View tracker

VARDAG

Hej på er!
Jag har nästintill precis slutat och klivit på bussen. Fick sluta lite tidigare, dock hann jag inte klart så ska fixa det sista hemma.
Ikväll ska vi äta lite tårta och fira mamma, mysigt.

Igår avslutades skoldagen med en sommarjobbsmässa och föreläsning. Föreläsningen hölls av Micke Gunnarsson, och måste sägs att de är bland dom bästa föreläsningarna jag hört. Han vet verkligen hur han ska göra för att få publiken intresserade, riktigt bra!

Annars är allt ganska tomt med händelser i mitt liv för tillfället, har inte så mycket mer att komma med.
Hoppas i alla fall allt är bra med er!

Likes

Comments

VARDAG

Hej på er, allt bra?
Med mig är det åt helvete precis som vanligt typ. Ångest i hela kroppen och bara massa kaos i livet, ena dagen känner jag så mycket och andra dagen inte ett knyst. Blir så trött på mig själv!

Ett plus i kanten så har min mobil total kraschat och skärmen hoppat av, bokstavligen. Så har i ungefär tre dagar varit utan mobil. Kan ju lova er att jag går i taket snart om jag inte får den lagad, har nog varit ganska beroende. Så bor under en sten för tillfället kan man säg ;)

Har en lektion imorgon, vilket är skönt och vad jag vet så ska vi snacka betyg från provet vi skrev. Ingen aning, men min lärare sa att jag gjorde bra i från mig, så hoppas att det även syns i betyget! Annars händer det inte mycket i mitt liv, jag försöker överleva och lära mig må bra. Har en rätt tuff tid, men jag är inte den som ger upp i första taget.

Likes

Comments

VARDAG

Fredag den 13, ja vad säger ni? Har ni haft en bra dag eller bara en massa otur?

Min dag började okej, men sen gick de käpprätt åt helvete. Har två lektioner, båda två är långa och i flera timmar. Första, matten gick bra, men kände ändå ett tryck på bröstet. Andra lektionen brast de, va så nära på att gråta, helt utan anledning. Började skaka och tårarna pressade bakom ögonlocken, turligt nog fick vi sluta tidigare men tårarna pressar fortfarande. Usch för när detta händer!!

Första bilden beskriver lite olika saker för mig, saker som händer och hänt i skolan. Inget jag mår bra av..
Andra bilden beskriver hur jag känner och nästintill alltid känner, och även sista bilden eftersom det är så de är.

Efter 50minuters väntan sitter jag i alla fall på bussen hem nu. Ska bara ta det lugnt och andas, vet inte om jag klarar av mycket mer idag haha. Vi får se ;)

Likes

Comments

VARDAG

Hejsan på er!
Tänkte mest titta in här och önska er en bra fredag, och all tur trots att det är fredag den 13 ;)

Jag har redan haft otur, försov mig så fick väcka stackars pappa så han fick köra mig till bussen. Men i tid kom jag, så nu krigar jag för att hålla mig vaken på matten.

Men i alla fall, hoppas ni får en bra fredag!!

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon på er!
Idag va de inte lätt att ta sig upp ur sängen, men upp och iväg kom jag. Även om jag såg ut som Bambi på hal is påväg till bussen.. Snorhalt ute, många gånger jag nästan satt på rumpan haha.

Har en lång och jobbig dag idag, så ska försöka kriga mig igenom den. Lär förhoppningsvis somna tidigt idag, vilket jag haft jättesvårt med de senaste veckorna. Eller sova mig igenom en hel natt.

Igår åkte jag hem till Amanda efter skolan, dock himla försenad pågrund av vårt lilla väder igår. Men vi hade himla mysigt och skoj! Käkade kladdkaka, choklad, godis och massa gott, firade typ att vi överlevde första skoldagen ;)

Likes

Comments

View tracker

VARDAG

Godmorgon!!
Hade hur svårt som helst att somna igår, typiskt eller? Så har inte sovit många timmar, men är väl bara att hoppa upp och hoppas på det bästa.. Fast ett par dagar hemma hade inte varit fel ;)

Ska efter skolan hem till Amanda och snacka lite, annars har jag noll planer. Lär förhoppningsvis somna tidigt, då jag har en ännu längre dag imorgon.

Men i alla fall, godmorgon på er och hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

VARDAG

Hejsan på er!

Är sen ungefär två timmar sen hemkommen. Åkte direkt efter jobbet igår till Hanna och stammade även där tills idag, vi har snackat så mycket och skrattat en hel del. Snackade oss igenom hela natten, om allt och ingenting. Goa människa<33
Idag stack vi in till stan för att käka och kolla lite affärer. Fick med mig lite saker hem som jag hittade, aldrig fel. Men det sved lite när pengarna flög - snål som jag är. Kan kanske visa er imorgon, sakerna jag köpte alltså?

Nu har jag ätit och duschat, så ska faktiskt krypa till sängs och sova. Imorgon är första skoldagen efter lovet, och jag ska väl inte påstå att jag är jätte pigg på det direkt. Har en lång dag också, så det gör det inte bättre, sen alla andra ångestladdade saker och paniker som kommer med ordet skola bara. Usch, menmen det är bara till att kriga på.
När började ni skolan?

I alla fall, godnatt på er!

Likes

Comments

VARDAG

Hej hopp!

Tänkte titta in här medans jag ändå sitter med en ansiktsmask och fördriver tiden lite.
Igår hade jag en riktigt kass dag, nästan från morgon till kväll. Blev väckt kvart i 4 av en gruppchatt som kände för att ringa så in i helvete, och eftersom jag har svårt att somna om låg jag vaken efter det, tills vi skulle upp. Ullared var okej, hittade inte speciellt mycket precis, men lite små nödvändiga saker i alla fall.
Efter det så bröt helvetet ut ännu mer. Åkte vidare till en "fest" där jag mer eller mindre var helt utstött även av mina såkallade vänner, och skjutsen hem hade bangat. Så kan ju säg att min panik va lagom skoj ;) Pappa hämtade mig tillslut, trots att jag fick gå och leta efter han för att han inte hittade haha. Men hem kom jag, och har i princip inte rört mig från sängen sen dess. Har mått riktigt dåligt. Enligt mig är utfrysning mobbning, och jag har varit med tillräckligt om det så det slår hårt när små saker som detta händer. Menmen ;)

Ska strax slänga mig i duschen, sen starta en film och dega ännu mer i sängen. Jobbar oturligt nog imorgon, vilket jag hemskt gärna inte hade gjort. Orkar verkligen inte..
Men efter det ska jag ta tåget till Hanna för en myskväll med massa snack. Så hoppas tågen sköter sig och inte krabbar, för det orkar jag inte. Så hoppas i alla fall att dagen imorgon blir bra!

Likes

Comments