Usch usch och usch! Jag har gått och blivit förkyld!
Jag ligger inne med en jäkla jobbig hosta och min näsa är så täppt!
Det går förkylning på mitt jobb nu, och det går typ inte att undvika att bli smittad när man jobbar så nära andra människor!

Jag måste skippa träning några dagar nu för att inte göra det värre. Var på gymmet i tisdags och det var inte kul! Min kropp orkar inget just nu!
Så nu kommer jag lyssna på min kropp och börja träna när jag känner mig bättre!

Xoxo Emmy

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

För att jag ska lyckas hålla mig till en diet måste jag planera och göra det lätt för mig!
Annars är det lätt för mig att skippa måltider, ta något annat som inte är med i kostplanen och då är det lätt att jag hamnar på ett sidospår med slarvig kost.
Idag när jag kom till jobb hade jag med mig 4 matlådor, dessa 4 matlådor innehöll frukost, mellanmål och lunch.
Jag har nu fått i mig 2 av 6 och ska strax äta min lunch som består av köttfärsröra med ris och grönsaker.

När jag kommer hem blir det ytterligare ett mål med kyckling och grönsaker. Idag ska jag även till gymmet och träna kondition!

Xoxo Emmy

Likes

Comments

Idag har min dag enbart handlat om förberedelser!

Var innan och stor handla för att kunna laga en stor omgång med matlådor. Under dessa 12 veckor kommer jag nog mest äta samma mat lunch och middag. Det blir enklast att följa det då för jag kan bara ta ut en låda från frysen och så är maten färdig! För mig gääller det att en diet är lätt så att man inte gör dåliga beslut när man blir hungrig!

Mina matlådor för 5 dagar framåt består av köttfärsröra med svamp och ris till det, sallad kommer det också vara med, Enkelt att laga och det smaka faktiskt gott. Nu har jag precis ätit mitt näst sista mål för dagen. Bara lite kvarg och avokado kvar innan det är dags för sängen!

Imorgon börjar jag 6.45 och det är första dagen av 5 veckor jag ska ha en elev efter mig, så jag kan inte komma till jobb och vara ett vrak!

Xoxo Emmy

Likes

Comments

Jag har precis anmält mig till Luciaformen2017!! En kom-i-form tävling som hålls av refitness.se
Detta är tävling där du tävlar mot dig själv med hjälp av ett skräddarsytt kost och träningsschema!
Jag är så taggad och längtar tills på måndag då starten är! 18/9 - 13/12 pågår det
Bloggen kommer innehålla mycket av framsteg och säkert baksteg också!

Xoxo Emmy

Likes

Comments

Godmorgon! alla! Jag vakna idag vid 9 tiden och såg att jag hade några missade samtal från jobb. Min första tanke var att jag hade missat att jag skulle jobba morgon istället för kväll! Men som tur var det inte det utan de undra bara om jag kunde jobba natt efter mitt kvällspass. Och jag är inte den som säger nej utan ställer upp. Så nu har jag ett härligt 16 timmars pass framför mig!

Min frukost idag bestod av yoghurt med lite banan & havregryn sen ett knäckebröd med Philadelphia ost & grönsaker. Det är en frukost som alltid går hem!

jag har precis varit och handlat lite, fick köpa någon energidricka, frukt samt lite kvarg att ha med mig. Det är så lätt att man trycker i sig skit när man jobbar natt, det är långt pass och det är lätt att man väljer något onyttigt när man börjar bli trött. Vi har alltid mat på jobb, kakor, mackor, rester som blivit över från kvällen. Maten som lagas där är också berikad med mycket fett. Så jag äter helst inte maten där.


Xoxo Emmy

Likes

Comments

Fredag kväll och jag är hem kommen från kvällens arbetspass. Det är min jobb helg vilket menas med att jag kommer tillbringa helgkvällarna på jobb. Det är nackdelen med att jobba inom vården, varannan helg + obekväma tider. Egentligen stör det inte mig så jätte mycket, jag gillar att jobba kväll eftersom jag inte är en morgon människa. Men man missar ändå ganska så mycket som planeras in av andra som man inte kan följa med på p.g.a jobb. Men jag gick med på tiderna när jag tacka ja till jobbet!

Min kväll spenderar jag i soffan tillsammans med en kopp te, filt och serien Hart of Dixie + min kelsjuka katt.


Xoxo Emmy

Likes

Comments

Att få hem något i brevlådan som man har väntat på är något som kan göra ens hela dag! Så är det iallafall för mig! Igår kom min Glossybox som jag har väntat på sen jag beställde den! Limited Edition by Maria Nila När man beställde boxen fick man själv välja vilken färg man ville ha på färginpackningen så att man kunde få en box som passar just din hårfärg. Jag velade mellan pastellrosa och pearl silver, men gjorde till slut ett säkert kort och valde Pearl silver.

Maria NIla är ett märke som jag använder dagligen till mitt hår, använder redan schampot och balsamet som fanns i boxen och använder även inpackning som bevarar färg.

I boxen kom det 6 olika produkter:

Leave-in-creme som reparerar skadat hår

Värme spray

Schampo och balsam från serien Head & Heal

Pearl silver färginpackning

White mix inpackning

Favoriten i boxen är värmesprayet, det doftar så himla gott och håret blir jätte lent och fint!

Xoxo Emmy

Likes

Comments

Hej alla, Tänkte berätta lite om vem jag är!

Mitt namn är som sagt Emmy, jag är en 23 årig tjej som bor i skåneland med min sambo och vår katt. Jag är en glad, sprallig tjej som just nu jobbar som undersköterksa på ett äldreboende.

Anledningen till varför jag starta en blogg är för att jag ska hålla motivationen till att nå min målvikt. Och tycker att det blir lättare att få skriva av mig lite samt får dela lite tips och kanske inspirera en eller två.

Det ni kommer få läsa om i min blogg är mycket om min vardag, det kommer även komma lite recept och bilder på mat.

Mer kommer jag inte skriva, för det kommer dyka upp information om mig lite här och där i bloggen


Xoxo Emmy

Likes

Comments