hanoi 

Idag är planen att vi ska åka till Sapa och se hur dom bor där uppe i bergen. Tydligen bor man med familjerna, de lagar mat och man betalar dom per natt. Känns som att det är vår första kulturella sak att göra här i Vietnam så jag ser framemot det! Bussen går 9.30 ikväll och tar väl typ 5-6 timmar. Hoppas verkligen vi kan hinna med Halong Bay också efteråt innan flyget går vidare till nästa land! Hoppas ni har det bra där hemma, kramar!

Några googlade bilder hur det ser ut i Sapa.

Likes

Comments

Nu ska vi snart springa ner på frukosten och googla lite kring vad vi ska göra idag. Är så jäkla hungrig så hoppas på bra frukost!! Åt så jävla god sushi igår, hade världens cravings och till och med Mikkan tyckte om det. Hon som aldrig smakat sushi förut! Här får ni se några fler bilder från Phu Quoc.

Likes

Comments

Just nu ligger Mikaela bredvid mig och sover, snart måste vi båda gå upp och käka frukost och packa innan vi ska ta taxin till flyget igen. Dags för nästa ställe. Som jag kommer sakna denna ö! Och inte för att vi gjort något väldigt speciellt utan bara för att vi tagit det manana hela veckan. Seriöst legat på stranden i 8 timmar om dagen, eller hängt i poolen som vi hade på vårt sista hotell. Och att få gå ut på restaurang lunch och middag, lyx.

Igår hade vi en sån där middag som jag kommer minnas länge, trots att vi beställde in nån äcklig förrätt och fick en för stark pizza till middag så satt vi vid solnedgången, drack några öl, spelade kort och snackade skit. Precis som semesterkvällar ska vara.

12.15 går flyget till Ho Chi Minh!

Likes

Comments

Tycker så synd om lillmikkan som bränt sig så mycket dessa första dagar. Nu har det äntligen lagt sig bra!

Blev en bildbomb från gårdagens utflykt, men har så mycket fina bilder från öarna. Vi tar det verkligen så lugnt här borta, plöjer böcker, hänger på strander och ser solnedgångar. Älskar det, vacay nanting. Var så kul att få se några av det andra öarna runt omkring också, då vi hört väldigt bra om dom. Dessutom att vi hyrde en privat båt med några andra tjejer då vi hört väldigt dåligt om de organiserade tripperna & vi åkte dessutom till de mindre öarna istället vilket vi inte ångrar!!

Likes

Comments

Just nu ligger Mikaela och sover på andra sidan rummet så jag tänkte passa på och blogga lite såhär på morgonen. Vi har verkligen sett så fina ställen på Phu Quoc under dessa dagar då vi både kört runt på moppe till olika stränder och varit ute på båttur till öarna i närheten. Idag ska vi boka vår biljett vidare till Ho Chi Minh och skulle tippa på att vi flyger dit om 2-3 dagar.

Solnedgångarna här är magiska.

Alltså dessa två bilder är inte redigerade överhuvudtaget!!!!!! INSER NI HUR FINT DET ÄR

Vi har lärt känna två spanska tjejer som bodde på samma hotell som oss så vi har spenderat de senaste dagarna med dom. Super trevliga! Nu åkte dom hem idag dock. Kramar till er där hemma och hoppas ni har det bra i kylan.

Likes

Comments

Nu ska vi sätta oss på moppen, dra till lite olika stränder och kolla in norra sidan av ön!

Likes

Comments

INSTAGRAM@emmybrannlund