Hej på er!

Hoppas att allting är super med er.

Idag har jag inte gjort någonting speciellt förutom att övningsköra med min mamma. För det är faktiskt så att jag om ungefär exakt 7 veckor blir 18 år, vilket enligt mig är helt sjukt. Jag känner mig fortfarande som 14 år. Dock så ser jag väldigt mycket framemot att fylla år eftersom att det är många nya dörrar som öppnar sig, men främst att det blir firanden och resor.

Det är nämligen så att jag och min kusin redan i mars åker på en liten weekend trip, dessutom så ska vi iväg på kryssning med familjen. Sedan i sommar så är det summerburst planerat.

Men oroa er inte, ni kommer att få följa med på alla resor och firanden.

Likes

Comments

Tro på dig själv - vad som än händer, så är det viktigast att alltid tro på sig själv. För det finns kanske inte alltid någon vid din sida som stöttar dig och hjälper dig upp när du faller. Så när allt känns tungt och trist, tro på dig själv då att du ska ta dig någonstans. 


Berätta det du vill höra - berätta för dig själv exakt allting som du önskar att någon berättar för dig. Intala dig själv att du är vacker, stark och modig. Att du är smart, rolig och envis. För det är du.

Ta aldrig någon skit - låt aldrig någon annan trycka ner dig, stå på dig själv. För du är störst, bäst och vackrast så låt aldrig någonsin någon låta dig tro någonting annat. Låt aldrig någon få dig att må dåligt. Och låt absolut ingen tysta ner dig.

Sprid glädje - skratta och var lycklig. Sprid omkring glädje och kärlek runt dig, kasta bort exakt allting som får dig på andra tankar och det vill säga får dig att må mindre bra eller även dåligt. Det är din tid nu, så ta vara på den.


Med detta vill jag hälsa alla ett riktigt gott nytt år, ta hand om varandra. 

Likes

Comments