VARDAG

Hej på er! Hur är läget? Har ni gått på lov eller precis avslutat lovet?
Jag har idag första dagen efter lovet, och det tog emot så himla mycket att gå hit idag. Allt pågrund av saker dom händer och att jag mår så pass dåligt här. Verkligen inget roligt här, och de är knappt så att jag håller mig hel i en dag utan att bryta ihop. Trivs inte alls, men ett och ett halvt år kvar, bara till att kriga.

I alla fall, har en lång rast nu tills nästa lektion för att vi fick sluta tidigare. Tror dock min nästa lektion kommer vara något vidare länge är jag rätt trött på att vara här. Jaja vad ska man göra...

Har en del skolarbeten och smått som ska fixad under veckan, så ska försöka ha det klart någon dag. Och försöka fixa så mycket jag kan idag, beroende på hur trött jag är när jag kommer hem och nivån på att kunna kriga utan att få ett sammanbrott. Men jag ska försöka börja idag!
Har en massa tvätt idag också som måste tvättas :(

Bara en himla massa klagande för tillfället, men det är inte så mycket bra eller roligt att skriva om. Va på fest i lördags, som förövrigt va kass och jag hade sådan sprängande huvudvärk. Igår träffade jag Elin för första gången på länge, supermys och så mycket att prata om!

Nu ska jag starta någon serie på datorn och hoppas på att min lärare är tidig så jag kan sluta tidigare ;)

Likes

Comments

VARDAG

Tjolahopp på er! Det va inte igår jag tittade in här, hur är det med er?

Jag har förvisso inte haft så mycket för mig under tiden som borta, jag har försökt repa mig och hamnat lite mer på fötter och må bättre. Gått sådär men jag är påväg ;)
Har annars bara jobbat en hel del, och även resten av denna vecka också. Vilket inte är så fel, har världens bästa kollegor!!
Igår åkte jag dock hem till Alicia efter jobbet, både Ida och Amanda va där. Super mysigt och roligt! Pratade om allt mellan himmel och jord, eller tja utöver det också faktiskt. Men roligt hade jag, även om jag kom hem sent och är rätt trött idag. Har dock en rätt liten dag idag, 11-16, men om jag vet rätt så kommer det bli en hel del kaos och mycket folk där...

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon!
Idag väntas en seg dag och lång. Lär vara helt slut när jag kommer hem sen haha.
Drack en supergod smoothie till frukost innan idag. Äpple, banan och avokado, riktigt kalas!

Hat ingenting planerat idag förutom att fixa klart tvätten som jag aldrig gjorde igår. Annars är det rätt lugnt när jag kommer hem, men är förvisso hemma halv sex idag..

Har inte alls mycket att berätta, men vi hörs senare eller imorgon!

Likes

Comments

VARDAG

Vet ni vad jag gjort idag? Inte ett skit av det jag sagt.. Har sen jag kom hem vid halv fem i princip bara sovit, bra jobbat eller vad?

Ska försöka skriva klart några frågor från dagen lektion, sen skriva lite på vår uppsats i engelskan samt en bokrecension där också. Hade behövt plugga matte också, men vi får se hur mycket jag orkar ;)
Antagligen ingenting..

Men förövrigt, hoppas ni haft en bra dag och krigar på!

Likes

Comments

VARDAG

Godmorgon, goddagens på er osv!

Idag är det inget mindre än fjortonde februari, alla hjärtans dag och i många fall en helt vanlig tisdag. Jag tog mig en välförtjänt sovmorgon idag, men också för att jag kan och vi börjar 12,15 ;)

Idag är det för mig en helt vanlig dag, har en lektion, sen ska jag hem. Har ingenting planerat, men måste tvätta lite så blir nog att jag gör det. Måste strax springa ut till bilen så jag hinner i tid till bussen, men jag hoppas ni alla får en superbra dag oavsett om ni firar eller inte firar alla hjärtans dag. Ni är lika bra och absolut helt underbara vilket som!

Likes

Comments

VARDAG

Tjooo!
Ligger just nu helt utslagen i soffan och kollar på Melodifestivalen, som för övrigt idag verkar rätt bra.

Jag har hunnit med att både städa och laga mat. Blev tacos, och det slår ju aldrig fel ellerhur?
Innan dess så har jag och resten av ungarna här spenderat flera timmar i skogen med pulkaåkning och snöbollskrig. Lite fika och varmchoklad på det, supermysigt!

Men tänkte mest titta in här och hälsa er en bra lördag och kväll.

Likes

Comments