Header

Hej! Jag har inte skrivit på ett bra tag nu men jag har faktiskt en ursäkt, och en ganska bra en. Det är så att under ett par veckor var jag på g med en kille. Han hade redan sagt att han var kär i mig men jag hade inte sagt något utan bara låtit tiden ta oss till det som kändes rätt men jag höll sakta men säkert på att falla pladask för denna kille, även fast jag sa annat. Vi sågs varje dag i skolan och jag kände honom (och han mig) bättre än någon annan, men sen bråkade jag med några av hans kompisar. Jag har nog aldrig mått så dåligt i mitt 13 åriga lilla liv, men det visste inte han, jag hade en fasad för alla runt omkring mig. Jag sa att mådde bra när jag egentligen inte alls gjorde det, och sakta men säkert började han ignorera mig. Han sa inte längre hej på morgnarna, han log inte längre när våra blickar möttes. Han höll inte längre min hand, men nu efter så många veckor så har han avblockerat mig från snap och sagt förlåt, förlåt för allt. och dum som jag är så förlät jag honom, såklart, för när man älskar en person tillräckligt mycket så är det det man gör, man förlåter även fast den kanske inte förtjänar det. Men samma kväll så blockerar han mig, ännu en gång och det gör mig mer förvirrad än någonsinn, just nu vet jag ingenting, jag vet inte vart vi två står, eller om jag ska gå vidare och hitta en ny kille jag kan bli kär i. Asså livet är så svårt ibland hejdå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej hej! Igår gjorde jag mina naglar. Dem kostade 399 kr och tog typ 1 tim att göra. På bilden ser dem lite lila ut men jag jag har ett filter på så det är därför. Hoppas alla få en bra skolstart om ni går i skolan så hörs vi sen!

Likes

Comments

Hej alla! Villa bara säga att det är 2017 nu?!! Waaat. Detta året har gått så himla snabbt för mig men jag har ändå hunnit uppleva massa saker fast jag måste nog säga att 2016 var ett av de sämsta åren jag har haft... mycket bråk och ny skola men men. Hoppas ni får det bästa året nu så hörs vi!

Likes

Comments

hej hej! här är mina top tre inom parfymer! hoppas ni får lite insperation om ni kanske ska köpa en parfym eller att ni gillar inlägget!

More fun- la rive Hittas inte så mycket längre men finns på ebay för runt 150-200 kr.

ralph lauren- 2 Hittas på kicks och åhlens bland annat, 30 ml för 399 kr och 100 ml för 515 kr.

Roger and Gallet - Rose imaginaire Hittas på deras egna hemsida för runt 300 kr.


Hoppas detta inlägg har hjälpt lite så hörs vi i nästa! hejdå.

Ej sponsrat

Likes

Comments

Faktiskt två men men, dessa två ögonskuggor ur "the nudes" av maybelline newyork är så himla fina på bruna ögon eftersom bruna ögon oftast har en varmare underton och dem här ögonskuggorna går åt det mera kallare hållet så då får ögonen verkligen liv i sig och det blir en fin kontrast.
Jag blandar en mer "metallic" färg med en vanlig brun och så blir det såhär fint. Snabbt, enkelt och fint!
Ej sponsrat

Likes

Comments

Dagens mys outfit är ett par mjuka tights från adidas och en ljus rosa hoodie från bikbok!

Likes

Comments

Dagens tips är highlightern från isadora! En riktigt bra highlighter som inte kostar jätte mycket. Går på huden jätte bra med borte och finger!

Ej sponsrat

Likes

Comments

Hej hej! Nu har ju skolan börjat så jag kommer inte ha så mycket tid som jag hade på sommarlovet men jag ska verkligen försöka! Min mamma har lärt sig min systemkameran funktioner lite granna så det kanske kommer några fina outfit bilder i framtiden, vem vet?
Jag tänkte iallafall bara göra en liten uppdatering och berätta hur min dag har varit!
Den har varit riktigt bra, skola som vanligt, den gick bra! Inte allt för svåra uppgifter bara lite stressigt eftersom allt ska typ vara inne på fredag, så det känns lite stressigt men annars så är det ganska chill i skolan. Jag har nyss hittat nya vänner vilket är bra eftersom jag trodde att jag inte skulle göra det men nu har jag gjort det och allt känns 100 gånger bättre!
Juste jag har haft dansträning också! Idag var det träning inför tävlingen i Uppsala den 24 september, och det är inte långt kvar så det gäller att sätta sista stegen nu. Träningen gick bra men Gud vad jobbig! Vi stod i planka, hoppade splithopp och massa mer så nu behöver jag ta något mellanmål och hoppa in i duschen en snabbis men före det så kollar jag och mamma på idol! Myyys
Vi ses snart!!

Likes

Comments

Hej hej! Förlåt för en paus. Kände bara att jag inte mådde så bra pga att jag har bråkat med en kompis. Det är aldrig kul. Men nu har jag börjat i skolan, fått massa nya kompisar och börjat med dansen. Inte för att jag tycker veckan är så himla jobbig men den blir definitivt mycket roligare!
Jag har en dans på tisdag: min tävlingsdans.
Och två danser på onsdag:min vanliga kurs och Grupp tävling!
På torsdagar brukar jag gymma men mest dansa i den stora hallen som finns där hihi. Alla kollar snett på mig när dem gör situps och jag gör split hopp men det är bara att inte bry sig om dem och göra sin egen grej. Det blev ett kort inlägg men har faktiskt ett redan gjort och sparat! Den heter: Tips hur du får vänner i En ny skola! För jag var en av dem som trodde att jag aldrig skulle hitta några vänner! Men nu känner jag typ 10 stycken!! Hejdå vi ses snart!

Likes

Comments