Header

its just a bad day not a bad life.

I början på detta underbara 2017 så var jag och tjejerna med om en bilolycka. Vi klarade oss utan värre skador men min älskade älskade bil skrotades. Köpte en audi a4 då jag inte hittade en passat och var i behov av min bil. ända sen dess har jag hatat den bilen riktigt mycket. vet inte ens varför. Så häromdagen körde vi upp till växjö, lämnade in den på en bilfirma och körde där ifrån i en Opel vectra. Jag var överlycklig. visst ingen passat, och ingen kommer slå min toy, men jag gillar verkligen opeln. MEN otursföljd som jag är så gick fjäderbenet av idag........ ARRRGGGHHH..Man ska fan aldrig vara glad.. ringde upp firman och vi skulle pratas vid imorgon hur vi skulle lösa situationen.

Imorgon ska vi även till läkaren med Rosalinn och undersöka hemmes knuta som hon har i revbenen/bröstkorgen. Ska bli skönt att äntligen få den kollad ordentligt.

Imorgon den 13 September har jag varit rökfri i 365dagar, 1 helt år. galet.
Nu får vi snart hoppas oturen är färdig med oss och att vi får lite medvind.

XoXo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi började dagen med lite god lördagsfrukost. Det blev mannagrynsgröt och skivad honungsmelon. Tog det bara lugnt och mös. Vid 11 tiden gjorde vi ve oss och gick till världens bästa kompis på brunchkalas. Vi matade och kelade med den upphittade kattungen som imorgon flyttar till en ny kattmamma, så vi hoppas dom tyr sig till varandra och allting går bra! Vi gick hem såsmåningom och jag fixade och donade med lite tvätt osv, Rosalinn bara gnällde så tog upp henne och hon var väldigt varm. Jodå 39.6 graders feber. Så vi mös ner oss i soffan allihopa istället. Pappa lagade middag och vi tog det bara lugnt resten av kvällen. Mirabelle tog ett skönt bad och la sig och kollade film på rummet  Efter ett tag så kallade hon in mig och sa - Mamma jag behöver dig en stund nu. åh mitt hjärta smälte så vi satt oss och ritade i hennes säng och mös.

Imorgon är sista semesterdagen för denna "sommaren" Hela veckan har bara spöregnat 😂 På måndag är det dagis och jobb som gäller. Det är även dags för min neurologi undersökning så får vi se vad den visar och vad följande dom blir.

Hoppas ni har en bra helg !!

Likes

Comments

Efter gårdagens möten så var det som om någon sparkade bort marken under våra fötter. Det var sista chansen och nu är våra drömmar i spillror.Jag tror mycket på ödet, mycket på karma. Men jag börjar tvivla. Tvivla på det jag alltid trott på. Varför förtjänar inte vi detta? Vi jobbar, har 2 döttrar 2 bilar vi sköter oss, betalar för oss, är trevliga, hjälper till där vi kan och behövs osv osv. Vi borde bli belönade med lite god karma någongång, men det känns som om det aldrig blir vår tur. Jag är så trött på att höra : Er tid kommer, Jag vill gärna hjälpa er men tyvärr, Vänd er dit hit och dit.. Allt låter bara som skit. Efter ett par timmars gråtande ringande och diskuterande så kom vi väl någonstans överens om att ge upp. Jag ger sällan upp, jag hatar att ge upp. Men när alternativen är slut och man har vänt på varenda sten som går att vända så får man någonstans öppna ögonen och inse. 

Idag har jag försökt att inte tänka så mycket på de. Fikade hos en fin vän och ventilerade lite grann, sen körde vi hem och städade undan kaoset som vi påbörjade under morgonen. Vi slängde ihop en hylla till Mirabelles rum där hon kan ha sina filmer och alla sina dockhus. Blev mycket mer organiserat.

Nu sover tjejerna och jag ska hålla lite kväll. 

Likes

Comments

Idag har jag varit på föräldrar möte på dagis, pappa fick jobba över så han fick hämta tjejerna hos mormor och sköta nattningen istället.. Mirabelle har förflyttats upp till den stora byggnaden för stora barn xD.

Deras dagis är helt fantastiskt. Dom jobbar så mycket för att lära och förberedande inför skolåren. Mirabelle är 4år och dom håller på mycket med matematik, skriva och bokstäver. Men dom har även lek och gymnastik 1gång v/v. Dom jobbar med något som heter grön flagg, där dom jobbar med källsortering, dom går runder och plockar upp skräp i naturen, dom arbetar med yoga och gymnastiken, och med mindre matsvinn. Jag har full tillit och känner mig helt trygg med att ha mina barn där! jag önskar dock att dom kunde va där föralltid och aldrig behöva byta till skolor osv, men det fungerar ju inte i praktiken.

Båda tjejerna sover gott, jag ska ta en kvällssmörgås och hänga lite tvätt. Imorgon står det lite möte osv på agendan så en god natts sömn är prio.

Have a good night!

Likes

Comments

Tänkte göra en mindre presentation av oss!

Emma heter jag är 26 år gammal och jobbar som undersköterska inom hemtjänsten. Jag började i början på 2009 och har inga planer på att lämna. Jag älskar mitt jobb, att få göra någons dag lite bättre, att ge den ett innehåll. Att få någon att känna sig värdefull och viktig. Att få vårda sjuka, äldre människor som byggt upp vårt samhälle, att få höra deras livshistorier och få deras anhöriga att känna sig trygga och nöjda, det är så himla mycket värt! Över till min fantastiska sambo, fästman och bästa vän. Pappan till mina döttrar. Han har kämpat och studerat för att kunna bygga oss en framtid, han arbertar idag som plåtslagare och trivs med de. Han är direktimporterad ifrån gotland. Nej men skämt osido min svärmor och barnens farmor farfar osv är kvar där så ibland spenderar vi lite tid i Visby! Så över till våra tjejer. Äldsta tjejen Mirabelle är 4,5 år gammal. En helt fantastisk klok och smart prinsessa, och inte tala om hur vacker hon är. Hon är född 9 dagar efter bf med n vikt på 2515gram och 46cm kort. Hon drabbades av hypoglykemi efter födseln och blev rusad till neonatalavdelningen där vi spenderade 3dagar.Hennes första 3år i livet led hon av grov förstoppningsproblematik och kan fortfarande ha problem av det periodvis. Sen har vi ju minstingen, bokstavligen talat. Lilla Rosalinn, en envis tös med mycket personlighet och vilja. Söt som socker är hon med. Hon är född i vecka 37 efter en vräkning som tog 6dagar från första värk. Vi var helt slut! men efter mycket om och men kom hon ut, 2520gram och 47 cm kort. Hon är idag 1år och 7månader gammal och väger 8kg, hon har storlek 62/68 i kläder. Båda tjejerna är födda lördagen den 30e, januari och mars, 2013 och 2016. Rosalinn blev inlagd igen när hon ar 9dagar gammal då hon har reflux och inte fick någon näring och mat i sig. Utöver det har hon mått som en docka :) . Det var väl lite "kort" om oss. skulle kunna skriva ännu mer men det får vi väl göra i andra inlägg! kan ju inte skriva allting nu då har jag ju ingenting sen. På återseende :D

Likes

Comments