Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

demin jeans is always a good idea 
demin

Likes

Comments

Vilken mysig fredag jag haft, alla vet att det var fantastiskt väder idag så efter jobbet åkte jag hem och käkade lite middag. Har nu suttit i timmar ute på balkongen och sett på bra klipp, redigerat bilder och bara varit. Att klockan är över 10 på kvällen och man kan sitta ute på balkongen i t-shirt. äntligen säger jag. Har snart varit i Sverige i en månad, herregud vad tiden går alltså. Men så skönt att sommaren är på väg och hoppas den inte spelar spratt med oss nu och det blir kallt redan nästa vecka. Nu ska jag snart gå in då det börjar mörkna, göra en good smoothie, lägga mig i sängen och se någon bra film.

Likes

Comments

MAT & LIKNANDE

I onsdags lagade Koji så så god middag som ni ser på bilderna här ovan. Att en onsdag dricka vin, äta gott och ha lite kvalitetstid gör så mycket på veckan. Just precis nu sitter jag i morgonrocken i soffan med en kopp kaffe i handen och är på väg mot jobbet om 30 minuter men idag är det fredag fredag fredag! Och dessutom så bra väder i Stockholm!!! kommer mer uppdatering i helgen!

Likes

Comments

OUTFIT

Godmorgon på er. Vaknat trött och känner mig lite små förkyld, hopppas inte det kommer bryta ut. Känner att helgen kan få komma väldigt snart. Nu har jag varit hemma i Stockholm i just över 2 veckor. Nu ska jag ta en kaffe, snart sätta mig på cykeln och åka till jobbet. Hoppas ni får en bra onsdag!

Likes

Comments

MAT & LIKNANDE

Äntligen kan jag och Koji laga mat tillsammans igen. Förhoppningsvis fortsätter det att värmas upp i Stockholm och man kan äta massa middagar ute på balkongen dessutom. Nu ska jag dricka en kaffe & sedan cykla till jobbet! Ha en bra tisdag!

Likes

Comments

I Fredags kom min storebror och storasyster hit och hälsade på. Vi myste på med lite vin, gosaker och satt och pratade ett par timmar. Väldigt trevligt att det är så enkelt att träffas nu när man är i samma stad igen.

Lördagsmorgonen började så bra bland annat pga denna förbanna goda frukost.

På lördagen bjöd Stockholm på världens sommarväder. FYFAN så skönt det var att sitta i solen då. På eftermiddagen pallra vi oss in till gamla stan och visade det för Koji. Var så trevligt att va tillbaka där igen och såhär perfekt till sommaren. Så trevligt att kunna sitta ute och dricka ett glas vin en lördag.

Blev hembjudna på tapas hos Willi och Lydia på kvällen och ÄNTLIGEN kan vi ju säga. Som vi pratat och längtat att bara kunna umgås i Stockholm och finally. Dom bjöd på supergod mat. Tapas är verkligen något man borde äta oftare! mmmm. Och idag söndag: Soffläge.

Likes

Comments

INSTAGRAM@emmybrannlund