Header
View tracker

Allmänt
Inlägget innehåller affiliatelänkar

1. Bok av Nellie Berntsson HÄR / 2. Sneakers från adidas Originals HÄR / 3. Nagellack från Essie HÄR / 4. Nagellack från Essie HÄR / 5. Sweater från I Dig Denim HÄR / 6. Örhängen från SNÖ of Sweden HÄR / 7. Glas från Lagerhaus HÄR / 8. Läppbalsam från eos HÄR / 9. Klocka från Daniel Wellington HÄR / 10. Parfymroller från Juicy Couture HÄR / 11. Plånbok från Guess HÄR / 12. Halsband från Lily & Rose HÄR / 13. Termosmugg från Lagerhaus HÄR / 14. Ananaslampa från Bluebox HÄR / 15. Mössa från Abercrombie & Fitch HÄR

Hade jag haft en normal lillasyster är detta det jag hade kollat på till henne. Nu har jag ju inte det utan hon önskar sig bara pengar till hästen.. Får väl önska mig en ny syrra i julklapp ;) Nä men tur jag har en söt liten kusin då på 11 år! Är ju tyvärr omringad av pojkar i både kusinväg och syskonväg med två undantag. Så töserna får skämmas bort extra mycket.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Detta är vad vi håller på med i skolan. Estetisk kommunikation är ett flummigt ämne, ungefär som alla mina ämnen. Är helt slut i kroppen efter en dag med flummiga lektioner där man måste ha någon slags kreativitet flödande konstant. Annars får man inget gjort. Vilket tyvärr är vägen jag tagit ett antal gånger.

Nu ligger jag här i mitt stökiga rum och tycker allmänt synd om mig själv. Läser Therese Lindgrens bok och funderar över livet. Över mitt liv. Hur andras liv är, hur andra upplever mitt liv. Många uppfattar mitt liv fel. Imorgon ska jag på kbt och hänga med min psykoterapeut Gunnar. Han misstänker att jag har en särskild diagnos och det är det vi utreder just nu. Att livet kan förändras så mycket bara av en misstanke av ett ord som man satt på en viss personlighet med knasiga egenheter. Det är skönt att veta varför man fungerar som man gör, varför jag reagerar som jag gör när andra knappt reagerar alls. Fint att läsa om andras diagnoser och hur de hanterar sin vardag med detta också. Psykisk ohälsa är så jävla konstigt och svårt att anpassa sig efter. För även om två personer har samma diagnos betyder det inte att de kan behandlas lika eller att de uppfattar saker lika. Det är jättesvårt det där.

Nu ska jag fortsätta läsa boken och lära mig lite mer av hur just Therese mår och hur hon upplever sin psykiska ohälsa. Men visst är det jobbigt för alla er cyniker som gärna klumpar ihop alla personer som råkar ha samma bokstavskombination.

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Idag har jag kört mig och mina vänner till Vellingeblomman och sedan Emporia. Inga missöden, alla lever, bilen är hel. Lyckad dag med andra ord! Fick även handlat nästan allt jag skulle (och lite till). Visar senare.

Verkligen skönt att kunna ta bilen nu, hade vi tagit tåget hade vi aldrig kunnat bära med oss alla påsar som blev. I fredags när jag haft körkort i två dagar råkade jag ut för ett missöde. Hade lämnat Idas hjälm till henne i stallet. Vårt stall ligger ungefär en kvart bort från huset med bil så det var en bit hem. Efter två minuters körande känner jag hur vätska rinner ur näsan. Snor tänker jag, men nej. Det är klumpigt näsblod som fullkomligt forsar ur näsan ner över munnen och händerna och ratten och växelspaken. Så jag får köra som ett krigsoffer hela vägen hem och väl hemma har jag ansiktet fullt med blod också. Mamma trodde jag hade fått stryk. Bra början.

Likes

Comments

Videos

Här är resultatet av reklamfilmen för mina fina vänners UF-företag. Idag försöker de få folk att investera i deras ide. Som den fantastiska vän jag är sponsrade jag med 1 kr. Ge dem iallafall visningar på videon.

Likes

Comments

Allmänt

Äe vet ni vad. Har blivit isbjörnsfadder. Smälter bort i hjärtat varje gång jag tänker på det. Har även blivit medlem och skänker pengar varje månad till Djurens rätt. Vi måste ju ta hand om våra fina djur ❤

Imorgon har jag en väldigt kort dag men den blir tuff. Ska först till kiropraktorn och sen direkt till skolan för lite koskos. Nej jag stavade inte fel på en äcklig maträtt det är kort för konstarterna och samhället. Aka världens tråkigaste kurs. Ska kunna alla konstepoker typ nånsin och lite fakta om varje. Är verkligen dåligt förberedd då jag har prioriterat körkortet. Men min lärare vet det samt att jag satsar på max E. Det är inget betyg jag behöver. Åh ska bli skönt att bli av med gymnasiet och få göra precis vad man vill.

Likes

Comments

Allmänt, Jobb

Asså hörrni. Jag har tagit körkort! Kan ni fatta? Inte ens jag fattar, är inte redo. Så länge som jag väntat på denna stunden. Ändå känns det lite, jaha, nu då? Ville inte hoppas på för mycket då jag skulle bli ännu mer besviken ifall jag ej klarade det. Hade turen att få världens trevligaste instruktör som verkligen fick mig att slappna av. Men gu, jag har körkort. Kan ta bilen, ensam, utan pappa bredvid mig.

Senaste veckan har vi haft avslutning på nästan alla center där jag är dans- och gymnastiklärare. Nu är det bara Lund kvar. Ska bli så tråkigt att inte ha dans nästa år men tiden räcker inte till tyvärr. Köpte iallafall massvis med glitter till barnens diplom. Får avsluta med en skräll.

Likes

Comments

Allmänt, Jobb

Alltså! Hade avslutning med Flipkidz igår och de var så duktiga och hade massvis med spring i benen. Efteråt fick jag och min kollega även varsin chokladmedalj och pokal med choklad i. Så himla gulligt kunde nästan börja gråta. De är så fina. Längtar tills jag får se dem igen nästa termin!

Idag har jag bara varit på en studentmässa och trollat runt. Roligare att låtsas vara intresserad av allt än att bara gå förbi. Mitt mest använda yrkesval idag var att jag skulle plugga sjöfart och bli kapten.. Alla trodde på det så jag hade nog passat bra i en kaptenshatt. Sen slutade jag faktiskt 12:30 då vi var så få på lektionen. Imorgon ska jag till Älmhult direkt efter skolan för lite teater. Då är det även lön. Känner mig så himla nöjd med livet just nu. Hade det inte varit för skolan hade allt fallit på plats. Om allt går som jag vill kommer jag även snart känna mig som en komplett vuxen människa. Åh vilken fin värld vi lever i.

Likes

Comments

Jobb, Teater

Hello kompisar. Idag övningskörde jag till Jönköping för dagens föreställning. Har uppkörning snart och kände att min bilkörning blivit lite rostig. Bra förberedelse Emma.

Vi är halvvägs igenom första akten just nu och jag är jättetrött. Körde i nästan tre timmar och sen har vi byggt på scen så det finns ingen tid för ro och vila. Andra akten är mer fartfylld så får försöka hålla mig vaken tills dess!

Likes

Comments

Vardag, Grejer

Jag och Fina har lagt oss i min lillasysters säng och myst ner oss med hunden. Insåg att min systers rum verkligen är supermysigt? Får sno det oftare. Vi har hängt så som man brukar hänga nu för tiden. Varit på mobilerna tillsammans. Nä skoja, vi har även snackat skit och skvallrat om pojkar. Älskar livet med dessa pinglor. Det som motiverar en att gå till skolan är verkligen vetskapen om att få tillbringa ännu en dag med dem. Undrar hur det blir efter studenten när alla åker till varsitt hörn av världen.

Böckerna jag köpte idag! Nu ska jag bara hitta Therese Lindgrens nya bok så är jag nöjd. De två understa böckerna är samma som jag glömde på tåget för över en månad sen.. Har inte velat köpa nya för hoppet om att få tillbaka dem har alltid funnits där. Men nu var jag tvungen att acceptera mitt öde och köpa dem på nytt. Såg även att John Green skrivit en ny bok tillsammans med några andra och han är ju verkligen en favorit.

Lovisa och Fina tyckte förresten att jag skulle köra nåt slags "månadens boktips" här på bloggen så det kanske jag gör. Det kan endast framtiden visa.

Likes

Comments

Vardag

Idag har hjälpsamma jag varit med och filmat till mina fina filmkompisars UF-företag. DOFH. Det var ganska kallt och mina händer tappade känseln snabbt. Men missade 1 timmes engelska så det var värt! Har även gjort upp en plan för mina studier då jag ligger efter p.g.a. sjukdom och det känns verkligen jättebra. Skolan ger ångest i sig men att även ligga efter är ju ohanterligt. Iallafall för mig. Nu är det iallafall dags att ta tag i det!

Lägger upp filmen för DOFH när den är klar men tror den blir riktigt bra. Niklas hittade grymma platser runt stationen i Lund där vi filmade.

Torsdagar är en bra dag trots att den är lång. Har endast 2 lektioner men de är 3 timmar långa vardera så man har verkligen tid att komma in i arbetet samt göra det mysigt för sig själv. Speciellt på morgonen när vi har grafisk kommunikation. Vi slutar 15:30 idag och sen ska jag och pappa köpa massa böcker för att sedan åka hem med både Lovisa och Fina i bilen. De små trollen ska få se mitt lilla hus hos pappa. Mina mysiga små vänner.

Likes

Comments