Hej allihopa!

Jag uppdaterade inte igår för att jag inte hann helt enkelt.

Men idag kom jag hem tidigt från skolan så jag kollade på senaste avsnittet av Riverdale!! (nån mer som kollar på den serien?) Sen åkte jag iväg på träning!

I helgen ska vi åka till våra kusiner i Skåne och min syster ska tävla i drill. Så nu måste jag börja packa för vi åker imorgon efter skolan.

Btw så fick vi tillbaka våra Fysikprov som vi skrev för ett tag sen idag och jag hade fått ett A vilket var jättekul för jag hatar Fy

Jag har tänkt på en grej! Det här med dagar eller streaks på snapchat. Här där jag bor håller ALLA på med det och skickar typ svarta bilder som det bara står dagar eller streaks på. Jag gjorde också det innan. Men jag blev jättestressad av det för man måste ju skicka hela tiden så jag slutade och får bara streaks med dom jag skickade dagligen med. Detta var kanske ointressant men jaja skitsamma.

Kanske hinner lägga upp något nytt imorn så vi kanske hörs då!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag hade jag inga bilder så det fick bli en ”in action” på ena kattisen.

Idag hade vi ett oförberett engelskaprov och ett matteprov som btw gick sjuuukt dåligt:(

Sen hade jag fotbollsträning och sen åkte jag hem och tog en varm duusch.

Imorgon har jag dans så jag hinner inte hem efter skolan och kommer hem runt 21 så vi får se om det blir ett nytt inlägg då.

Ha det bra så länge!!

Likes

Comments

Hej! Den här dagen har varit helt ok. Har varit i skolan som vanligt och efter det gick jag hem till en kompis. Vi hade det bara najs och kollade på youtube.

Imorgon har vi matteprov som jag inte alls har pluggat till, för hur pluggar man till matteprov egentligen? Det är väl bara att jobba i matteboken vilket vi gör på lektionerna så det känns ju lite onödigt att göra det hemma... Jaja vi får väl se hur det gick imorgon.

Bilderna tog jag imorse när jag gick till bussen. Jag behöver VERKLIGEN köpa ett par vinterskor för jag har inga! Om ni vet några snygga som inte är alltför dyra så kan ni väl berätta för mig!

Ha det gött tills jag skriver igen!!

Likes

Comments

Så nu tänkte jag prova på det här med att blogga. Har lite strul med tekniken eftersom min dator är så himla seg. Så det går typ inte att flytta över bilderna från kameran till datorn, så jag får väl fota lite med mobilen antar jag. Menmen, vad ska man göra. Jag är absolut ingen bra fotograf eller något sånt, gör det bara för att det är kul.

Jag tänkte skriva lite om mig själv nu.

Jag heter Emma och bor ute på landet med min familj och en massa katter. Jag är 13 år och går i 8:an för att jag har hoppat över en klass. "Geni" såklart. Haha nej jag skojade bara. Jag dansar på fritiden och spelar fotboll. Fotbollen har jag totalt tröttnat på och tänker nog sluta med det. Jag ÄLSKAR serierna Riverdale och Stranger Things!!

Igår snöade det hos oss!? Det är 12 november...


Likes

Comments