Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

LONDON
CHORLEYWOOD

Gud vad denna vecka har swishat förbi.. känns som att jag och Koji flög till London typ igår, även om vi hunnit med en hel del och spenderat en del tid med hans vänner och familj. Snart går flyget hem till Stockholm igen och det känns rätt skönt att landa hemma över en helg iallafall! Smygkikat på vädret och verkar bli bra väder lördag(!!). Känns riktigt nice. Nu boardar jag snart, så jag ska ladda hem några podcast och sen gå på planet.

Likes

Comments

Första dagen spenderade vi i centrala london och agerade turister, vilket var trevligt. Tyvärr dog vår kamera då och sen dess har det inte blivit tagna några bilder förutom på mobilen... Trist start på semestern.

I lördags planerade vi om lite och istället för att hyra en bil och åka ner söder ut till kusten och surfa så drog vi på en festival där alla kojis kompisar var. Var sinnessjukt roligt hela festivalen och att träffa Kojis närmaste vänner. Nu har Kojis mormor lagat middag och vi ska och äta. Kram på er! Uppdaterar mer sen°

Likes

Comments

UMEÅ

har varit helt fantastisk.... Nu sitter jag på flyget till Stockholm och vi ska snart flyga. Strålande sol i Umeå ikväll och hoppas solen sover i Stockholm också. Ikväll står packning på schemat och klockan på 05.00 imorgon bitti.

Likes

Comments

INSTAGRAM@emmybrannlund