I torsdags åkte jag hem i från Öland för att på kvällen dra till Hanna där vi träffades nästan hela gänget. Det var roligt att umgås med alla men även att Hanna är tillbaka nu efter sina 9 månader i Peru. Vi åt mat, spelade spel, fikade och mycket mera som vi brukar göra. På fredagen jobbade jag från 8-17 sedan drog jag hem och fixade lite innan jag åkte till Hanna för att bara spendera tid vi två. Så skönt att kunna ha sin bästa väni samma stad igen, i alla fall samma land.

I går tog jag en lugn morgon med att fixa lite saker innan jag drog till stan för tolvskillingsmarknaden. Jag träffade upp några av mina kompisar. Vi åt mat på subway och kollade runt lite. Jag köpte en klänning på H&M som jag tänkte ha på min kusins konfermation nästa vecka. Sedan köpte jag även lite godis i från mariannelunds karamellkokeri. Deras fudge är den godaste jag vet. Därför brukar jag oftast köpa lite av dem om dem är på dem marknader jag är på. Sedan drog vi hem till Avve där vi grillade. Vi åt mat, skrattade, pratade och massor av mer saker. Vi kollade på en film innan jag drog hem, samtidigt som dem andra runt tolv tiden.

Idag vaknade jag vi åtta. Kollade på en serie innan jag drog till skogen och tog en liten springrunda och sedan bara tvätta sig innan man åt frukost och gick till kyrkan på högmässan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

AI tisdags jobbade jag på morgonen men klockan två kom min kompis föräldrar och hämtade mig för att vi skulle åka till Landvetter (Göteborg) för att hämta hem Hanna. Efter ca fyra timmars biltur dit då både jag och hennes mamma körde kom vi fram. Vi fick vänta ca en timme på flygplatsen innan hon kom ut ur dörren med sina väskor. Det var en väldigt speciell stund då hon har varit iväg i 9 månader. Det är längsta stunden vi har varit ifrån varandra under vår tid som vi har varit vänner. Vi klarade denna stunden ifrån varandra och hade kontakten. Då klarar vi mycket. Hon visste inte om att jag skulle komma så hon blev överraskad men även glad. Sedan åkte vi hem och var hemma runt halv tolv tiden på natten.

Igår tog mamma och jag en dag i Kalmar med mat på Ikea och skaffa en ny telefon. Min är tre år gammal och man hör knappt något när jag pratar i den och den dörr väldigt snabbt. Sedan åkte vi till Öland där man spenderade kvällen.

Likes

Comments

I söndags åkte vi hem från Öland på eftermiddagen efter vi hade ätit mat. Först låg jag ute och försökte sola men det var för molnigt för att man skulle kunna ligga lägge men låg ändå ett tag men brun blev man inte. När vi kom hem fixade jag lite och sedan på kvällen åkte jag till KU där det blev grillkväll vid brasan. Vi grillade det vi själv hade med oss.

Igår jobbade jag från morgonen 7:39 till lite efter 16. När jag kom hem var det bara att äta lite mat innan vi åkte till Alexander. Pappa hjälpte honom med köker och jag fixade med lite andra saker och även vaxade benen. Kom hem var det bara att fixa sig för sängen. Idag blir att att jobba några timmar och sedan träffa sin bästa vän igen.

Likes

Comments

Igår jobbade jag från morgon till efter middagen sedan blev det att köra till Västervik då min kusin hade fyllt 18 år i början av Maj. Vi åt mat, tårta och grattade honom. Men vi körde även lite quize alla men mot slutet var det bara jag och hans flickvän som gjorde Disney quize med låtar. Idag vakande jag lite efter halv tio. var tvungen att fixa lite saker hemma för att sedan bege mig ner till stan för att fika med en saknad kompia, som jag inte har träffa sedan jag åkte till USA mer än 209 dagar sedan. Även kollade jag på studentbalen som var i stadsparken med massor av fina personer. Hittad ett antal vänner jag känner som fick bli fotade av mig men även många andra. Efter det tog jag bussen till Kalmar och nu har jag bytt buss för att komma till Öland.

längtade tillbaka till dagen för ett år sedan när jag gick på balen och hade en magisk kväll och fick känna mig som en prinsessa. skulle vilja uppleva den dagen igen.

Likes

Comments

Igår efter jobbet fixade mig och sedan åkte till Johanna som fyllde 20 år. Jag hade som mål att få hennes födelsedag mycket bättre än den förra året och det sa hon att den blev. vi åt tårta som hon hade gjort, den var super god, vi fixade i ordning för Johannas familj kom och min mamma. Men när alla hade gått satte vi oss ner och pratade och drack lite vin för att fira hennes födelsedag. Idag var det en lång dag. Hade sov morgon till halv åtta sedan fixa sig för jobbet. Började vi 9:30 och slutade 17:30 med att stänga. Det var en bra jobbdag med bra varmt väder. När jag kom hem pratade jag med Hanna om allt möjligt och att hon snart kommer hem. Saknar henne nu väldigt mycket. Nu ska jag sova för att orka med morgon dagen.

Likes

Comments

hej hoppas allt är bra med dig!

söndags kväll var det KU med brännboll har haft träningsvärk i benen från det. Vi var bara 5 i varje lag så det blev mycket springande. Igår var det jobb och när jag kom hem fick jag väldigt ont i magen så jag låg i min säng mestadels av kvällen. Men idag mådde jag mycket bättre. Det har varir en lång dag med jobb från 7:30-16 sedan iväg till Målilla. Jobba i kassan först sedan kolla på speedway där det inte gick som jag trodde. Dackarna var svaga ifrån början. Till pausen ledde lejonen med 8 poäng och matchen slutade med vinst för lejonen med 2 poäng 44-46. Då var jag ledsen och besviken men man kan inte alltid vara bäst. Nu ska jag sova för att orka med morgon dagen som ska bestå av jobb och gratta bästis som fyller 20 år. tänk vad tiden bara springer iväg. godnatt

Likes

Comments

Började helgen med att jobba på fredagen och kvällen spenderade jag med Johanna. Hon var barnvakt till sitt syskon barn så vi drog till parken, köpte glass och sedan kollade tv innan han skulle sova. Sedan prtade vi en stund innan jag åkte hem. Lördagen spenderade med att fixa lite hemma inför mina vänner som kom på kvällen. Vi åt mat, pratade och kollade på Eurovison. Det blev lite fin sång, skratt anfall och det normala när vi umgås. Jag hade det trevligt och tack alla ni som kom. Nu ligger jag i min säng och redigerar en video. Ska snart gå och fixa något att äta. Ikväll blir det KU.

Ni har väl inte missat min nya header

Likes

Comments

Hej hoppas allt är bra med er. Igår när jag kom hem ifrån jobbet var jag helt slut. Jag låg i sängen kollade youtube och fixade med lite men var även nära på att somna. Men efter maten och mamma och jag hade handlat hade jag mer energi och åkte till Johanna för att spendera kvällen där. Vi kollade på gårdagens avsnitt av PLL. Men även pratade, köpte glass på Donken och skrattade m.m.

Idag jobbade jag på förmiddagen. Jag var slut idag också. Men jag har det så bra på jobbet. Jag älskar mitt jobb. Sedan jag kom hem har jag kollat på famous in love. Men jag har även redigerat färdig vloggen från förra veckan den kommer i morgon men också lagat mat och choklad bollar. Choklad bollar på choklad bollens dag. Ska nu fortsätta se på Serie och lite sådant innan jag ska sova. I morgon är det fredag och sista dagen på jobbar veckan.

Felicia fotograf när vi var på Öland på valborg på dagen.

Likes

Comments