Date-kvällar. Absolut det bästa jag vet.

Kommer mer bilder från denna fina bar som Koji överraskade mig med ikväll och tog med mig till efter jobbet, det var så så fint där, ja ni ser ju. Hoppas ni haft en bra kväll, det har jag, nu ska jag spendera mer tid med Koji och sen sova inför jobb imorgon. Godnatt på er.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hemmagjord ingefära-shots

Så himla enkelt att göra, så fräsch och bra för kroppen och immunförsvaret. Jag har bara använt mig av citron, ingefära och vatten. Ibland kan man lägga i lite färsk chili också. 

Likes

Comments

Jag sitter just nu och dricker kaffe i sängen, koji sover och min lillebror landade precis på Arlanda och är nog på väg hit när som helst. Medans sitter jag och googlar om ställena vi ska till i höst. Är verkligen så så taggad på att åka. Ska försöka göra små listor om varje ställe som vi måste åka till!

hoppas ni får en fin söndag 

Likes

Comments

Mötte upp Lydia efter jobbet idag, så mysigt att bara ses en snabbis och snacka lite. Känner mig verkligen i mode för hösten!!! Gillar verkligen att det börjat bli mörkt på kvällarna och än så länge är det inte allt för kallt här i Stockholm. Nu ska jag slänga mig i duschen, hoppas ni haft en bra kväll!

Likes

Comments

God kväll på er mina vänner. Just nu sitter jag i soffan och pratar med Linnea och väntar på att se Idol. Tycker det är så nice att kunna se lite svensk tv och följa nått program. Känt mig så så trött idag och slut efter jobbet så nu ska det bli skönt med en tv-kväll. Ska passa på att gratta min käre far också. GRATTIS GRATTIS PÅ DIN FÖDELSEDAG. Nä nu ska jag göra te och spendera resten av kvällen i soffan. Hoppas ni får en bra kväll!

Likes

Comments

INSTAGRAM@emmybrannlund