Först vill jag be om ursäkt för mina många efterblivina stavfel verkligen, men jag skrev från min surfplatta pga. att jag har råkat kasta sönder min mobil.
Jag träffar min pappa varannan helg vilket är sällan för mig men jag vill bara inte se han längre, jag saknar & älskar han mer än mitt liv asså verkligen men jag kan ej se han efter det jag fick höra av han förra gången. Han kom fram till mig och sa "Emma vi ******" han drog utan att säga något han ringde mig igår och ville veta om jag skulle flytta till han eller ej efter cirka, 3 veckor. Jag har ju tänkt på han många gånger men har ej velat ta upp kontakten med han efter de han sa. Jag åkte hem och höll tyst om de, efter någon vecka grät jag mer än vanligt vis så mamma fråga vad som hade hänt jag förklarade allt. Jag sa hans ord från min mun, jag sa allt han sa till mig till mamma, hon var så nära på att förlora oss så jag sa de. Vilket jag tog upp på vårat soc möte vi hade i förregår. Alla tankarna snurra och jag ville bara så ut de ordet som han sa. Dom fatta varför jag ej ville bo hos pappa nu vilket jag ej trodde dom skulle göra så jag vart så jävla glad att dom fatta. Jag som sagt skadar mig själv än idag och min kropp är förstörd jag försöker sluta med det, men det är som att vara beroende utan cigaretter som utav att skada sig själv. Jag röker cigaretter jämt men inte något som innehåller droger fast cigarretter är droger, men jag anser det som att vara beroende efter 2 och ett halft år. Jag försöker sluta med allt men de är ej enkelt om man lever ett liv som mig. Jag är svarafåret i familjen och jävligt hatad utav mina syskon. jag försöker leva ett bättre liv nu och ska försöka ett tag till. Nu förstår hälften av et att jag har de tufft. sagan om mitt liv tar slut här om kommer en till saga om 2 månader. Ha de gött.

bilder från i vintras osv. -.-,

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Som sakt, jag har hoppat av 9an och har andra planer för efter nian. Jag tänkte gå internationella programmet om de nu kallas så, jag vet ej om de där så bra så behöver några tips tack. Efter jag har gått där 1 år iallafall hade jag tänkt att gå (Barn och fritid).
Jag älskar barn då menar jag ÄLSKAR barn. Jag har praktiserat på dagis 2 gånger började 8 sluta 4, får ej prata så mycket om det för jag har tystnadsplikt.
Jag har iallafall planer till efter sommarn. De finns massor jag måste säga till er men gör de senare tänkte klä på mig, ses.

Likes

Comments

Jag vet inte vart jag ska börja faktiskt, jag skriva de jag minns sen jag va liten. När jag var runt 5-6 år så bodde mamma och pappa ihop, vilket var de bästa som hade hänt. Fast en dag så säger min pappa till mig att jag ska flytta ifrån han och bo med mamma, jag grät som fan för jag ville att dom skulle bo tillsammans föralltid. Jag flytta sedan 1 månad efter de en bit bort från min pappa, jag fick i skiftinge skolan som låg 2 minuter bort från min pappas hur. Jag gick till han gjort efter skolan för att se hur han mådde. Efter cirka 2 år så var han ingen pappa längre de var alkohol och droger i hans värld, vi 6 barn fanns inte längre alls. Jag grät mig till söms varje kväll efter de och då var jag cirka 8-10 år gammal så de var sjukt tufft att veta om att han drack jämt. Jag visste inget om drogerna alls faktiskt men att inte ha en pappa vid sin sida var ändå rätt tufft. Mamma träffa en ny nära var 10 dom dejta ett bra tag och jag fatta inte ens vart han kom ifrån, mamma var stört kär i han vilket var en ren lycka för mig. Mamma och hennes kille flytta sedan ihop och har bott med varann i 7 år nu om inte mer, han har en dotter som har några sjukdomar men jag gilla henne ändå. När vi flytta in hos dom så bodde vi i en 2 och vi var rätt många ändå 7 stycken. Mamma och hennes kille var så glada tillsammans så de inte fanns några ord för hur glada/lyckliga dom var. Vi flytta från 2an till ett hus bodde där i något år sedan flytta vi igen och igen till de huset vi bor i nu. Min pappa sökte upp kontakten med oss och han hade slutat dricka alkohol och slutat med droger, iallafall vad jag vet idag. Jag har ett självskadebeteende och självmordstankar so har hållt på i ett bar månader nu. Min kropp är rätt förstörd vilket jag skäms över jävligt mycket. Jag börja ta droger oxå vilket jag ångrar grovt jävla mycket idag, jag skäms över det sjukt mycket.jag ska börja ett drogproblem för att inte tänkta på droger liksom, jag va aldrig beroende men jag gjorde de ofta. Jag saknar mig själv än idag ofta. De var en berättelse om mitt liv o nästa kommer i,organ eller över morgon pga att alla tankar bara kom upp nu... kram på er puss. 😦

Likes

Comments

Hejsan på er glad jag ber verkligen om ursäkt för jag inte bloggat på ett tag och de finns en andeledning.
Som rubriken står för så ska jag till socialen idag och sedan polisen angående droger alkhol.
Jag säger detta till er som faktiskt håller på med sånt, sluta drick sluta röka på och sluta bete er som skit mot alla.
Jag röker vanliga cigg och jag får de, tyvärr så är de en form av "canserpinnar" och jag håller på att sluta med det oxå.
De finns verkligen så mycket jag vill berätta men som jag inte kan skriva för tillfället, om ni verkligen vill veta når ni mig på kik. Emmaawall.

Önskar er en bra dag så hörs vi sen. Puss 💓
Likes

Comments

Hallo darling.
Nu börjar dagen närma sig sitt slut vilket betyder att de e skola imorgon.
Ingen sovmorgon för mig o h en väldigt sen dag, om inte praktiken står och väntar på mig.

Ska till rektorn imorgon bitti för att prata om praktiken, vilka dagar jag ska jobba o vilka jag ska vara iskolan! Måste även få tag på min mentor "Janne" för att meddela han informationen, så de kommer bli en skoldag med många samtal med chefen på cafét, rektorn och men mentor.
En väldigt seg dag och sjukt lång men får följa schemat som är upplagt för imorgon och se vart allt leder. Men hoppas dagen blir någe Linda bra!

Idag har jag varit inne nästan hela dagen o h degat. Har sedan träffat Angelika och Melissa pratat en del o jag insåg för 1937293 gången att utan dom skulle jag inte vart så som jag är idag.
Jag avgudar dom jag älskar dom dom är som en värld i mitt liv!

Men måste tyvärr sova för de e skola imorgon men blir ett snabbt inlägg på morgonen om jag hinner! Puss 😪❤️

Likes

Comments

1. Jag har sämsta betygen men som kommer bli bättre!

2. Jag bor i en by av falska människor men min mamma och hennes sambo Thomas, har bott här i 7 år snart 8a.

3. Jag är hos min pappa varannan helg och hans tjej!

4. Musik är min vardag utan musik blir jag väldigt nere oavsett om jag försöker vara glad.

5. Jag har en special lärare som lär ut mer än alla andra lärare.

6. Jag vill hellre bo hos pappa för jag trivs där, trivs här oxå men behöver en ny miljö.

7. Jag har rökt på, ni behöver inte tappa respekten för mig nu men mina päron vet om de och jag ångrar mig grovt mycket idag så testa aldrig!

8. Jag har ett sjukt bra självförtroende och är alltid ärlig.

Ni behöver inte tappa respekten för jag har gjort en sak jag ångrar som ja du attans idag.. Alla gör fel och de för alla någon gång. Men snälla för guds skull testa aldrig de för de får en att må sjukt dåligt.

Godnatt era fina!

Likes

Comments

Som rubriken säger så är de allmänt många saker att tänka på. Jag har en praktik 3 dagar i veckan som sedan kommer leda till helg jobb och lön!

Få kan jag sköta mig själv o tänka ekonomiskt med pengarna vad de ska räcka till och hur mycket som blir över. De är en stör framgång för mig efter vad jag har gjort..

Jag e så jävla skoltrött redan pga alla personen som trycker på en och alla som e allmänt dryga och de är skit jobbigt. Men de får rulla på som vanligt.. Bara att le och säga "talk to the hand, the face dosent lisen to your bullshit." Förlåt för stavfel, men elegiska suger!

Nu ligger jag i sängen iallafall och läser en bok som heter "stulna smaragder" den är rätt bra faktisk! Rekommenderar den verkligen. Har oxå vart med Angelika, Melissa och Fanny, haha vi hade rätt roligt spela musik och myste lite de var rätt skönt och en efterlängtad sak!

Hoppas allt e bra med er iallafall så hörs vi e nästa inlägg! 💓Likes

Comments

För er som vill ha svar på rubriken får fortsätt läsa!

Denna blogg kommer handla väldigt mycket om mig själv och hur min vardag sett ut.
Den kommer dels oxå handla om min familj, vänner, shopping, träning o foto.
Det kommer komma in massor vloggar i bloggen oxå! (Vloggar står för videoblogg.)
Det är för de blir enklare för mig och för er som är lata och inte orkar sätta du ner och läsa mina biblar som kommer komma ut. För er som tycker det är jobbigt att sitta och kolla på vloggar kommer de finnas inlägg för!

Hoppas alla haft en sjukt bra dag för de har jag men nu är dagen över och jag säger godnatt nu! 😊💁

Likes

Comments