Startade dagen med att ta en dusch och äta frukost innan jag gjorde mig redo för att trillbringa en dag med mamma i kalmar. Hon skulle på allergivaccination och har lite problem att köra sådana långa sträckor. Då körde jag ner och där tillbringade vi en dag. Först åkte vi till giraffen om rådet där jag köpte ett par överdagsbyxor till jobbet då termobyxorna börjar att bli förvarmt. Jag köpte även med mig två sport kläder ett par tränings byxor och en lång armad tröja. Efter läkarbesöket åkte vi ut till IKEA området där vi åt mat på ikea och sedan byte jag min actionkamer då jag inte var nöjd med det märket så jag köpte en gopro istället. Testade den när jag kom hem och den känns bättre för mig än den andra.

Ikväll har jag hjälpt pappa med rummet, läst och hjälpt till lite med maten. Har även packat min väska inför i morgon då jag ska till simhallen och bada med tre av mina sysslingar. Har saknat dem något otroligt mycket och att jag äntligen ska få träffa dem igen gör mig lycklig. Nu har jag kollat klart på ung och bortskämd. Ska fixa med lite saker på datorn innan jag ska gå och sova.

Likes

Comments

Filmer som kommer nu i februari till Maj som jag är spänd på att få se. Beauty and the beast är jag mest spänd på att se. Det disney fanet jag är och Emma Watson spelar Belle. Jag och min bästi Hanna längtat länge efter den. Men synd att Hanna är hemma när den går på bio men när hon kommer hem kommer vi i alla fall se den tillsammans.

Likes

Comments

Började förmiddagen med att jobba halv åtta till halv ett. Hade en bra dag med aktiviteter och ganska några barn då många är sjuka. Känner av förkylningen lite själv dem senaste dagarna. När jag slutade tog jag en omväg hem med att spela pokemon och åka till mormor för att rengöra buren.

Eftermiddagen och kvällen tillbringade jag mest tid med att läsa och sedan även jobba med mamma. Jag och mina föräldrar tog även ett bad i spat. Satt där nog en timme och det var väldigt skönt och varmt. Nu har jag tvättat smink borstarna mina och ska nu sova.

Likes

Comments

Igår på skyttet gick det bra. Vann min klass men lite svårt när det bara var jag i min klass men kom två på mitt resultat av alla stå skyttar. Kunde ha skjutit några poäng bättre då jag inte var helt nöjd över vissa skott. Men nu är det bara att ladda om till nästa träning och tävling. I går kväll gjorde vi mat kollade på mello och jag pratade men Hanna en ganska lång stund.

Idag tog jag sov morgon och vaknade lite innan tio. Det var skönt att bara få sova ut. På förmiddagen tapiserade pappa medan jag hjälpte mamma och lite andra saker hemma. Vid två skulle vi vara hos mormor för att äta lunch där även min ena morbror var med och även brorsan och svägerskan. När jag kom hem började jag läsa första kapitlet ur femtio nyabser av honom som jag har fått låna av Miccan (min svägerska). Efterdet gick jag till KU där vi gjorde mat, spelade spel och hade det allmänt trevligt. Nu är jag redo för sängen och tänkte läsa lite till ut boken. Bli förvånad över mig själv att jag ska läsa. Händer inte hela tiden.

I morgon är det ny vecka, sportlov för skolorna men jag ska jobba måndag, torsdag och fredag. Börjar 7:30 i morgon.

Likes

Comments

sitter nu i bilen påväg mot Pelarne för att skjuta årets första tävling för mig. Jag har bara tränat två gånger sedan jag kom hem eller på ett år. Men jag hoppas detta kommer att gå bra. Får se om det går bättre än förra året när jag skött här eller inte.

Likes

Comments

Ju fler dagar som går och jag arbetar på förskolan som jag arbetar på just nu inser jag vilket arbeta jag vill utbilda mig till. Mitt drömjobb som jag har haft i mina tankar ända sedan jag gick i typ 6:an eller högstadiet. Jag känner att förskolelärarna är jobbet som jag vill tillbringa tre och ett half år på univeritetet för att få jobba med jobbet jag älskar. Att få följa barnens utvecklings kurva och se dem lära sig nya saker och lära dem nya saker är en glödje. Även att kunna se dem växa och se skillnaden på hur dem växer och lär sig nya saker. Jag är väldigt glad att jag fick chansen till att bli vikarie på denna förskolan. Jag lär mig mer om jobbet varje dag och det får mig verkligen att inse att detta är vad jag vill göra med mitt liv. TACK för att jag fick chansen till att bli vikarie på den förskolan jag befinner mig på nu och får jobba med bra arbetskamrater och underbara barn.

Likes

Comments

I tisdags hade jag en trevlig dag i västervik med mamma. Hon var på sjukhuset i ca en timme sedan shoppade vi, träffade min vän Natalie i ca tio minuter och innan sjukhuset åt vi mat på Corner. När vi åkte hem tog vi ett ärende på Maxi där vi även hälsade på pappas kusin då hon jobbade. Hon var väldigt glad över att se mig. Kommer få träffa henne och hennes underbara barn på onsdag igen då dem kommer hit.

I går jobbade jag på förmiddagen. Vi var ute i skogen där vi även grillade hambrugare. När jag slutade kom jag hem pratade jag i telefon med culter care och fixade med lite i mitt rum så pappa kunde måla när han kom hem. Efter en lite stund kom även min saknade vän ifrån Lidköping till mig. Hon kom i tisdags till stan och ska åka hem i morgon. Vi pratade först en ganska lpng stund om vad som har hänt och lite sådant sedan åkte vi till donken för att äta mat. När klockan var åtta befann vi oss i stan på biografen. Vi kollade på "fifty shades darker". Den var väldigt bra och jag längtar efter att få se sen sista filmen som ska komma nästa år.

Idag har jag jobbat på förmiddagen och när jag slutade tog jag ett break i min säng innan vi skulle åka iväg till mönsterås för att skjuta. Det gick bättre än förra veckan och känns bra att vara i rutin med att skjuta igen och sådant. Nu sitter jag och har mållat naglarna, kollat youtube och ska sova för att jag jobbar i morgon på morgonen.

Likes

Comments

Igår spenderade jag förmiddagen och eftermiddagen med jobb. När jag kom hem fixade jag med geléhjärtanen som jag hade gjort på söndagen. Sedan skulle jag skjutsa mamma till jobbet då åkt jag även hem till Johanna och Anton och tillbringade kvällen där. Johanna och jag bakade två olika saker som maränger och maräng muffins. Dem kanske inte såg så jätte goda ut men dem smakade gott. Sedan pratade vi, åt mat och lite sådant. Att bara spendera tid med en av sina bästa vänner är skönt. En lyckad dag. Båda häng med  bästi och älskade jobbet.

Likes

Comments