Nu går jag in på min sista vecka (åtminstone schemalagda) på jobbet. Har inte nämnt det något men jag har fått mig ett annat jobb och ni hittar mig där från och med 1 juni, gaaah är så peppad.

Tills dess jobbar jag och sliter hela veckan på Mitt gamla jobb och till helgen väntas Yran. Kommer bli såååå jäkla roligt och jag vill bara att denna veckan ska springa iväg fram till fredagkväll, då får den gärna stanna upp ett slag. Hur som helst så ska jag alldeles strax tillbaka till jobbet eftersom jag har dubbla pass idag. Puss på er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hallå! Mycket som har hänt sedan jag skrev sist. I början på veckan tog jag och Liza spontant bilen till Umeå där vi va heeela dagen, 23 kom vi hem😜

Liza skrev i måndags och frågade om jag ville åka till Umeå tisdag eftersom de hade beställt ett loungeset som skulle komma dit. Däremot blev vi så spontana att vi åkte redan måndagen istället. På vägen hem var vi ännu mer spontana och bestämde oss för att även boka Brännbollsyran, sagt och gjort. Kommer bli såååå kul💃🏼

Idag ska jag möta upp Liza på stan, och ikväll blir det vin med några kollegor👏🏼

Likes

Comments

​Idag har jag jobbat 09-17 otroligt skönt pass, mer av dem!!!!
Efter det blev jag upplockad av F, hämtade ut ett paket och sedan hem för käk och sedan dess har jag knappt rört en fena. Måste diska, hehe men ibland får man skjuta upp saker. Tror jag tar en glass istället och lägger mig i soffan igen. Imorgon jobbar jag 11-14 kort pass men det är härligt för då har man så mycket tid över efter, så det gillar vi. Då hinner jag göra allting som jag egentligen hade tänkt göra idag. 

Behöver förresten tips på bra serier, tänkte som sagt lägga mig i soffan en stund, hehe. Har ni några??? 

Likes

Comments

Har varit hemma från jobbet idag (som vanligt känns det som) för att jag är sjuk. Är såååå less på att vara sjuk nu har varit sjuk minst en gång varje månad. Så fort jag blir frisk ska jag ta tag i mig själv, äta bättre, motionera och göra ALLT för att förstärka mitt immunförsvar. För nu är det nog😡 Hur som helst blir jag hemma imorgon också och i helgen är jag ledig så jag får verkligen vila upp mig.

Likes

Comments

För en vecka sedan slingade jag mitt hår här hemma. Det har (som jag skrivit tidigare) en tendens att bli grönt. Så fort jag använder silverschampo blir mitt hår grönt 😭😭😭 och eftersom jag känner att jag inte orkar springa till frissan stup i kvarten så provade jag slinga hemma själv och resultatet ser ni ovan (före till vänster och efter till höger) inte en jäkla skillnad🙃 Man kan se att lite av de gröna har försvunnit men annars blev det inte alls någon stor skillnad. Ska hur som helst köpa 1002 inpackning som jag använde tidigare för att neutralisera håret och se om det blir bättre. Blir det inte det bokar jag en olaplex tid hos närmsta frissa för jag är SÅ less nu.

Likes

Comments

→ 3 saker som jag älskar:

Att umgås med mina fina vänner
Uppleva saker och skapa minnen
Lediga dagar som man bara tar som de kommer

→ 3 saker som jag vill göra:

Resa genom USA
Skaffa mig en karriär och bli chef
Fjällvandra i Abisko och Kebnekaisefjällen

→ 3 saker som jag inte tycker om:

Magsjuka, måste vara bland det värsta
Tårta, bakelser osv är mer för kakor, hehe
Vinterhalvåret

​→ 3 saker som jag uppskattar:

Människor som lyssnar
Min underbara familj
Framgångsrika människor som inspirerar​
​​
​→ 3 saker som jag drömmer om:

Att roadtrippa genom USA
Bygga mitt eget hus
Bo i en annan stad

→ 3 saker som jag ser fram emot:

​Sena kvällar i sommar med mina fina vänner
Att resa till USA som jag drömmer om
Att utbilda mig inom något

→ 3 saker som jag blir stressad av:

Att tänka på döden, att jag inte ska hinna allting som jag vill
När jag inte har kontroll över min situation
Framtiden

→ 3 saker som jag ofta tänker på:

Min familj, mamma, pappa och mina systrar
Framtiden, hur jag tror och hur jag vill att den ska se ut
Vad jag vill med livet

→ 3 saker som jag ska göra i veckan:

Jag ska jobba
Äta middag och mysa med mina vänner
Ta det lugnt

Likes

Comments

I helgen har det varit soffläge, har äntligen fått träffa mina fina kusiner som jag inte träffat på väääldigt länge och bara fått vila ut efter den intensiva veckan. Jag har hunnit med att grilla, dricka te framför greys och haft sleepover med bästa E. Nu väntas det jobb till 22 sedan förbereder jag mig för en ny vecka. Hoppas ni haft en mysig helg❤️

Likes

Comments

Oj vilka dagar jag har haft. Har alltså varit i Stockholm i tre dagar på utbildning och jag är så ställd. Har fått träffa så mycket nya fina människor och fått lära mig så otroligt mycket och inte nog med det så har jag fått njuta av Stockholm. Vi har haft bra väder och otroligt mysigt. Dagarna var fullspäckade med övningar och teori och på kvällarna gick vi ut och tog ett glas tillsammans. Har haft det så otroligt bra och i går kändes det lite i hjärtat när man skulle skiljas åt.

Hur som helst är jag nu tillbaka i lilla Skellefteå. Jobbar från 16 och är sedan ledig fre-lör och då blir det att bara ta det lugnt. Hoppas ni får en fin torsdag❤️

Likes

Comments

(Bild från tidigare i veckan då vi unnade oss middag på Taco Bar)

Hej på er! Torsdag idag, vilket också betyder fredag imorgon!!! Ännu en ledig helg för min del vilken blir skönt då jag mestadels jobbat denna veckan. På måndag åker jag till Stockholm så håller på att preppa in för det och annars händer det inte så mycket. I helgen blir det nått vinglas och lite födelsedagsfirande det blir perf. Nu ska jag göra mig i ordning och åka och jobba!

Likes

Comments