Header
View tracker

Lite bilder från promenaden längs strandpromenaden, soligt och riktigt varmt. Gick från hamnen hela vägen tills det tog slut! Tog mig fram och tillbaka på lite mer än en timme, och då gick jag 8km. Får lite extra energi när man går längs stranden och ser alla andra träna haha.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Kom hem för en liten stund sedan från vår förmiddag i Ronda. Dagen började med att jag gick upp klockan 8 för att sedan vara redo till klockan 9 då bussarna åkte från feriaplatsen. Bussresan till Ronda tog 2 timmar, möjligt att det gick snabbare hem då det inte var serpentinväg. Ronda var inte som jag trodde att det skulle vara faktiskt, mer folk och större än vad jag hade tänkt mig! En lyckad förmiddag men nu blir det gym och en kväll hemma<3Likes

Comments

Halloj!

Ikväll var vi ett gäng på svenska kyrkan här i funkan för att baka pizza och kladdkaka, vi spelade även piano, spelade kort och bara chillade. Pizzan och framförallt kladdkaka var riktigt god men fick lite ont i magen dock haha.
Nu är jag tillbaka hemma och ska fixa lite inför imorgon då det bär av mot Ronda för en liten skolresa! Alla gäststudenter samt bofasta 2or går en kurs som heter Hum-Hum där man lär sig om spansk kultur och får åka på olika resor under detta läsår. Är så taggad på alla resor, speciellt när vi ska till Sierra Nevada till vintern!
Ska fixa en liten matlåda nu så vi hörs imorgon med ett inlägg om Ronda!

Byeee

Likes

Comments

¡Holaaa!

Sorry för dålig uppdatering.. Lägger alltid in bilder för att göra ett inlägg men där slutar jag haha, så nu fyra dagar senare skriver jag texten.. Har aldrig tiden till att skriva ett inlägg känner jag, men ska försöka bli bättre.

Men detta är bilder från Mijas Pueblo när vi var där i söndags med idrotten, man ska en gång i kursen vandra och då gjorde vi det i söndags! Lär inte bli sista gången för jag vill faktiskt med nästa gång också, var så fint och roligare än vad jag trodde!

Besos

Likes

Comments

Två bilder från idrotten idag när det var racketsporter som gällde, vi körde paddel, tennis, pingis och något annat som jag inte riktigt vad det heter.. Roligare när man har tillgång till tennis osv här, hemma i Sverige blev det alltid fotboll och andra lekar som man har kört sen man började skolan. Har lite svårt för tennis men är dock bättre på paddel;) Tycker det är kul ändå även om jag lätt tappar tålamodet när jag kör tennis.. well well, nu ska jag plugga lite inför ett muntligt test imorgon i historian!

Hasta mañana!

Likes

Comments

När jag kom in till köket imorse var väggarna helt rosa, så kollade ut och såg detta! Älskar soluppgångar här i Spanien, så himla fint<3

Likes

Comments

Halloj!

Idag slutade jag halv ett så drog direkt hem och pluggade företagsekonomi då jag har ett prov imorgon.
Efter timmar av plugg blev jag uttråkad så jag och Collen drog ner till några butiker för att kika lite, är i shoppingmode men hittar ju inget.. Med fick iallafall "shoppa" lite glass haha.. Nu ska jag fortsätta repetera lite företagsekonomi och sedan ska jag ta det lugnt innan jag ska sova.

Buenas noches!

Likes

Comments