insåg visst att jag inte skrivit här sen i maj. ops.

Jag har haft den bästa sommaren med massvis med fester och mysiga kvällar. Nu är det December och jag ska åka till usa i början av nästa år. haha.. tänkte börja skriva här lite mer så kan man läsa om mitt år senare när jag är au pair. Här kommer lite bilder från min student och bal.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

CommentsLikes

Comments


sitter och äter frukost och Ska snart åka iväg till praktiken. :)

Likes

Comments

jag har umgåtts med emma hela veckan lång. vi har varit ute på äventyr varenda dag typ och varje dag är alltid lika rolig. skrattar alltid så mycket och kommer alltid hem med magrutor. det är ju bra de. hehe! Men nu är det en ny vecka på g och den lär nog inte bli lika rolig som förra men man kan ju inte alltid ha kul. helgen blir nog bra ändå. den ser jag fram emot. då ska jag köra bil, ensam till göteborg. gah hoppas jag inte dör bara!! Jag är allvarligt talat sämst på att skriva här just nu känner jag och jag vet inte varför. sorry babes. men nu ska ni få en drös med bilder tänkte jag. 

 

Likes

Commentshar blivit med körkort. så härmed kan jag äntligen åka iväg utav att sätta upp skylten innan, och utan att ha en tjatig pappa bredvid mig. men det bästa, jag slipper lyssna på p4 och jävla helvetes nyheter hela vägen. tack gode gud.

äntligen!!

Likes

Comments

Ska för första gången i mitt liv ställa mig på ett par skidor. Emma ska min lära mig.haha kommer senare med uppdatering ;)Likes

Comments

har så sjukt mycket i skolan nu. ska till sälen på Onsdag. sen är det påsklov. sen är det praktik fram till slutet av Maj. sen är det student. förstår ni hur snabbt tiden kommer att gå? shit.. 

har precis ätit lite cornflakes. eeeeuuw- de va inte gott. nejnejnej. vill ha typ... chips. men ne emma.. de är inte så bra. man ska ju komma i sin balklänning i Juni med kanske.. ;)

1. från helgens party. 3,4,5,6. mat,mat och mer mat. 

 

Likes

Comments 

kollade mina cambilder och helt omedveten så är de tre senaste bilderna dessa. vet faktiskt inte varför jag alltid måste göra sådär på varje bild, peace, och puss  ehe....

 

Likes

Comments