Header

Sådär ja, lämnade nyss Kista Galleria.
Har haft en bra helg, tack för allt mamma. Du är bäst. Hittade lite smått å gott faktiskt, mitt bästa köp är nog mitt duschdraperi med en massa ananas på. Haha. Typiskt mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår gick jag, Wilma och Cornelia på Church street. Så himla längesedan och så himla gott, förstår ej. Alla tog så klart lika, breast of chicken är den ända maten jag har ätit på de där stället, vågar aldrig pröva nå nytt heller..

Idag, eller nu ska jag till praktiken. Sista dagen på Tallbo idag för att jag sen ska börja min praktik på privab, där jag sen ska få sommarjobba. Så jag lär upp mig nu så jag slipper de på sommarn. Då de kanske är full rulle hela tiden, vem vet?
Jag lär/ska även gå en truckutbildning (nybörjare) det ska både bli kul å lite läskigt faktiskt. Haha.. Spännande.

Klockan 11 idag blir jag upphämtad då de bär av mot Stockholm. Äntligen. Taggad haha.
Nä nu lär jag gå till bussen, höres.

Likes

Comments

Gillar att det är plusgrader ute men inte all den här slasken som ligger på marken. Det får gärna bli varmare men det lär nog dröja då minusgraderna kommer tillbaka efter helgen. Yäy. Inte så här jättepepp på att frysa igen.

Är fett taggad till helgen dock, då ska jag å mina systrar å mamma åka till Stockholm, 1natt på hotell å även besöka mall of scandinavia. Typ hur roligt som helst. Längtar.

Likes

Comments

Woop, hämtade ut jackan idag efter praktiken, galet nöjd. Har så klart inget mer att skriva. Hörs

Likes

Comments

Passade på att följa med mamma på lite jobb nu när jag ändå är ledig. För vi har så kul tillsammans. Tog nyss en paus i heggvik men va på vägen lika snabbt igen. Och nu börjar min godispåse ta slut, det va ju så himla längesen man åt lakritsdäck.. Men Gud så gott.
Vem vet hon kanske bjuder på nå mer 👌🏻

Likes

Comments

Passade på att spendera 2timmar i Hemlingby idag. Superkul att åka pulka ju, blir aldrig för gammal för de. Grillade även korv å hade med varm oboy, så himla gött.
Nu har jag varit hemma ett tag, men snart dags att göra lite mat kanske. Undrar vad jag ska äta bara...

Likes

Comments

Älskar att bädda rent, finns ingen bättre känsla. Hatar att blogga nuförtiden också. Har inget att skriva om såååå ah... Fick iaf detta påslakanet i julklapp och jag har även tittat på de tidigare men inte tänkt köpa de så de va en bra önskan.
Hade tvättstugan 9 imorse så kommer säkert somna tidigt ikväll, ska bli så skönt😌

Likes

Comments

Sitter här i sängen å verkligen försöker skriva ett personligtbrev. Men får knappt till en enda rad. Hatar att skriva om mig själv osv, men det måste göras. Väntar på att catta ska sluta så hon kan hjälpa mig med en start iaf.

Har inte skrivit på ett tag å de är för att jag gör absolut ingenting på dagarna. Jag går typ bara hemma. Suger verkligen.

Men på söndag ska vi fira jul hos pappa så då kommer det väl ett inlägg om de.

Men nu ska jag verkligen försöka skriva de är brevet å få de klart idag.

Likes

Comments

Testade precis att göra dessa. Ser hur gott som helst ut och deg var inte speciellt svårt att göra heller. Nu ska jag låta dom svalna och sen blir det provsmakning 👌🏻

Likes

Comments