Hej

Nu e det ju skönt att det är helg så man kan slappa.
Men nu ikväll så har jag inte gjort har ätit ben & Jerry glass och druckit cola zero och så har jag varit där nere med mamma och pappa så har vi bara pratat och jag e helt slut så jag tänkte ta på mig pyjamas och kolla lite på TV o sen gå och lägga mig men ja.

Ha en bra helg och god natt på er alla

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla idag så var jag i skolan och då på morgonen så hade jag plus och det är när man kan jobba med något som man ligger efter eller göra läxor. Men när vi hade lunch så gick jag och mina tre kompisar till sibylla och åt och då firade vi vår kompis som blir tonåring idag grattis. Men nu på kvällen så har det inte varit så roligt för jag har nästan bara gråtit och det är för att ungefär ett år sen så dog min morfar och han betydde väldigt mycket för mig så jag har tänkt på han och gråtit så nu tänkte jag bara ta det lugnt och så har jag tänt ljus så tänkte jag ta på mig pyjamas och gå och lägga mig sen.

Jag hoppas att ni har haft en bra dag sov så gott

Likes

Comments

Hej idag så har jag varit i skolan det var så där kul men ja när jag kom hem och kollade i brevlådan så låg där ett paket till mig och då tog jag det och gick in och öppnade och då var det Joakim Lundells bok Monster så det ska bli spännande att läsa den den handlar om hanns gamla liv om man säger så. Och jag hade tänkt att läsa den nu och så har jag precis ätit blåbärspaj med vaniljsås och det var mums och. Det är rätt skönt att jag inte har någon läxa denna veckan så jag kan ju ta det lugnt så det är ju skönt.

Men ni får ha en bra eftermiddag och kväll

Likes

Comments

Hej e det bara jag som älskar deras skal dom e så fruktansvärt snygga och dom skyddar bra och dom e så snygga och jag har två plånboks skal som e finna och dom jag har e svart och vit detta e inte något samarbete jag ville bara skriva ett inlägg om dom här skalen jag vet att det låter som om att det är ett samarbete jag länkar till deras sida. Detta kanske inte var så roligt inlägg ska bli bättre på det. Här e mina sociala medior👇

Instagram Emmy_karmhagen
Snapchat emmy_karmhagen

https://idealofsweden.com/?gclid=Cj0KCQjw9uHOBRDtARIsALtCa96qr7gQ-wByulttsOxH8NWA3CPb91M5qqbjZYFHNItSRd1kUWkd6xsaArPiEALw_wcB

Ha en bra kväll❤️

Likes

Comments

Hej

Jag hoppas att ni har haft en bra vecka och en bra dag nu e det ju skönt att det är helg så att man kan ta det lugnt men i morgon så ska jag städa i mitt sov rum och städa på mitt kontor för det behövs. Och så tänkte jag också gå till ÖoB eller Rusta och kolla lite och köpa något till mitt kontor så  ​att där blir fint så det ska ju bli kul not men man måste ju ibland och typ kolla i min garderob men det är det jag ska göra imorgon men jag kommer skriva ett blogg inlägg imorgon också men.

Det jag har gjort idag är att jag har varit i skolan och på morgonen så hade jag matteprov och det va svårt än det jag gjorde i onsdag för då hade jag också matteprov men sen efter matteprovet så hade jag SO och på So så pratade vi om vattnet och så gjorde vi nutidsfrågor och det va ju kul och sen så hade vi lunch och det va lite olika grejer och då tog vi det lugnt när vi åt och snackade.

Sen hade vi musik och då skulle vi spela gitarr och det va kul. Men när vi hade haft musiken så hade vi Elevensval och de man gör på elevensval  är man väljer en grej i sjuan som man ska ha i sjuan och åttan och nian och de jag har e  frittidsledare och de jag gör då att min skola är uppdelad i två delar den ena delen är F-6 och den andra delen är 7-9 och då går man till andra delen och då e man med F-3 och gör lite lekar med dom och det är hyfsat kul.

Men ni får ha en bra kväll så hörs vi i morgon. 

Likes

Comments

E det bara jag som älskar hösten nu när det börjar bli kallare ute så att man kan tända ljus här inne och att det blir mörkt ute rätt snabbt.
Så det är ju bara skönt och ligga i sängen och tända lite ljus och titta lite på tv eller på datorn.
Och dom ljusen som är tända e ett doftljus och en ljus hållare och ett marmor ljus och marmor ljuset och doftljuset kommer från Ullared men de höstljuset kommer från en blomster affär kommer inte i håg var det heter men ja. Nu ska jag kolla på unga mammor snart ska plocka undan på rummet och sen ska jag kolla på unga mammor asså de programmet älskar jag asså kollar ni också på det och vem är era favoriter min favorit är nog Julia Bergman asså hon är en sån bra mamma till Milan men ja.
Men ha en trevlig kväll allihop

Likes

Comments

Hej idag så e det onsdag och jag ska ha matteprov och glostest e rätt taggad på det och jag har haft slöjd och bild den bilden som e där uppe den har jag gjort och det va kul detta kanske inte va så roligt inlägg men ja.

Ha en trevlig dag.

Likes

Comments