Header

Hej på er!!

Jag och Andreas har kommit igång med träningen riktigt bra så i veckan har vi kört 4 pass på gymmet. Vi tycker det är jätte roligt att träna och speciellt nu när vi gör det tillsammans! Idag gjorde vid sista passet för denna vecka så kör vi igen på måndag tänkte vi. Efter träningen fixade jag mellis och idag blev det knäckis med gurka, naturell yoghurt med chifrön, kiwi, hallon och blåbär. Riktigt gott!!!!

Likes

Comments

Hände en hel del saker under 2016 både bra och dåliga, men väljer att ta upp dem bra sakerna!

- Började socionomprogrammet i Örebro
- Flyttade hemifrån
- Blev sambo med Andreas
- Skaffade vår underbara killa katt My
- Farmor kämpade mot cancern och vann
Ja 2016 va ganska bra ändå, men hoppas att 2017 blir ännu bättre!

Likes

Comments

Efter några turer på Rusta är vi nu klara och väldigt nöjda med vår trappuppgång! Fördelen med vindsvåning är att man har en egen som man kan inreda!

Likes

Comments

Nu har vi kastat ut julen! Ny gardiner och dukar är framme och vi är mycket nöjda med resultatet. De mesta är så klart vitt men jag gillar det och Andreas säger inte emot så han tycker nog det är okej. Ska snart iväg till mamma en sväng och snacka lite skit, sen får vi se vad kvällen bjuder på! Ha det bra, kram!!

Likes

Comments

Fick svar från en tenta jag gjorde för några veckor sen och fick högsta betyg!! Är så himla nöjd!

Likes

Comments

Idag fyller min underbara vän Henrietta 20 år! Så jag och Andreas åkte dit en sväng och gav henne ballonger och ett presentkort på systemet! Grym är hon och jag önskar henne en fortsatt trevlig födelsedag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej!
Idag skulle vi på min kusins dop men helt överraskande var det ett bröllop också där min morbror och hans fästmö gifte sig! Vi blev alla så tagna och tårarna bara rann. Dem är så fina tillsammans med sin som och nydöpta dotter, all lycka till dem!!

Likes

Comments