I dagens video testar jag en blackhead mask som jag beställt hem från Wish. Resultatet hittar ni i videon! +Q&A

Likes

Comments

Idag är det söndag och jag ligger i soffan med Johannes och kollar film och bara myser. På fredagen hade jag födelsedags fest hemma hos mig och festen blev jätte lycka!! En video där jag fixar inför festen finns på min yt kanal. Helgen före fyllde jag år och dagen efter hade vi släkt kalas. Är så tacksam över alla som grattat mig och tack för alla presenter. Är ni nyfikna på vad jag fick i present så finns det en video på yt där jag visar vad jag fått  <3

Likes

Comments

​I helg var jag och min pojkvänn och hans familj i Stockholm. Det var en såå lyckad och mysig resa! I videon ovanför får ni se vad jag har köpt men jag berättar också lite om resan i slutet på videon.

Likes

Comments

​Ny video finns nu på kanalen! Det är min första makeup tutorial på kanalen där jag använder min favorit palett Modern Renaissance från Anastasia Beverly Hills. Tycker ni om videon och kanalen får ni gärna prenumerera också. 

Idag var det första dagen i skolan efter lovet. Jag tror jag aldrig har varit såhär trött som jag varit idag, brukar vanligtvis ta en powernap när jag kommer hem men höll mig vaken så jag får dyngsrytmen i skick.

Nu ska jag och Nellie kolla Paradise Hotel. Puss.

Likes

Comments

Idag är det söndag, vilket betyder att det är måndag och skola imorgon.. Klockan är 20:50 och sitter och myser i soffa med familjen och väntar på att farmen ska börja.
Idag har det varit en sån dag som det är varje söndag. Söndagsångest och nästan ingen energi. Men har iallafall hunnit spela in en video!
Ni som också börjar skolan imorgon och har lika mycket ångest som jag så klarar vi dehä tillsammans hah.
Puss.

Likes

Comments

Två dagar kvar tills skolan börjar på nytt.. Under hela sportlovet har jag haft ångest för att jag inte vill tillbax till skolan. Så har fösökt ta var på varje dag.

Idag är det lördag och har haft en helt okej dag. Har varit hemma hos Momma och Moffa och firat Momma på hennes födelsedag och sedan bara umgåtts med Johannes resten av kvällen tills han åkte hem.

Jag bakade tacopaj och bjöd över Julia på mat och sedan kollade vi en film och på Melodifestivalen.

Idag hade jag planerat många saker som jag skulle göra som inte blev av, och det är just då ångesten kommer fram. Det ända jag kan tänka på då är hur många dagar och timmar det är kvar tills man ska tillbax till skolan. Varför jag har så ångest över skolan är mest för att jag mår helt enkelt inte bra när jag är i skolan pga stress mm. Men man måste väl tänka positivt för skulle inte skolan finnas skulle man inte ta vara på helgen och loven lika mycket. Eller?..

"Bästa Johannes har varit min fotograf idag <3"

Likes

Comments

- På ett café med mamma i Hesa

- Selfie

- Alla hjärtans dags present från Johannes

- Pussbild med Johannes

- Nya skor från Nelly.com

- Selfie

Likes

Comments

​Videon där jag visar vad jag har köpt från Hesa finns nu uppe på kanalen. Hope u like it!

Likes

Comments