​Hej, det var ett tag sen hehe :) men det är för att jag vart i Spanien i en vecka och hade inte så jättebra wi-fi där. Så jag valde att ta massa bilder och lägga upp dem nu när jag kom hem istället. 

Men som sagt jag var i Spanien i en vecka med mamma, min lillasyster Elsa, mormor och morfar. Det var as jobbigt att flyga dit för det tog sån lång tid, men när vi väl kom fram så vart jag typ kär i hotellet direkt. Det var så himla fint! maten var så lyxig, speciellt efterrätten hahaha :) tipsar verkligen att åka till Lopesan villa del conde om ni ska till Mas Palomas i Gran Canaria någon gång, finns även en golfbana där i närheten om det finns någon som gillar att spela golf. Vi har haft jättefint väder nästan varenda dag förutom dem två sista dagarna, då det var molnigt, men solen kom fram lite då och då. En kväll åkte vi till ett köpcentrum en bit ifrån hotellet, där hittade jag affären Stradivarius som ej finns i Sverige. Där köpte jag en jättefin rosa bomberjacka, och lite andra grejer på andra affärer. Finns inte så jättemycket mer att skriva för vi har bara solat, badat och spelat volleyboll med några killar hela veckan. Men har iallafall haft en fantastisk och rolig vecka, då jag också träffade 2 jättesnälla killar som jag snackade lite med och lärde känna.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ikväll har jag vart i skogen med min familj. Det var skönt att få komma ut lite och få friskluft eftersom jag nästan suttit hemma hela dagen och haft söndagsångest. Vi släppte även ut Charlie (vår hund) så han fick springa lite och röra på sig, som han tycker är jätteroligt. 

Tänkte även berätta att jag börjar skolan imorgon efter påsklovet, och kommer ej kunna lägga upp så mycket på vardagar pågrund av att man inte får ta kort i skolan och har träning nästan varenda dag. Men ska försöka publicera något iallafall :-)

Likes

Comments

Hej! igår åkte jag till Örebro för att träffa Maja och Cayenne, skulle även sova där. När jag kom dit var jag själv med Maja en stund och sen efter några timmar kom Cayenne. Vi hade inte så mycket att göra men sen när klockan kanske var nio bestämde vi oss för att gå till ica och köpa lite mys. Som ni ser på bilden så vart det lite frukt, godis/naturgodis och varm oboy. Det var jättegott och jättemysigt! har verkligen haft det jättebra med Maja och Cayenne och hoppas vi kan göra om det någon dag :-)

Likes

Comments