Hej på er!! Jag slutar mitt underbara sommarjobb imorgon? Hur 7 veckor bara stuckit iväg så? Det är något jag inte alls förstår. Jag har verkligen älskat denna arbetsplats & all personal såklart. Så imorgon gör jag min sista kväll för denna sommaren. Kommer sakna!!! Men på Fredag åker jag till min saknade & fina vän Emma & vi ska till Malmö festivalen :)) Det ska givetvis bli så kul & skönt att komma iväg :)

Det va det,Kramis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!! I Onsdags fyllde min faster 60 år & min farmor 80 år,därför fick det bli lite firande på Öland. Det bjöds på god mat,dricka & underbar dessert såklart . :) Men det bjöds också på mycket skratt, massa prat & en trevlig dag med släkten :)

Helt enkelt en underbar dag på Öland 🌸🍰💕❤️

Likes

Comments

Hej på er!! I torsdags kom lönen in på kontot & jag hade turen att vara ledig den dagen :)) Mamma, broder & jag tog en fika på Gylles. Jätte mysigt :) Sedan gick mamma & jag en runda på stan. Givetvis hittade jag lite nytt.

Blev ett par byxor inne på Vero Moda från Only & en grå tröja med volanger.
Ibland hittar man lite snyggt iaf :)

Vi ses

Likes

Comments

Hej på er godingar !! Vad gör ni idag? Idag jobbar jag till 21.00 & jag började vid 12.30 :) imorgon väntas en delad tur från 07-20.30 imorgon och en dag tur på Söndag! :)

Inte så mycket mer som händer denna veckan,ha det bra :)

Kramis

Likes

Comments

Hej godingar ! Just nu har jag min paus på jobbet innan jag ska fortsätta o jobba lite. :) Men lagt upp lite bilder i detta inlägget som är de 2 senaste dagarna i bilder. I tisdagskväll var jag o min kära mor hos väninna/ extra mamma. Karina o hennes sambo bjöd på grillad mat och en massa skratt. Igår hade jag en ledig dag & ja jag sov mest. :) Inte så mycket mer.

Kram på er!! Ses!

Likes

Comments

Hej finaste ni! Hoppas ni njuter av era lediga dagar nu under sommaren. Jag har haft en väldigt härlig helg,i Fredags kväll / natt som chaffis med underbara människor. Idag blev dessvärre det en sovdag. Men det var ganska så skönt haha. :)

Man behöver ha flera såna härliga dagar som jag hade i Fredags med så fina människor. Men snart får man sova,för imorgon vankas det jobb.
:) Kram på er!

Dock inga bilder som är från helgen.

Likes

Comments

Hej på er finisar!

Nu är jag inne på min 4:e jobb dag denna veckan,jag går på en skön helg om ett par timmar. Jag ska ladda upp inför nästa veckas jobb. :) Hoppas ni njuter av sommaren.

Hörs

Likes

Comments

Hej! Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här, det har blivit så för att tiden har inte räckt till och har haft mycket att tänka på. Men nu ska det bli ändring på det. Sen sist har jag inte gjort så mycket mer än att jag började jobba på mitt nya sommarjobb. Som jag bara älskar. Jag är på ett äldreboende i Karlskrona. Jag trivs så bra på arbetsplatsen och med all personal. Alltid med nya förhoppningar :) Har inte mer att tillägga om det.

Lite gamla bilder.

Hoppas det är bra med er alla! 👌 Godnatt!

Likes

Comments

Hej på er! I onsdags åkte jag buss en hel dag med bästa chaffisen,den bästa vännen,& den mest saknade. Så kul vi hade,en massa skratt,prat & god mat. Helt enkelt en super härlig Onsdag💕🌸

Nu ska jag jobba några timmar till :)) Kramis

Likes

Comments

Hej på er! Igår åkte jag,Tessan och mamma till Bo Ohlson på Österlen. Det är som ett litet Ullared kan man säga,så mycket kläder,smink, redskap till hemmet osv. Jag fick bara med mig smink hem,två highlighter fick jag med mig. :) Idag tänkte jag rida min systers häst.

kramis

Likes

Comments