Header

Halloj!

Ikväll var vi ett gäng på svenska kyrkan här i funkan för att baka pizza och kladdkaka, vi spelade även piano, spelade kort och bara chillade. Pizzan och framförallt kladdkaka var riktigt god men fick lite ont i magen dock haha.
Nu är jag tillbaka hemma och ska fixa lite inför imorgon då det bär av mot Ronda för en liten skolresa! Alla gäststudenter samt bofasta 2or går en kurs som heter Hum-Hum där man lär sig om spansk kultur och får åka på olika resor under detta läsår. Är så taggad på alla resor, speciellt när vi ska till Sierra Nevada till vintern!
Ska fixa en liten matlåda nu så vi hörs imorgon med ett inlägg om Ronda!

Byeee

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

¡Holaaa!

Sorry för dålig uppdatering.. Lägger alltid in bilder för att göra ett inlägg men där slutar jag haha, så nu fyra dagar senare skriver jag texten.. Har aldrig tiden till att skriva ett inlägg känner jag, men ska försöka bli bättre.

Men detta är bilder från Mijas Pueblo när vi var där i söndags med idrotten, man ska en gång i kursen vandra och då gjorde vi det i söndags! Lär inte bli sista gången för jag vill faktiskt med nästa gång också, var så fint och roligare än vad jag trodde!

Besos

Likes

Comments

Två bilder från idrotten idag när det var racketsporter som gällde, vi körde paddel, tennis, pingis och något annat som jag inte riktigt vad det heter.. Roligare när man har tillgång till tennis osv här, hemma i Sverige blev det alltid fotboll och andra lekar som man har kört sen man började skolan. Har lite svårt för tennis men är dock bättre på paddel;) Tycker det är kul ändå även om jag lätt tappar tålamodet när jag kör tennis.. well well, nu ska jag plugga lite inför ett muntligt test imorgon i historian!

Hasta mañana!

Likes

Comments

När jag kom in till köket imorse var väggarna helt rosa, så kollade ut och såg detta! Älskar soluppgångar här i Spanien, så himla fint<3

Likes

Comments

Halloj!

Idag slutade jag halv ett så drog direkt hem och pluggade företagsekonomi då jag har ett prov imorgon.
Efter timmar av plugg blev jag uttråkad så jag och Collen drog ner till några butiker för att kika lite, är i shoppingmode men hittar ju inget.. Med fick iallafall "shoppa" lite glass haha.. Nu ska jag fortsätta repetera lite företagsekonomi och sedan ska jag ta det lugnt innan jag ska sova.

Buenas noches!

Likes

Comments

Utsikten från vår lägenhet över hela Fuengirola<33 me gusta mucho!

Likes

Comments

Igårkväll gick jag och Alice ut på en promenad för att se på solnedgången vid Castillo men så långt hann vi inte tyvärr.. Vi gick lite vilse och visste inte snabbaste vägen dit så vi missade solnedgången + att vi stannade på vid en pizzeria och fick med oss en kebab som egentligen kostade 4€ men vi fick den för 1,70€ haha.. Ett plus med Spanien;) Är fortfarande en liten svensk turist när man inte hittar rätt alla gånger, men tillslut hittade vi en väg som vi kände igen. Så när vi kom till Castillo var solen nästan nere, istället blev det lite snack på en mur, men det funkade det också;)

Likes

Comments

Idag vid halv 12 gick jag ner och mötte upp Isabella och Cornelia för en brunch. Vi tänkte först gå till San chocolate men det var stängt så istället gick vi till Conrado's vilket var supergott!

Efter det så gick jag, Rebecka och Sara till stranden och sola. Efter 1-2 timmar på stranden så ser vi att Jon Olsson, Janni Delér kliver ur bilen på andra sidan gatan, så vi slänger ihop alla handdukar och springer dit för att ta bilder med dem. Lite roligt att i verkligheten får se Jon springandes runt för att hämta ut pengar när dem har bråttom till flygplatsen, sånt man bara har sett i alla vloggar.. Iallafall så var dem supertrevliga och en dröm gick i uppfyllelse haha.
Gör ett litet inlägg senare med några bilder när vi träffade dem.

Likes

Comments