​I helg var jag och min pojkvänn och hans familj i Stockholm. Det var en såå lyckad och mysig resa! I videon ovanför får ni se vad jag har köpt men jag berättar också lite om resan i slutet på videon.

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - napsauta tästä!

Likes

Comments

​Ny video finns nu på kanalen! Det är min första makeup tutorial på kanalen där jag använder min favorit palett Modern Renaissance från Anastasia Beverly Hills. Tycker ni om videon och kanalen får ni gärna prenumerera också. 

Idag var det första dagen i skolan efter lovet. Jag tror jag aldrig har varit såhär trött som jag varit idag, brukar vanligtvis ta en powernap när jag kommer hem men höll mig vaken så jag får dyngsrytmen i skick.

Nu ska jag och Nellie kolla Paradise Hotel. Puss.

Likes

Comments

Idag är det söndag, vilket betyder att det är måndag och skola imorgon.. Klockan är 20:50 och sitter och myser i soffa med familjen och väntar på att farmen ska börja.
Idag har det varit en sån dag som det är varje söndag. Söndagsångest och nästan ingen energi. Men har iallafall hunnit spela in en video!
Ni som också börjar skolan imorgon och har lika mycket ångest som jag så klarar vi dehä tillsammans hah.
Puss.

Likes

Comments

Två dagar kvar tills skolan börjar på nytt.. Under hela sportlovet har jag haft ångest för att jag inte vill tillbax till skolan. Så har fösökt ta var på varje dag.

Idag är det lördag och har haft en helt okej dag. Har varit hemma hos Momma och Moffa och firat Momma på hennes födelsedag och sedan bara umgåtts med Johannes resten av kvällen tills han åkte hem.

Jag bakade tacopaj och bjöd över Julia på mat och sedan kollade vi en film och på Melodifestivalen.

Idag hade jag planerat många saker som jag skulle göra som inte blev av, och det är just då ångesten kommer fram. Det ända jag kan tänka på då är hur många dagar och timmar det är kvar tills man ska tillbax till skolan. Varför jag har så ångest över skolan är mest för att jag mår helt enkelt inte bra när jag är i skolan pga stress mm. Men man måste väl tänka positivt för skulle inte skolan finnas skulle man inte ta vara på helgen och loven lika mycket. Eller?..

"Bästa Johannes har varit min fotograf idag <3"

Likes

Comments

- På ett café med mamma i Hesa

- Selfie

- Alla hjärtans dags present från Johannes

- Pussbild med Johannes

- Nya skor från Nelly.com

- Selfie

Likes

Comments

​Videon där jag visar vad jag har köpt från Hesa finns nu uppe på kanalen. Hope u like it!

Likes

Comments

Klockan är 17.00 och sitter nu på tåget hemåt. Det första vi gjorde när vi vaknade var att gå ner till ett ställe som heter Picnic där vi åt brunch. Efter det gick vi en stund i Kamppi köpcenter och sen gick vi vidare till Stockman. I Stockman blev jag sminkad vid Giorgio Armanis butik eftersom jag fick ett presentkort dit till julklapp. Nör vi kom dit var jag rädd att hon som skulle smink mej inte skulle kunna svenska men som tur gjorde hon de. Hon som sminkade mej var så snäll och trevlig och det märktes verkligen att hon älskar sitt jobb! Vi hann ennu via en Italiensk restaurang där vi åt pizza och så hann vi också shoppa lite till.

Har veklingen varit skönt att åka bort en stund. Fart vi bara varit borta lite mindre än två dar så kändes det behövligt. Men ska ändå kännas skönt att komma hem också.

Likes

Comments

En ny Chit Chat GRWM video är nu uppe på kanalen!! I videon svarade jag på några frågor och pratade bl.a om mobbning, skolångest och lite om min bucketlist. Jag älskar verkligen att spela in såna här videor eftersom jag bara får sitta ner och prata hur länge jag vill utan att behöva redigera bort nästan allt. Hope u like it!

Likes

Comments

Hej, idag har det varit en lång men rolig dag. Vi hoppade på tåget mot Helsingfors 9.40 på morgonen och var framme runt 13:40 och nu är klockan 20:40. Vi har gått runt i butiker hela dagen först i Kamppi köpcenter där vi tog en liten paus på ett café, och sedan en sväng via Forum köpcenter där vi åt middag. Vi åt på en restaurang som heter O`Learys vilket också är en sport bar. Det är verkligen en restaurang som jag skulle rekommendera! Jätte god mat! En vlogg kommer upp på kanalen om några dagar där jag visar vad jag köpt!

Likes

Comments