View tracker

Dag 2 av KnowHow mässan är nu avklarad och sitter nu hemma ny dushad, brunutansol, kollar serie, äter choklad och imorgon är det fredag.
Har också hunnit boka inn en frissa tid till måndag, så himla skönt att få färga om utväxten och bara fresha upp allt!
1 dag tills fredag, kämpa!

Likes

Comments

View tracker

Började dagen med att jobba i skolan och nästan direkt man kom hem åkte man vidare till knowhow mässan som hålls i bottniahallen. Jag och Wilma har grundat ett UF företag som heter Better Drink UF där vi har designat vårat eget recept häfte som innehåller alkoholfria drinkar. Idén kom vi på via att vi funderade över hurudan recept bok vi skulle göra och bestämde oss för att vi ville göra något annorlunda. Så vi kom dit runt fem tiden och började förbereda inför mässan. Vi sto där i ca fyra timmar innan vi fick åka hem men tiden gick faktiskt ganska fort. Första dagen av mässan var väldigt rolig och lärorik. Imorgon kör vi igen!

Skulle någon vara intresserade över att kolla in vår produkt så hittar ni all info på vår facebook sida Better Drink UF

2 dagar tills fredag, kämpa!

Likes

Comments

View tracker

Jag är nu officiellt tillbaka på bloggen igen. Har nu haft över nästan ett års paus och känner att jag nu vill börja om från början. Jag och mamma var på bloggala i helg, vi åkte dit mest för att suporta Nellie som uppträdde men jag blev också väldigt inspirerad av andra bloggare på att börja igen.

Har haft en helt vanlig dag idag, jag har varit i skolan och tänkte sedan åka till gymmet med Johannes men det slutade med att vi bestämde oss för att åka hem och kolla film istället hihi, ibland får man faktiskt fuska lite och själv så tycker jag inte att man behöver träna om man inte känner någon motivation alls. Mys dag är alttid bäst

Likes

Comments