Igår var jag på sjukhusbesök i Västervik, ett gynbesök som slutade med en framtida operation. En icke farlig cysta. Men bort ska den. Vart sövd en gång innan, det gick bra men det var jobbigt när jag vaknade, mådde så sjukt illa. Men det löser sig.
Idag var jag på besök på Oskarshamns sjukhus, två gånger. Först tog jag blodprover på morgonen, sedan var det besök hos min diabetesläkare. Han är fantastisk, jag är dock inte lika fantastisk med min sjukdom men han är den bästa jag haft...innan har jag känt mig nedtryckt och osäker men han jag har nu får mig att känna mig trygg och är omtänksam samtidigt som han är hård. Bra kombo för mig då jag är väldigt känslig som person.

Igår när jag var på gyn så kom vi in på barn. Det är alltid en känslig punkt för mig då mitt socker inte alltid är så bra, vi ska inte ha barn än men det är något jag verkligen vill ha och det är mycket som ska vara rätt innan den tiden är kommen och det stressar mig men jag ska göra mitt bästa och ändra på mitt mönster som jag haft nu. Vi får se, jag ska sänka min krav på mig själv har jag fått i uppgift och vara mer snäll mot mig själv så löser det sig nog till slut.

Trött idag, både Erik och jag somnade förut så efter PH blir det sängen.

Ha d

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag tog jag en kort promenad förbi mamma och pappa. I helgen var dom i Gbg för att komma bort och hälsa på lillebrorsan så då passade jag och Erik deras katt, Missy. Som tack fick vi (jag) en blomma från Granit, en suckulent...perfekt för mig som inte har tanken på att vattna blommorna allt för ofta. Den satt i en liten papperpåse, superfint då man inte alls behöver en kruka, iaf inte i början. Passar bra i våran lite mörkare lägenhet.

På tal om promenad. Nu är hösten är. Älskar hösten, älskar inte regn varje dag men luften, färgerna och doften. Mmmm.

Nu myser vi vidare denna måndagskväll. Ha d!

Likes

Comments

Jag har lyxen att få egenodlade grönsaker från Eriks bror då han odlar allt från megastora slanggurkor till massor av olika chilifrukter. I somras när jag var där fick jag smaka hans hemmagjorda chilisås och chilimarmelad, så jag lämnade en flaska och en tom burk och idag fick jag tillbaka dom fyllda. Ska bli gutt med lite hetta på mackan och i maten framöver och det bästa är att det är egenodlat och hemmagjort.

Likes

Comments

Lever livet i lilla Oskarshamn med många små minidrömmar som jag vill uppleva med min andra hälft Erik. Välkomna till min vardag.


Likes

Comments