Måndag och ny vecka. Började dagen med att jobba halv åtta till fyra. Det fungerade väldigt bra och sedan till maxi för att köpa lite saker. Efter det hem och fixa med att c
Vaxa benen med mamma innan jag drog till Hanna. Där träffades vi 6 styckena av gänget och hade det skoj. Vi åt mat, pratade och spelade spel. Jag ska nu sova för att orka med jobb och speedway i morgon

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Torsdags hade jag en mys och lyckad kväll med Hanna efter jobbet. Vi drog till gunnarsö och grillade korv, badade och pratade. Alltid trevligt med sådana stunder med sin bästa vän.

Fedag jobbade jag från morgon till eftermiddagen. Kom hem fixade några saker innan en kompis kom till mig. Vi fixade mat, klyftpotatis och grillat kött. Det blev väldigt gott sedan spelade vi wii och kollade på film innan vi gick och ladde oss.

lördag vaknade jag först typ 6 men somnade sedan om till 9. Vi fixade frukost och åt den innan jag fixade mig för dagen. Jag åkte till Öland medan han åkte hem till sig. När jag kom till Öland plockade vi in det jag hade med mig och åt korv. Sedan åkte jag och mina föräldrar till Kalmar för att vi var bjudna på 60 års kalas. Det var väldigt trevligt. Vi var hemma igen runt 19 och då kollade vi på speedway GP. Där vann Janowski då var jag väldigt glad. Nu ligger han och dudek båda tvåa i sammandraget i VM tabellen med tre poäng efter ettan Jason doley.

Söndag idag har varit slappar dag. Har solat och bränt min rygg lite. Vi åt mat och fikade och när klockan var runt 17 åkte jag hem och det gick bra. När jag kom hem fixade jag en sak innan jag åkte till Johanna. Där pratade vi, det var liksom två veckor sedan vi sågs. Vi sjöng "we sing" då var även Anton med sedan kollade vi på ett AVSNITT av GoT. Ska börja kolla på den serien, ge den en chans i allafall. Nu ska jag sova för att orka med morgon dagens jobb. Tack för denna helgen. 

Hoppas ni har haft en bra helg.

Likes

Comments

I torsdags (13 Juli), en vecka sedan, fick många reda på om dem kom in eller inte på högskolan. Jag läste den glada nyheten på min lunch rast att jag kom in på förskollärarprogrammet i Kalmar på linnéuniversitetet. I tre och ett halvt år nu framåt ska jag plugga på universitet för att bli utbildad förskolelärare pedagog. Jag är väldigt glad och lycklig att jag kom in. Är nu spänd, nervös och lättnad på samma gång men alla känslor jag känner är positiva. Jag vet en som jag känner som kom in på samma linje men det ska bli roligt att lära känna nya människor och se hur det är att plugga på universitet.

Hoppas ni som sökte kom in på det ni ville och är nöja med allt för det är i alla fall jag.

Likes

Comments

Här är några av dem låtarna som spelas mycket i mina hörlurar. Om ni inte har hört någon av dem kan ni trycka på play och lyssna.

Likes

Comments

En vecka och jag har inte bloggat. Haha jag som sa att jag skulle bli bättre. Måste få om rutinen med att blogga ifrån telefonen då min dator är sönder, vill inte ta emot laddning. Och jag orkar inte sitta vid den stora datorn varje kväll. Så svårare att få över bilder och sådant då från kameran. Men är man tvungen kanske man måste.

I tisdags förra veckan var det speedway. Dackarna förlorade mot Elit Vetlanda men jag fick följa med domaren hela kvällen. Det var lärorikt och skoj. Sedan har jag jobbat hela veckan och varit på Öland på helgen. Men har även umgåtts med med några kompisar. Fick även reda på ett väldigt bra besked i torsdags att jag kom in på högskolan till hösten.

denna veckan ser lite likadan ut som förra. Jobba, umgås med vänner och Öland i helgen. 

Idag började jag 7:30 och jobbade till 16 med en lugn dag. När jag kom hem fixade jag lite tog en promenad och sedan fixade jag mat och kollade på speedway på tv. Jag var hemma och kollade på tv själv medan mamma, pappa och brorsan och svägerskan var i Kumla och kollade på matchen. Dackarna vann tillslut. Nu ska jag göra mig redo för en ny jobb dag i morgon. 

Likes

Comments

Ny vecka nya möjligheter. Började på en ny avdelning idag på jobbet och det fungerade bra. Ska var där hela veckan. Men var lite jobbigt att jobba med mensvärk. Men det fungerade. När jag kom hem kollade jag serie och hade väldigt ont. Sedan tog jag en promenad och då släppte värken. När jag kom hem blev det mat och fixa med lite saker innan jag gjorde mig redo för att gå och sova. Men kollar på en film men ska sova nu men fick tillbaka värken när jag tvättade mig och borstade tänderna.

I morgon blir den bra dag. Glöm inte speedway matchen mellan Dackarna vd Elit Vetlanda.

Likes

Comments

Tänkte börja blogga nu igen efter en liten paus.

Nu har sommarens bästa helg varit. Tack alla inblandade för en lyckad helg i Oskarshamn på festivalen latitud. Jag hämtade upp Ella vid bussen i fredags och då fixade vi mat, gjorde oss i ordning och drog ner till området. Där kollade vi på Per Gessle och några fler. Sedan drog vi hem och sov.

På lördagen tog vi en lugn morgon och fixade mat och oss sedan. Vid fem drog vi mor stan svängde förbi Johanna och dem och lämnade lite saker innan vi drog ner till området och kollade på Benjamin Ingrosso. Efter kosten och lite fotograferande åkte vi till Johanna och dem igen. Där spenderade vi några timmar. När klockan var halv nio drog vi oss ner mot området för att kunna hinna med stiftelsen. Så fortsatte kvällen med musik och bra sällskap. Tack alla inblandade både mina gamla vänner och dem jag lärde känna.

Idag har vi tagit en lugn morgon och sedan drog Ella hem på eftermiddagen. Sedan har jag tagit det lugnt hemma. Ikväll tog jag även ett bad i bubbel poolen. 😊

Likes

Comments

Idag tog jag en slappar dag hemma att sova till kvart över nio och fixa frukost som man åt med att kolla serie. Sedan sminkade jag mig och gick ut och vattnade blommorna och fixade med lite annat i trädgården. Tänkte sätta upp studsmattan men jag gjorde det inte. Sedan åt jag mat och fixade lite innan vi skulle åkte till Målilla. Mamma och pappa kom hem från Öland sedan åkte vi men även Alexander följde med. När vi kom dit gick jag, mamma och Alex till Depån medan pappa jobbade för mig. Sedan när jag var färdig där gick jag och bytta av pappa. Sedan stod jag i entren till matchen hade börjat. Träffade på ett antal som man känner. Alltid lika roligt att göra det. Sedan satt jag resten av matchen på läktaren med två av mina vänner och såg hur Dackarna förlorade mot Indianerna. Jag är ledsen för att tog 5 inte levererade i Dackarna medan dem vann recervi personerna med 24-6. Då kan man veta vart Dem förlorade då matchen slutade 40-50 till Indianerna. Nu ligger jag i sängen redo för att snart sova ska bara se färdigt på ett avsnitt av en serie.

Likes

Comments

Idag har det varit måndag men ingen vanlig måndag då den ligger i mellan två röda dagar. Så på jobbet var det lugnt så öppnade vid 7 och gick hem 12:30. Då fixade jag med lite saker som att kasta återvining och liknade. När jag kom hem redigerade jag färdig London Haul videon och laddade upp den innan jag spelade in ett par till videos. Sedan åt jag mat innan jag drog för att jobba åt mamma. När jag kom hem kom Hanna över för att spendera kvällen tillsammasn. Vi pratade och kollade på en serie. Nu ska jag sova och orka med morgon dagen.

Denna gjorde under tiden jag var hemma. Den var sjukt god men ett recept kommer i framtiden.

Likes

Comments