Header

Hej hej! Asså denna kväll har varit sååå mysig. Först kom min kompis hem till mig och vi bara pratade om livet och eftersom vi känner varandra sedan typ 10 år så kan vi prata om allting. Efter det drog vi till Ica och det var så himla fin solnedgång så det var ett måste att fota lite hihi. Just nu sitter jag och kollar på Eurovision med min kära mamma och bara chillar. Hoppas eran dag har varit chill och lugn för det förtjänar man faktiskt ibland. Att bara slappa.
Och jag hoppas att eran kväll kommer bli bra!! Vi ses imorgon för då ska jag ha dansuppvisning!! Puss ♡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej! Hallå jag har varit borta alldeles för länge, och just därför bestämde jag mig för att radera alla mina tidigare inlägg för att jag är så annorlunda nu. Skäms seriöst över det jag la ut förut och att någon ens läste det gör mig förvånad än idag.
Men iallafall så tänkte jag att nu ska jag faktiskt hålla igång denna blogg och lägga ner lite tid på den. Inte bara slänga in ett inlägg som jag egentligen inte bryr mig om utan bara vill få ut så att någon kanske läser det. För det är inte kul att läsa bloggar som inte tycker att det är kul att skriva. För att om man inte tycker att det är kul att skriva och man har en blogg blir det inte en bra blogg.

Så nu ska jag försöka, vem vet det kanske går skit men jag ska iallafall försöka.

Likes

Comments