Header

Fasen vad bra vi har det här i Uluwatu. 2 villor, med 2 pooler, 6 sovrum, 2 kök och 1 dundergäng. Idag har vi bara hängt vid poolen och fått en bra bränna! Imorgon blir det beer pong turneringoch utgång, tyvärr har jag dragit på mig en förkylning.. Haha man är ju inte van att ha aircon. Men förhoppningsvis mår jag bättre imorgon och kan dricka lite öl! Nu ska jag lyssna klart på P3 dokumentär! Ta hand om er

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Asså dör för denna lilla sötnos som var vår dykinstruktörs barn. Hur söt som helst.

​Åhhhh... såg precis att mitt flyg från Singapore till Bali är försenat, värt då man redan hade 6 timmar att döda här. Som tur är internet king och kan streama lite svensk tv. Ska springa och köpa mig en kaffe. 

Likes

Comments

Sitter på Singapores flygplats just nu och väntar på mitt nästa flyg. Känns som att jag nyss var här haha och sa hejdå till Mikaela men det har redan gått en månad sedan dess(!). Trots att det känns trist att tiden i Filippinerna är över så är jag så jäkla exalterad över Bali så de känns bra. Blir kul att möta upp lite folk och förhoppningsvis får vi bra väder också! Fingers crossed.

Likes

Comments

För att sammanfatta vår tid i Coron tänkte jag att jag bjuder på några bilder och fina moments härifrån. På liveraboarden vi var 4 nätter och 3 dagar så såg vi soluppgångar och solnedgångar varje dag vilket verkligen var speciellt. På mornarna gick vi upp 5.30 och drack kaffe bak på båten och kring 6 startade vi första dyket för dagen. Och två av dagarna avslutade vi sista dyket med att komma upp till ytan då solen höll på gå ner. Det är verkligen något så jäkla fint med att vara ute på havet och bo på en båt sådär.

Alltså denna bild är inte ens redigerad. Overkligt fint.

Alla vi som var på båten dessa dagar. Var så skönt, för det fanns plats för 14 personer att dyka och vi var bara 5 + alla som tog hand om båten osv.

Vi hade så bra dykning också, totalt 9 dyk med massa hajar och sköldisar. Vi såg dessutom delfiner på vägen ut till Apo Reef vilket också var sååååååå jävla nice!!

Likes

Comments

Hej på er igen! Nu har vi kommit tillbaka till land igen och vi har verkligen haft dom bästa dagarna vi kunnat tänka oss ute på båten. Är rätt sliten just nu så tänkte skriva lite mer utförligt sen och visa mer bilder såklart. Man känner sig rätt mörbultad efter 9 dyk och 3 dagar ute på havet med sol och bad så nu ska jag ta en siesta.

Likes

Comments

FILIPPINERNA, MAT & LIKNANDE , TIPS TILL ER
RESTAURANG: SQUIDOS

Detta ställe gick vi till första kvällen och jäklar vad bra mat dom hade. Bilderna är från då vi beställde deras sea food curry, vilket var en av deras populäraste rätter. Så gott! Men det fanns också annat än sea food, jag testade en stir fried veg. någon dag innan vilket också var gott.

RESTAURANG: ART CAFÉ

När jag googlade om detta ställe hade det så många bra kommentarer och de låg bland de högsta på tripadvisor så vi var tvungna att gå dit och käka frukost. Bra frukost och dom verkade ha rätt bra kvällsmeny också med mycket seafood, pastor och sallader. Ligger precis bredvid vattnet och serverade bra kaffe vilket inte alltid är garanterat när man reser runt i Asien hehe.

Likes

Comments

FILIPPINERNA, TIPS TILL ER
TOUR C 

Igår var vi på båttur och fick se lite fler öar runt omkring El Nido och gud vad fint det var. Ja ni ser ju bilderna. Kojis drönare tar verkligen sjuka bilder och videos! Han har precis gjort klart en video från när vi var i Malapascua som kommer upp snart. Tar bara lite tid med detta wifi.... som är piss dåligt. Hur som, vi fick någon timmes sol igår på turen trots det skulle blixtra och regna mest hela dagen (vilket det gjorde lite senare). Ett tips är verkligen att åka ut på någon av turerna och få se lite mera, det var så jäkla värt pengarna! 1200pesos för hela dagen inklusive mat som var betydligt bättre än förväntat.

Likes

Comments

INSTAGRAM@emmybrannlund