Header

Allmänt
Hej bloggisen!

Jag tog en vecka och bara flydde undan, hade hunnit vara i Skåne ungefär 72h innan jag satte mig på tåget upp mot Stockholm. Jag orkar inte vara kvar här, byn stryper mig långsamt. Kan inte stanna här länge till, men det gör jag inte heller. Mer om det senare.

Hur som. Hoppas det är fint med er! Jag mår väldigt bra, är i ett bra stadie i livet. Har köpt en ny kalender att fylla med planer och onödigheter som jag skriver ner bara för det är så himla kul med kalendrar. Jag har faktiskt även fått ett jobb. Ett jobb som frilans på en contentbyrå. Producerar alltså texter, så många som jag vill/orkar och får betalt per ord. Passar mig perfekt alltså! Och känns väldigt skönt att inte vara helt arbetslös. Mycket disciplin krävs med frilans då deadlines måste hållas stenhårt, men jag tycker det är så himla roligt att skriva så det ska inte vara några problem.

Sitter och skriver i min dagbok hela tiden nu också. Det är väl inte en dagbok lika mycket som en textbok. Skriver ner tankar och känslor mer än "detta gjorde jag idag". Bär med den överallt, blivit besatt. Konsten att skriva för hand är tyvärr inget jag besitter, hade gärna varit ägaren av en fantastisk handstil. Nu är jag inte det. Kanske är bra, om någon får tag i boken kan de aldrig förstå vad jag skrivit. Nu överdriver jag nästan men det är bara jag.

Har varit hemma i Skåne i drygt 30h nu. Snart lämnar jag igen, 72h till nästa avfärd. Från Kastrup denna gång, istället för Hässleholm Central. Nu när jag väl börjat tror jag aldrig jag kommer sluta vara på språng, har njutit av livet på ett sätt jag aldrig kunnat förut med skola och allt. Livet är inte till för att väntas ut. En dag ska vi dö, men alla andra dagar ska vi leva.

Likes

Comments

Älskade vardag
Kolla mina nya fina naglar! Tanken var att det skulle vara nude, men som ni ser blev detta inte fallet.. Är dock hur nöjd som helst ändå!

Hej kära bloggisen. Idag har jag inte gjort någonting förutom att ligga i sängen och kolla New Girl. Har för första gången på länge kunnat göra det utan att drunkna i min egen svett. Bara att kunna ha ett ordentligt täcke är guld värt!

Fick igår träffa Idas nya häst för första gången också. Så himla stor, men otroligt gosig. Som en jättestor hund, nu idag känner jag dock av att jag inte ridit på länge. Mina lår gör jätteont verkligen.

Trodde det skulle vara skönt att komma hem i iallafall en dag men gick inte lång tid innan jag började längta iväg. Inte så jag vill leva mitt liv. Livet kan inte gå ut på att vänta och längta sig bort, vilket slöseri. Hela sommaren har jag verkligen varit tillfreds, inte längtat bort mer än lite hemlängtan någon enstaka gång. Det är så jag vill spendera mitt liv. Nu har jag iallafall bokat en tågbiljett till farmor och farfar. Behöver komma bort härifrån, så några dagar på landet är nog precis vad jag behöver. Bara kunna andas, tänka på vad jag egentligen vill med livet, och skriva. Bara få ta några dagar med fullt fokus på mig, inga måsten, ingen stress. Och självklart att få träffa mina kära farföräldrar igen!

Likes

Comments

Italien
Jag och Linda tog bilen högt, högt upp på ett berg i jakten på ett spa.

Hej bloggisen! Här har vi lite bilder från en ledig dag med min favoritholländska. Även om jag hade bandage runt foten och gick med kryckor skulle det inte stoppa oss från en fantastisk dag. Vi åkte såklart till ett spa för att vila ut kropparna ordentligt. Spat, som vi trodde låg i Trento, låg visst på toppen av ett högt berg i utkanten av Trento. Inte oss emot, utsikten var helt fantastisk!

Min resa har verkligen varit full av sådana här härliga minnen och äventyr. Alldeles för mycket för att sammanfattas i ett inlägg, en del saker är helt vuxenförbjudna också. Men i sinom tid får ni nog ta del av allt. Jag ska åka till landet hos min farmor och farfar för att riktigt slappna av och fundera ut vad jag ska göra med livet nu. Plötsligt går alla i skolan och jag finns här.

Mina planer har alltid varit Australien, men jag skickade aldrig in min ansökan. Jag känner mig inte redo. Vill leva lite annat liv innan jag börjar plugga, Australien kan vänta ett år.

Likes

Comments

Italien

Idag fick jag prova på Italiens sjukvård! Endast hört extremt dåliga saker om den fram till nu så var duktigt nervös, men min upplevelse var nog en av de bättre.

Så klantarslet Emma var bara ute och gick en Promorunda runt campingen för att sprida vår fest på Ferragosto (en italiensk högtid), ikväll piratutstyrsel och allt. Snubblade till med ankeln som man gör, men då marken var aningens ojämn blev det lite mer och jag har aldrig känt en sådan smärta. Efter fem minuter hade jag plötsligt tre knölar på foten istället för en! Min chef skickade mig till sjukhuset tillsammans med min rumskamrat som är spansk men pluggar italienska. Tur det för jag fattade ingenting och ingen pratar engelska i detta land.

Nu har jag fått bandage som ska vara på i 4-5 dagar och får inte stödja på foten så länge det gör ont. Och jag som är fitnessentertainer behöver min fot! Får bli mini club i en vecka nu, och troligtvis ingen musikal för min del..

Likes

Comments

Italien

Hej kära vänner! Long time no see. Har haft tid att uppdatera, men har prioriterat annat. Fick ett skrivbord till min iPad i studentpresent och har därför skrivit en del, men inte i bloggen. Följ mig på instagram så går det ingen nöd på er dock!

Vi har hängt en hel del på klubben 5 min gångväg från oss. Inte världens bästa men den har sin charm och bartendrarna där gillar oss så det går ingen nöd på mig. Nu har jag dock bara knappt 2 veckor kvar här innan jag börjar jobba vid Garda sjön.

Vi tog en tripp till Gamaica beach, en av de bättre lediga dagarna! Har verkligen vant mig vid att bo i Italien. Kan inte tänka mig att vara någon annanstans. Enda som ska bli skönt är dock att kunna ha en ledig dag i sängen utan att dö av värmeslag.

En hel del musikaler senare står jag här i slutet av säsongen med tonvis av nya erfarenheter. Ska börja uppdatera er lite mer nu, även fast det närmar sig slutet.

En hel del drama har skett och jag kan inte vänta tills ni får ta del av något av det. Har blivit en helt ny person med vitt hår som tvättar för hand och städar sitt rum. Hujedamig.

Likes

Comments

Jag har så mycket att dela med mig om gårdagen, men tills jag fått alla bilder får ni hållas lite. Är iallafall tillbaka i Italien nu, välkomnades med fantastiskt väder direkt! Älskar det.

Likes

Comments

Italien

Här är ingen dag den andra lik, och jag älskar det!

Här är bara 2 av alla de karaktärer jag har gjort på två veckor. Det bästa jag vet är att få apa mig och spela teater, att jag får göra det hela tiden här är otroligt! Meet & greet with Elsa är en av mina favoritsaker att göra. Älskar klänningen, minerna på barnen (och busvisslingarna från de unga männen på campet..).

Har även varit Snövit och hawaiibrud. När resten av teamet kommit hit ska vi även börja med musikalerna, kan inte vänta! Ska bli så himla kul, men det betyder också att vi inte kan använda siestan till att sova utan måste öva i timmar istället. Men det har väl sin charm det med.

Likes

Comments

Italien

Hej kära vänner! Länge sen jag kikade in här, ska inte ljuga. Har haft mycket tid att uppdatera men har prioriterat att sova. I denna värme behöver man all energi man kan få! Nu är jag iallafall påväg till Sverige för att ta studenten, tänkte använda tiden till att uppdatera er lite om vad som hänt under dessa veckor.

Under tiden kan ni kika på dessa fantastiska bilder från min födelsedag igår. Vi hade nutella party! Jag var verkligen nutellabröd-ätar-mästare. Vann varenda runda, heja mig.

Av mitt fantastiska team fick jag en liten Winx pool! Vi har pratat om att skaffa en liten pool så man kan svalka av sig lite under siestan, då temperaturen faktiskt allt som oftast överstiger 30 grader (jämför med samma period förra året då värmen låg runt 15-16 grader...).

Fick även jättegulliga paket, teckningar och födelsedagskort av barnen här nere. Världens finaste ungar ❤ Även föräldrar passade på att sjunga för mig. Av de andra kollegorna fick jag bl.a. alkohol och ravioli.

Likes

Comments

Mest lästa

Min bebis är hemma

"Men vad är det där? Är det min Mac? Jaaaa! Hämtade ut den idag och jag är så lycklig. Min lilla beb…"

Amazonian acai

"​Lovar att jag bara köpte bra saker igår. Men alltså. Denna ansiktsmasken! Fick ett nyhetsbrev i mi…"

Lyxfika på Emporia

" Vi fikar vår sista lyxfika! Vi var på detta espresso house förra veckan. Då var det en dansk som f…"