VARDAG

Dagen har idag bestått av praktik, läkarbesök och donken. Plus lite sömn vid sidan av ;)
Jag ligger hemma i min egna säng tyvärr, haft världens bästa dagar hos min syster. Så får snart ta mig dit igen!

Började tidigare idag, runt 8 då han behövde lite hjälp och sen slutade jag runt 13 tiden för att ta mig till läkaren.
Fick träffa två små söta vovvsingar, tvättade och fina blev dom. Städade hela butiken och sen begav jag mig till tåget. Mötte upp Agnes och mamma, sen åkte vi till kliniken. Fick antibiotika utskrivet, en massa papper till blodprov för att kolla upp vissa saker och även rekommenderade sjukgymnaster och ortopeder, känns stabilt va? ;)

Nu sitter jag och letar kläder, för mycket kläder och förliste pengar... Ska förhoppningsvis duscha snart och vattnet inte är is, återstår och se.
Ha en bra kväll!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon!
Jag har precis satt mig på tåget mot praktiken, blir lite tidig men hellre de än sen ;)
Sov hos Josse inatt, alltid lika mysigt. Vi beställde gyrostallrik och fick Madde på besök, blev lite paradise hotel mys en måndag typ. Fikamonster som Madde och josse är bakade dom även kladdkaka, jag klagade inte i alla fall!

Åker tillbaks där idag efter jag jobbat klart och stannar där tills torsdag! Trivs som fisken i vattnet att fly dit ibland<33

Likes

Comments

VARDAG

Halloj!
Jag sitter i systers lägenhet sen en liten stund tillbaka, så skönt. Hon är dock inte hemkommen än, men kommer alldeles strax.

Idag var de riktigt lugnt på praktikplatsen, hann klart mitt ganska tidigt. Frida tyckte även jag skulle gå tidigare så jag hann med tåget innan, hur snällt? Slutade lite tidigare än vanligt, alltid lika skönt!
Imorgon står ännu en jobbdag på praktiken på schemat, skojigt. Inte ofta jag tycker jobb är skoj, men här trivs jag så bra att de blir roligt. Tiden bara flyger iväg och ja jag trivs!

Hoppas ni inte haft en allt för jobbig måndag, och en fortsatt grym vecka!

Likes

Comments

VARDAG

God kväller finisar! Hur är läget?
Jag har precis krupit till sängs, är ganska så trött som ni nog kan gissa ;)
Imorgon väntat vecka 2 av 3 på praktiken, och jag är ovanligt taggad på måndag. Kanske också för jag drar till systern min. Jag trivs som fisken i vattnet på min APLplats, så otroligt bra ställe!

Ska starta upp ett serieavsnitt såfort jag skrivit klart här, och sedan somnar nog jag.
Summerar helgen som ett PLUS, jag har mått bra och umgåtts med fina människor dag som natt. Jag hoppas att allt fortsätter på detta spår, håller både tummar och tår!

Men nu säger jag godnatt, så hörs vi imorgon förhoppningsvis!

Likes

Comments

VARDAG

Efter störd sömn och mycket stressigt jobb så sitter jag hemma framför hästhoppning, skönt!
Fick besök halv 4 imorse, efter de så somnade jag inte förens 6. Vaknade vid halv 8 någon gång, trots att jag skulle upp 9 :P
Upp och iväg till jobbet tig jag mig i alla fall. Redig kaosdag enligt mig, lagom med folk men de va så mycket som va fel bland alla stationer osv. Det löste sig i alla fall, trots en massa stress och haltande fram & tillbaks. Tror jag skrivit de innan, mitt knä har på något vänster fuckat så har extremt ont just nu. Vet inte redigt vad jag hittat, för igår kände jag knappt av något?!

Imorgon åker jag till min otroligt saknade syster, och spenderar min vecka där. Hur härligt? Bara vi två, umgås, snacka och bara ha de hur bra som helst! Längtar redan, men första ska de jobbas på Mackes och packas.
Hoppas ni får en grym söndagkväll och en bra start på nästa vecka!

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon på er!
Jag vaknade typ precis, så skönt att få sova ut lite. Va hemma runt 3 imorse, och va väl inte i sängs förrens halv 4. Lite trött idag lär jag va ;)
Ida och jag bestämde oss för att dra hem till en kompis och andra. Plockade upp henne på vägen och sen hamnade vi där, roligt hade vi ändå! Tog ett tag innan vi lyckades ta oss hem, men hem helskinnade kom vi.

Nu ska jag hoppa upp, dra på mig lite kläder och sen äta frukost om de finns. Idag är jag fortfarande på äventyrshumör, men lär nog sluta som en hemmakväll. Jobbar nämligen imorgon..

Ha en bra lördag alla fina!

Likes

Comments