Header

Allmänt

Idag ska vi visa kärlek vänner! Jag har en särskild kärlek för alla er som orkar titta in här och läsa om mitt måttligt intressanta liv. Har en odödlig kärlek för mina djur, levande som döda. Mitt hjärta är fyllt av kärlek till vänner och familj även om det kanske inte alltid märks. Men så är det. Kärlek kommer i alla former och färger och ger sig i uttryck på olika sätt. Tyvärr får inte alla visa sin kärlek. Hjälp till i kampen och bli regnbågshjälte idag! Eller varför inte göra någon du tycker om till regnbågshjälte på denna kärlekens dag?

Förutom att ta en mysfika med min bästa vän har jag inte gjort något särskilt för att fira. Vad finns det att fira? Jag kan tycka att alla hjärtans dag är ett reklamjippo men samtidigt är det väl fint med en officiell kärleksdag. Tycker dock inte man ska ha någon slags ångest över det faktum att man är ensam på alla hjärtans dag. Umgås med ditt djur eller en nära kompis så blir allt bra ska ni se. Eller häng med mig <3 Jag börjar jobba idag så nu är det slut på det här såslivet jag skaffat mig. Längtar!

Likes

Comments

Teater, Vardag, Jobb

Vänner! Äntligen börjar föreställningarna igen, som jag har längtat. Jag och Hampus bilade upp dagen innan föreställning för att hänga med Ludvig. Åh vad jag gillar dem två! Vilket gäng vi är. Vi drack lite alkohol och bara mös med några andra teatermänniskor och vanliga människor. Blev 4h sömn men det var det väl värt. Även söndagen blev en fröjdens dag, hela ensemblen var på topp trots en del bakfylla. Publiken var även den väldans bra! Så fin respons. Älskar mitt jobb.

Borås tidning var där och recenserade, väldigt träffsäker och rolig recension. Läs den om ni vill http://www.bt.se/kultur-o-noje/anarkistisk-pippi-pa-ahaga-ovanligt-vass/

Jag och Hampus fick även 6h kvalitetstid tillsammans i bilen, vi pratade och sjöng högt både fram och tillbaka. Tänk så roligt det är att åka bil med dem man tycker om, längtar till nästa helg!

Idag har vi mest myst rundor i skolan och jag har även filmat det sista till mitt gymnasiearbete! Äntligen börjar det närma sig slutet, dessa 12 år har väl varit lärorika och så men ska bli skönt att byta skolbänken mot äventyr ute i världen.

Likes

Comments

Mode

Inlägget innehåller adlinks

Plockade ihop några söta statement-tröjor åt er. Fattar inte hur vissa kan kallas statement men visst. Ha på er dessa om ni vill visa att ni gillar katter eller är med i ett gäng. Det är vad jag ska använda dem till iallafall!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Jag älskar oss så mycket.

I helgen var jag och Lovisa på loppis. Tillsammans med massa andra människor med snittåldern 50, och tänka sig så kul det var! Överträffade alla mina förväntningar. Fick även sålt en del, men kontakten med alla var verkligen toppen oavsett om vi hade sålt något eller inte. Bara själva atmosfären var väldigt mysig.

Tror man måste göra sånt här oftare, verkligen gå utanför sin comfort zone och sådant man kanske inte brukar göra. Ni anar inte hur nervösa vi var när vi närmade oss men det slutade verkligen i succé. Måste bli bättre på det. Inte så vanligt heller med två 18-åriga tjejer som lever loppan som loppisförsäljare, bara en sån sak. Tänk vilken rolig värld vi haft om alla provat på sådana här saker. Ungdomar på ålderdomshem som stickar och skvallrar med åldringarna, eller pigga farbröder i skejtparkerna. Ska bli bättre på att socialisera mig, får bli ett nyårsmål!

Likes

Comments

Allmänt

Hej bloggisen.

Idag bestämde jag och Lovisa oss för att fika lite efter skolan, så det gjorde vi. Vi spånade lite idéer om framtiden och så, tror det kommer bli riktigt bra. Så himla kul att kunna bolla tankar med denna stjärna!! Efter det traskade jag bort till frisören och blev kvitt mitt råtthår. Dödstrött på att ha så tråkig hårfärg, nu är det fixat för stunden iallafall.

Kunde nästan spy på mig själv så effektiv jag varit idag. Hunnit med både frisör, möte och träning. Har slutat skjuta upp saker och mår så mycket bättre i kropp och själ. Imorgon har jag bara 3h skola så då ska jag vara ännu mer effektiv. Har verkligen världens bästa schema!

Likes

Comments

Allmänt, Vardag

Vilken mysdag jag haft. Träffade Max och hans vän Jenny för en "fika" som blev Jensens för att sedan möta upp Lovisa och Ebba för middag. Snacka om att jag blev proppmätt! Tog bara en förrätt på första stället men nu, 4h senare, mår jag fortfarande illa av all mat.

Mina vänner är verkligen de finaste som finns. Även dem jag inte träffar så ofta, mår så himla bra när jag är runt dem. Måste börja uppskatta mina vänner mer. Det måste bli ett nyårslöfte, det är nog en av de saker som är sämst med mig. Jag har ju världens bästa vänner, gud va de ska få veta det detta året! Inte ska jag låta någon mig förgå. Vad det nu betyder. Äe nu skickar vi alla minst 3 sms till någon vi tycker om och låter dem veta hur bra de är. Tar 10 sekunder men fy så glad en blir. Hade jag iallafall blivit. Bästa komplimangen är väl att man är en värdefull del av någons liv.

Likes

Comments

Text

Efter skoldagens slut skulle jag som vanligt kolla på när nya tjejen gick på cykelvägen utan några bekymmer i världen. Det såg nästan ut som om hon svängde på en osynlig svans där hon valsade fram. Men idag såg jag inte henne på det vanliga 20 meters avståndet. Tajmade alltid tiden jag gick ut från klassrummet, hon kunde inte tro att jag var för på. Jag ökade takten lite, hennes medelfart kanske ökat just idag. Då ser jag henne, mot väggen till idrottshallen. Med en kille. Som kysser henne. Jag stannar bara upp, och glor. Jag skulle inte tro att jag såg mer neutral ut än vanligt, men en ovanlig rynka kunde jag känna mellan mina ögonbryn.

Innan jag visste ordet av var jag hemma. Det kändes som om jag rörde mig i kaffesump och som om mitt synfält blivit grumligt. Var tusan kom allt vatten ifrån? Åh, jag gråter. Tanklöst vandrade jag runt i mitt rum. Hade detta varit fiktion hade det blivit stora hål i marken av att jag gick på samma ställe hela tiden. Hade detta varit fiktion hade jag inte behövt känna denna smärta. Visste hon inte att det bara var jag som gällde? Hur kunde hon ha missat alla tydliga tecken. Tittade på henne på avstånd varenda dag. Vi hade ett särskilt band! Eller? Plötsligt ser jag hur vårt skolfoto skymtar bakom en hylla. Och plötsligt klarnar allt. Jag vet vad jag ska göra. Tyst tar jag fram skolfotot. Och drar sönder det. Tvärs över nya tjejen. Hennes leende blir halvt.

Sedan den dagen såg vi henne aldrig igen. Jag visste hela tiden att staden varit för liten för dig. Du kunde aldrig växa här. Jag kunde inte låta dig stanna fattar du väl. Jag trodde det räckte med att jag älskade dig. Jag trodde verkligen det räckte.

Likes

Comments

Allmänt

Har skrivit i min skrivbok sedan 2014, kanske 2013. Och det är nu när jag läser i den som jag inser att jag mår bättre än någonsin förut. Kanske ska publicera några av texterna jag skrivit i denna. Det är mycket fint där. Åh vill krama om 15-åriga jag så hårt..

Likes

Comments

Allmänt

Kolla, hittills har den stannat iallafall. Satte i hårnålar inatt så det inte skulle flytta sig medan jag sov.

Godmorgon gänget! Idag har jag kort dag så valde att lyxa till det och ska ta bilen till skolan. Mycket mer bekvämt att sitta och skriksjunga till gamla Rix FM låtar än att trängas på ett pågatåg. Har även lite bråttom hem så det passar bra med bilen idag. Ska faktiskt få ha bilen hela dagen då jag har tusen saker att göra. Uppdaterar er under dagen. Tror jag.

Likes

Comments