Då va det dax igen. Ny vecka ny dag och nya möjligheter. Humöret är är på topp för att det blir en lite ändring i veckan och vi har en kort dag i skolan idag. Denna veckan har jag ingen träning eller nånting, så det blir en helt vanlig vecka förutom undantaget imon då vi har studiedag i skolan. Så vi får se vad jag hittar på. Men det är en dag idag oxå och den kommer se ut ungefär såhär:

8:00-13:00 Skola

Hem och slappa, plugga lite om vi får några läxor.

18:00-19:00 Följa med till Rasmus (lillebror) fotbollsträning.

Sen blir det bara ännu mer chill! 

Ska bara tillägga att idag fyller min älskad morbror år och han betyder verkligen allt för mig!! Så grattis på din dag bästa morbror!<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Då va ännu en helg avslutad. Varför ska helgerna gå så fort medan veckan känns som en evighet?! Denna helgen har varit väldigt lugn! I fredags va jag på bumperball som alla andra fredagar! De tillfället då jag får träffa min älskade pojkvän!<3 I lördags hängde jag lite med pappa uppe i hans nya bygge, körde lite fyrhjuling å hade jätte roligt! Å idag söndag va jag med mamma och kollade på bilar som sladdade på isen! Lugn och skön helg. Nu väntar en vecka som oxå blir ganska lugn. Vi har studiedag på Tisdag så det känns rätt skönt!Men nu blir det sängen å läggdax! Godnatt!

Likes

Comments

Idag gav jag och min lillebror på att testa det berömda "choklad och marshmallows i ugn"! Det va jätte kul att göra och det gick väldigt fort. Men vi blev inte helt nöjda, vi råkade bränna chokladen så den blev alldeles hård. Men jag skriver receptet ändå för det skulle nog varit väldigt gott om vi inte hade bränt de.

Recept.
Ingredienser:
Marabou mjölkchoklad 100g 3st
En påse mini marshmallows

1. Sätt ugnen på 175°
2. Hacka sedan chokladen i mindre bitar och lägg i botten av plåten.
3. Sen la vi lite nutella över oxå.
4. Sedan läger du på marshmallowsen så att de täcker hela chokladen. Tryck med en gaffel eller sked så att marshmallowsen trycks ner PÅ chokladen.
5. Sätt in dom i ugnen i 7-10 minuter. (Vi körde 15min men råkade bränna chokladen)
6. Ta ut dom och ät med antingen kex eller sked.
Smaklig måltid!

Resultatet!

Likes

Comments

Eftersom jag har en sådan stor kärlek till bilar älskar jag när det fryser till is på sjöarna. Jag å mamma va ute å gick en sväng idag då vi såg 2 bilar va ute å sladda på isen! Självklart springer man ut på isen å filmar och tänker på alla roliga stunder man hade för några år sedan då det va is. Dom senaste åren har det aldrig varit tillräckligt kallt så att sjöar har frusit. Men i år blev det en väldigt bra vinter med både snö och massa is. Men bara för det har vi ingen lekbil och kan tyvärr inte köra. Så jag kan faktiskt erkänna att det kom några tårar när man såg hur roligt killarna hade ute på isen idag. Själv går jag och hoppas på att det blir is på sjöarna till sportlovet. Då jag ska till min morbror i Vimmerby. Där blir det åka av kan man säga!

Likes

Comments

Är ni redo för att möta många olika känslor?? Om inte är nog inte detta rätt ställe för dig, för här kommer det bli mycket känslor framtagna! Tänkte bara börja spontan blogga lite om allt som händer här i livet. Så hoppas att ni hänger med på min resa!

Likes

Comments