Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er :) Med mig är det super bra!

Idag har det bara varit en vanlig måndag med lektioner. Jag vaknade dock halv 6 imorse av att jag hade så ont i huvudet att jag behövde kräkas... Så jag skippade första lektionen.

Annars så var skolan som vanligt seg och långtråkig..

Efter skolan så kom Simon och han har varit här sedan dess. Vi har ätit mat tillsammans med familjen och sedan bara myst en massa.

Nu ligger vi nerbäddade i sängen och ska snart sova. Imorgon ska jag sova ut för imorgon är jag ledig. Jag ska sedan städa min toa för det behövs och sedan ska vi hem till Simon och där kommer jag hålla hus tills Simon har jobbat klart. Sedan blir det kvällsmat ihop innan vi åker hem till mig och sover hos mig.

Så det blir en bra dag!

Dock så har jag en fråga. Jag har vid många tillfällen kommit i kontakt med uteliggare och inte tänkt mer på det. Tills en dag för några veckor sedan då jag såg en uteliggare i Varberg som hade en hund. Mitt hjärta har aldrig gjort så ont av någon annans sorg än den dagen. Han lever inne på stationen tillsammans med sin hund och han har bara råd med en kaffe för 5 kronor. Han har inget hem så när väntrummet på stationen stänger vid 12 på natten så sover han utomhus tillsammans med hunden.

Igår såg jag honom igen på väg hem från praktiken och då kände jag att botten var nådd. Jag måste göra något, jag känner att det är min skyldighet som människa att iaf bidra med något! Så idag bestämde jag mig för att ta med mig lite mat till både mannen och hunden.

Jag bredde en dubbelsmörgås med skinka emellan, blandade saft och tog med en hemma bakad vetelängd. Hunden fick en påse med hundmat från Gizmo.
Efter skolan så mötte jag honom på stationen och gav honom sakerna. Han var så tacksam och så godhjärtad och oerhört trevlig. Hunden blev så glad att den skrek när jag tog fram påsen med mat. Vilken lättnad!

Folk stirrade sönder på oss, men det gjorde inget för min del. För jag vet att inatt så kommer jag sova bättre än dom eftersom jag har lyckats mätta två magar för hela eftermiddagen/kvällen.

Hur tänker ni angående uteliggare? Är det synd om dom? Hur tycker ni om landet i sig och vad politiken gör angående hur mycket energi dom lägger ner på det svenska folket?

Jag blir upprörd. Det är inte svårt att bara ge en liten macka eller yoghurt till en person som har det svårt. Denna mannen med hunden har ändrat min åsikt angående uteliggare. Det här är vår vardag och det är fruktansvärt att så många människor är för blinda för att se det.

Ingen förtjänar det här!
Ta hand om er
Godnatt

Likes

Comments

Hej på er!

Och förlåt för ingen uppdatering de senaste 3 dagarna. Min ursäkt är väl praktiken då antar jag, i fredags så jobbade från 14-22 samma på lördagen och idag jobbade jag från 7-15:30. Jag är helt död, har sovit fruktansvärt illa natten till idag och har haft ordentliga magkramper hela natten. Så sov bara 3 timmar men jag har överlevt dagen iaf!

Imorgon är det måndag och det innebär skola för min del då det är teoridag. Sedan på tisdag är jag ledig och då är planerna att vara med Simon. sedan är det på't igen med praktiken på onsdag eftermiddag. Så jävla keligt alltså, jag tycker ju att arbetet är roligt men tiderna är fruktansvärda..

Nåja, nu ska jag sluta nojja mig över inget. Godnatt!

Likes

Comments

Hej på er!

Åh idag har jag haft en sådan mysig dag tillsammans med Simon.

Vi har varit i Varberg och började dagen med en god lunch på subway och sedan gick vi lite å stan. Efter det så åkte vi ut till Getterön och kollade på fåglar och tog även lite bilder.

Sedan så åkte vi och köpte fika och åkte hem. Väl hemma så tog vi det lugnt, Simons brorsöner var här och så. Sedan så kollade vi en film och nu nästan precis har vi varit på donken.

Blir en lugn kväll, ska snart sova är så trött. Vi ska även försöka komma upp i tid imorgon så vi kan fixa lite innan jag ska till praktiken.
Så jag sover hos Simon inatt och även imorgon natt.

Men det får avsluta dagen! Godnatt på er!

Likes

Comments

Godmorgon på er!

Idag kommer det vara en händelserik dag så inlägget som kommer efter detta kommer vara långt och sprängfullt med bilder! :)

Idag så bestod frukosten av något lätt då jag och Simon ska äta på subway om 2 timmar så det fick bli äpple med jordgubbslvarg, C-vitamin för immunförsvaret som jag försöker dricka varje dag. Och sedan ett stort glas vatten, när man arbetar på en urolog avdelning så inser man hur mycket vatten man behöver dricka om dagen.

Nåja nu har jag lite smått bråttom men jag hör av mig senare idag! Ha en bra torsdag'

Likes

Comments

View tracker

Hej på er!

Jag har tänkt lite angående en sak som jag har velat göra under en längre period men jag har då ofta känt att det kanske inte riktigt är läge eller att jag är för feg osv.

Men jag har drivit denna bloggen i snart 3 års tid och jag har varje dag i 3 år bara gjort skriftliga inlägg. Jag har aldrig haft någon frågestund eller liknande, det har mer bara varit en intressekoll men sedan har jag liksom inte vågat göra det.

Men nu känner jag såhär att vafan det är dags nu och om jag ska göra det så tänker jag köra all in och verkligen anstränga mig för att det ska bli så bra som möjligt helt enkelt!

SÅ... Nu är tanken att jag har två förslag helt enkelt som jag vill göra på bloggen. Frågestund & Videoinlägg.

I februari så har jag drivit denna bloggen i 3 år, den har alltså varit min i 3 hela år! Hur sjukt är inte det? Vissa av er har följt mig enda sedan den dagen jag startade bloggen och andra har kommit till med åren och jag tycker detta är super kul!

Så nästa månad exakt på datumet så kommer jag göra ett inlägg och ett bildspel typ på hela resan genom bloggen under 3 år, fast på 3 minuter. Så jag plockar ut godbitarna från åren! Hur roligt? Det kommer bli super tror jag :D

NÅJA! Nu vill jag att ni röstar på om ni vill ha en frågestund eller ett videoinlägg och vilket av dom ni vill att jag ska börja med :)

KRAM!

Likes

Comments

Hej på er!

Ja rubriken stämmer, idag är det måndag och det innebär teoridag i skolan.

Så idag har jag varit i skolan och det var mysigt att träffa alla igen, men Fyfan va lång dagen har varit.

Och jag har varit ledsen, irriterad och trött. Ätit extremt dåligt idag med och bah blä hela jag. Så nu tänkte jag lägga mig, helt ovisentligt inlägg men vafan.

Hoppas att ni inte har haft en lika seg start på veckan som jag :)

Imorgon ringer klockan vid 5 på morgonen igen och praktik på sjukhuset väntar, så vi hörs när jag är på g hem därifrån :)

Godnatt på er!

Likes

Comments