Header

Jobb

Hello kära bloggis. Nu sitter jag på tåget påväg mot Göteborg! Imorgon är det föreställning i Vårgårda så fick åka direkt från jobbet. Allt detta har jag alltså släpat med mig hela dagen mellan mina klasser :) Tungt! Men vad gör man inte för konsten.

Ska bo på hotell helt ensam för första gången, ska bli typ skönt men samtidigt väldigt ensamt hahah. Mysigt är det iallafall, kommer fram ganska sent så ska bara äta och sen lägga mig i sängen med nån serie.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mode

1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

Kommer ni ihåg när man använde Puma? Hade typ en skitful röd tjocktröja därifrån som jag älskade. De har tydligen normala kläder också, dessa är framtagna tillsammans med Rihanna. Tycker egentligen inte om henne särskilt mycket alls. Men dessa plaggen var ju döcoola! Kanske lite för coola för mig som har en ganska tråkig stil, men nån gång måste man väl  byta upp sig lite.

Likes

Comments

Allmänt, Jobb

​Jag drömde att jag skrev detta inlägget, kommer till och med ihåg att jag döpte det till "WK". Men nu hade jag ju inte gjort det så får väl börja om.

​Igår var jag vikarie för tjejen jag jobbar med på förmiddagarna, så fick gå upp extra tidigt för att hinna ha några extra lektioner. Det gick bra men det märks så tydligt att barnen önskar att jag inte var där och att de hade sin ordinarie hahah. Vikarier är inte uppskattade! På mina vanliga klasser skötte sig alla ovanligt bra, blir så stolt i mitt lilla lärarhjärta och det gör mig nästan gråtfärdig att jag kanske inte får träffa dem nästa termin..

Denna veckan hade vi mello-tema så självklart dansade vi med glittriga mikrofoner! Och jag blev krambombad säkert 3 gånger, de var väldigt kramgoa idag <3

Nu är familjen på väg mot en hästtävling, somnade 19 igår så känner mig PIGG. Denna dagen ska jag reflektera över drömmen jag hade inatt. Hörs senare.

Likes

Comments

Allmänt

​Hej. Nu stressar jag lite för jag ska iväg på en middag med delar ur min pojkväns släkt. Men jag är snabb. Ljusade upp håret för någon vecka sedan och jag är bortom nöjd. Känner mig som en helt ny människa!

Igår klev jag även upp klockan 4 för att kunna vara i Borås klockan 9. Ni tittar nämligen på Pippi Långstrumps försynta vän Annika hahah. Väldigt knasigt det där men mer om det sen.

Har även fått en ny vän som brukar kika in här ibland erkände hon. ​HEJ FINA.

​Kämpar vidare med alla mina barn i veckorna och imorgon är jag helt ensam på 3 klasser fast jag endast brukar ha en själv. Får be dem vara extra snälla mot mig, men de är härliga så det ska nog gå bra <3

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag och min pojkvän undrade precis om han fick komma hit efter middagen. Eeehhh ska bara fixa lite.

Likes

Comments

Jobb, Vardag

Vet ni varför min uppdatering suger mer än en dammsugare? (förlåt för skämtet). För jag känner mig så fruktansvärt ful så har inga bilder! Ska dock till frisör och har en franstid inom kort så bättring blir det.

Hello mina vänner. Idag skolkade jag från skolan och åkte med min pappa till Borås. Vi var där en kvart och sen åkte vi hem igen! Värt va. Nä men det var spännande, hade ett möte som var kortare än förväntat. I bilen passade jag på att måla naglarna, kan ni tro att det där är gjort på en motorväg? Nä!

Nu är jag på väg mot jobbet och förra veckan hade jag min första Flipkidz lektion och vi skulle arbeta med balans. Som fröken ska jag då demonstrera, första klassen går det super och jag är nästan förvånad över min egen smidighet. Andra klassen ramlar jag efter knappt halva vägen :) Otroligt pinsamt då även alla föräldrar tittade på! Äsch får tjäna in lite förtroende idag.

Likes

Comments

Allmänt

Men vad är det där? Är det min Mac? Jaaaa! Hämtade ut den idag och jag är så lycklig. Min lilla bebis. Ska ta hand om dig som inget annat. Aldrig mer får du lämna mig, hemska dagar det här.

Förutom det har jag också hämtat ut en tröja som jag beställde till en butik och ett paket. För jag ska nämligen jobba för BeSportys koncept Flipkidz på onsdagar nu. Det är för dem jag är dansfröken på helgerna men nu ska jag ha gymnastik också tillsammans med en annan tjej så det ska bli superkul. I paketet fanns instruktioner och kläder och sånt då jag fick uppdraget förra veckan och det börjar redan nu på onsdag. Likaså hälften av mina dansklasser! Är redo!

Men på riktigt. Är så löjligt glad för min dator och det här gjorde min dag.

Likes

Comments

Allmänt1. Sleek Makeup Cream Contour Kit HÄR / 2. DIORSHOW Brow Chalk HÄR / 3. Yves Saint Laurent La Laque Couture - 39 Beige Gallery HÄR / 4. IMAN Luxury Moisturising Lipstick - Black Brandy HÄR / 5. By Terry Fall Collection: Terrybly Densiliss Blush Compact HÄR / 6. IsaDora Eye Color Bar - Nude Essentials HÄR / 7. Crabtree & Evelyn Caribbean Island Wild Flowers Hand Therapy HÄR / 8. theBalm Mary Lou Manizer HÄR / 9. Lily Lolo Mineral Finishing Powder HÄR / 10. Yves Saint Laurent Black Opium EdP HÄR

​Åh ni vet ju att jag har köpt mycket smink och skönhetsgrejer på senaste tiden, men det är ju så kul! Imorgon ska jag till Emporia och hämta ut en tröja jag beställt och då tänkte jag också leta efter ett speciellt nagellack i ungefär samma färg som i kollaget. Sen får det vara slut tänker jag. (Iallafall innan lönen). ​Hinner också jobba typ två dagar denna månaden så får ut kanske 3 kr nästa lön tjoho! A girl's gotta eat ni vet.

Likes

Comments

​Saker jag måste göra men som jag inte gjort trots att det verkligen skulle ta mig 0.2 sekunder (typ).

​- Gå till frisören. Min utväxt är löjlig. Alltså på riktigt. Går nedanför öronen och det hjälper inte direkt att jag ​hatar​ min naturliga hårfärg som på senare år blivit mer och mer råttfärgad. Eller "leverpastejfärgad" som min kära mamma kallar det.

​- Lära klart alla koreografier till mina danslektioner. Hälften av dem börjar nästa vecka och resten börjar veckan efter. Nu ska jag även ha gympalektioner på Flipkidz och där finns även några enklare koreografier att lära. Varför tar jag detta i sista sekunden precis som förra terminen undrar ni. Jag har inget bra svar, kanske lever för adrenalinkänslan eller nåt the hell do I know.

​- Fota gamla kläder och få ut någonstans så jag kan sälja dem. Min studentfattighet gör sig påmind trots allt mitt hårda arbete i somras och det faktum att jag har två jobb nu till hösten. Men det gör det inte direkt bättre att jag var tvungen att köpa ny telefon, laga min dator (har fått prisförslaget nu, svimmade tre gånger), och gå till tidigare nämnda frisören.

​- Har ingen fjärde punkt eller jag har många fler punkter men de har ni redan hört. All this jizz om att jag ska städa rummet och bla bla bla gäller fortfarande. Jag suger. Get over it. Förlåt, förlåt mig själv för jag låter dig leva i misär. Så lätt att fixa egentligen. Nu ska jag sluta klaga.

Likes

Comments

Grejer

​Lovar att jag bara köpte bra saker igår. Men alltså. Denna ansiktsmasken! Fick ett nyhetsbrev i min senaste glossybox om att the Body Shop hade fått in nya ansiktsmasker, liksom jajaa gör de väl hela tiden. Så igår när jag och Lovisa strosade runt på stan gick vi in. Fint uppradade stod alla ansiktsmasker och de var veganska och såg fina ut så jag köpte en. And let me tell you bara att välja var svårt, vet inte om alla är fantastiska eller om jag råkade göra ett bra val men denna mask. ​Denna mask. ​Hade på den i en kvart igår och idag har alla knottror i pannan som jag stört mig på i veckor nästan försvunnit helt. Detta hände med min förra ansiktsmask också men den har jag tappat bort, och eftersom denna skulle funka som en replacement gjorde den sitt jobb. Är såsåså nöjd ville bara säga.

Så nu har jag ägnat ett helt inlägg åt en rosa ansiktsmask. Det ser verkligen ut som om man dränkt ansiktet i hallonkräm. Köpte andra bra saker som väl får skina i ett annat inlägg. Men blev så exalterad över denna.

Likes

Comments

Instagram@emmafollinger