Heeeeej på er!

Här är alltså vårt sprillans nya (fast egentligen i ett väldigt gammalt rum ju) vardagsrum. Detta rum var egentligen tänkt att bli som ett litet bibliotek från början med bokhyllor på väggarna, fåtöljer och ett bord att sitta och pyssla och bygga pussel vid. Men sen kom vi på att, just ja, jag är ju gravid 😂 och tänk om vi denna gång får ett barn med kolik (vi har aldrig haft det förut men bara för det så vet man ju aldrig). Och då kan det ju vara bra att ha en plan B och kunna flytta ner vårt sovrum till nedre våningen för att slippa störa barnen uppe. Och så får rummet som ligger till vänster om detta rum agera matsal tills dess, OM det ens blir så. Men jag hoppas VERKLIGEN INTE.

Vi började med detta rum i samma veva som hallen och båda är väl i nuläget ganska så klara.
Ganska iaf. Förutom att tapeterna i detta rum skulle rivas ner för att kunna tapetseras med den där tapeten som jag beställt (se tidigare inlägg). Men tapetjäveln satt som berget trots ångmaskin och vi förstod att det aldrig skulle gå att få bort den. Kände att det var oootroligt frustrerande att börja tapetsera med renoveringduk igen då jag gjort det i halva vårt gamla hus. Så nu har jag gjort det bästa av situationen och målat över tapeten med en färg som har exakt samma färg som tapeten. Då kan jag tapetsera en vägg i taget när jag orkar. Utan att det ser dumt ut.

Sen ligger det socklar och väntar, taklampor ska upp i både hall och vardagsrum och taket i vardagsrummet ska målas typ två gånger till... Men det får bli när jag orkar och tills dess får vi leva med ett grundat tak. Puh va jobbigt det är att måla tak och denna vecka har verkligen varit botten med min energi och ork. Jag har mest legat i soffan och sängen och vilat och sovit men sen igår känns det lite bättre och piggare. Jag hoppas att det fortsätter så! Suger ju att inte ha energi när man behöver det som mest och vill så mycket.

I natt sover tjejerna hos min pappa och Anna men Leon blev hemma med oss med feber. Imorgon fyller älskling år så då blir det tårta och paket. 🎂🖤

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments