Prioriteringar.

Godkväll allesammans! Hoppas som vanligt att allt är bra med er. Med mig har det väll både varit bättre och sämre, mitt mående går verkligen som en berg-och-dalbana vilket är så sjukt jobbigt.. Williams tåg blev två timmar sent så han kom runt fyra istället för två, så under tiden kollade jag tillbaka på gamla bilder där allt var "bra". Man inser verkligen i efterhand vad man hade fast man inte värdesatte/prioriterade det då, man märker hur mycket saker och personer betydde när dom är borta och man aldrig kommer få tillbaka dom.

Eftersom tåget var försent åkte jag och tog en fika på djurgårn hos finaste Bella, tog en super god chai latte! Sen var det somsmåningom dax att möta upp Wille så jag begav mig mot centralen och mötte en väldigt trött William, han hade bara sovit i tre timmar inatt, stackarn. Så bli nog en lugn kväll för oss ikväll. Just nu ligger han badet och vi har precis ätit (Korvstroganoff med ris) Sen blir det nog att vi bäddar ner oss i sängen och ser en film.

Imorgon ringer tyvärr väckarklockan 07:00 imorgon, då ska jag en sväng till sjukhuset och ta nya prover och sånt (Kan skriva ett enskilt inlägg om varför)

Men ni får ha en underbar kväll! Puss och kram!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej allesammans, Hoppas ni mår jätte bra! Jag tror jag börjar bli förkyld, har såå ont i halsen och nyser nästan hela tiden.. men men.

Idag sov jag ut till klockan tio, kollade lite på netflix sen tog jag ett bad, så mysigt.

Om tio minuter ska jag börja röra mig mot centralen och möta upp min älskling som äntligen kommer hem! När vi mötts upp får jag nog köpa en macka någonstans för jag har inte hunnit äta frukost nu på morgonen utan det blev en redbull, kanske intre så bra ;)

Nu måste jag springa till tåget annars har jag en sur pojkvän vid centralen haha. 

Puss å kram så länge!

Likes

Comments

Hej allesammans! Som ni läste i rubriken blev det en väldigt stressig dag idag. Jag vaknade runt nio, tog det ganska lugnt, fixade med bloggen oså. Pratade med mitt finaste hjärta (William) i telefon i någon timme (åh vad jag saknar honom!!) Sen skulle jag egentligen träffa mina två närmsta men mitt i allt kommer jag på att jag har en tid på bup. Så fick ställa in med tjejerna och göra mig i ordning helt enkelt. Nicke (Min mammas kille) skulle kolla upp några saker vid skärholmen då han var med i en bil olycka igår (det gick under omständigheterna bra!) anyway så fick jag skjuts till bup vilket var super skönt! Sen åkte jag hem och påvägen hem mötte jag Emil som också skulle till skärholmen, så vi stod och pratade lite innan mitt tåg kom. Sen nu är jag hemma och har inga planer för kvällen, mamma jobbar sent så jag och Nicke ska laga något gott att äta hemma och jag lär väll städa lite eftersom William kommer hem imorgon och skulle kännas lite sådär om han kom hem till ett bomb nedslag haha skämtåsido. 

Imorgon ska jag inte ställa någon klocka utan verkligen sova ut, kolla lite serier på morgonen kanske och bara ta det lugnt. Sen vid två ska jag möta Wille vid centralen då han kommer hem från Hälsingland. Sen får vi se vad vi hittar på!

Ha det så bra så länge så hörs vi!

Likes

Comments

Get to know me better tag 

Hej allesammans, hoppas ni mår bra! Eftersom detta är mitt första inlägg tänkte jag svara på lite frågor om mig själv!

1. Vad kan du inte leva utan?

Skulle inte klara av en dag timme utan min mobil

2. Favorit smink märke?
Skulle nog säga Isadora!

3. Favorit blomma?
Röda rosor alla dagar i veckan!

4. Favorit klädes butik?
Antingen Gina Tricot eller Bik Bok!

5. Favorit parfym?
Ralph lauren, tvåan!

6. Höga eller låga skor?
Låga!

7. Har du bra betyg?
Beror helt på vad det är för ämne, men är inte nöjd.

8. Favorit färger?
Marinblå, grå & svart!

9. Hur ofta dricker du energi drycker?
Alldeles för ofta.

10. Hur ofta dricker du juice?

Varje morgon.

11. Vill du gifta dig senare i livet?
Ja iallfall som jag känner nu :D

12. Blir du ofta arg?
Ja tyvärr haha

13. Tror du på spöken?
Ja, Jag tror att när man dör så stannar man liksom kvar fast vi inte kan se eller höra dem, men att vi ibland kan få en obehaglig känsla som att det faktiskt är någon i rummet.

14. Har du några fobier?
Spyfobi och blodförbi

15. Har du någon gång varit med om en nära döden upplevelse?
Nej det tror jag inte.

16. Dricker du kaffe?
Nej det gör jag inte, försöker dock lära mig då min kille dricker kaffe flera gånger per dag

Likes

Comments