Header

Om de är något jag har lärt mig av detta år så är det att livet är så mycket underbarare när vi leker, vi lär oss det när vi är små men glömmer det i tonåren. Hundar, katter, apor och fiskar.. Ja alla arter leker, både som bebisar och som vuxna. Ser vi ett djur som inte vill leka så tänker vi att något är fel, varför tror vi att människor skulle fungera på annat vis? I slutet av dagen så är vi, precis som alla andra, bara en varelse på denna jord.

Vi lever i en värld av perfektion, det har gjort att iallafall jag känner att jag har fallit för mycket inom våra svartvita ramar och låtit kreativiteten drunkna. För vem har bestämt att kojor är till för barn? Vet ni hur roligt det var att dra ut köksbordet mitt på golvet och bygga en koja där för att sedan beställa hem pizza och koppla in Netflix? För vem har bestämt vad middag ska vara och var vi ska servera den? Vet ni hur mysigt det är att bara ta någon gammal filt och servera mackor och frukt till middag på köksgolvet? För vem har sagt att det bara är barn som hittar på löjliga sånger, dansar i otakt till musiken och hoppar runt i hemmet bara för att det är en sådan dag.

Ibland så tror jag att när vi behöver finna oss själv och den vi är så behöver vi gå tillbaka dit vi var innan samhället formade oss. I tio års tid har jag alltid känt mig så vilsen, jag har begrav både sorg och kärlek vilket har lett till så mycket ilska. Idag så är första gången på väldigt lång tid som jag kan säga att jag vill leka, jag vill dansa i otakt till musiken och framför allt så vill jag aldrig glömma kärleken till livet igen.

🌸 Glöm aldrig att ta vara på livet 🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vet helt ärligt inte riktigt hur jag vill sammanfatta detta år, det har varit både upp och ned och fram och tillbaka. Om jag ställer mig själv frågan, skulle jag vilja uppleva det på nytt? Nej. Skör har jag varit de senaste 5 åren och det senaste har varit ett av de värre. Stressiga arbeten, höga krav, prestera prestera. TYST. Ibland vill jag bara att allt ska vara tyst. Jag vill låta mig vila men jag hinner inte.

Året som gått har varit fantastiskt underbar hemskt och rent utsagt förjävligt. Jag har slitit ut mig själv igen och det vet jag. Min ångest är tillbaka, min otroliga trötthet, migrän och mina koncentrations svårigheter. Känslig för ljud, ljus och tyngden i mina andetag som vägrar försvinna. Utmattning är ingenting att leka med men ändå så står jag här.

Vi behöver prata mer om psykisk ohälsa, vi behöver acceptera att de på samma sätt som fysisk smärta kan skapa begränsningar för oss i livet. För vem fan skulle få för sig att springa med brutna ben?

Jag känner mig ut lämnad av att skriva ut det här, men också det är anledningen till att jag gör det. För jag vill inte skämmas, jag ska inte skämmas. Ibland mår jag inte så bra, och det är okej. Det betyder inte att jag inte älskar livet eller inte är tacksam, för det är jag varje dag.

Ta hand om er där ute ❤

Likes

Comments

Här sitter jag och har det bra hehe, finns nog inget bättre än att vakna i tid för en lång frukost. Känns så lyxigt på något vis. Det är nu dags att dra en liten slutsats, för när dagar blivit till veckor och veckor till månader så har vi nu landat på 1 år. 1 år på Malta. Tänkte nu påbörja inlägg där jag delar med mig av mina lärdomar och erfarenheter av det här året, dels för att spara för mig själv och dels för att det kanske kan vara intressant att få läsa om.

I dessa inlägg så kommer jag att vara ärlig och rak. För även om man kanske gärna vill tro att det bara har varit en dans på rosor så har nog de svåra perioderna dominerat för mig, men det har även gjort mig starkare och fått mig att utvecklas på många sätt. Jag är tryggare i mig själv idag.

2 veckor kvar alltså, det känns både fantastiskt och för jävligt. Ha en mysig dag så hörs vi snart igen!

Kram❤

Likes

Comments

Jag vet att många av er har saknat min inlägg här i bloggen så här kommer ett. Carro och Robin har precis packat ihop sina sista saker och åkt till flygplatsen, de har varit helt underbart att ha dem här på besök. Nu känns allt rätt tomt, jag hoppas känslan snart går över och att vardagen börjar rulla på som vanligt igen. Att vara så här långt hemifrån kommer nog aldrig att sluta vara en utmaning, jag hoppas att vi kommer ha möjlighet för en kort hemresa snart igen.

Det har hänt en del sen jag uppdaterade sist, vet inte ens vad jag skrev om sist för att vara ärlig. Jag hade fått ett nytt jobb osv säkert, och nu på måndag ett nytt igen.. hehe jag vet. Jag har svårt att hitta rätt, men den här gången vet jag att det kommer bli bra för jag ska nämligen börja jobba på samma ställe som Robin. Det kommer bli så himla härligt att kunna ses varje dag! 😄

Det var allt för denna gång, mer får ni höra en annan dag. Slänger med några bilder från deras besök, pusstjao! ❤

Likes

Comments


Nu har vi jordgubbar så det räcker och blir över, såjäklagott! Vi var idag på nån jordgubbsfestival som Mats bjöd med oss på, men klantigt nog så glömde jag minnsekortet i datorn hemma så kunde inte fota någonting 😔 Var fullt med jordgubbar, dekorationer och det bjöds på sång och dans av barnen, såå mysigt!

Efter jordgubbs grejjsen åkte vi in och shoppade lite på baystreet, gubben fick sig en ring och ny halskedja.. lite som en väldigt försenad födelsedagspresent, tyckte dom var asnice! Och en väska till mig såklart 😉 Nu ska vi bara kika på Grease och käka pizza resten av kvällen och imorgon börjar min träning, är så sjukt taggad!!

Likes

Comments

Är extra glad idag, kanske för att jag börjar bli friskare igen hehe. Livet känns bara så underbart! Med allt som har hänt och med allt som har varit så kunde jag aldrig någonsin drömma om att jag skulle bli såhär lycklig igen, jag är så otroligt tacksam för allt och alla jag har i mitt liv. Mycket kanske är för att jag har följt mina drömmar. Jag tackar mig själv så otroligt mycket för att jag har vänt mitt liv till något så bra, jag tackar mig själv för att jag har insett mitt värde och jag tackar mig själv för att jag tar hand om och lyssnar på mig själv nu.

Låt ingen bromsa dig, låt ingen få dig att tro dig att du är värdelös, låt dig själv vara lycklig. Det är så många människor som har fått mig att tro att jag inte är värd någonting, att jag aldrig kommer lyckas med något eller bli någon. Vem vet, jag kanske fortfarande inte är något i era ögon, men jag har insett att det inte heller spelar någon roll, för den enda som jag behöver göra nöjd är mig själv. Jag är stolt över mig själv, och ja, man får säga så. Vi människor är så dåliga att ge oss själva beröm, trots att du är den allra viktigaste människan i ditt liv. Många människor längtar efter att någon ska se och höra en, men du, ta en titt på dig själv och se hur jävla bra du är! När ingen annan berömmer dig så ge dig själv en klapp på axeln, det kan behövas ibland.

Låten är orelevant, men så mycket summer feelings 😍

Likes

Comments

​Idag är det bara chillmode som gäller, har ont i magen och känner mig inte alls kry. Vet inte om det beror på att jag har varit så stressad av flytten/jobbsökande eller om jag fått nåt virus. Jag brukar få "sjukdomssymptom" om jag varit stressad under flera dagar i sträck, nånå nog om det, vila och dricka mycket vatten gör nog susen!

Som ni säkert förstod utav rubriken så har jag fått ett jobb! 😍 Var ju på en andra intervju i måndags och fick erbjudandet samma dag. Det känns såå skönt att få börja jobba igen men I'm not gonna lie, jag behövde verkligen den här tiden hemma efter min förra anställning. Jag har aldrig någonsin varit så slut av ett jobb och då jobbade jag ändå nån gång 11 dagars skift på mitt jobb innan det med 13h "pass" ibland. Jag har en väldigt good feeling om det här nya jobbet, det är alltså som support agent imon Igaming, med start på måndag 😊Likes

Comments

Idag har jag haft 2 st arbetsintervjuer och förhoppningsvis leder någon av dom till ett jobb. Båda är inom Igaming, det ena är väl egentligen samma sak som Robin gör, kundsupport alltså, det andra är också kundsupport men på payments avdelningen. Synd nog behövde dom inte personal till Robins jobb just nu, det hade verkligen varit roligt att jobba på samma företag, kanske blir nån annan gång. Men det ena företaget ligger typ precis bredvid så med lite tur kanske vi kan luncha ihop ibland om det blir att jobba där! 😄

 Vi har börjat bli lite hemmastadgade i nya läggan och nya området iaf, det känns än så länge riktigt bra här och det är ju en stor fördel att Robin bara har 20min promenad till jobbet istället för nästan 1h med bussen! Annars är det väl inte så mkt annat som händer just nu.. Jo juste jag klippte av håret som ni säkert ser, är såå nöjd, det känns superbra att fått bort alla slitna längder och ÄNTLIGEN slippa en lugg som är kortare än allt annat hår 😍

Likes

Comments

Under helgen hittade vi en lägenhet vi blev kär i så idag har vi varit och skrivit kontrakt på 6 månader. Det känns så otroligt skönt att få flytta faktiskt, har saknar den moderna stilen väldigt mycket. Denna gång hittade vi ett riktigt nice penthouse (takvåning) i Santa Venera/Msida. Vi har 2 sovrum, öppen planlösning och 1 stor balkong + en ännu större balkong. Jag ska fota uteplatsen sen när vi ställt i ordning möbler osv 😍

Sa ju även tidigare att jag skulle börja söka jobb, så har skickat mitt cv i fredags till två olika företag jag tyckte verkade vara intressanta och jag har fått en intervju hos båda två. Så imorgon är den första, önska mig lycka till! Har även ett frisörbesök imorgon, klipper nog av trasslet denna gång 😉 Waaah.. det är mycket nu! Helst av allt skulle jag vela ligga i solen å steka. Det har verkligen varit sommarvärme de senaste dagarna. Nånå.. det hinns! 🌴☀

Likes

Comments