Header

Här kommer en liten före och efter bild. Det är 7 veckor mellan bilderna. Ska bli spännande att se skillanden efter ytterligare 4 veckor. Är riktigt nöjd över mina resultat än så länge. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

För ca 2 månader sen bestämde jag mig för att helt sluta dricka alkohol. Det förstör så mycket mer än vad jag anser är värt. Ända sen jag var tonånåring har jag alltid haft ett osunt förhållande till alkohol. Inte så att jag varit beroende och druckit hela tiden utan att min kropp helt enkelt inte kan hantera det. Jag tappar alla hämningar, säger saker jag inte kan stå för, får hemska minnesluckor och vaknar upp med världens ångest. När jag var yngre brydde jag mig Inte så mycket men det blir värre ju äldre man blir, Man tänker mer på hur man framstår som person. Visst, jag kan ta ett glas vin hemma och känna att det är gott men det är bara dumt för det lockar mig mer till att vilja dricka igen och helt plötsligt är jag där igen. Vet att det kommer bli tufft nu när sommaren snart är här. Inte för att jag kommer bli sugen på alkohol utan för att mycket man gör på sommaren assosieras med alkohol. Men det gäller väl bara att stå på sig och tacka nej för att jag vet vad som är bäst för mig och min kropp. Tycker att vi borde prata mer om alkohol som en drog som det faktiskt är. Jag har alltid trott att jag ska kunna lära mig att dricka med måtta men har ju nu insett att jag aldrig kommer kunna göra det. Men vet att jag kommers få en kanonbra sommar ändå! Antagligen ännu bättre :)

Likes

Comments

Kan verkligen inte få nog av snygga träningskläder. Gick förbi stadium efter träningen i förmiddags och dessa två fick följa med hem. Nike har utan tvekan skönaste sporttopparna och byxorna från Adidas satt som ett smäck!

Likes

Comments

Köpte dessa vans liknande skor från H&M för ett par veckor sedan. Brukar aldrig köpa budget skor annars eftersom jag lätt får skavsår av typ alla skor men dessa var riktigt sköna! ​Hoppas på att det blir lite varmare snart så jag får använda dem :)

Likes

Comments

Längtar så himla mycket till våren när man bara kan slänga på sig en tröja när man ska ut. Invigde iallafall mina nya byxor idag som känns väldigt våriga ;) Älskar kombinationen av ljusgrått och orange!

Likes

Comments

Körde ett riktigt bra träningspass idag. 55 minuter crosstrainer och 45 minuter mage plus lite rygg. Hörde några killar på gymmet säga att de hatar att träna mage för att det är så tråkigt men för mig är det tvärtom, mitt favoritpass på hela veckan! Finns ju ingen bättre känsla än träningsvärk i magen. Men det gäller att verkligen ha fantasi och variera sina övningar och inte va rädd för att jobba med tyngre vikter. Tycker det är så sjukt snyggt med magrutor på tjejer!

topp från nike och tights från stadium​

Likes

Comments

Jag tycker det är superviktigt att man har delmål med sin träning för att man ska bli mer peppad. Ett av mina mål är att lära mig gå ner i spagat innan sommaren. Därför försöker jag att stretcha extra länge efter varje träning. Just nu är det en bra bit kvar men känner att jag blir vigare och vigare efter varje gång. Då jag är gammal danstävlare så är rätt så vig i kroppen men behöver verkligen jobba mer med det. Tycker det är så himla skönt att stretcha också. som en skön belöning efter ett hårt pass!

Likes

Comments