åtta. Sedan åt R, C och jag frukost tillsammans. Efter det var det lite protest av R till att byta om medan C gjorde det själv. Idag var det även så fint väder så vi gick ut en stund på ca 40 minuter och hade väldigt skoj med att gunga, spela fotboll och lite andra saker. Det var protest först men när dem väl kom ut var det okej. Till lunch gjorde jag makaroner och chess. Tillslut kom skolbussen efter vara lite sen så C och R kunde åka till skolan.

När alla barnen är i skolan är jag ledig. Då fixade jag med saker i mitt rum. Så nu äntligen hade jag alla saker jag behövde för att sätta upp bilder på ett snöre. Jag gjorde även en egen pappers jul stjärna och pratade med mamma och pappa, då det var länge sedan vi pratade nu. Men undertiden jag lagade och åt min lunch kollade jag på dagens adventskalender på SVT och jag gillade första avsnittet så hoppas den fortsätter bra.

på eftermiddagen började jag jobba igen och då spelade jag, C, A och An Mario. Det var lite svårt för C och A då dem är 4 1/2 år men dem försökte i alla fall. Dem lekte även med sina egna saker. Sedan började jag med maten. Och efter vi hade ätit upp var det säng time. Då ingen av barnen lyssnade på mig och spring runt och allt det. Så min värd pappa kom och hjälpte mig. Att få tre styckna till bädd samtidigt som inte lyssnar på en är inte lätt.

Nu ligger jag i soffan kollar på tv. Ser klart på spindel manen som jag startade för några dagar sedan. Till det har jag den goda dipen från thanksgiving. Ska snart gå och sova.

Sjukt att det är 1 december. Det känns inte som det då det inte är någon snö men jul dekorationerna är ändå uppe här. Men jag har ingen choklad julkalender, då jag inte har hittat någon.

Likes

Comments

Idag har jag jobbat från 6:30-2:30 sedan plus en timme.
Startade morognen med att ta hand om trillingarna. När klockan var runt åtta tiden gick vi ner och då fixade jag pannkakor till frukost, från. grunden. Barnen sa att dem var goda. Får göra den någon mer gång. Efter det fixade vi oss och det med att borsta tänderna och ta på oss kläder. Efter det spelade jag och An super Mario en stund tillsammans och mer fixade jag lunch. Undertiden fick jag även gå till tvättstugan då jag bäddade rent i barnens sängar idag. Det luktade så gott när jag bäddade i nya fräscha sängkläder.
Sedan var tiden inne då den gamla au pairen lämnade. Det var mycket tårar och kramades mellan alla. Hon är en undebar person och har hjälpt mig massor. Min värd pappa och An skjutsade henne till buss stationen medan min värd mamma åkte till jobbet. Så jag var hemma med trillingarna själv. Trodde det skulle bli värre än det var. Jag satte på nalle puh med jul teama och de var tysta och kollade. Ca 20 minuter efter de var slut kom min värd pappa hem och jag var ledig. Då tog jag en sväng själv till affären. Detta var första gången jag körde själv och det gick väldigt bra. Jag kan vägen dit och det är även samma väg som till A och An:s skola. När jag kom hem åt jag mat med mina värd föräldrar och det var väldigt gott. Nu ska jag sova i min nya pjamas som jag köpte idag med Olof på.

Likes

Comments

Den 29 november och min brorsa fyllde 26 år. Sjukt vad tiden går kommer fortfarande ihåg minne från när vi var små som att det hände förra året typ. Det var lite tråkigt att jag inte kunde gratta honom hemma men det kommer ju fler år. Hoppas du hade en bra födelsedag iallafall min älskade storebror.


Om vi ska gå över till min dag så jobbade jag bara förmiddag idag då vi på eftermiddagen hade en avskedsfest för den äldre au pairen då hon lämnar USA i morgon och åker till Findland. Började dagen med att få iväg A och An till skolan. Det var som det brukar, kan bli bättre men var inte sämst häller. Sedan var det fukort time med C och R. Där jag gjorde havregrynsgröt år mig själv, väldigt gott. När vi även hade borstat våra tänder, tagit på kläder och fixat sängarna gick vi ner. C och R spelade på Ipad och Iphone medan jag städade i köket. När jag hade städat färdigt lekte jag och C lite kurra gömma. R och jag vi letade reda på en av hans djur som han ville hitta och vissade mig lite djur. Sedan var det lunch time och skoltime.

När jag hade slutat fixade jag mig som lunch och packade ner mina saker för att jag och min värd mamma åkte och handlade på walmarkt. Min första gång där och det hade verkligen allt i den affären. Där köpte jag tandkräm, tuggumi och några små saker till medan min värd mamma köpte saker till avskedsfesten för den andra au pairen och saker vi behövde hem. Sedan åkte vi till A & An skola för hon skulle på ett möte då väntade jag innan vi åkte vidare till art studion för att fixa inför festen.

På festen åt vi pizza, tårta och pratade mycket. Det var en trevlig stund träffade även personer som jag aldrig har träffat förut som är släktingar till familjen. Nu ska jag sova då det är jobb dag i morgon men A & An har ingen skola i morgon medan C & R har.

Likes

Comments

Började den son vanligt med att se till att A och An är färdiga för skolan. Det var som det brukade vara inte så stor skillnad på det. Sedan åt jag frukost med C och R och fixade oss i ordning. När dem båda satt och spelade på iPhone och Ipad fixade jag med tvätten som behövde tvättas. Har tvättat fyra maskiner idag. Det var massor av tvätt. Lite efter tio försökte jag att få utom men R ville inte ta på sig sina skor så vi stannade inne och åt lunch innan skolbussen kom.

När jag var ledig gick jag igenom köks saker med min värd mamma efter det åkte jag och den gamla au pairen till banken då vi båda hade ärende att fixa där.

När jag kom hem hade vi hämtat A och An men jag hade inte börjat jobba än så jag tog det lite lugnt. Så när C Och R kom hem började jag jobba. Jag fortsatte att ta hand om tvätten, fixa lite saker från barnen till den äldre au pairen. Sedan lagade jag mat som blev makaroner och köttbullar. När det var färdigt var det att få trillingarna i säng. Det tog tid då den inte vill göra det medan den andra vill göra det.

När jag hade slutat jobba städade jag upp i köket sedan spelade jag och An lite super Mario innan han gick till bädd. Nu har jag precis pratat klart med Hanna. Det är ganska skönt att ha en vän på samma tidsskillnad som mig men i ett annat land. Nu ska jag sova för att orka med morgon dagen.

Likes

Comments