Träningen går riktigt bra och jag hoppas att motivationen håller i sig! Har tränat stenhårt de senaste veckorna och varit på gymmet 4-5 gånger/veckan. Idag är det vilodag då hela min kropp består av träningsvärk.

I måndags fick jag reda på en väldigt tråkig händelse, nämligen att sångaren i The Cranberries - Dolores O'Riordan har gått bort, endast 46 år gammal. Hon och bandet har länge varit en favorit hos mig. Jag har lyssnat på dem enda sen jag var liten och alltid älskat hennes röst. Jag vet ingen annan som sjunger som henne och det känns så himla tråkigt att hon nu är borta... The Cranberries är ett av få band som jag hade en liten dröm om att någon gång få åka och se live och sångaren går knappast att ersätta. Vi har verkligen förlorat en unik talang och jag blir så himla ledsen när jag tänker på att vi redan har förlorat henne..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! 2018 är här. Jag är inte en person som brukar ha nyårslöften, men i år känner jag ändå att jag vill bli bättre på en hel del saker. Förutom att jag vill bli flitigare på att gå till gymmet och hålla igång kroppen, så vill jag även bli bättre på att ta tag i saker och inte låta saker rinna ut i sanden. Jag började med det "löftet" i veckan när jag ringde och bokade tid hos en tandhygienist för att jag har upplevt ilningar i en tand. Lyckligtvis var det ingen skada eller något hål i tanden, utan ilningarna har förmodligen berott på att jag gnisslat och bitit ihop tänderna i samband med stress. Jag får sluta stressa helt enkelt.

En annan sak som jag länge velat ta tag i är att prata med någon vårdcentral eller dylikt om mitt operationsärr som jag fick efter min blindtarmsoperation för ca. 6 år sedan. Det blev många komplikationer i samband med operationen och mitt ärr blev verkligen inte snyggt eller bekvämt. Jag kan fortfarande ha ont i och under det, vilket är skumt med tanke på hur längesen det är som jag opererades. Tanken är alltså att jag vill få mitt ärr tillfixat, för det ser ärligt talat förjävligt ut.

Likes

Comments

I nuvarande stund ligger jag i soffan och tittar på "Mysteriet på Greveholm". Är helt slut i kropp och sinne trots att jag bara jobbat två pass på åtta dagar. Jag tror det har att göra med att jag vill hinna göra så mycket som möjligt under mina lediga dagar att jag glömmer bort att slappna av. Har varit extra mycket jag vill hinna med nu innan jul också. Hade tänkt orka pallra mig iväg till gymmet lite senare, har nämligen varit riktigt dålig på att träna den senaste månaden och vill verkligen komma igång igen. Träningen gör ju trots allt att man känner sig piggare i längden. Har dock käkat palt alldeles nyss, vilket verkligen inte är den bästa maträtten innan träning, så gymmet får vänta till senare ikväll.

Imorgon ska jag göra knäck. Jag ser inte fram emot det eventuella kaoset. Har aldrig gjort det själv, så det kan ju bli en intressant upplevelse. Förhoppningsvis går det någorlunda bra iallafall!

Likes

Comments

Det är den 12 december och tolv dagar kvar till julafton. Jag har julshoppat i flera timmar idag och är helt slut efter allt bärande på alla inköp. Det är ett evigt pyntande och jag måste flytta runt på saker i lägenheten flera gånger innan jag känner mig nöjd.

Hela veckan kommer nog att vara fylld med julstök. Imorgon tar jag bilen till Rosvik för att rulla köttbullar tillsammans med min moster. Det har varit en tradition i många år nu och snart kan man väl nästan säga att man blivit en professionell köttbullsrullare. Fördelen med att vara en av de som ska laga julköttbullarna är att man råkar smaka en eller två mellan varven. Nackdelen är att dina kläder måste tvättas tio gånger och vädras tio gånger till för att bli av med matosen.

En annan sak som händer i veckan är att Elin kommer hem från Uppsala och att vi ska ha julmys hemma hos mig på lördag. Jag har nästan noll julkänsla i kroppen trots att det mesta kretsat kring det de senaste veckorna. Förhoppningsvis ändras det på lördag. Om inte.. så blir det ju faktiskt jul ändå.

Julafton blir väldigt annorlunda i år. Inte alls som tidigare år, men jag ser ändå positivt på att den ska få vara lite annorlunda i år. Ibland blir det ju så och då är det ingen idé att streta emot.

Jag har länge känt mig sugen på att starta upp en blogg igen, så jag passar på nu när jag har en ny och fin mobiltelefon som faktiskt klarar av att ha fler appar än min förra. Har tidigare haft bloggar på blogg.se, men nu vill jag prova det här istället. Lovar ingen flitig uppdatering alltid, men det är ju så himla roligt att skriva ibland och då måste man ju faktiskt få göra det! Välkomna hit, ni som nu orkat läsa hela vägen hit.

Likes

Comments