1an / 2an / 3an / 4an

Gjorde ett litet kollage på fyra super snygga skor som skulle passa perfekt nu till sommaren! De två första skorna kommer passa super bra till våren också, och älskar den gråa färgen! De två sista skorna skulle jag själv använda för det mesta nu på sommaren och skor med "traktor sula" och sandaler har blivit super trendigt nu i sommar.

Innehåller adlinks

Likes

Comments

Söndag idag och har tagit det lugnt hela dagen. Kom just hem från mcdonalds och ska nu börja se en film med Johannes. Länk till outfiten hittar du här SKJORTAN JEANSEN JACKAN RYGGSÄCK  solglasögonen är från dior och finns inte att köpa via nete. Puss.

Likes

Comments

Här kommer jag med ett litet film tips till er. Igår såg jag och Johannes på Fast & Furious 8an. Filmen släpptes redan i April nångong så vi är lite efter med att se den hehe, men vi hade inte hunnit se den så vi passade på att se den igår eftersom det var dagen efter midsommar och vi hade inte så mycket ork till att göra någonting annat än att kolla film och ta de lugnt.

I slutet på förra året hade jag och Hannes Fast & Furious maraton vilket gjorde att jag började tycka om filmerna super mycket. Men nummer 8an är en av de bästa i film serien! 

Likes

Comments

Glad midsommar allihopa! Hoppas ni har haft en super bra dag. Själv har jag haft flickorna hemma hos mig på förfest och sedan cyklade vi vidare.

Likes

Comments

Idag åkte jag och Julia på en spontan shopping trip till stan. Jag hittade bland annat från Kicks ett raklödder, rakhyvlar och en ny parfym som var nedsatt med 50% rabbat vilket gjorde att den kostade 25€ och original priset var 50€. Ett bälte för 20€ köpte jag från Esprit. Vi var inne på Vero Moda där jag köpte en ny jacka. Hade tidigare på veckan kollat på en jacka från Tiger of Sweden som kostade 300€ som såg nästan likadan ut som denna jacka. Hade också kvar ett presentkort på 25€ vilket gjorde att jag betalade 25€ för jackan och inte 50€. Jackan hittar du HÄR

 Nu ska jag sätta mig ner och spela in en collektive haul video!

Likes

Comments

Idag har jag och Wilma testat på ridning! Var så himla längesen jag suttit på en häst, senaste gången var i lågstadiet nångong. Vi red vid Tildas stall och på hennes häst. Det var såå kul och skulle lätt göra om det! Efter vi varit vid stallet åkte vi hem till Wilma och bakade tacopaj och såg skräckfilm. Nu sitter jag hemma och redigerar de sista försenade vloggarna från Cannes och hoppas på att få upp dem på kanalen ikväll.

Likes

Comments

​Nu är äntligen sommarlovet här! Har haft sommarlov i några veckor nu och har inte mått såhär bra på jätte länge. Det här inlägget skulle egentligen kommit upp samma dag som vi hade brunch men har inte haft tid att ladda upp inlägget. Iallafall, förra veckan hade jag och flickorna ordnat upp en brunch hemma hos Wilma. Det var så himla lyckad brunch eftersom det var runt 20 grader varmt ute och vi hade fixat såå god mat.

Likes

Comments

​Nu är del 2 uppe på kanalen!!

Likes

Comments