Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Före:

Efter:

​Svårt att ta en bra efterbild eftersom det hann bli så mörkt, men blev iallafall jättenöjd!!

Likes

Comments

Resor, Vardag

Förlåt för tråkig update, men har fullt upp med att packa och förbereda inför resan! Varit och köpt allt man kan tänkas behöva tex solkräm, myggstift, tandkräm osv. Nu återstår bara att trycka ner allt i ryggsäcken. Har en "back pack" som rymmer 70 liter, men ska försöka packa lätt, kommer ändå köpa massa nytt där.

Räknar timmarna nu, inte långt kvar, TAGGA!!!

Bilder från Magaluf

Likes

Comments

Heej! Har precis kommit hem från jobbet, ska vila lite nu sen packa. Kan inte fatta att det bara är tre dagar tills vi åker!!!! Är så himla förväntansfull, spänd och taggad! Tror det kommer bli en helt fantastisk upplevelse, speciellt eftersom jag åker med mina två bästa vänner!

Likes

Comments

Vardag

Varit i stan hela förmiddagen, var och tog bort ett födelsemärke sen gick jag och kollade lite. Hade dock massa väskor att släpa på så blev inte så mycket shopping.

Satte mig sen på stationen för att vänta på tåget. Köpte den nya Harry Potter boken, ska bli spännande att läsa, dock är den typ skriven som en pjäs men det funkar säkert ändå.

Just nu sitter jag på tåget och äter denna goa salladen!

​Hejdå Stockholm💗

Likes

Comments

Vardag

Hej! Haft fullt upp idag, hunnit med både golfbanan, kollat när lillebrorsan spelade hockey och varit på Nacka forum. Köpte ett par snygga kostymbyxor som dessutom var jättesköna. Kommer dock knappt hinna använda dom innan jag åker till Thailand, men dom finns ju kvar när jag kommer hem! Imorgon åker jag hem till Sölvesborg igen. Blir bara några dagar hemma, hinner precis packa om väskan innan det bär av mot värmen, längtar!!!

Några snapshots från Nacka forum

Likes

Comments

Vardag, Musik, Träning

Kom nyss hem från en 40min lång powerwalk. Riktigt kallt ute nu, tråkigt med det gråa vädret men ändå friskt och härligt ute. Nu ska jag ta en dusch och sen fixa något att äta. Blir en lugn fredag med tacos och mys<3

​Tre favoriter i lurarna!

Likes

Comments

Inspiration

Jag är lycklig. Jag är absolut inte nöjd. Jag har tusentals drömmar och mål i livet som jag vill uppnå, men jag kan helt ärligt säga att jag är lycklig där jag är just nu.

Att leva i nuet och vara glad för de små sakerna i livet är något som jag tycker att jag är väldigt bra på. Att uppskatta varje dag och vända negativa situationer som uppstår till något positivt. För självklart kommer dagar då även jag bryter ihop, men att ta den situationen och vända den till något bra är något som alla borde bli bättre på. Istället för att lägga fokus på allt som är dåligt, så borde man istället fokusera på det som är bra och uppskatta saker som man vanligtvis tar för givet. Allt blir mycket enklare och man blir så mycket gladare om man har en positiv syn på livet.

Som vissa kanske vet fick jag diagnosen Narkolepsi för några år sedan, efter jag blivit vaccinerad mot svininfluensan. Narkolepsi är en sjukdom med olika symptom bland annat trötthet, muskelspänningsförlust vid känslosamma situationer, okontrollerade insomningar, dålig nattsömn, sömnparalyser, hallucinationer osv. Om ni vill läsa mer om Narkolepsi och hur det är att leva med denna sjukdomen så kan ni lämna en kommentar så ska jag försöka skriva ihop ett eget inlägg om det. Iallafall, det jag ville komma fram till var att trots att jag drabbades av denna sjukdom som faktiskt försämrar min livskvalité så väljer jag att inte låta den göra det. Jag väljer att gå in med en positiv inställning och göra det bästa av situationen. Inget blir bättre av att jag går och är bitter över att jag fått sjukdomen. Istället tror jag bland annat denna sjukdomen har gjort att jag uppskattar livet mer. Man inser att saker kunde varit värre och man lär sig att uppskatta det man har.

Jag är otroligt glad över mitt liv och uppskattar verkligen allt jag har. Självfallet kommer livet gå emot en ibland, man kommer gå igenom saker man helst velat slippa. Men det är just dessa saker som också får en att uppskatta det man har. Tänk positivt, klaga inte i onödan och va lycklig, för det är faktiskt du och ingen annan som väljer hur du ska leva ditt liv. Jag tänker iallafall ta vara på varje dag och njuta av allt som är fantastiskt i livet.

Likes

Comments