Header
View tracker

Idag har vi varit hos mamma hela dagen och bakat pepparkakor, lussebullar och gjort pepparkakshus! Super mysig dag och vi längtar efter julen så mycket!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag köpte vi en bänk som står nedanför sängen och vi är så nöjda!!! Älskar vårt sovrum!!

Likes

Comments

View tracker

Idag hade jag och min basgrupp haft lite avslutningsmiddag för i den nya kursen som börjat är vi i nya grupper... så trist. Har verkligen trivts så bra i denna grupp och vi har så roligt tillsammans! Nu är jag på väg hem för att överraska Andreas som tror att jag inte kommer förens onsdag, hihi! Ha det bäst!

Likes

Comments

Oh vad jag älskar att byta sängkläder!! Denna gången blev det dessa snygga från Ullared. White is the shit!

Likes

Comments

Att ta bilder med en katt var inte så lätt men några söta bilder blev det.

Likes

Comments

Igår var det halloween firande på stadt så det var lite förfest här hemma som var super rolig och sen utgång! Var en väldigt rolig lördagkväll!

Likes

Comments

Hej på er!!
Helgen har bestått av tentaplugg en trip till Ullared och det traditionella söndagsmyset med Andreas och Henrietta. Idag ska jag plugga tenta efter att jag kollat lite på Gilmore girls. Ha det bra, kram!

Likes

Comments

Igår var det fotbollens årsfest och det var jätte roligt, men idag är man så klart jätte trött. Så det blir en lugn dag i soffan med lite Kina mat till kvällsmat. Imorrn bär det av till skolan och jag kommer hem på onsdag igen och då väntas 1 veckas plugg inför tentan. Håll tummarna för mig! Kram!

Likes

Comments

I söndags var jag och Andreas på Ikea och handlade på oss ganska mycket, bland annat lite nya kuddar, sängkläder och överkast! Vi är båda väldigt nöjds med resultatet, vilket är det viktigaste! Idag åkte jag och My till Örebro och vi stannar här till torsdag förmiddag. Som ni vet så trivs jag inte här i Örebro men när jag tar med My känns det bättre, speciellt när det bara är över 2 nätter. My sköter sig så bra här och förra veckan märkte jag att 2 nätter var lagom för My för på torsdag morgon var hon väldigt rastlös och pratig, så jag hoppas det går lika bra nu!

Likes

Comments

Hej på er!!

Igår åkte jag och My till Örebro för att tillbringa tre dagar här medans jag har skola. Har haft så lite skola de senaste så jag har kunnat pendla så har inte sovit här på 3 veckor, vilket varit otroligt skönt!! Funkar väldigt bra med My här och det är jätte trevligt med sällskap på kvällarna och nätterna! Imorgon har jag en föreläsning och efter det åker jag och My hem och vi längtar nog båda två. Nu tänkte vi gosa ner oss i sängen, natti!!

Likes

Comments