Header

I söndags var jag och Andreas på Ikea och handlade på oss ganska mycket, bland annat lite nya kuddar, sängkläder och överkast! Vi är båda väldigt nöjds med resultatet, vilket är det viktigaste! Idag åkte jag och My till Örebro och vi stannar här till torsdag förmiddag. Som ni vet så trivs jag inte här i Örebro men när jag tar med My känns det bättre, speciellt när det bara är över 2 nätter. My sköter sig så bra här och förra veckan märkte jag att 2 nätter var lagom för My för på torsdag morgon var hon väldigt rastlös och pratig, så jag hoppas det går lika bra nu!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!!

Igår åkte jag och My till Örebro för att tillbringa tre dagar här medans jag har skola. Har haft så lite skola de senaste så jag har kunnat pendla så har inte sovit här på 3 veckor, vilket varit otroligt skönt!! Funkar väldigt bra med My här och det är jätte trevligt med sällskap på kvällarna och nätterna! Imorgon har jag en föreläsning och efter det åker jag och My hem och vi längtar nog båda två. Nu tänkte vi gosa ner oss i sängen, natti!!

Likes

Comments

På lördag är det dags och jag är jätte taggad men också väldigt nervös! Tänkte slänga upp en bild på hur den kommer se ut och var den ska sitta!

Likes

Comments

Hej på er hoppas allt är bra!!

Jag har haft en härlig helg som både bestått av en mysig utekväll med vänner och dessutom en bokning av tatuering!! Ska tatuera mig på lördag och jag är sjukt nervös.... men som tur är följer mamma med och håller mig i handen. Tänker att jag lägger ut bild på den när den är klar så får ni se då vad det är och vart det sitter. Imorrn tar jag tåget till skolan så att jag kan åka hem sen på kvällen så på tisdag åker jag till Örebro i 2 nätter tillsammans med My. Ska bli spännande att ha med henne och jag hoppas hon tycker det är okej där borta men skulle förstå om hon inte tycker det eftersom jag vantrivs så....haha. Dags att sova!! Talk to you soon!
Kram!

Likes

Comments

Älskar verkligen min Andreas säng, den är så stor och skön och nu är jag också extra nöjd med sängkläderna som är i! White is the best!

Likes

Comments

Andreas och våra vänner hade ordnat en överraskning fest för mig, och jag blev så överraskad att jag började gråta!! Är så tacksam för dessa fina vänner! Dem bjöd på god mat och framförallt ett trevligt sällskap!

Likes

Comments

Idag fyller jag 20 år... Äntligen!!!
Har haft en jätte bra födelsedags hittills men det kommer bara bli bättre för snart kommer Andreas hem från jobbet och då får jag äntligen träffa honom, har saknat han och My så mycket i veckan.

Jag har köpt två paket till mig själv och det fick blir ett par Johnny bulls och en Ralph lauren tröja och så klart en flaska vin från systemet! Hela helgen består av firande så det ser ut att bli en bra helg!

Likes

Comments

Idag beger jag mig till Örebro för att göra min första dag efter sommar uppehållet. Veckan är väldigt lugn då jag är ledig imorrn och på onsdag, dessutom fyller jag 20 på fredag så det ser jag fram emot. Ser inte fram emot att vara ifrån Andreas och My men jag hoppas dessa 5 dagar går fort!

Likes

Comments