Header

Hänt väldigt mycket i mitt liv på sista tiden och tyvärr är inte många av dem positiva. Jag hanterar det så bra som jag kan samtidigt som jag försöker vara en bra sambo, dotter och syster. Just nu är det mycket för mig, så mycket att jag nästan exploderar. Jag vill ta hand om alla i min närhet vilket jag alltid velat och gjort speciellt när det gäller min familj och mina syskon. Fick frågan om vem som tar han om mig i allt det här och det vet jag inte? Andreas är jätte stöttande men detta är svårt för honom med då familjeproblem är lite främmande för honom. Men han har alltid en öppen famn när jag behöver vilket jag är oerhört tacksam över. Jag hinner inte ta hand om mig själv känner jag, aldrig gjort det kanske.

Kvittar nog hur gammal man är så gör det fortfarande ont när föräldrar separerar speciellt när en av dem varit med nästan hela livet. Katarina har uppfostrat mig lika mycket som pappa har. Hon var där när min mamma inte var där. Hon hjälpte mig med skolan. Hon var där när jag fick min första mens. Hon var där när jag ville börja med P-piller. Hon var där när jag hade problem gällande pappa. För mig kommer hon alltid vara min andra mamma och det har jag talat om för henne. Jag vill att hon trots detta kommer få träffa mina barn och vara där när jag gifter mig. Det gör mig så ont att dem separerar och att när jag hälsar på pappa inte får träffa min andra mamma. Ibland är livet tungt och det har jag fått smaka av i nästa hela mitt liv så jag hoppas att det efter detta kan börja gå åt andra hållet. Man får kämpa på och hoppas på att det snart sker en vändning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I fredags var jag hos frisören och förbättrade min ombre och jag är så nöjd!!! Blekte topparna mycket så nu är jag återigen blond, passande för våren!

  • 228 Readers

Likes

Comments

Hej! Ja lugn det kan man säga att min helg har varit vilket har varit så skönt efter allt tenta plugg. I fredags spenderade dagen med mamma och vi åt en jätte god frukost på Henrys bageri. På lördagen åkte vi till pappa och spenderade dagen där och tog bla en lång promenad i det fina vårvädret med familjen. Igår var vi hos Andreas föräldrar och då passade jag och svärmor på att gå lite med My, hon är ju en innekatt så det märks att hon föredrar att vara inne. Veckan består av mycket skola men sim tur är, är jag ledig på fredag! Kram på er!

Likes

Comments

Har haft en väldigt bra och fullbokad dag. Har tvättat pluggat och sen på kvällen blev det ett spinningpass, superkul! Imorrn väntas plugg, städ och träning!

Likes

Comments

Hej på er!!

Jag och Andreas har kommit igång med träningen riktigt bra så i veckan har vi kört 4 pass på gymmet. Vi tycker det är jätte roligt att träna och speciellt nu när vi gör det tillsammans! Idag gjorde vid sista passet för denna vecka så kör vi igen på måndag tänkte vi. Efter träningen fixade jag mellis och idag blev det knäckis med gurka, naturell yoghurt med chifrön, kiwi, hallon och blåbär. Riktigt gott!!!!

Likes

Comments

Hände en hel del saker under 2016 både bra och dåliga, men väljer att ta upp dem bra sakerna!

- Började socionomprogrammet i Örebro
- Flyttade hemifrån
- Blev sambo med Andreas
- Skaffade vår underbara killa katt My
- Farmor kämpade mot cancern och vann
Ja 2016 va ganska bra ändå, men hoppas att 2017 blir ännu bättre!

Likes

Comments

Efter några turer på Rusta är vi nu klara och väldigt nöjda med vår trappuppgång! Fördelen med vindsvåning är att man har en egen som man kan inreda!

Likes

Comments

Nu har vi kastat ut julen! Ny gardiner och dukar är framme och vi är mycket nöjda med resultatet. De mesta är så klart vitt men jag gillar det och Andreas säger inte emot så han tycker nog det är okej. Ska snart iväg till mamma en sväng och snacka lite skit, sen får vi se vad kvällen bjuder på! Ha det bra, kram!!

Likes

Comments

Fick svar från en tenta jag gjorde för några veckor sen och fick högsta betyg!! Är så himla nöjd!

Likes

Comments

Idag fyller min underbara vän Henrietta 20 år! Så jag och Andreas åkte dit en sväng och gav henne ballonger och ett presentkort på systemet! Grym är hon och jag önskar henne en fortsatt trevlig födelsedag!

Likes

Comments