Min vardag

Jag är så sugen på halloween, vill pynta och göra lite roliga saker man kan pynta med.
Pinterest är fantastiskt när man vill ha idéer 😍

Så när bebis sover eller ligger kvar i magen så ska jag pynta lite!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Graviditet

Hej på er!

Var hos bm idag för sista mötet där, hjärtat lät bra och vi testade med en hinnsvepning. Hon nådde inte men hon kände att tappen var mjuk och var 3-4 cm så det verkar som att kroppen börjar förbereda sig. Hon försökte irritera lite för att få igång det men nu har det gått 12 timmar och jag känner ingen skillnad.
Fick dock lite hopp att det ändå var på gång, oroar mig mer för att det är något "fel" på min kropp än att jag ska gå över en vecka till. Så skönt att den verkar vilja starta en förlossning 😊

Ikväll har jag testat ett till vräkningsförsök, baka! Det blev apgöööööött 😍

Likes

Comments

Graviditet

Hej på er!

Fortfarande bebislös på utsidan så bollen fyllde ingen funktion mer än att jag fått träningsvärk 😂 Nej men fått lite tryck neråt och han sparkade maaaassvis igår efter allt studsande.
Har varit iväg på fika idag med en kompis en snabb sväng, jättemysigt 💕

Ska in till bm imorgon och testa en hinnsvepning, har hört blandat om det gör ont eller inte. Värt att testa så får vi se om det hjälper. Annars får han helt enkelt dyka upp när han behagar! Har väll en insida som är supermysig 😉

Likes

Comments

Graviditet

Hej på er!

5 dagar över tiden och nu börjar vräkningsförsöken, vet att han kommer när han är redo men nu är min lista över saker jag ska göra slut och serierna är slut 😂 Så nu ska jag underhålla mig med det.

Lista över saker Google tycker att man kan göra för att driva ut bebisar som stannat för länge:

1. Hallonbladsté
2. Pilatesboll
3. Springa i trappor
4. Storstädning
5. Sex
6. Äta ananas
7. Stark mat
8. Promenader

Jag kör hallonbladsté i kombination med pilatesboll idag, jag återkommer ikväll med resultatet. Har suttit en timme med bollen nu och ingen känning nu eller de senaste 280 dagarna 😆

Likes

Comments

Graviditet

Japp nu har dagen kommit, nu ska vi snart få träffa vår lilla knodd. Vissa dagar blir jag nästan tårögd för att jag längtar så mycket och andra sekunden så blir jag livrädd. Tur att den rädda sekunden inte vinner, tar inte lång tid innan man kommer på att det kommer vara värt det.
Jag har varit iväg på lite mindre rundor i veckan men mest vila men samtidigt, vill fördriva tiden lite. Tur att hormonerna gör att man inte blir rastlös för vanligtvis hade jag varit såå rastlös men nu måste jag vila.

Likes

Comments

Min vardag, Inredning

Här är vårt bo, här har vi bott i ett år men ändå blir man aldrig "klar"! Vi bor i en tvåa men hoppas hitta en trea i bra storlek eller köpa när vi hittar rätt. Det ända rummet jag verkligen trivs i och känner mig färdig med är tv-delen i vardagsrummet.

Jag kan boa massvis innan jag känner mig färdig, barnhörnan är bredvid soffan i vardagsrummet och den kommer egentligen bara finnas mentalt nu. Han kommer inte använda den än men det blev så tomt när vi tog bort bordet vi hade där så byggde ett eget tipitält och egna lådor med hjul. Vi har även byggt tv-bänken själva som vi har i vardagsrummet, älskar att göra egna saker.

Sovrummet kommer ha vaggan som sedan kommer bytas ut mot en spjälsäng, vi kommer ha skötbordet och amningsfotöljen där inne också. Vill få en fin bäddning men får inte helt till den men älskar vårt nya bäddset, älskar färgen!
Mobilen ovanför sängen hade jag när jag var liten, samma gäller mycket saker i barnhörnan också vilket vi tycker är så kul att ha.

I hallen har vi gjort en egen hatthylla där vagnen får plats under och han får sin egna plats att hänga jackan på. Den hade jag också när jag var liten.

Toaletten och balkongen är supertråkiga och små så inget jag har bild på.

Likes

Comments

Min vardag

Hej på er!

I fredags åt vi lunch med mamma och sen på kvällen var det bara mys hemma. Kolla på sons of anarchy som jag inte kan släppa, kollat snart 6 säsonger sedan jag gick hem på föräldraledighet 😍

I lördags vaknade vi (jag) tidigt så fixade frukost och sen började vi rensa i källaren. Det har varit ett större kaaaaos i källaren. Massa stora möbler och lådor som inte gått att nå och vet inte vad det varit i.
Jag är lite mer organiserad än Eddie och det var han som sist försökt få ordning på kaoset så det slutade med att ingen av oss hade koll 😂
Nu halverade vi innehållet i källaren och nu vet vi exakt vad som finns i alla lådor. Skönt så man istället för att spara gammal inredning kan spara bebisens saker om vi vill ha en till. Sen var vi uppe på tippen och slängde skiten.

I söndags fick Eddie sovmorgon för jag vaknade typ halv 11, vaknar aaaaaldrig så sent. Sen åkte vi ner till stan och fikade, fick för ont för att gå. Tror han fixerar sig så strålar ner massvis eller så är det fogarna. Sen storhandlade vi och hade mamma och pappa här på kvällsmat med goda frallor ❤️

Likes

Comments

Graviditet, Min vardag

Hej på er!

Jag känner att man verkligen börjar ladda upp och nervositeten börjar komma. Trycker bort det genom att tänka att man inte har så mycket till val nu och att det så kommer vara värt det. Det vi väntat på alla månader är ju här snart, har inte tid att vara nervös utan tagga till istället.
Då brukar nervositeten försvinna lite.
I tisdags var jag med Hannah tidigt och åt frukost på viskan, jättemysigt att vara uppe i tid och bara äta massa god mat!
Igår så var jag med mamma hela dagen och käkade lunch ihop med Eddie i Bollebygd. Jättemysigt.

Idag ska vi till barnmorskan och sen käka med mamma, hon bjuder på lunch idag 😍 Imorgon ska Eddie jobba över så då kanske jag hakar med han på jobbet och spelar Pokémon och är sällskap.

Nu ska jag duscha innan bm och kanske sista gången vi lyssnar på bebis hjärtljud innanför magen 💕

Likes

Comments

Min vardag

Hej på er!

Alla dagar går ihop när man är hemma så kan bli att man blandad ihop lite. I lördags så åkte vi på en loppis i Bollebygd och sen gick i ett köpcentrum. Jag orkar drygt att gå 500 m utan att halta och bli medvetslöst trött så blev inget jättesväng. På kvällen gick vi vår vanliga Pokémon-runda för att jag ska kunna somna och jag haltade inte 😱
Fast jag gått mycket på dagen så hade jag knappt ont. I söndags gick det bra också men då var vi på en biltävling i funningen och sen åt lunch med min bror och hans flickvän.
Hade jättekul 👏🏻
På morgonen igår var jag på fika med en vän som bor i Oslo. Vi hade det så mysigt och fast man inte pratar ofta så har man alltid lika roligt.
Fick så söta presenter som lillkillen ska ha! Idag är det 9 dagar till bf! Under 10, förstår ni vad sjukt? Jag ska bli mamma denna månaden 💕

Likes

Comments