Det var den veckan det.

Ännu en jobbvecka är över och jag är så förvånad över att min nya skiftform och nya avdelning, trots att det strulat denna vecka med själva sakerna jag tillverkar så går allt så smärtfritt och fort.

Ikväll är Erik ute med jobbet, då passar jag på att mysa ner mig i soffan framför en skräckfilm.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Den godaste maten som finns att äta på restaurang i Oskarshamn är den indiska rätten Butter chicken från Kråkan.
Finns inget godare. Alltid med ett naanbröd. Vi är galna i kråkanmat och äter där väldigt ofta.
Ni måste testa! Gudomligt.

Likes

Comments

Efter 1,5 vecka med förmiddagsskift så visar det redan bättre värden på sockermätaren och jag ligger mycket stabilare än nånsin om dagarna.
Känns så himla skönt och jag kanske kan känna mig lite säkrare när jag går till doktorn nästa gång.

Tack för dagskift, tack för ny avdelning. Amen

Likes

Comments

Dom har av någon anledning slutat sälja min mascara som jag alltid använt i flera år.
Så igår stod jag i evigheter på hm och var tvungen att hitta en ny, en djungel och så himla svårt att veta vilken man ska våga köpa, för dom kostar ju en del.
Jag valde en av samma märke med en böjd borste som jag föredrar och som var på den jag använt innan.
Idag testade jag och jag ÄLSKAR den! Fick långa fina fransar och volym på det. Kan verkligen rekommendera detta. Det enda som var lite minus var att det var lite mycket på borsten så man fick pilla lite tills det blev bra, jag gillar inte spindelben!

Men den här kommer jag definitivt köpa igen!

Likes

Comments

Då var denna vecka med arbete gjord. Började veckan med sjukskrivning men i onsdags gick jag på mitt nya skift och nya avdelning.
Jag var inte så nervös och jag kände mig ändå lugn, jag har en tendens att bli väldigt nervös...vad det än gäller.
Första dagen gick okej, när jag stod bredvid och såg på hur alla moment fungerade så tyckte jag att det såg lätt ut men när jag själv skulle sätta igång så var det så extremt pilligt och mycket svårare. Tålamod är viktigt vid detta arbete och det får jag jobba på dagligen nu kan jag säga men än så länge har jag behållt lugnet och inte brusat upp.
Tre dagar med dagskift har redan visat positivt på både mitt humör, sockret och tröttheten. Är mycket gladare och piggare och mitt socker ligger redan jämnare. Känner mig harmonisk.

I eftermiddag har jag gått lite på stan med mamma och avslutade med kvällsbuffé på hotell Post. Det är mysigt att gå dit någon gång ibland. God mat i mysig miljö i lugn och ro. Kan verkligen rekommenderas för er som bor i Oskarshamn.

Efter jag satte in spiral så har jag haft molande värk i nedre delen av magen och ikväll har det varit extremt så jag fått ligga i fosterställning, känns som det bara vart problem sedan jag satte in den men det kanske är såhär i början? Någon som vet?

Imorgon är det Lördag. Jag ska iaf först och främst ta sovmorgon.

Puss

Likes

Comments

Jag har färgat håret sen jag gick i 5:an, det var då allt började.
Just nu sitter jag med en intensivtoning i håret, jag väljer nästan alltid en intensivtoning framför vanlig färg då jag vill vara lite snällare mot håret. Jag använder alltid Scwarzkopf Country Colors, har alltid blivit nöjd med det märket och den sorten.

Mitt hår är extremt slitet och tunt just nu då jag inte mått så himla bra och vart stressad och det är ju det värsta för håret, stress.
Men jag äter lite tillskott och vitaminer och försöker att inte färga det så ofta utan gå med min utväxt så länge tills jag spyr på min spegelbild. Haha
Jag plattar eller lockar nästan aldrig håret och har inte massa slitande hårprodukter i.
Låter roligt va? Tror inte det men det går att ha fina frisyrer ändå.

Idag blev det bara att färga utväxten, vilket är brunt. Vill egentligen göra något annat men ska låta håret vila några veckor till.

Har ni några tips på hur man kan vårda håret hemma utan att läggs ut en förmögenhet?

Bilden är tagen för några år sedan i min mörkröda period. Älskar rött men den färgen går ur så snabbt annars hade jag nog fortfarande kört på den.

Likes

Comments

Idag skrev min sambo ett sms till mig som gjorde mig väldigt förvånad.

”Ska vi åka till Ullared?”.

Jag hade ett krav. Att vi ska sova över. Då jag inte vill utsätta Erik för körandet i mörker och när han är trött.
Så vi ska bo på gekås hotell och strosa på gekås i två dagar. Kul ju!

Julklapparna blir fixade under samma tak. Skönt. Men denna gång får det inte bli så dyrt som förra året. Ca 6000 då. Denna gång ska vi tänka innan vi lägger ner i vagnen.

Mysigt att komma bort.

Likes

Comments

Hon kan inte låta bli....varje år. Men det är mysigt, jag trivs.

Detta är i köket med fönstret mot innergården så fönstren mot gatan har hon nog inte vågat börja i än men snart....så kan hon nog inte låta bli.

Likes

Comments

Idag vaknade både jag och Erik vid åtta och kände oss pigga och utvilade så vi gick upp. Han kom med kaffe på sängen och jag steg upp med koppen och ställde mig och stekte ägg till oss båda. Så härligt att kunna göra detta tillsammans. Det är inte bara denna söndagen för jag är sjukskriven än utan det är alla söndagar nu framöver för jag ska börja dagtid. Åh vad bra det känns.

När vi käkat upp kom Erik på en bra idé att ta med oss mamma och pappa ut på promenad i höstsolen. Lite kallt men himla skönt, promenaden avslutade vi på Nilssons med en fika.

Nu vilar vi och vid 15 blir det farsdagsfirande.

Ha en fin dag allihopa. Imorgon är det ny vecka och nya tag igen!

Likes

Comments

Uppe innan tuppen som vanligt efter denna veckas konstiga dygnsrytm.

Idag vankas det dop i Gusum, nära Norrköping. Lilla Mimmi ska döpas. Ska bli kul att få träffa alla gamla vänner, tycker om när vi är samlade och man får känna den där tryggheten och lugnet med allihopa och känna hur alla minnen bubblar upp från gymnasietiden. En fin tid.
Blir dock ett kort besök då jag fortfarande har ont efter operationen men vi samåker med Alex och Meya och dom måste också hem skapligt.

I torsdags fick jag ett nytt erbjudande om dagtid på Saft där jag jobbar, det gjorde att hjärnan på nytt gick på högvarv och mina planer om framtiden liksom fick tänkas om från ruta ett igen. Igår fick jag ännu ett nytt erbjudande och jag tog det. Så i veckan som kommer börjar jag dagtid. Jag känner att tacka nej till en dagtidstjänst som jag kämpat för är bara dumt men jag har fortfarande inte lagt mina planer åt sidan som jag och Pia började spåna på, man ska inte strunta i sina mål bara för att en tillfällig lösning dyker upp.

Jag känner mig mer positiv nu och den känslan är så jävla skön.

Ha en fin lördag allihopa. Puss

Likes

Comments