Header

Igår åkte vi till Córdoba med hum-hum, resan avgick vid halv 9 och det tog 2,5 timme dit. När vi kom fram gick vi till en mesquita och kollade där, tyckte det var fint men vår guide stod och prata om något (förstod inte riktigt allt eftersom en grupp av oss hade på spanska) i tio minuter. Så var det ungefär genom hela turen för oss, varenda stop var typ 10 meter ifrån varandra och hon pratade i 10 min.. Eftersom att jag inte förstod allt vet jag inte riktigt vad det är för något på de sista bilderna men tyckte det var värt en bild eftersom att det är fint. Men efter guiden gick vi för att äta och gå runt i staden tills vi skulle åka hem. Även den bron som är i början har varit med i Games of Thrones. Har aldrig sett serien, men kul att ha varit där ändå haha.

Likes

Comments

Halloj.

Igår var det som sagt en ledig dag och på kvällen gick vi tjejer ut och åt, väldigt mysigt. Att man faktiskt kan sitta ute och äta utan att frysa är underbart, kan säga att vädret är som sommar i Sverige just nu haha. Men det var igår och nu är det en ny dag. Min dag har bestått av skola och nu på kvällen hade vi julmarknad på skolan. Eftersom att jag har UF-företag var vi tvungna att stå där och sälja våra skoltröjor vilket var kul. Dock så blev inte våra skoltröjor som vi tänkt oss, leverantören gjorde ett litet märke av loggan när det ska vara ett stort, men det får vi ändra till nästa beställning.
Nu ska jag ta det lugnt och kolla på serier, xoxo.

Likes

Comments

Idag är vi som sagt lediga från skolan, har inte riktigt förstått varför men vet att alla i Spanien är lediga;) Hittils har jag inte gjort så mycket förutom att jag har solat inne genom fönstret haha.. Men kan faktiskt säga att det fungerar lika bra det, nästan bättre då det inte blåser något alls. 

Planerna för kvällen blir att käka tapas med tjejerna och imorgon är det fredag och helg!! Så skönt.

Besos

Likes

Comments

Igår hade vi en soldag vid poolen, är så varmt och skönt när solen väl är framme! Har ju varit världens kaos med allt regn de senaste veckorna, men nu börjar vädret att bättra sig! Familjen åkte även hem igår vid klockan fyra vilket var lite tråkigt men ser dem om två veckor igen när jag kommer hem, så det kändes lugnt! Just nu sitter jag i min säng och inte gör något speciellt och exakt så kommer resten av min kväll se ut. Hade dock tänkt mig att jag ska kolla på The Walking Dead som jag har missat faktiskt. Så sängen och TWD blir min kväll och imorgon är vi lediga!! Så skönt!

Hasta luego!

Likes

Comments

Halloj.
Idag var jag och familjen till Málaga för att kolla på julbelysningen, superfint. Sammanlagt är det 3,7 miljoner lampor i Málaga, så sjukt mycket men me gusta<3 Vi åt även på en Indisk/mexikansk restaurang och gick runt i stan lite innan vi åkte hem.

Likes

Comments

Nu är min familj här och vi har hittills varit på Miramar, shoppingcentret som ligger här i Fuengirola och shoppat. På taket har dem pyntat med julgranar och julbelysning, love it. Lite julkänsla kan man iallafall få här i Spanien.
Vi har även åkt till Puerto Banus för att äta och till Malaga för att kolla på julbelysning!

Likes

Comments

Lite bilder från promenaden längs strandpromenaden, soligt och riktigt varmt. Gick från hamnen hela vägen tills det tog slut! Tog mig fram och tillbaka på lite mer än en timme, och då gick jag 8km. Får lite extra energi när man går längs stranden och ser alla andra träna haha.

Likes

Comments