Igår efter jobbet gick jag en promenad med Carro. På vägen hem köpte vi pizza som vi tog med hem till Natalia :) där blev det piknick! Så otroligt varmt å skönt var det. De blev ett glas vin också :pMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej. Idag har jag hunnit med en hel del. Jag har träffat Brandy för att gymma lite. Åt sushi till lunch och sen iväg till söder för biljard och thaimat med fd jobbarkompisar :) en väldigt trevlig dag.

Likes

Comments

Idag fyller agnes 25 år och igår firade vi henne ute i skärgårn på just krogen Skärgårn ;) haha. De va trevligt å träffa lite folk också som man annars bara träffar på sommaren! Här kommer lite bilder från gårdagen :)

Likes

Comments

Nu är jag på g hem mot stockholm. Jag har laddat upp med godis i bilen ;)Likes

Comments

Igår va jag å pappa ute på en båt tur. Mamma å pappa har precis köpt en ny båt och pappa ville visa allt som har med båten att göra :p de va riktigt härligt iaf!Likes

Comments

Så otroligt skönt att komma bort från stockhom ett tag! I helgen ska jag njuta så mkt jag kan. Å festa såklart.. Agnes fyller ju år i helgen ;)
Idag prövade jag även att göra rosa dip dyes. Passade på att se hur de ser ut nu när jag är själv i skogen :p de går bort när jag tvättar håret. Tyckte själv att de såg helt ok ut.. Men inget jag vill ha permanent. Har även köpt blå å lila "hårkalk" som jag ska pröva en annan gång :)

Här är några bilder från kvällen:Likes

Comments

Blä tog av misstag bort mitt inlägg med bilder från gårdagen. Men plockade ihop lite nytt..Likes

Comments

Jag brukar undvika att skriva om tråkigheter men just nu känner jag att jag måste klaga lite. Vi skulle vidare igår efter att ha vart på en bar i ga stan. När vi kommer ut ska en av mina tjejekompisars kille skojja lite med en annan kille som står utanför. Desvärre så var inte killen utanför på skojjhumör å ville istället slåss. Det slutar med att det blir ett riktigt stort bråk. Främlingarnas tjejer å tjejkompisar börjar även knuffas å bråka med mig, Carro och Natta. Slutade med att polisen fick komma och slå på alla grabbar med batonger. Jag har sjukt ont i revbenen där jag fick en smäll ( jag hadde tur) Carro är blå på kroppen å ansiktet och stackars Natta bröt näsan, har hjärnskakning och har vart på sös hela dagen.
Jag var så otroligt rädd och ledsen. I fortsättningen kommer jag undvika all sorts kontakt ute med okända människor. Man vet ju aldrig vad som försiggår i folks huvuden..

Bild på Carro som jag fick nyss. Mår inte folk dåligt när de slår på andra?

Likes

Comments

Även idag är det såå najs ute!! Härligt med värme sol och pikninck. Lillsyster är med också. Hon är så glad över sin korv å pizza från 7eleven ;)

Likes

Comments