Har inte bloggat på ett tag lite små dåligt av mig hihi men ska börja nu igen när min lur funkar som den ska och sånt oxå 👍 har byggt på mina ögonfransar ✌️ och va och handla med min mammi idag oxå lite tog en lite paus från skolan och åkte iväg med henne i stället. Dom senaste dagarna har jag inte gjort så mycket mer varit med nikola,lotte eller Evelina bara och sofftat lite😺 närmar sig Valborg nu ! Sj ska jag till Lund med mina girls så får se vad dena Valborg har att bjuda på då💕 just nu väntar jag på dani hon ska sova hos mig i natt sen i morgon ska vi fira min storebror som blir fucking 20 i morgon🎊🎉 så får se hur full han blir och kanske jag och dani med vem vet hihi 😉😇 har börjat bli bra väder så har passat på att sola lite,men nu får ni lite bilder mina gullisar så bloggar jag vidare i morgon 💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

har inte hänt så mycket idag va hos tandläkaren i morse och lagga hål jag hattar att ta sprutor så jag får lustgas sen en salva som ska bedöva lite så jag inte ska känna sprutan men fick jag 2 sprutor för det inte vill funka typ. så när jag va klar och va på väg hem så kände jag inte halva min mun eller halva min tunga så kändes som jag ena min kind va helt svullen kune inte dricka eller prata typ haha. sen när jag kom hem sov jag till kl 2 sen träffa jag lotte lite gick och handla med henne sen träffa vi rasse och omar och va med dom ett tag, så kom precis hem och nu ska jag kolla på THE 100 sen sova.

blir nog att gymma med lotte i morgon sen efter det blir det väl att hitta på något kanske träffa någon får se då.


Likes

Comments

har hafft en super bra helg med med mina brudar både denna och föra helgen. men nu blir det tillbacka till skolan i morgon inte så lång tid kvar nu tills vi sluta längtar så tills sommaren för ska till italien med danielle kommer blir super kul. har fått ny lur nu äntligen min för min föra gick helt sönder men ska sova lite nu så jag kommer upp i tid i morgon.


Likes

Comments

va på ullared i går med sanna köpte inte så mycket med tanke på att jag fick ju köpa en ny lur för min gick sönder, så det mesta av mina pengar gick ju på en ny lur då ju men köpte ett par nya byxor, brun utan sol , lite smink , ett mobil skal , lite saker till mina naglar , träningstights ,och ögonfransböjare ,tottar o klämmer, strumpor , baby lips lepsyl. va inte mer en det tror jag kanske har glömt något men det gör inget va och handla mat med mamma och pappa innan kom hem precis köpte 2 nya böcker då oxå som heter, för då minns jag kärleken och EGO women får se om dom e bra.ska träffa my snart och umgås lite med hon sen blir det mys kväll med min familj. sen e det skola igen i morgon och efter skolan ska jag till gymmet med corre. funderar på nästa gång jag får in mina pengar om jag ska köpa lite saker så jag kan träna litehemma oxå har ju redan en crosstrainer men hade varit skönt om man kan träna lite mer hemma oxå.har tittat efter lita tattoos och se om jag hittar något som jag kan tänka miig göra och jag ska göra en stjärna i örat bara en sån lite kul sak bara för att kommer nog göra ont som fan men, sen ska jag göra en tex vid bröstet men har inte bästemt ricktigt vad en så får se då jag känner ju någon som tatuerar så får det grattis hehe så jag och mina polare gaddar oss hos han för han. men nu ska jag hitta en film och titta på och mysa med mina lilla kisse bosse medan jag väntar på att my ska städa klart sen träffa henne.


Likes

Comments

va på förhör i går va vitnesmål efter jag va på fest i hbg och det va ett bråk där. men det gick ju bra får se om det går vidare med det hoppas det för den som blev utsat. sen har jag gjort litte mer på min tattoo ska antagligen göra en stjärna i örat i morgon får se kommer göra svin ont haha. inte lång tid kvar nu tills jag blir 18 och ska till italien med danielle längtar såå.


Likes

Comments

ska se bio idag med sanna ska titta på fifty shades of grey så ska fixa mig nu sen dra till robban snabbt med sanna va där lite sen tar vi tåget vid 5 in till lund och äter något innan, bion börjar sen ska jag och sanna dra och hem till robban igen och kanske ska jag fixa till så jag får några fjärilar till på plats får väl se sen :)


Likes

Comments

gjorde en ny tattoo i går en fjäril på min rygg ska ha 2 till stora, sen några små så e inte klar en men börja med en nu sen fortsätter jag och gör fler, va alla 💗 dag i går så drack lite med mina girls då idag ska jag till farmer o farfar. och äta mat med min familj endå trevligt sen blir det väl att dra upp till robban med dani eller träffa evelina får se sen har ju sportlov nu, väldigt skönt ska träna lite idag oxå har fått mitt gym kort nu som jag väntat på så det e ju bara att köra på, när jag e klar med mina fjärilar ska jag nog göra en döskalle på benet eller armen får väl se vad nästa blir.


Likes

Comments

gjorde mina naglar idag med sanna.

Likes

Comments

va iväg och handla med sanna idag köpte lite nytt smink och en ny parfym. och ett linne och ett litet halsband inte mer en det sen har vi solat och varit och handlat godis till i kväll så nu ska vi se den  nya hunger gams och mysa ​i morgon ska jag bygga på mina naglar sen vet jag inte vad mer som händer så kommer upp bilder i morgon på naglarna <3

Likes

Comments

idag har inte hänt så mycke bara varit i skolan sen varit med sanna har bästellt tid till att bygga på mina naglar på sönda hoppas att det blir bra dena gången då, sk åka och handla med sanna i morgon iallafall sen vet jag inte vad mer som hände men lägger väl upp bilder i morgon på vad jag köpt och så. bloggar mer i morgon . ska se pll nu sen sova med sanna

Likes

Comments