Halloj! Idag är de nåndaag! De betyder ännu en sklodag... vill gärna ha längre lov... men de är typ bara 6 veckor till nästa lov (tror jag....)
Jag hann tyvär inte blogga någonting igår eller i lördags. Jag har inte varit hemma och då vill jag njuta av att inte vara hemma, och då räknar jag med mobilen som hemma.

Som sagt! Skolan har börjat igen, och jag tycker de är kul! Även om jag inte tycker om alla ämnen så är jag där för att lära mig.

De blev ett litet inlägg iallafall! Ha de bäst till vi ses härnäst!... eller nåt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 19 Readers

Likes

Comments

Jag vet att i min ålder så är det många tjejer som tänker på hur man ser ut, och jämför sig med andra. Tex. modeller i mode magasin eller bilder som finns på internet. Och i min ålder är man väldigt kännslig för grupptryck, men det är något som jag försöker stå emot. Jag tycker själv att jag lyckas väldigt bra med att stå emot grupptryck. Det är inte lätt, för man blir påverkad av grupptrycket på ett eller annat sätt.
De jag vill få fram med bloggen är hur jag vågar stå för den jag är, våga ha min klädstil, lyssna på den musiken jag vill. Alla är inte perfekta och ingen behöver vara det heller. Jag är inte perfekt men jag är glad ändå!

Så nu när jag äntligen har kommit på något att skriva om i bloggen kanske min skrivar glöd har kommit tillbaka. :) Jag kommer visa här på bloggen massor med tips, både kläder och självförtroende. De är en början iallafall!
Ha de bäst tills vi hörs!

  • 22 Readers

Likes

Comments

Jag ångrar mig i sista sekunden.... jag behåller bloggen! Men de blir ett uppehåll, men jag kommer skriva när jag känner för det och hinner.... Vem vet! de kanske blir mer inlägg idag! ;)
ha de bäst!
  • 22 Readers

Likes

Comments

Hej! Detta kommer vara mitt sista blogginlägg. Jag känner att jag inte har tiden och lusten att blogga längre.... visst det är roligt, men jag har inte den tiden att blogga pga. skolan. Men jag kommer vänta till att radera bloggen till på fredag klockan 9.30.
tack och hej från mej!
  • 23 Readers

Likes

Comments

Ja då var de dags för ett inlägg igen! Kort sammanfattning av denna veckan: jag har haft ont i magen hela veckan så jag har inte orkat och haft luft till att blogga... Men nu idag har jag och mamma åkt till vårdcentralen och tagit blodprover för att kolla upp om de är någon allergi som har gjort att jag har haft så ont i magen. Så jag har testat mig på laktos, gluten och kyckling. Så vi får se vad resultaten blir! :)
Men jag har gått och funderat hela veckan och undrat vad de kan vara dom har gjort att jag har haft så ont i magen. Men nu är de gjort! :)

Nu ska jag glömma denna veckan och fokusera på att de äntligen är HELG!! Nu är de konfa läger! Jag ser fram emot detta läger, öven om de bara är fredag-lördag :)

Nu är de lördag. Och jag ligger hemma i mig säng då jag blev sjuk på lägret.... Men de är inget allvarligt som tur var :) (hoppas jag...)

Ha de bäst!

  • 37 Readers

Likes

Comments

Hej hopp! Nu är jag här igen! Och nu kommer den svåra frågan. -Vad ska jag skriva om?-
Jag tror jag kör på något nytt tema! "Emma tipsar!"
Vad ska jag då tipsa om? Jo mitt första tips är ett nagellack från Maxfactor. Jag tycker själv att de är super bra! Annars skulle jag ju inte tipsa om de. ;)
De är en rosa färg som inte är alldeles för stark, utan den är så där lagom mycket!
De står att de ska hålla i 7 dagar utan att de ska lossna, själv tycker jag att de håller längre! Fast hållbarheten på färgen beror på hur mycket man tvättar sig eller är i vatten överhuvudtaget.
Här nedan är de en bild på det!
Dock har jag de inte på mig just nu som ni ser....

  • 47 Readers

Likes

Comments

Ja då är de snart måndag igen... usch!
Men idag blir de en lugn dag. Jag ska snart till kyrkan på gudstjänst och sedan blir de lite plugg inför proven som är i nästa vecka. Och när jag är färdig med de blir de en välförtjänt jogging tur :)

  • 46 Readers

Likes

Comments

Efter ännu en skolvecka är det helg igen!
Denna blåsiga helg startade igår med pizza mys med min kompis och familjen. Det blev inte så sent igår för vi skulle upp tidigt för att åka på konfirmationsläsning.

Just nu sitter vi och kollar på tv med tända ljus och filtar och bara myser! De tycker jag är mysigt nu när det är höst och blåsigt och kallt ute, då tycker jag att man behöver lite värme från ljus!

Tyvär blev de lite dåligt med inlägg under veckan, men det har vart mycket plugg nu i veckan. :)

  • 48 Readers

Likes

Comments

Nu äntligen är vi på plats!
Godis check.
Dricka check.
Biobiljett avklippt check.
Bästa vänner?? CHECK!!

Nu är det bara några minuter kvar!
  • 57 Readers

Likes

Comments

Just nu sitter vi i bilen och är super taggade för shopping och bio! Och vi är framme om ca en timma :)

  • 56 Readers

Likes

Comments