E

Åh vad jag vill kunna gå barbent nu!! Ser framemot våren så sjukt mycket ✨

Likes

Comments

E

// faux fur jacka - Zara // boots -NLY trend // väska - Nelly Trend // hatt - Monki //

~

Likes

Comments

New York

En av dem mysigaste restauranger jag någonsin varit på, den ligger i Central Park i New York. När vi var där så blev de en liten brunch, skulle rekommendera att man bokat bord innan för vi fick vänta lite innan men de var de värt✨

X.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina ✨

Äntligen är snart halva veckan gjord, så himla skönt eller hur? Får dock lite panik över hur dagarna springer förbi, har rätt mycket som ska göras dem kommande två veckorna som är lite tidspress på men de ska jag lösa. Tänkte att jag skulle till helgen fixa de mesta så jag slipper tänka på de! Vad jag ska göra kommer jag inte avslöja förrens om en vecka, så ni får hålla utkik här på bloggen ✨

Igår efter jobbet så åkte jag hem och stor städade då de var något som verkligen behövdes göras sen satt jag och svarade på några mail. Började även kolla på SKAM som de har blivit någon hysteri över, så kände att jag skulle ta mig tid och ge de en chans.. Och jag kan väll förstå lite vad alla pratar om, man blir fast efter några avsnitt haha. Sjukt egentligen? Men passade på när jag vilade då jag hade rätt ont i huvudet igår kväll.

Men iallafall, idag blir de först jobb och sen efter de hinner jag hem ett tag. Ska försöka passa på att fota lite till bloggen innan de är dags att bege sig till dansstudion.

Hoppas ni får en bra onsdag alla fina, så hörs vi under dagen!

X.

Likes

Comments

Inspo Wall

// bilder lånade ifrån Pinterest //

~

Något som kom tillbaka förra året är ju scarfsar. Införskaffade mig en ny faktiskt men har inte använt den så mycket som jag hade velat, har inte ens tänkt på de om jag ska vara ärlig.. Men nu när jag bläddrar runt på Pinterest så finns de ju så mycket snyggt så blir inspirerad och speciellt när de kommer till scarfsar!

Här ovan ser ni lite olika sätt att bära dem på, gillar att dem flesta kör på en färg som gör att de sticker ut lite.

Ska faktiskt plocka fram mina gamla scarfsar och börja använda dem som en snygg accessoar. För de är ju så galet snyggt!

X.

Likes

Comments

Wanties

// 1. // 2. // 3. //

// 1. // 2. // 3. //

// 1. // 2. // 3. //

-

Eftersom de fortfarande är rätt kalla grader i Sverige så passar jag på att göra en lista på några snygga tröjor ifrån Nelly som jag gärna skulle vilja flyttade in i min garderob. Finns så mycket snyggt men här ovan är några favoriter.

X.

Likes

Comments

Veckans Låt

Veckas låtar blir faktiskt tre galma favoriter hos mig. Har börjat lyssna mycket på Lana Del Rey igen, gillar hennes musik så mycket och dem ger mig så mycket känslor då jag lyssnade mycket på hennes låtar under en viss period i mitt liv.

Tycker om hennes texter då dem är väldigt poetiska och mystiska vilket är något jag inspireras mycket av. Inte så många som vet de men jag skriver mycket texter själv faktiskt, inget jag visar för folk men de är något som jag tycker om att göra. Känner att man får ut mycket känslor på så sätt.

Men iallafall, här ovan ser ni två favoriter ifrån Lana Del Rey. Skulle kunna lägga upp alla hennes album egentligen haha men dessa tre är några av mina absoluta favoriter.

X.

Likes

Comments