Jobbade på förmiddagen fram till 12. Sedan drog jag in till stan för att jag skulle vara på en intervju vid 13 tiden. Jag möte upp dem personerna jag skulle möta och det höll på i ca 30 minuter. Då kollade jag vad min vän Johanna hade försig och drog till henne. Vi pratade och bara umgicks.

När jag kom hem har jag spelat in en pumpa video som jag ska redigera så snabbt som möjligt även har jag redigerat en annan video som kommer i morogn. Mer i kväll har jag fixat med lite små fix inför resan och saker som ska bli klara hemma.

Ska nu sova för att orka med morgon dagen, FREDAG!!!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Efter jobbet drog jag till församlingshemmet för att vara med på min sista 456:an. Iallafall för denna terminen. Det gick väldigt bra fick även en present av Helena och dem andra. Jag har ju varit hjälp ledare i fyra hela år och lite fler gånger än det.

När jag kom hem fixade jag lite med mina väskor inför resan och sedan färgade mamma mitt hår. Nu ska jag sova för att orka med morgon dagens jobb.

Likes

Comments

3 saker jag ser fram emot: Se new york, lära känna nya människor och träffa värd familjen

3 saker jag vill se i USA: Disney World, New York och Hollywood skylten

3 Saker jag kommer att sakna: Min familj och vänner, svensk mat och språket

3 udda saker jag ska ta med mig: Skämmskydd till min telefon, Målarbok och min egna receptbok

3 välbehövliga saker jag ska ha med: Höst/ vinter kläder, Kamera och mobilladdare

3 Saker jag är rädd för: Bli missförståd, händer något med flygplanet och inte trivas hos familjen

3 saker jag är glad för: att få chansen att göra detta, ha prata mycket med familjen på skype och lärt känna/ prata med två svenskar som också ska åka.

Likes

Comments

Började med att skjutsa mamma och pappa till jobbet för att jag skulle kunna då låna bilen idag. När jag kom hem fixade jag mig lite frukt som frukost då jag får mer på jobbet. så nu ska jag dra till jobbet som jag gillar.

Likes

Comments

Efter jobbet åkte jag hem för att ta fixa lite saker innan jag drog för att hämta Johanna för att vi skulla spendera kvällen tillsammans. Vi började att spendera första två timmarna i ute spaet. Det var väldigt skönt och varmt. Sedan tillbringade vi med att spela wii och prata. Nu ska jag sova för att orka med morgon dagen som ska vara jobb.

Likes

Comments

Ny vecka och min sista vecka i Sverige innan jag drar iväg på mitt livs äventyr på andra sidan Atlanten.

igår spenderade jag mest hemma med att städa mitt rum. När kvällen närmade sig drog jag till församlings hemmet för att vara med på KU. Där på schemat stod det höstmys (filmkväll). mysigt och trevligt var det. Jag fick även säga hejdå till några personer då jag vet att jag inte kommer att träffa innan jag åker.

Idag på schemat står det jobb från 7:30-16.

Likes

Comments

Kvällen har man spenderat med familjen då brorsan och svägerskan kom. Vi åt mammas goda mat som var pressad potatis och fläskfilé i ost sås. Så sjukt gott. Sedan efter maten badade vi i vårt nya ute spa där vi har tillbringat ca 2 timmar. Det var väldigt skönt. Nu ska man snart gå och sova och kommer göra det väldigt snabbt tror jag och med ett leende på läpparna.

Likes

Comments

I regnet och rusket åkte vi ifrån Oscarsgymnasiet till kristdala för att gå på höst marknaden. Det var inte så många tält/ säljare. Men jag fick med mig lite godis hem. Men man gick igenom den på ca 15 minuter. När vi kom dit träffade jag även på Johanna och hennes familj.

Har sätt färdigt på säsongens sista gp. Där Greg Hancock blev världsmästare och Chris Holder blev matchens vinnare för det gp. Tyckte synd att Janowski blev utanför top 8 och inte fick någon plaats till nästa år om han inte får något wild card. Hoppas han får det. 

Likes

Comments

ingången till Oscarsgymnasiet och så hade dem den nya Scania hytten så man fick sitta och kolla på. Tycke det var lite roligt då jag kände igen den. Byggde typ bara den modellen under min tid på Scania.

Som ni vet tog jag studenten i våras ifrån Oscarsgymnasiet. Sedan den dagen har jag intr varit på skolan tills idag när dem hade öppet hus. Undrar dem här månaderna har jag inte träffat någon av lärarna förutom en när jag var på maxi i torsdags. Det var trevligt att gå runt där och prata med gamla lärare man hade om vad jag gör nu och att jag ska åka till USA om 9 dagar. Jag träffade även på ett antal kompisar som både går på skolan men även dem som gick ut samtidigt som mig. Dem hade jag inte träffa på flera månader så det var roligt att se dem då många har lämnat Oskarshamn och studerar i andra städer.

Likes

Comments

Igår var jag för det mesta hemma förutom när jag jobbade och skjusade i väg / hämtade mamma och pappa. Jag rensade ur min gaderob, slog in julklappa och fixade med lite andra sker också. Till mat blev det hamburgare och äpple stänger.

Likes

Comments