Träning, Vardag

När du vill lyckas med något är det viktigt att ha något som motiverar dig-saker som peppar dig till att fortsätta och bara bli bättre. Det kan till exempel vara i karriären eller inom idrott.
Saker som motiverar mig!

-
Folk som säger att du inte kan lyckas, som trycker ner dig, säger hur dålig du är och försöker få dig att förstå att det är omöjligt och bara skrattar åt dig och dina drömmar bara för att dom själva gett upp sina... Av sånna personer bara växer mig vilja av att motbevisa dom, att bara kunna le mot dom när du har nått ditt mål dom sa var "omöjligt"👑

-Resultat. Det behöver inte vara "Det stora slutgiltiga målet" som är uppnått, utan det räcker med ett litet steg påvägen, som bekräftar att du kämpar i rätt riktning. Drömmer du om att ta världsmästarbältet i boxning, kan ett resultat som motiverar vara att du i denna matchen faktiskt höjde dina poäng och fick in ett riktigt bra slag, även fast du kanske inte vann. Drömmer du om att bli en läkare kan ett resultat vara att du faktiskt kom in, och kanske till och med klarade den svåra gymnasielinjen som är början till att nå ditt mål👑👑

-Att det är roligt. Att du tycker det du gör och kämpar med varje dag för att kunna bli den du vill, verkligen känns värt det utan att du mår dåligt av det. Att du kan tänka på din dröm och ditt mål och fortfarande ha kvar det där leendet du hade första gången du insåg att det var där du ville vara och den du ville bli och att den inte gör dig ledsen för att det känns omöjligt. För det är det inte!

👑👑👑

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Träning

Jag har kommit på världens bästa idé. Jag ska försöka komma i mitt livs (hittills) form! Nu är det ju sommarlov och redan känner jag att jag bara ligger i soffan o letar efter film på Netflix, ligger o grubblar över gamla grejer, läser en bok, snapar lite, och sen tar en tupplur. Men nu har jag kommit på bästa grejen, varje gång jag har tråkigt, eller inte har något att göra, så ska jag träna. Jag gör det nu och bara av de senaste veckornas pass (alltså ligger jag inte bara och letar film på Netflix) att det verkligen visar sig på dem kroppsdelar jag inte brukat träna förut. Och det peppar enormt! Så nu kööör vi här va, få se hur mycket kroppen tål😆👍

Likes

Comments

Träning, Om mig, Random pysinlägg

Svett är bara fett som gråter.

Att tänka utanför boxen räcker inte, du måste tänka som om det inte existerar någon Box.

Skillnaden mellan vem du vill vara och vem du är, är vad du gör.

Ingen kedja är starkare än sin svagaste länk.

När du vilar tränar din motståndare.

Du får inte de resultat i livet du önskar, du får de resultat du jobbar för.

Om du ogillar något, ändra på det. Om något inte går att förändra- acceptera det.

The more you sweat in practise, the less you bleed in battle

Både hela fredagen och hela idag har jag suttit klistrad vid skrivbordet och bara pluggat o pluggat och pluggat för att klara av slutspurten i skolan...så mycket så jag inte ens orkar kolla på det. Men nu är nästan jobbet för idag klart och det känns bra!

Likes

Comments

dprsion, Vardag, Åsikter

Idag o igår har jag känt mig helt lost. Jag är så utmattad psykiskt att jag inte ens pallar att sova, eller ha ögonen öppna och göra någonting. Jag känner efter och tänker, eftersom jag är så missnöjd med min tillvaro här, vart skulle jag då vilja vara och vad skulle jag vilja göra just nu? Jag ser en stor strand framför mig i paradiset, vill jag vara där nu? Nej, jag orkar inte. Min säng, jag kan sova hur länge jag vill? Nej, jag orkar inte det heller. Men vafan, orkar jag vara i en träningslokal då? På gymmet? Vet du vad, jag orkar inte det heller. Jag orkar inte vara vaken, jag orkar inte sova, jag orkar inte jobba och jag orkar inte vila, det är bara något jobbigt mellanläge hela tiden. Det enda som jag orkar och känner för just nu, är att kasta mig ner för ett stup. Inte kasta mig för ett stup- som i att jag vill ta livet av mig, utan kasta mig ner för ett stup för känslan, inte ligga o knöla i sängen i några varma kläder, utan bara falla och inte tänka på något, känna sig helt tyngdlös svävande typ, du kan blunda utan att försöka sova, du kan röra dig utan att jobba, du bara liksom finns där medan allt o inget egentligen händer. Som att flyga. Härifrån ett tag.

Notera att jag inte menar att dö, bara ta en roadtrip till himlen

Likes

Comments

dprsion, Om mig, Vardag

De senaste två åren har verkligen varit de sämsta, men ändå de jag har lärt mig mest av. 2014 var det bästa året någonsin. 2015 var underbart men på den gränsen av underbart att det blev hemskt. Och 2016 behöver vi inte ens prata om, hemskt. Året där det viktigaste i mitt liv förstördes och försvann, inte minst av mig själv, året där något nytt började som bara förstörde allt ännu mer, det var bara fel, helt fel. Jag gjorde fel. Och jag var helt blind för det men förstod redan sekunden efter att det var fel, men det var en sekund försent och jag skulle förstått det innan.
Jag har verkligen kommit i kontakt med karma känner jag, det var jag som gjorde ett misstag och det har jag verkligen fått lida för nu. Får skylla mig själv helt enkelt

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag varit i skolan, sedan solade jag lite eftersom det var asvarmt och sedan när jag höll på att somna kom Bfft och räddade mig från en sömnlös natt och vi cyklade till affären och köpte lite mjölk osv, sedan oljade vi staket och plank och även en trapp och sedan gick vi till ett ställe med varsin dricka och satt där i timmar och pratade innan solen solen gick ner...härligt.

Såhär fint lockade hon mitt hår igår kväll😋

Hoppas allt löser sig nu...

Likes

Comments

Om mig, Vardag

Det känns som att jag har kommit in i en period när jag har börjat succesivt lösa "problem" och saker... Känns som att sommarlovet kommer bli en väldigt bra tid för det och att efter kommer jag komma tillbaka starkare både psykiskt och fysiskt förhoppningsvis..jag måste träna på att följa mitt eget hjärta och inte låta andra påverka mina val även om dom känns klokare för det är bara mig det drabbar sen och då måste jag kunna stå för det själv och skulle mig själv om det blev fel. Andra saker jag måste lära mig eller bli bättre på är
-att kunna säga nej, om jag inte vill någonting men någon annan vill det har jag väldigt svårt att säga nej och stå upp för mig själv.
-min självkänsla, självförtroende, det är otroligt lågt och det är en av anledningarna till varför jag blir osäker på mig själv, blyg, och därmed låter andra bestämma och säga sitt medans jag själv inte gör det.
-att inte tänka "sen" om allting, jag gör den där uppgiften imorgon, äsch jag tränar ikväll, jag kollar ett avsnitt till och sen lägger jag mig.
-jag slutar äta godis nästan vecka istället.
Liksom.. Jag skjuter upp alla mål som är de som tillslut ska ge mig den livsstil jag vill ha, bli den personen jag vill bli och klara mig. Må bra. Kanske lite konstiga förslag dårå men.
-jag behöver också bli bättre på att inte säga förlåt, inte ursäkta mig för att jag bara brytt mig eller frågat något.
-inte lyssna på grupptryck o bara följa mitt eget hjärta...

En sak en väldigt klok person sa till mig idag, om du har problem, allting löser sig. Och, om det inte löser sig, då löser det sig ändå.

Likes

Comments

Om mig

Jag har en förebild, och sen har jag även en person som är både min förebild/kändiscrush och idol och det är...

Leonardo Dicaprio.
Det som gör att han också är min förebild är att han gör så otroligt bra saker för miljön och försöker förminska alla utsläpp och gifter i miljön. När man redan är så pass känd som honom visar att han inte börjar en ny karriär i miljöförbättring och politik för pengar eller berömmelse utan endast pågrund av vilja. Och han utnyttjar verkligen sin "kändhet" för något bra, för om han inte hade blivit känd kanske han inte kunde fått chansen att påverka så mycket som han har gjort.
Sedan verkar han också vara en såå underbar person på alla sätt och vis, och verkligen den bästa skådespelaren någonsin är han.
Det finns bland mina högsta drömmar att få träffa honom i verkligheten så jag hoppas verkligen verkligen verkligen jag får chansen att göra det någon gång.

Sedan behöver jag väl inte ens tillägga att det i princip är den vackraste varelse som f***ing någonsin föds

Likes

Comments

Vardag

Idag var jag hemma från skolan pågrund av att jag är siiiick. Så jag gick o la mig igen och sov till ca 08.15, sedan gick jag ner och fixade lite frukost och tog upp och åt i sängen, kollade klart på yttligare en serie och sen åt jag några rosats till lunch. Nu försökte jag börja plugga men ooofc skulle teckningen försvinna nu så får byta ut det mot att städa rummet som ser ut som ett bombnedslag bokstavligen, eftersom jag flyttar varje vecka ligger i princip hela min garderob i kassar och väskor och utspridda över hela golvet+ massa av min medicin som våran valp har dragit ut ur förpackningen och kastat runt på hela golvet. Men det är endast en sak som får mig orka städa rummet nu... Och det är att jag inte kommer bo här ensam längre! I eftermiddag kommer nämligen en ny liten familjemedlem som ska bo på mitt rum ( i början) och det är en liten kattunge!! Välkommen till familjen lilla pysen❤️ uppdaterar mer om det sen: namn, om henne, och hur det funkar med Lucas osv (valpen som inte är så liten längre)
Så nu ska jag iallafall städa och sedan plugga sport jag får wi-fi så jag kan läsa i en onlinebok.

Likes

Comments

Om mig, all over the world, Vardag

När jag blir stor vill jag jobba som specialistläkare i läkare utan gränser och jobba utomlands. Eftersom jag börjar nian efter sommaren så har jag bestämt mig för vilken linje jag ska gå på gymnasiet, naturvetenskap, och sedan natur-natur. Även om den linjen är otroligt svår och mycket plugg så ska jag försöka ta mig an den för att kunna bli vad jag vill i framtiden och uppfylla mina drömmar. Alltingen ska jag bo kvar och gå i den staden jag går i skolan i nu eller så ska jag och min bästa vän flytta till en lägenhet tillsammans och gå gymnasium i Linköping. Det vore såå himla roligt och även att komma till en helt ny stad där dom troligtvis har ett bättre gymnasium också.
Iallafall, när jag avslutat gymnasiet och är 18 ska jag åka till Nya Zealand och bo där ett år och arbeta på min fasters väns hästranch. Om det inte funkar där blir det på en farm/ranch i Australien istället. Jag ser såååå fram emot det här och det vore verkligen en dröm, och en stor upplevelse man aldrig kommer glömma och en stor erfarenhet. Sedan kommer jag åka till Sverige igen och börja utbilda mig till läkare på Uppsalas universitet och sedan specialisera mig på ett område. När jag tagit läkarexamen kommer jag söka jobb hos MSF-Medicins sans frontieres (läkare utan gränser) och då jobbar man mycket utomlands, till exempel i Afrika. Då kommer jag även flytta till alltingen Australien eller Nya Zealand, det beror på vart det passar jobbet bäst. Där kommer jag bo eller hyra rum på en farm där jag hjälper till att jobba när jag har tid tills jag har råd med att köpa en egen ranch där jag sedan kan anställa folk som hjäper till medans jag jobbar utomlands.
Jag vill verkligen leva mitt drömliv, inte ha en villa i ett litet samhälle i Sverige med en hund och två gnälliga barn som vill ha nya ipads och löven faller utomhus, jag vill bo utomlands, nästintill vildmarken omgiven av slätter och den underbara sidan av världen, kunna ta mitt egeninridna fullblodssto och bara galoppera iväg i kvällssolen ut på en stor slätt, utan ljud av några tekniska fordon eller apparater och bara kunna leva i nuet varje dag, inte vilja åka på någon semester för att man redan älskar sin vardag. (Det kanske lät lite klyschigt) men det är verkligen min dröm, och ingen dröm är för stor och jag ska jobba för den tills jag kan uppfylla den.

Likes

Comments