E M M Y F O R S EMMYFFORS@GMAIL.COM

Hej på er! Idag är det äntligen fredag och efter en liten paus från bloggen så är jag tillbax. Ikväll ska jag umgås med flickorna och kanske färga mitt hår rosa igen. Vi åker till Hesa på Weekend festival på torsdag och fixar håret rosa pga det. Efter festivalen färgar jag utväxten och håret tillbax till platina blondt. Umgicks med Tilda hela kvällen igår och det var en såå fin solnedgång. Hoppas ni får en super fin dag!

Puss.

​+ NY VIDEO!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hejsan på er! Klockan är som vanligt runt två på natten nu då jag bloggar men vi har hunnit göra mycket idag. Vi var och kollade på finaste solnedgången, var ut och fotade och mamma bjöd på super god mat! Imorgon åker vi hemåt igen :( Skulle lätt kunna stanna flera dagar till. Hoppas ni haft en fin dag!

Tröjan kommer från Zara, byxorna från Pimkie, bältet från Esprit och skorna från adidas.

Puss.

Likes

Comments

Hejsan på er! Idag har vi rest hela dagen och kommit fram till Kalajoki ikväll. Resten av familjen har varit och kampat sen måndag men jag & Johannes kom hit idag och är bara här över helgen eftersom Hannes jobbar. Vi kom hit runt åtta tiden men vi har iallafall hunnit spela kort & spelat minigolf. Ligger nu ihop trängd med Hannes i högsängen här uppe och ska snart börja se en film. Hoppas ni har haft en fin dag!

Puss.

Likes

Comments

Hejsan på er! Torsdag idag och sitter nu på datorn och kollar igenom bilder som jag tagit på mej själv från min photoshoot som jag hade här hemma haha. Här uppe ser ni tre av bilderna. Jag redigerade bilderna på självaste "bilder" programmet som finns färdigt på MacBooks och det är inte riktig en av de bästa redigeringsprogrammen. Skulle jätte gärna vilja börja använda redigeringsprogrammet lightroom eftersom har hört så mycket bra om det men tyvärr är det så himla dyrt .. :( + skulle också vilja införskaffa mig en ny kamera vilket då skulle vara en Canon 5D mark IV men den är också sjukt dyr. Som ni kanske vet, eller inte vet så har jag ett jätte stort intresse för fotografering och det skulle kunna vara något som jag skulle vilja jobba med i framtiden och speciellt fashion fotografering.

Om någon undrar så är min bralette från ginatricot som jag köpte på rean förra veckan. Hoppas ni får en fin dag!

Puss.

Likes

Comments

Hejsan på er! Idag har jag varit och firat fammo och faffas 50års guldbröllopsdag. Vi firade dem vid Åminnes restaurang med hela släkten. Åt super god mat och det är alltid lika mysigt att träffa släkten. Hoppas ni också haft en fin dag!

Puss.

Likes

Comments

Nu ligger jag här igen 00:45 på natten och bloggar. Var meningen att jag skulle ut och fota lite bilder till bloggen men tyvärr fanns det inga tid över eftersom jag umgåts med Johannes hela dagen och hjälpt honom att städa och bygga ihop ett ikea bord. Sedan kom vi hem åt, kollade netflix och sedan gick Johannes och sova eftersom han ska upp till jobbet imorgon.

Minns inte riktigt om jag nämnt att jag köpt en ny 160cm säng och en sänggavel. Sängaveln har vi hämtat och är redan hemma men sängen som skulle kommit idag är försenad och kmr på måndag istället :( Det som jag ville få fram med den faktan är om ni skulle vilja se en room tour eftersom jag ändrat och fixat mycket nytt på senaste tiden och nu är det bara sängen kvar. Men höni nu ska jag fösöka sova. Hoppas ni får en fin dag imorgon!
Puss.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hejsan på er! Laddade idag upp en video som är i samarbete med Carbon Coco som är en tandbleknings produkt. Idag var det andra dagen jag använde produkten och jag ser verkligen skillnad. Vill ni veta mer om produkts så kolla videon!

Likes

Comments

Slängde ihop dagens shopping i en video idag. Göm inte bort att prenumerera på kanalen om du inte redan gör det!

Likes

Comments

Nu finns en ny video uppe på kanalen där jag visar vad jag har på min Iphone!

Likes

Comments