Detta är absolut en av sakerna jag kommer sakna med vår lägenhet, i finaste Melbourne. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När vi hängde där alla fyra satt och kollade på solnedgången och hade så jäkla trevligt, saknar verkligen att hänga tillsammans med er tre på Koh Tao.

Finns det något ställe där man slappnar av bättre än på stranden?

Angkor Wat. Siem Reap. Och att somna till denna solnedgång i Phi Phi tillsammans med han jag tycker om mest.

Att chilla med morsan på ett hotell, med en bok i handen och äta god mat på kvällarna. Finns inga fel med det. Och högra bilden, min förra julafton var så bra. Inte för att vi gjorde något speciellt men för att vi bara hade världens mest lugna dag på ett fint hotell, med min familj & bästis.

Att dra ut och snorkla och se en sköldpadda ca 50 cm ifrån dig, vilken jävla känsla!! och sen dra upp och sitta i en hytt på stranden och ta en öl med bra sällskap. Det är livet.

Likes

Comments

I'm in heaveeen

​Hur lyx är det för mig att Koji är så bra på laga mat?

Idag tog vi en riktig sovmorgon vilket nog var rätt välbehövligt då jag inte känt mig hundra frisk i helgen. Nackdelen med att jobba med barn, att man får deras sjukdomar också... Men hur som, jag mår åtminstone bättre nu och förhoppningsvis bryter det inte ut mer än det har heller. Så känner mig rätt redo för en ny jobbvecka mån-tors vilket är skönt! Efter marknaden idag, lagade Koji denna sjukt goda middag! Katharina och pappa, ni hade älskat detta. Får se till att bjuda er på detta när vi befinner oss i samma land. Så nu ligger vi i sängen proppmätta & ska slå på en film då Koji precis fick veta att han inte behövde dra in till jobbet idag, wie!

Likes

Comments

​Hittade dessa feta bilder i mitt resealbum och redigerade dom nyss. Helt sjukt hur klara bilderna blev. Funderar på köpa en lins till gopron är du kan ha halva under vattnet och halva över tills jag och Koji åker och reser igen. Dessa bilder får mig att vilja dra dyka, snorkla och bada i havet nuuuuuuuu(!!!) 

Likes

Comments

Nu sitter jag på tåget mot jobbet, blev en sen jobbkväll igår och var hemma kring 11 så känner mig rätt trött idag. Redo för helg imorgon så att säga. Älskar verkligen att jobba 4dagar i veckan och vara ledig 3. Det är sååå nice!

Hur som, idag är jag i fel stad, vill vara med min födelsedagstjej i Umeå idag!! Grattis så mycket på din dag hjärtat! Nu ska jag kliva av tåget och springa till bussen, vi hörs!

Likes

Comments

Godmorgon! När jag gick till tåget imorse SPÖREGNADE det, kan vi komma överrens om hur drygt det är att starta morgonen med blöta skor och blöta sockar.. Trots det var det rätt enkelt att kliva upp vid 6, trots att jag varit ledig i 3 dagar, så det var skönt. Nu börjar man verkligen längta längta efter Asien värmen! Haha för er som inte förstår hur fasen vädret är här nere, så vet inte vi heller det. Melbourne har fyra säsonger på en dag, inget skämt. Det är aldrig en heldag med regn men likaså med det bra vädret.

Likes

Comments