Header


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är Tisdag och solen skiner över Göteborg idag. Har under en väldigt lång period sagt att, okej idag är sista sköna soliga dagen innan det blir regn och slask så vi tar vara på dagen. Men vädret har hållit i sig ( med andra ord har det varit väldigt många bra dagar ) och det gör mig otroligt glad, ser dock fram emot hösten då mysfaktorn är på max. Idag efter skolan har jag druckit kaffe, spillt ut kaffe, läst en bra bok och skrivit min prioriterings lita! De två första punkterna GO:

1. Måla om lägenheten, samt bygga min egna soffa. Intressant.

2. Ta körkort.

Det här tycker jag låter lovande och för er som inte vet så bor jag by my own och tänker absolut måla hela lägenheten själv, tror det kommer bli bra. Men min helg har iallafall varit stressig och jävligt rolig, jag kom hem ifrån Malmö i fredags, gick ut en sväng på kvällen och dansade tills jag kände att jag borde gå hem och sova då jag skulle upp kl 06:00 dagen efter för att ta tåget till Stockholm. Väl i Stockholm spenderades min lördag och hela söndagen hos mina favoriter. Jennifer bjöd på en stor middag och huvudstaden bjöd även där på sol och glädje. Veckan som kommer nu är lugn, det skall tränas och pluggas enbart. På fredag får jag äntligen träffa le familia igen och det väntas krabbfest i Bovallstrand och otroligt mycket kramkalas och pussar. Snart väntas en lång promenad med Elsa som jag längtat så efter. Att gå i skogen, när solen skiner och prata om livet med en god vän är kvalité. Men innan det väntas en skön hög med kläder som skall tvättas! Heja heja heja.

Likes

Comments


Jag har fått en helt annan syn på Malmö. Tycker om den här staden riktigt mycket! Vi har mest cyklat genom stan idag, shoppar lite, ätit god lunch och bara njutit av det fina vädret. Imorgon drar jag mig hem igen med ett tidigt tåg. Tycker om att ha det här spontana i min vardag, får mig på gott humör!

Likes

Comments

Igår firade vi Lovisa som fyllt 18! Vi åt en god middag med 50 andra tjejer och hade det hur trevligt som helst. Kvällen fortsatte på Valand där det var kick off. Jag och Filippa somnade vid 4 helt dödströtta ( men väldigt lyckliga ) efter en klockren kväll. Idag mådde jag som jag förtjänade och åkte direkt efter skolan ner till Malmö...

Nu är jag är, har varit ute och ätit middag och imorgon är det jag, Yvonne och två cyklar genom stan med lunch, mys och skratt. Klagar inte. Jag åker sedan tillbaka på fredag för att sedan åka till Stockholm sju på morgonen på lördag. Fullt upp men det är det jag Gillar. Vi hörs av imorgon, då skall vi se Malmö stad tillsammans.

Likes

CommentsBörjan av sommaren, direkt efter min födelsedag drog jag och mamma till Italien. Vi började i Rom och avslutade resan i Florens, med handen på hjärtat kan jag säga att det är den staden jag vill gifta mig i! Älskar Florens och jag skall spara ihop pengar så jag kan åka dit, snart igen. Väl där åt vi fantastisk mat, drack mycket vin, gick runt på dem mysiga gatorna och kollade på allt kulturellt staden hade att erbjuda, vilket var mycket och otroligt vackert och fascinerade. Shoppingen var inte så pjåkig den heller.

Vi var även på fashion week. Vart man än kollade, gick det självsäkra män som klädde upp vilken outfit som helst till den mest sexiga jag sett. Det är verkligen detaljerna som gör det.

Men vilken resa. Älskar Italien och allt som hör till. Fler bilder kommer!

Likes

CommentsFler bilder från i fredags. Vilken kväll.

Likes

Comments


Likes

Comments


Klockan är 13:58 och med det säger jag god morgon! Hoppas ni alla hade en bra lördagkväll med allt vad det innebär.. Efter lunchen med Filippa blev det en sväng på stan. Jag fick lämnat tillbaka ett par klackar på zara som hade svårighetsgrad tusen att gå i. Vi gick sedan för att boka biljetter åt mig till Malmö & Stockholm som jag skall besöka nu den här kommande vecka. Skall bli väldigt kul och spännande! En av mina närmaste vänner, bosatt i Sthlm fyller år och det skall självklart firas!! Middagen hos Ida med co senare på kvällen var underbart gott. Skönt snack och en trevlig stund. Avslutade min lördag på excet en sväng, men min energi fanns inte där för att dansa hela natten lång igen. Så drog hem och satte på en film istället, se divergent. Idag skall jag bara kolla film, dricka mjölk i mängder, äta pasta bacon och skratta åt 9gag klipp på Facebook. Sorgligt men jävligt skönt.

Likes

Comments


Jag kommer dela med mig av inlägg som dessa då och då. Inspiration från min arkiv och annat. 

Likes

CommentsKöpte min första kenzo tröja här om dagen. Suktat efter den i flera år och nu är den äntligen min. Du kommer användas mycket min kära tiger......

Likes

Comments