View tracker

glad fredag på er!

Jag och Malla drog ut och fira lite i förskott att det är fredag & framförallt att den stjärnan har jobbat klart för denna tid och har nu allt roligt framför sig med resandet. Fyfan så gött! Själv gör jag min sista vecka nästa vecka, men det blir bara någon typ av halvvecka så det känns också så skönt. Nu behöver man lite semester tycker jag. Hoppas ni har det bra där hemma mina vänner.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

- Se om favorit julkalendrarna från när du var liten.

- Gå på bio och se någon julfilm

- Gå på julmarknader

- Ha julmys. Köp en flaska vin/bubbel, pepparkakor, ädelost etc, och bjud över vännerna.

- Tänd ljus, massvis med ljus.

- Åk snowboard/skidor, ni som kan!

- Sitta framför brasan i stugan med en kalle-tidning i handen. Detta är min favorit. Hänga i mormor och morfars stuga, där man är som mest avslappnad.

- Baka! Lussebullar, knäck, pepparkakor, bullar...

- Köp julklappar med polarn och drick mängder av varmchoklad och chai latte.

Likes

Comments

View tracker

älskar denna bild och er mina vänner. 

Nu är det liksom mindre än en vecka idag innan vi flyttar ut ur lägenheten. Lika med att alla åker åt olika håll. Adam befinner sig redan och glassar på nån strand i Filippinerna så han har vi hunnit säga hejdå till, men på återseende. Förhoppningsvis hinner vi träffa han i Thailand en snabbis! Vi städar ut lägenheten på måndag & flyttar ut onsdag. Det känns så jäkla sjukt att vi bott i Melbourne nu i 10 MÅNADER (!), tiden springer verkligen iväg. Tror vi alla är rätt redo att åka och resa nu också men det kommer vara tungt att lämna Melbourne också. Detta är ju något man alltid kommer minnas. Är så glad jag fått uppleva det med er alla. I helgen ska vi skåla för detta år (adam du saknas!) och ha vår sista kväll ihop på jäkligt länge. Fy fasen vad kul vi ska ha!

Likes

Comments

inspiration Från pinterest 

Nu sitter jag hemma i soffan och har jobbat klart för idag, så skönt, klockan är bara 12.30. Har gjort en nice lunch och sitter och googlar runt lite på inspiration kring både resor, inredning och lite annat. Jag vet hur kass jag varit på blogga nu på slutet och det beror på att bildarkivet fortfarande är dåligt.. men en vecka kvar tills det vänder igen! Fick veta igår att min beställning från Asos blev avbruten.. med mina fina bikinis, men insåg igår att jag har fler bikinis än jag trodde hehe.. så kanske är lika bra i guess. Jag har verkligen semester-skalle just nu, och är så laddad på jobba sista veckan nästa vecka innan flyget går och innan jag går fullt på semester för detta år. Kämpa Kämpa Kämpa nu sista.

Likes

Comments

till taiwan 

Likes

Comments

Jul jul stråååålande jul.. 

Vårt fina pepparkakshus.. eller.. haha! Anton köpte hem det och nu är det dekorerat Måste erkänna att jag inte har så mycket julstämning här, trots att jag är svin taggad på jul eftersom det innebär så många roliga saker ändå. Men det är svårt tycker jag att få en julfeeling då det ska va +30 i helgen. Haha och den lilla granen som är på bilden har stått i vår lägenhet i 9 månader hahaha.. För mig är jul som många där hemma, snö, mysiga marknader, glögg, JULMAT och familjen. Blir en bikini-jul med familjen i år igen, men det klagar jag minst sagt på. Ska försöka göra ett dyk på julaftonsmorgonen i Koh Tao. De tycker jag är ett rätt nice sätt att starta julafton med.

Likes

Comments

Fy. Idag är en sån där seg och lång dag. Började med att glömma lunchen, sen hann bussen va sen, jag missa första tåget och andra tåget var sent. Hur som... ni vet en av dom dagarna, nu är jag iallafall på g hemåt och ska möta Koji i stan och köpa med någon mat hem. Imorgon väntas jobb 4 timmar, men sen är det helg igen! Och det ska vara 30 grader i helgen, vilket gör det ännu bättre. WOHO

MINA RESPLANER:  

Mina nära, ni har nog märkt att det varit rätt hit och dit med våra planer kring resandet. Men äntligen har vi allting klart. I stort sätt iallafall. Vilket känns så så skönt. Både kring jul, nyår, Mikaela, var jag och Koji reser. Och jag har så mycket att se framemot. Till och med så många saker under nästa sommar att se framemot. De får ni veta mer om närmare. 

Så punktvis är planen såhär:

- Thailand över jul&nyår.

- Melbourne i januari.

- Kuala Lumpur, Vietnam i februari.

- Efter det bockar vi av Filippinerna, Taiwan & Bali.

Likes

Comments