Header

För några dagar sen beställde jag en dipbrow pomade från Anastasia i färgen dark brown. Lätt ett av mina bösta inköp den senaste tiden, rekommenderar stort! Den håller bra och är också vattenfast.
Xoxo, emmy

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 436 Readers

Likes

Comments

Idag vaknade jag vid 9 ungefär, åt frukost och sen bestämde jag mig för att gå ut. Det är jättefint väder idag och solen värmer jätteskönt! Så jag satte mig ute i soffan och lyssnade på musik.
Xoxo, emmy

  • 444 Readers

Likes

Comments

Igår gjorde jag inte gjort så mycket. Vaknade, åt lunch och sedan var jag ute med lucia, mamma och elina. Efter det kollade jag en stund på Frölunda-Luleå och sen var det middag.
Efter middagen gjorde jag mig i ordning för att åka till Linus. Jag, han, Adam och Lina skulle se på film hos honom. Så jag åkte dit och då var redan Adam där. Vi gick ut på en promenad och sedan kom Lina vid 8 ungefär. Då försökte vi välja film hur länge som helst, internet krångla men det slutade i alla fall med att vi såg The Orphan, asbra film btw.
Xoxo, emmy

  • 448 Readers

Likes

Comments

Idag var jag och mamma i Sundsvall och köpte en balklänning, men den får ni inte se nu..
Vi stannade på Ikea på vägen hem och åt lunch.
Xoxo, emmy

  • 448 Readers

Likes

Comments

När jag var hos L här om dagen åt jag middag där. Efter den fick vi efterrätt som var vad ni ser på bilden. Glass och jordgubbar, supergott!!
Xoxo, emmy

  • 459 Readers

Likes

Comments

Saknar fjällen alldeles för mycket nu. Den fina utsikten, stugan, vädret, snön och framförallt människorna. Så här får ni några härliga bilder därifrån!

Nu när jag varit sjuk sen min födelsedag i onsdags med 40 graders feber och svinkoppor, märker man verkligen hur mycket man borde uppskatta och liksom bara ta vara på tiden bättre. Jag har ju då inte orkat göra någonting alls, när jag egentligen velat varit ute eftersom vädret varit underbart de här senaste dagarna. Tråkigt men Jaja, sånt är livet ibland. Fast "ibland" börjar bli kanske ofta för mig. Känns som om jag är sjuk heela tiden.

Xoxo, emmy

  • 461 Readers

Likes

Comments

Igårkväll åt vi tacos allihopa, jag, mathilda, cornelia, emma, ylwa och emma. Det blev över tills idag så därför tog jag det till lunch. Efter jag har ätit kanske jag ska vara med linus, vi får se hur det blir.
Xo, emmy

  • mat
  • 497 Readers

Likes

Comments

Well hello
Nu var det ett bra tag sen jag verkligen skrev ett inlägg, innan har jag bara postat bilder.
Iaf så hade jag middag hos mig igår med tjejerna för att fira min födelsedag som är på onsdag. Det var jättekul och måste verkligen göras om!
Xo, emmy

Likes

Comments