Hej Hoppas allt är bra med er. Idag hade barnen ingen skola pågrund av att det var Martin Luther kings dag. Började dagen med att få sova till tio i sju då jag gjorde mig i ordning och sedan började jag jobba vid 7.00. Men när jag vaknade hade barnen redan vaknat. Dem lekte så bra i sängen, R och A med djur och C med sin ipad. Så jag plockade i ordning i rummet och städade i ordning i deras rum. Sedan gick vi ner åt frukost och det tog ett tag då den ena äter fort och den andra ska göra allt annat förutom att äta ibörjan. när vi var äntligen klara och jag hade fått med mig trillingarna upp så såg jag till att dem tog ett bad. Det gick lättare idag att även få R till badet och jag fick ingen hjälp av mina värd föräldrar. När vi var klara tog dem på sig kläder men även C och A tog på sig pirat kläder då jag hade min pirat karta som vi skulle leka. Dem blev väldigt snygga men R ville också ha pirat drekt men vi hade bara en som var C. Och han ville inte att använda min fantasi för att hitta andra kläder. Men tillsut öppnade vi kartan och An gjorde det så snabbt att dem var färdiga på ca 5-10 minuter och jag hade tänkt att vara med dem men jag fick se till att R kom ner på nedervådningen så han kunde vara med. Men An förstörde min plan då han gjorde det försnabbt och inte lätt sina syskon öppna någon av ledtrådarna.


När vi var färdiga så började jag fixa lunch till dem och även städa ur kylskåpet. Efter ett tag när alla var färdiga och jag hade städat upp i köket efter oss såg jag till att jag och trillingarna gick ut och hade roligt. vi kastade frispy, lekte i klätter ställningen, lekte kurra gömma, ta och under hökens vingar kom (som jag lärde dem). när vi gick in tog dem som lite snacks och min värd mamma tog över efter mig. Jag kände då i mitt huvud att jag hade jobbat i 9 timmat med barnen som skriker, gårter, är glada, spraliga, lyssnar och inte lyssnar. När jag hade slutat jobba damsugade jag golvet i köket och torkade det för att det behövdes göras då dem flesta av barnen hade tappat eller spilt mat på det under dagen och inte var gjort efter helgen. När jag var klar kollade jag med några vänner vad dem gjorde men alla var upptagna så jag pratade med mamma. Det var roligt det med att bara få höra hennes röst fast typ klockan var tolv hemma. Sedan pratade jag även men Hanna. Det är det bästa med att vi är i samma tidzoon att vi kan prata på kvällarna.

När vi hade pratat klar gick jag ner och kollade till maten medan mina värd föräldrar tog barnen till sängen. När maten var klar åt jag och fixade även med mitt schema och lönen för veckan som var med min värd mamma. Nu ska jag sova för att orka med morgon dagen då barnen har skola igen.

Likes

Comments

Veckans Bästa:

Au pair mötet där jag träffade vänner och hade massor av kul. Även vara ute i fredags med barnen i 3 timmar

Veckans Sämsta:

När jag fick en leksak i huvudet och blivit riven i ansiktet.

Veckans Köp:

Pokemon strumpor och inträddet där au pair mötet var

Veckans Godaste:

Kyckling sopan som jag gjorde i onsdags.

Veckans Upplevelse:

Åka tube. Det var typ som åka pulka men mycket roligare än vanlig pulka.

Veckans Planer:

Jobba hela veckan. Barnen är lediga måndag och sedan är det vanligt med skola. Sedan får jag se vad som händer. Ska försöka att hitta på något med mina vänner.

Likes

Comments

Sov morgon är det bästa med söndagar eller lediga dagar då man kan få sova längre än till 6:30. Jag hade öronproppar i för att jag inte ska höra barne när jag skulle sova mer. När jag vaknade runt nio tiden kollade jag lite youtube och sedan bäddade jag rent min säng och sådant. Efter det gjorde jag mig frukost te och havregryns grött med blåbär det var så sjukt gott. Efter det fixade jag mig och tog det bara lugnt. Runt halv ett tiden följde jag med min värd familj ( barnen och pappan) till en park för att leka och sådant. När vi kom hem tog jag det lugnt igen med att kolla film och sedan blev det lunch. När jag skulle gå ner runt halv fem tiden för att kolla på hitta doris med barnen så skulle jag ta dem sista fyra stegen så trillade jag ner. Så jag har ont i högra sidan av ryggslutet och högra ringfinger naglen. Min värd pappa blev orolig så han såg till att jag satte mig ner och gav mig is, äppeljuce och popcorn som barnen skulle ha till filmen. Tror jag trillade pågrund av att jag gled med mina tofflor. När filmen var klar åt barnen kvälls mat innan dem gick till bäd. Då började jag att fixa med morgondagens aktivitet som ska vara pirat skattjackt. När jag var klar åt jag kvälls mat och kollade på tv. Nu ska jag ta bort aniksmasken ifrån mitt ansikte och blogga färdigt och sova för att orka med morgon dagen. I morgon ska alla barnen vara hemma då det är Martin luther Kings dag och det menas med ingen skola.

Likes

Comments

Idag har varit en av dem roligaste dagarna på väldigt länge. Vaknade upp vid 6:30 då jag jobbade till klockan 9:30. Första 30 minuterna stannade baren i sängen och jag gosade med R. Efter det gick vi ner. Jag startade en film i tv rummet där barnen satt i soffan medan jag gjorde i ordning frukosten för dem som blev pannkaks frukost, som dem flesta lördagar när jag jobbar. Efter det bytte vi kläder och lekte resturang i lekrummet. Köket städade jag i ordning och fixade efter frukost sedan tog min värd pappa över baren och då började jag byta om och packa min väska inför au pair mötet på eftermiddagen. Jag packade termobyxor (lånade av min värd pappa), vantar, mössa och sådana saker. Sedan städade jag mitt rum och badrum (damsugade, torkade golvet och torkade av bänkar och sådant). När klockan var runt halv ett plockade jag i ordning mina saker och begav mig till bilen för att åka iväg till mötet. Jag plockade upp Angela på vägen så vi samåkte då vi ändå bor så nära och skulle till samma ställe. Det tog oss ca 40 minuter att åka dit.


När vi kom till new englands sport park som ligger i Amesbury möte vi upp vår LCC och så träffade jag även på Lovisa och dem andra i vår lcc grupp. Vi gjorde oss redo med att ta på sig termobyxor och sådant. Lite efter två fick vi våra biljetter eller åkpass vad man ska kalla dem som vi satte fast i dragkjedjan på jackan. Jag umgicks mest med Lovisa och hennes vänner. Vi hade väldigt roligt. Det var som att åka pulka fast din pulka var en stor badring likande sak, namnet på den var Vi åkte upp för snö berget och satt i ringen och så pushade en person oss så man åkte ner. Man kunde åka själv eller åka max 4-5 personer på en gång. Vi åkte från två till halv fem då gick vi in och köpte varm choklad. och även värma oss då mina fötter var så kalla. Vid 5 åkte jag och Angela hem. Vi var hemma runt sex tiden då jag råkade köra fel men tur hade vi gps på mobilen så vi fick bara ta en lite omväg. Men roligt hade vi ändå.

Ser ni hur roligt det såg ut som vi hade. Jag skrattade så mycket och tack för alla som gjord det bra. Skulle självklart göra om det där någon gång.

När jag kom hem kom C och kramade mig och frågade om jag hade haft en bra dag och sedan fick jag även en kram av R. Mer ikväll har jag ätit kvälls mat och haft roligt med min värd familj innan och underitden dem tog dem till bädd. Nu ska jag ta ett varmt bad kolla på en film eller serie och sedan sova. I morgon ska jag sova ut tills jag vaknar.

Likes

Comments

Fredag den 13:e är snart över och inga brutna ben och sådant. Började som vanligt att se till att A och An blir färdiga och kommer iväg till skolan. Men idag var det värre än dem andra morgonarna då A var tjurig och arg. :Så när klockan var 7:15 hade hon fått på sig halva skolunigormen och vid 7:30 skulle dem åka. Då skulle hon även hinna med att äta frukost och borsta tänderna medan jag skulle fixa frukost till henne och An men även fixa lunchboxarna till skolan. Men vid några minuter efter halv lämnade dem med min värd pappa. Fråga mig inte hur jag han men allt var klart när dem åkte. Sedan började jag fixa frukosten till C, R och mig själv. När vi hade ätit upp gick vi och tog på oss kläder och borstade tänderna. Som vanligt var C snabbare än R. Men efter det gick vi ut i det varma vädret. Kan knappt förstå att i lördags var det snö storm och snö kaus och i går var det ca 10-12 grader varmt och idag lika mycket bara blåste likte kyligt. Vi var ute i ca 3 timmar och lekte på bakgården men även på framsidan då dem hade cyklar och spelade basket. Vi hittade även en larv som vi kollade på. Det var lyckade timmar ut och dem båda var väldigt glada. Sedan gick vi in jag fixade lunch och efter det tog dem ett lite brake i tvrummet med att kolla färdigt på Aristocats som dem hade ca 50 minuter kvar på. I början då plockade och städade jag i ordning i köket efterdet kollade jag på filmen och gosdade med C, då han ville att jag skulle sitta vid honom. Efter det lekte vi i lekrummet innan min värd mamma kom hem och tog barnen i två timmar.

Då ringde jag mina föräldrar hemma som jag pratade med ett tag, kollade igenom sociala medier och tog det lugnt innan jag började jobba igen. Då hade även min värd mamma hämtat hem A och An ifrån skolan. Men jag hade bara trillingarna hemma när jag jobbade då An följde med min värd mamma till hennes jobb. Då lekte vi lite i lekrummet, fick försöka få R på andra tankar då han kom på att några av sina plast djur var i bilen som min värd mamma hade tagit. Det gick så där men jag kunde få han på andra tankar ibland. Vi spelade wii, wii sport. Dem kollade även på film när jag lagade mat till barnen. När maten var färdig och barnen hade ätit upp kom min värd pappa och tog över. Han hade med sig R:s djur och han var överlycklig när dem kom tillbaka. Då fixade jag mig lite innan jag åkte till en annan au pair och tillbringade lite tid där. Det var fler au pairer där. Vi åt lite snacks och spelade beer pong. Jag drack ingen alcohol då jag är under 21 som är i USA, jag skulle köra hem och det. Men roligt hade jag. Nu ska jag sova för i morgonen jobbar jag morgon och sedan blir det au pair möte.

Likes

Comments

Som vanligt på skoldags morgonar såg jag till att A och An blev redo för skolan. A var likadan som alla andra morgondagar denna veckan. Inget hade ändratas. Men tillslut var dem iväg. Då startade jag en tvätt maskin då jag tvättade barnens kläder idag och såg till att fixa frukost till C och R. När dem hade ätit upp efter om och men. Innan dem tog på sig sina kläder och borstade tänderna såg jag till att dem tog ett bad, fick lite hjälp av min värd pappa att få R i badet då det inte är det enklaste. När jag tog honom dit i lördags fick mitt ansikte stå ut med lite. Så min värd pappa hjälpte till idag. Men när han väl var i badet och jag hade tvättat honom lekte han fint där och ville inte gå upp i första taget. När vi var klara var klockan lite efter 10 och jag tog hand om den tvätten som var klar och barnen spelade på ipaden. Det tog inte lång stund efter som jag och C byggde en robbot likande sak av en tvä byggsats typ. När vi var klara fixade jag lunch för barnen. När dem skulle äta flipade R ut pågrund att ipaden dog och han ville spela mer. Tillslut kom skolbussen och dem åkte iväg till skolan. 

Under min lediga tid åt jag lunch, kollade youtube och åkte och handlade lite saker. Jag var på waldmark och hittade pokemon strumpor. Jag tog även ut pengar då jag behöver kontanter till au pair mötet på lördag. När jag kom hem fixade jag med lite saker innan C och R kom hem. Då började jag jobba och vi åkte till Art studion där min värd mamma var tillsammasn med A och An. Vi började med att barnen fick äta lite snacks innan vi startade med lite pyssel. Jag gjorde inte så mycket då jag mer tog hand om R som skulle göra allt annar möjligt. När vi var klara och klockan var mycket för trillingarna åkte vi hem och dem åt mat. Då slutade jag även jobba. Jag kollade igenom sociala medier innan jag gick ner och åt mat och kollade på en film "1000 to 1". Den var väldigt bra och motiverande. Sedan kom min värd mamma hem och vi kollade hur jag ska jobba i morgon och på söndag. Så nu sitter jag i min säng och ska skriva färdigt för att kunna sova. I morgon är det fredag så skönt. Hoppas ni har haft en bra dag och hoppas ni får en bra helg. 

Likes

Comments

Började morgonen med att se till att A och An blev klara för skolan. A var lite trött och inte ville sammarbeta med mig och An fick jag säga till ett antal gånger då C skulle vara med honom. Men tillslut var dem iväg till skolan och då började jag med fukost till R och C. När dem hade ätit upp började dem hoppa i soffan och jag fick snabbt lämna köket där jag höll på att plocka i ordning och gå till vardagsrummet. Vi lekte en stund innan dem gick upp och tog på sig kläder och borstade tänderna. C gjorde det snabbt medan R tog det ca en timme för. Jobbigt när dem inte kan göra det i samma takt. Sedan gick vi ner jag lät dem spela super mario i 15 minuter medan jag städade upp köket efter frukosten och fixade lunch boxarna. Sedan när vi stängde av spelet ville inte R det så han sprang iväg och skrek och bakade i dörrar. När jag försökte lugna honom fick min arm stå i mot riv märken och han bet mig en gång. Även min hals fick ett riv märke men tack att min värd pappa klipte hans nagalr under morgonen. Sedan gick vi ner fixade lunch innan skolbussen kom. När dem hade åkt iväg städade jag upp i köket och sådant. Efter det gick jag upp på mitt rum tog en dusch och pratade med min älskade och saknade vän Johanna. Vi pratade ändå tills jag behövde åka iväg för att hämta upp A och An.

När vi kom hem byte A kläder och sådant och efter en timme kom även C och R hem. Jag plockade i ordning på deras ryggsäckar och sådant. Efter det gjorde jag och A yoga medan R var med lite i början. När klockan var runt halv fem började jag med maten som blev krämig kyckling sopa med morot och tortellini. A hjälpte ,mig lite men jag gjorde det mesta. Jag såg även till att fixa kvällsmat till barnen. Sopan blev väldigt god men bara A som vill testa. min värd mamma sa att den var god när hon kom hem från jobbet.

När jag hade sluatat lagade jag färdigt sopan åt den och sedan tog jag hand om min tvätt då jag behövde köra en tvätt maskin. Efter det gick jag upp på mitt rum och redigerade färdigt en video som för hoppningsvis kommer i morgon. Nu ska jag sova för att orka med morgon dagen.

Likes

Comments

Som vanligt såg jag till att A och An blev redo för skolan. När dem var iväg tog jag hand om lite tvätt då jag behövde tvätta två av barnens säng kläder även lite av deras kläder. Efter det startade jag ned att göra frukost till C och R. Jag hade lite problem med att få R till köket men med lite hjälp av min värd pappa så fungerade det. Till slut hade den ätit upp och min värd mamma tog över när hon såg till att dem fick sina kläder och borstade tänderna. Samtidigt gjorde även jag mig i ordning. Sedan lekte barnen själva lite medan jag pratade med min värd mamma om lite saker vad som händer och kommer hända. Efter det spelade barnen lite super Mario och vi hade picknick i familjerummet där dem åt sin lunch. Sedan blev dem klara för skolan och jag skjutsade dem till skolbussen.

under min lediga tid kollade jag på Youtube, kollade vad jag vill studera för kurser här och åkte och handlade matvaror innan jag hämtade upp A och An i skolan. När vi kom hem plockade jag i ordning på A:s ryggsäck med hon var lite upprörd och sådant. Hon fick ta en liten egen tyst tid innan R och C kom hem. Då lekte vi med dockor och spelade super Mario. Sedan startade jag med kvällsmaten och såg till att alla åt innan min värd pappa tog över. Då gick jag upp på mitt rum för att ta det lugnt. Kände att huvudvärken kom när jag höll på att laga mat. Tog medicin och pratade med mamma om lite saker. Sedan när man värd mamma kom hem skulle vi laga mat men då hade min värd pappa redan lagat mat. Nu sitter jag i soffan och kollar på PLL innan jag ska gå och sova.

Likes

Comments

Startade dagen som vanligt när det är vardag och barnen går i skolan. Såg till att A och An blev redo för skolan. An var trött och fick säga till honom lite extra medan A hade problem att lyssna på vad jag sa. Tillslut var dem iväg till skolan. Då började jag städa upp i lekrummet efter gårdagen då ingen hade gjort det. Jag såg även till att tvätta barnens sängkläder idag. Alltid skönt att få nybäddat. När klockan var runt åtta började jag med frukost och när den var färdig tog min värd mamma över en timme. Då fixade jag mig och gjorde mig i ordning. Sedan såg jag till att R och C blev klara med att borsta tänderna och ta på sig kläderna. Då var klockan så mycket att vi inte hade tid att gå ut. Så dem fick leka lite inne innan jag gjorde lunch åt C och R. Då det är snö och is så fick jag köra och möta upp bussen då den har problem att komma ner till huset.

När jag kom hem och var ledig tog jag det lugnt kollade film. Så till att sängkläderna blev klara i tvättmatckinen och torktumlarnen. Jag pratade även med en person på huvudkontoret i Boston. Får se vad som händer efter det. Sedan började jag jobba igen 3:30 och då plockade jag ut diskmaskinen innan jag åkte och hämtade C och R från skolbussen. När vi kom hem fickade jag i ordnings deras ryggsäckar och startade med maten som idag blev spagetti och köttfärssås. Underiden som jag lagade kom även min värd mamma hem med A och An. Här blev det kause på barnen då ingen lyssnade och jag samtidigt behövde ta hand om maten. Men tillslut var maten klar och bordet var dukat. Då satt alla redo men A var tjurig på mig men jag vet inte varför. Men tillsut hade vi ätit alla och C och A gillade maten, vad dem sa. Men tror inte mina värd föräldrar gillar det vad jag hör. Sedan städade jag upp i köket medan barnen fick spela lite supera mario innan jag tog dem till bädd. Där hade R lite problem att borsta tänderna. Sedan var dem i bädd och C somnade snabbt medan A och R skulle hålla på. Men tillslut var klockan halv nio och dem var i sian sängar och sov/ försökte sova. Då gick jag ner och kollade på PLL innan jag gick upp och tvättade mig. Ska nu sova då jag är väldigt trött efter en lång dag.

Likes

Comments